De-4-kernwaarden-van-High-Performers-en-High-Achievers

Ben jij van jezelf een échte high performer of high achiever? Of ben je druk bezig om er één te worden? Dan kun je niet zonder deze 4 kernwaarden. Zonder deze 4 kernwaarden is jouw garantie om een high performer te worden 0%.

Benieuwd welke kernwaarden dit zijn, waarom deze zo belangrijk zijn en hoe je ze direct kunt toepassen? Stop dan nu met zoeken, want ik zet in dit artikel de 4 belangrijkste high performer / high achievers kernwaarden op een rij.

Lees meer

Ben jij jouw gemiddelde leven zat? Wil je meer bereiken in jouw leven, maar kom je geen stap verder in het bereiken van jouw doelen?

De kans is groot dat je beperkte mindset je tegenhoudt op je weg naar succes. In dit artikel laat ik je zien hoe je deze beperkingen herkent en achter je kunt laten. Daarna kun je alles wat je wilt bereiken in je leven ook daadwerkelijk bereiken.

Lees meer

Is er iets waar jij vandaag mee moet stoppen om jouw productiviteit te verhogen?

Klinkt dat raar, iets niet doen om productiever te zijn?  Misschien, maar ik weet zeker dat er heel veel dingen zijn die jij dagelijks doet, die niets bijdragen aan je productiviteit. Productief zijn betekent niet dat je zoveel mogelijk doet op een dag, het betekent dat je zoveel mogelijk zinvolle dingen doet.

Vandaag laat ik jou zien hoe jij op de juiste manier jouw productiviteit verhoogt, zodat jij waardevol werk gedaan krijgt en jouw dag afsluit met een voldaan gevoel.

Lees meer

Denk jij wel eens ‘Ik kan veel meer dan ik nu laat zien’, maar heb je niet de moed om actie te ondernemen om dat ook daadwerkelijk te tonen. Dat is jammer, want als er één ding is wat jouw verder brengt in je leven, onderneming, relatie, gezondheid en missie dan is het MOED hebben. Toon moed en je kunt alles krijgen wat je in je leven wilt hebben.

Lees meer

Commitment!-De-eerste-stap-naar-een-succesvol-leven

Commitment!-De-eerste-stap-naar-een-succesvol-leven

Vraag jij je wel eens af wat het geheim is achter de meest succesvolle mensen in deze wereld? Ben jij tevreden met je leven? Of wil jij ook succes en ben je klaar voor een persoonlijke of zakelijke doorbraak?

Als jij meer uit jouw leven wilt halen heb ik goed nieuws. Je kunt stoppen met verder te zoeken op internet. In dit artikel ga ik jou vertellen over de nummer-1-eigenschap die je moet beheersen als je een echte high performer wilt worden.

Wat die ene eigenschap is….? Juist ja: COMMITMENT!

Lees meer

Timemanagement? Jouw tijd is altijd waardevol!

Timemanagement? Jouw tijd is altijd waardevol!

Wil je meer uit jouw dag halen, productiever zijn en een voldaan gevoel hebben aan het einde van jouw  dag? Ben je benieuwd of jouw tijd wel echt de managen is?

Lees meer

De-weg-naar-een-high-performance-leven,-onderneming-en-gezondheid!

De-weg-naar-een-high-performance-leven,-onderneming-en-gezondheid!

Je werkt iedere dag keihard en toch heb en houd je een onvoldaan gevoel. Weet je dat je daar wat aan kunt doen? Je kunt echt meer uit je leven halen, zowel zakelijk als privé. We noemen dat een high performance leven. High performance gaat over het doorbreken van je belemmerende overtuigingen, zodat je op alle terreinen van jouw leven het hoogste potentieel en de beste performance bereikt.

Als dat is wat je wilt dan ga ik, Wouter Kleinsman, Certified High Performance Coach, je met dit artikel (en de volgenden in deze serie) jou helpen met de eerste belangrijkste stappen naar een high performance leven.

Lees meer

Keuzes-voor-bewust-ondernemen-en-leven--Zo-pak-je-het-aan!

Keuzes-voor-bewust-ondernemen-en-leven--Zo-pak-je-het-aan!

Hee ondernemer, durf jij keuzes te maken in jouw ondernemerschap en je privéleven? Als je meer wilt bereiken, dan is het snel maken van bewuste keuzes een must.

In dit artikel vertel ik je hoe je als ondernemer snel keuzes maakt en ook waarom het zo ontzettend belangrijk is. Ben je klaar voor het maken van goede keuzes?

Lees dan nu dit artikel!

Lees meer

Omgaan met stress? Nee, stress voorkomen: 7 tips

Omgaan met stress? Nee, stress voorkomen: 7 tips

Hoe gaat het met je? Lees je dit uit nieuwsgierigheid of ervaar je stress en wil je ervan af? Veel mensen lopen tegen stress aan en dat is niet nodig want vaak is het erg eenvoudig én verstandiger om stress te voorkomen.

Lees dus snel verder, want ik laat je zien hoe je stress voorkomt in plaats van dat je er last van krijgt en er dan weer vanaf moet komen.

Lees meer

Persoonlijk-verhaal-#2--Wie-ben-ik,-wat-kies-ik-

Persoonlijk-verhaal-#2--Wie-ben-ik,-wat-kies-ik-

Wat geniet ik nog heerlijk na van de vele reacties die ik kreeg van zowel onbekende mensen, als van vrienden, familie en kennissen. Waarop ik reacties heb gekregen? Op mijn Persoonlijk verhaal #1: het masker afzetten

In dit eerste persoonlijke verhaal gaf ik de lezer een kijkje in mijn verleden en liet zien waarom het tijd werd op mijn masker af te zetten. Dat maakte bij veel mensen wat los, omdat velen maar één kant van mij kennen en nu ook andere kanten zagen.

“Braaf, dapper” “Dat wist ik niet van jou” en ga zo maar door

Dat waren de reacties op eigenlijk iets heel gewoons: mezelf zijn.

Ik zeg ‘iets heel gewoons’, maar wij leven in een wereld waarin het helemaal niet zo heel gewoon is om onszelf te zijn. Wij geven ons niet zomaar bloot. Dit brengt mij dan ook op mijn tweede persoonlijke verhaal…

Lees meer