Kom jij ook altijd tijd te kort? Probeer je van alles om jouw tijd te managen en wil dat maar niet lukken? Zoveel te doen en zo weinig tijd! Andere vraag: is alles waar je zo druk mee bent wel waardevol, draagt het bij aan jouw doel(en)? Als je heel eerlijk bent, zal het antwoord “nee” of hooguit een aarzelend “ja” zijn.

No worries, vandaag leer ik jou de nummer-1 timemanagement hack! En nee, deze titel is niet overrated! Ik laat je precies zien hoe jij dagelijks meer waardevol werk gedaan krijgt.

Ready for serious timemanagement?

Let’s go!

Lees meer

Sta jij wel eens stil bij de zin van het leven? En vraag jij je dan af of het leven jou stuurt of jij het leven? Ik durf te zeggen dat je dat maar zelden doet. Hoeft ook niet, want het leven heeft geen betekenis…

In dit aangrijpende artikel laat ik je inzien dat je slechts één ding hoeft te doen in jouw leven en dat is: doodgaan.

Je hebt maar één zekerheid in het leven: ooit ga je dood. Wat je verder met je leven doet, ligt aan jou. Het leven is wat jij ervan maakt.

Lees meer

Gemiddeld gaan er dagelijks tussen de 60.000 à 80.000 gedachten door jouw hoofd, dat zijn er dus zo’n  2.500 tot 3.300 per uur! Wanneer jij je hier niet bewust van bent, blijf je altijd een volger van je gedachten. Dat kan anders, bijvoorbeeld door persoonlijk leiderschap over je gedachten te nemen, waardoor je het leven kunt gaan leiden wat jij voor ogen hebt. Wil je daar NU mee aan de slag?

JA? Let’s go! Ik laat jou precies zien wat er nodig is om een buitengewoon leven te gaan leiden.

Lees meer

Psst, ik ga je vertellen wat één van de geheimen van succesvolle mensen is.
Succesvolle mensen kunnen hun mindset
sturen. En weet je wat zo mooi is? Jij kunt dat ook!
Ben je benieuwd hoe jij dagelijks jouw mind kunt trainen zodat succesvol worden de enige optie is?

Ik laat je zien hoe je dagelijks jouw mindset kunt trainen met als resultaat een leven:

  • vol voldoening
  • positieve energie
  • geluk
  • succes
  • en het bereiken van jouw ware potentieel en beste performance op alle gebieden van jouw leven.

Lees meer

Zit jij wel lekker in die comfortzone of haal je toch liever het maximale uit jouw leven? Wil je nu wel eens echt doorzetten op het moment dat je in een positieve drive zit? Kom, het is tijd om voor eens en voor altijd buiten je comfortzone te gaan, zodat je echt kunt gaan leven.

Ik ga je vertellen hoe jij jouw comfortzone voorgoed kunt verlaten en zo de beste versie van jezelf wordt en jouw maximale potentie en beste performance bereikt op alle gebieden van jouw leven.

Lees meer

Hoe bewust leef jij? Moet je heel diep nadenken over het antwoord op die vraag? Dan is de kans groot dat je niet bewust leeft. Sterker nog, je accepteert dat je geen invloed hebt op alles wat er om je heen gebeurt, je bent een slaaf van het systeem. Dat kan anders en dat begint met denken. Ik deel graag mijn ervaring en inzichten met je. Lees dus snel verder zodat ook jij je los kunt maken van het systeem.

Lees meer

Vraag jij je wel eens af hoe het kan dat de één veel meer verdient dan de ander? Wil je ook meer te besteden hebben? Dat kan, door middel van een aantal concrete stappen kun jij ook aan de slag gaan met meer geld verdienen. Lees dus snel verder voor de belangrijkste adviezen hoe je meer kunt verdienen. En ik kan je vertellen…, aan deze adviezen heb je hoogstwaarschijnlijk nog nooit gedacht!

Lees meer

Vraag jij jezelf wel eens af wat succesvolle mensen anders doen dan gemiddelde mensen? Wil jij een betere versie van jezelf worden? Wil jij weten welke 4 sleutels je nodig hebt om jouw gemiddelde bestaan te veranderen in een  high performance leven?

Check dan nu direct dit artikel.
Ik laat jou namelijk zien wat de 4 sleutels tot high performance zijn en waarom jij deze 4 sleutels dagelijks wilt toepassen om zo het leven te leven dat jij voor ogen hebt.

Let’s go!

Lees meer

Ben jij ervan overtuigd dat je meer uit je leven kunt halen dan je nu doet? Denk bijvoorbeeld aan je gezondheid, relatie, onderneming, carrière of verdieping van relaties met je familie en vrienden.

Wat zeg je? Lukt dat niet?

Wat zit jou dan in de weg om te veranderen? Het antwoord op deze vraag is heel simpel: niets! Veranderen is voor iedereen mogelijk, zeker als je de valkuilen en belangrijke gewoontes kent.

Ready for it?
Klaar voor verandering?

Let’s go!

Lees meer

Discipline-nodig--7-adviezen-voor-discipline!


Hoe staat het me je goede voornemens? Heb jij genoeg discipline om ze nog vol te houden? Of doe je niet aan goede voornemens, maar kun je wel meer discipline gebruiken? Discipline zorgt ervoor dat high performers meer uit hun dag en dus ook uit hun leven halen.

Om meer gedisciplineerd te raken, zet ik voor jou hieronder 7 adviezen op een rij die iedere high performer dagelijks toepast om continu in zijn flow te blijven.

Lees meer