Ben je zakelijk al succesvol maar ga je persoonlijk door een rollercoaster van verschillende emoties? Wil je zowel zakelijk als persoonlijk succesvol worden? Ben je klaar om jezelf te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling?

Wat je doel ook is, de 9 gebieden in het leven die bepalend zijn voor persoonlijk en zakelijk succes MOET je kennen om zo jouw succes 10 keer te boosten!

Waarom moet je deze 9 gebieden begrijpen?

Er zijn heel wat zakelijk succesvolle ondernemers die helaas op privégebied zwaar onderpresteren. Hetzelfde geldt andersom, mensen die hoog scoren op privégebied, scoren vaak laag op zakelijk gebied. Hoe dat kan? Deze mensen beschikken niet over de juiste manier van werken en zijn als een beginneling aan het jongleren en vragen niet om hulp aan experts in hun omgeving.

De combinatie van zakelijk en persoonlijk succes begint bij het begrijpen van de 9 levensgebieden. Als je BEGRIJPT dat alle gebieden een connectie met elkaar hebben, begrijp je ook dat je alleen succes bereikt als je zowel persoonlijk als zakelijk deze gebieden aandacht geeft.

Ready?

Let’s go!

Lees meer

Ben je gevoelig voor afleiding om je heen? En dan bedoel ik eigenlijk, kun jij niet zonder mobiele telefoon? Dat is jammer, want je kunt vele malen productiever zijn. Hoe? Door nieuwe gewoontes aan te leren waardoor jij je niet meer af laat leiden.

Ik ga je NU vertellen wat de krachtigste gewoontes zijn om afleiding tegen te gaan.

Lees meer

Vraag jij jezelf af waarom jij niet verder komt in het leven? Waarom je continu tegen een barrière aanloopt en het dan opgeeft? Waarom de een wel succesvol kan zijn in het leven en de ander niet?

Er zijn acht redenen waarom mensen falen. Als je nu verder leest, leer jij welke dat zijn zodat falen voor jou tot het verleden behoort.

Lees meer

Hoe vaak heb jij al doelen bepaald die je daarna niet waarmaakt? Gaat het bij jou als volgt: in eerste instantie haal je veel energie uit het werken aan je doelen. Na een poosje vind je dat het niet opschiet en je hebt er geen zin meer in. Je schuift je doelen aan de kant en gaat doelloos verder. Daar baal je van want je beseft dat het belangrijk is om doelen te hebben om zo progressie in het leven te boeken.

Begin eens met het bepalen van doelen met de intentie: “Deze keer gaat het zeker lukken!”

Wil jij nog meer weten over hoe je doelen bepaalt én bereikt?

Lees dan snel verder.

Lees meer

Wil jij een buitengewoon leven? Een leven waarin je alles uit jezelf haalt en jij je dromen en doelen sneller bereikt dan je ooit had durven te dromen?

Dat kan, maar dan moet je gaan trainen. Alleen dan kun jij je bij de 5% van elite performers van deze wereld voegen.

Ik laat je zien hoe jij met de 3-fasenstrategie van elite performers een buitengewoon leven kunt leiden. Enne, je moet ook nog even zeven ‘spieren’ trainen.

Lees meer

Kom jij ook altijd tijd te kort? Probeer je van alles om jouw tijd te managen en wil dat maar niet lukken? Zoveel te doen en zo weinig tijd! Andere vraag: is alles waar je zo druk mee bent wel waardevol, draagt het bij aan jouw doel(en)? Als je heel eerlijk bent, zal het antwoord “nee” of hooguit een aarzelend “ja” zijn.

No worries, vandaag leer ik jou de nummer-1 timemanagement hack! En nee, deze titel is niet overrated! Ik laat je precies zien hoe jij dagelijks meer waardevol werk gedaan krijgt.

Ready for serious timemanagement?

Let’s go!

Lees meer

Sta jij wel eens stil bij de zin van het leven? En vraag jij je dan af of het leven jou stuurt of jij het leven? Ik durf te zeggen dat je dat maar zelden doet. Hoeft ook niet, want het leven heeft geen betekenis…

In dit aangrijpende artikel laat ik je inzien dat je slechts één ding hoeft te doen in jouw leven en dat is: doodgaan.

Je hebt maar één zekerheid in het leven: ooit ga je dood. Wat je verder met je leven doet, ligt aan jou. Het leven is wat jij ervan maakt.

Lees meer

Gemiddeld gaan er dagelijks tussen de 60.000 à 80.000 gedachten door jouw hoofd, dat zijn er dus zo’n  2.500 tot 3.300 per uur! Wanneer jij je hier niet bewust van bent, blijf je altijd een volger van je gedachten. Dat kan anders, bijvoorbeeld door persoonlijk leiderschap over je gedachten te nemen, waardoor je het leven kunt gaan leiden wat jij voor ogen hebt. Wil je daar NU mee aan de slag?

JA? Let’s go! Ik laat jou precies zien wat er nodig is om een buitengewoon leven te gaan leiden.

Lees meer

Psst, ik ga je vertellen wat één van de geheimen van succesvolle mensen is.
Succesvolle mensen kunnen hun mindset
sturen. En weet je wat zo mooi is? Jij kunt dat ook!
Ben je benieuwd hoe jij dagelijks jouw mind kunt trainen zodat succesvol worden de enige optie is?

Ik laat je zien hoe je dagelijks jouw mindset kunt trainen met als resultaat een leven:

  • vol voldoening
  • positieve energie
  • geluk
  • succes
  • en het bereiken van jouw ware potentieel en beste performance op alle gebieden van jouw leven.

Lees meer

Zit jij wel lekker in die comfortzone of haal je toch liever het maximale uit jouw leven? Wil je nu wel eens echt doorzetten op het moment dat je in een positieve drive zit? Kom, het is tijd om voor eens en voor altijd buiten je comfortzone te gaan, zodat je echt kunt gaan leven.

Ik ga je vertellen hoe jij jouw comfortzone voorgoed kunt verlaten en zo de beste versie van jezelf wordt en jouw maximale potentie en beste performance bereikt op alle gebieden van jouw leven.

Lees meer