Vraag jij jezelf wel eens af wat succesvolle mensen anders doen dan gemiddelde mensen? Wil jij een betere versie van jezelf worden? Wil jij weten welke 4 sleutels je nodig hebt om jouw gemiddelde bestaan te veranderen in een  high performance leven?

Check dan nu direct dit artikel.
Ik laat jou namelijk zien wat de 4 sleutels tot high performance zijn en waarom jij deze 4 sleutels dagelijks wilt toepassen om zo het leven te leven dat jij voor ogen hebt.

Let’s go!

Lees meer

Ben jij ervan overtuigd dat je meer uit je leven kunt halen dan je nu doet? Denk bijvoorbeeld aan je gezondheid, relatie, onderneming, carrière of verdieping van relaties met je familie en vrienden.

Wat zeg je? Lukt dat niet?

Wat zit jou dan in de weg om te veranderen? Het antwoord op deze vraag is heel simpel: niets! Veranderen is voor iedereen mogelijk, zeker als je de valkuilen en belangrijke gewoontes kent.

Ready for it?
Klaar voor verandering?

Let’s go!

Lees meer

Discipline-nodig--7-adviezen-voor-discipline!


Hoe staat het me je goede voornemens? Heb jij genoeg discipline om ze nog vol te houden? Of doe je niet aan goede voornemens, maar kun je wel meer discipline gebruiken? Discipline zorgt ervoor dat high performers meer uit hun dag en dus ook uit hun leven halen.

Om meer gedisciplineerd te raken, zet ik voor jou hieronder 7 adviezen op een rij die iedere high performer dagelijks toepast om continu in zijn flow te blijven.

Lees meer


Zet jij jouw wekker gemiddeld vier keer op snoozen omdat je geen zin hebt om aan jouw dag te beginnen? Heb je niet de energie en behoefte om dingen te ondernemen met jouw vrienden? Dient de middagdip zich steeds vroeger aan?

Dan ben je iets kwijt: jouw passie!

No worries, ik ga je precies vertellen hoe jij jouw passie terugvindt, zodat je weer kunt leven vol voldoening en jouw hoogste potentieel en beste performance bereikt op alle gebieden van jouw leven.

Klinkt geweldig?
Let’s go!

Lees meer

Wist jij dat er drie typen angst zijn die je beperken in het bereiken van je doelen? Ze houden je tegen bij het bereiken van jouw ware potentieel en beste performance op alle gebieden van jouw leven. Ze weerhouden je ervan om jouw eigen onderneming te beginnen, om te gaan reizen, van baan te wisselen of te beginnen met sporten.

Ik vertel je welke typen ANGST er zijn én hoe jij deze angst overwint, zodat je daadwerkelijk alles kunt bereiken wat je voor ogen hebt.

Lees meer

De-4-kernwaarden-van-High-Performers-en-High-Achievers

Ben jij van jezelf een échte high performer of high achiever? Of ben je druk bezig om er één te worden? Dan kun je niet zonder deze 4 kernwaarden. Zonder deze 4 kernwaarden is jouw garantie om een high performer te worden 0%.

Benieuwd welke kernwaarden dit zijn, waarom deze zo belangrijk zijn en hoe je ze direct kunt toepassen? Stop dan nu met zoeken, want ik zet in dit artikel de 4 belangrijkste high performer / high achievers kernwaarden op een rij.

Lees meer

Ben jij jouw gemiddelde leven zat? Wil je meer bereiken in jouw leven, maar kom je geen stap verder in het bereiken van jouw doelen?

De kans is groot dat je beperkte mindset je tegenhoudt op je weg naar succes. In dit artikel laat ik je zien hoe je deze beperkingen herkent en achter je kunt laten. Daarna kun je alles wat je wilt bereiken in je leven ook daadwerkelijk bereiken.

Lees meer

Is er iets waar jij vandaag mee moet stoppen om jouw productiviteit te verhogen?

Klinkt dat raar, iets niet doen om productiever te zijn?  Misschien, maar ik weet zeker dat er heel veel dingen zijn die jij dagelijks doet, die niets bijdragen aan je productiviteit. Productief zijn betekent niet dat je zoveel mogelijk doet op een dag, het betekent dat je zoveel mogelijk zinvolle dingen doet.

Vandaag laat ik jou zien hoe jij op de juiste manier jouw productiviteit verhoogt, zodat jij waardevol werk gedaan krijgt en jouw dag afsluit met een voldaan gevoel.

Lees meer

Denk jij wel eens ‘Ik kan veel meer dan ik nu laat zien’, maar heb je niet de moed om actie te ondernemen om dat ook daadwerkelijk te tonen. Dat is jammer, want als er één ding is wat jouw verder brengt in je leven, onderneming, relatie, gezondheid en missie dan is het MOED hebben. Toon moed en je kunt alles krijgen wat je in je leven wilt hebben.

Lees meer

Commitment!-De-eerste-stap-naar-een-succesvol-leven

Commitment!-De-eerste-stap-naar-een-succesvol-leven

Vraag jij je wel eens af wat het geheim is achter de meest succesvolle mensen in deze wereld? Ben jij tevreden met je leven? Of wil jij ook succes en ben je klaar voor een persoonlijke of zakelijke doorbraak?

Als jij meer uit jouw leven wilt halen heb ik goed nieuws. Je kunt stoppen met verder te zoeken op internet. In dit artikel ga ik jou vertellen over de nummer-1-eigenschap die je moet beheersen als je een echte high performer wilt worden.

Wat die ene eigenschap is….? Juist ja: COMMITMENT!

Lees meer