fbpx
5/5

(94 reviews) op Bol.com

#3 in Nederland: Zo word je een gamechanger staat op plek #3 voor het beste boek voor ondernemers 2021. Toegekend door Bedrijvenconsultant.

Zo word je een gamechanger

No-nonsensecoaching naar een buitengewoon leven
Let op: dit is geen boek voor watjes.

Wouter Kleinsman, leading personal coach van Nederland, helpt met zijn manier van coachen je leven (of bepaalde gebieden ervan) radicaal te transformeren. Als een coachingtraject nog een stap te ver is, is het boek Zo word je een gamechanger een andere optie. Wouter schreef een no-nonsense praktijkboek dat je kunt beschouwen als jouw persoonlijke mentor voor het radicaal veranderen van je leven. Alle belangrijke levensgebieden worden besproken om jou te helpen om het hoogst mogelijke prestatie- en disciplineniveau te bereiken. Deze bestseller wordt inmiddels gezien als de ‘bijbel’ voor persoonlijke ontwikkeling.

Na het lezen van dit boek en het toepassen van de adviezen die aansluiten op jouw doelen:

Kortom: de gamechanger in jou is ontwaakt. Als de beste versie van jezelf leid jij je leven compleet los van het systeem en geniet je optimaal van overvloed en financiële vrijheid.

Let op, dit is geen boek voor watjes!
Wouter is niet voor niets een no-nonsensecoach. Dit praktijkboek gaat in ieder deel dieper in op de materie, routines en geavanceerde technieken die je nodig hebt om een gamechanger te worden. Om je bij de les te houden word je in ieder deel steeds dwingender aangesproken, zodat je al wat nodig is onderneemt om je bewustzijn te vergroten. Als je dat doet, is er na het laatste hoofdstuk slechts één conclusie mogelijk: jouw leven is dan compleet veranderd. Mensen om je heen zullen je vragen: ‘Hoe is het mogelijk dat je in zo’n korte tijd zo succesvol bent geworden? Wat is je geheim?’

Extra voordelen als lezer: Bij het boek hoort de exclusieve Gamechanger Tribe. Dit is een online-community met honderden like-minded leden die je ook toegang biedt tot extra online-informatie en werkdocumenten. Op die manier heb je altijd actuele informatie over producten, biohacks, supplementen en technologieën, daarnaast nodigt Wouter je dan uit voor zijn gratis bij te wonen online-trainingen en -coaching.

Zo word je een gamechanger in de media

Zo word je een gamechanger
in de media

In 4 fasen naar een buitengewoon leven

PERFORMER

Performer worden is de eerste stap naar een buitengewoon leven. Performers laten de belemmerende factoren en angsten die ze onbewust hebben ontwikkeld achter zich door hun mindset te veranderen. Zij maken hun eigen bewuste keuzes waardoor zij doelen veel sneller bereiken en positiever in het leven staan.

HIGH PERFORMER

High performers weten precies wat hun missie in het leven is. Op basis van een levensstrategie die bestaat uit principes, gewoonten en routines werken ze aan het bereiken van hun maximale potentieel en beste performance op zes levensgebieden. Mensen herkennen de high performers aan hun brandend verlangen, een verlangen dat zo sterk is dat het ervoor zorgt dat zij er altijd voor blijven gaan, ook in moeilijke tijden. High performers hebben een ijzersterke focus en productiviteit, ze maken weloverwogen keuzes en delen liefde met zichzelf en de mensen die belangrijk voor hen zijn. High performers nemen een leiderschapsrol in hun leven om een positieve invloed te hebben op het leven van andere mensen. Kortom: de high performer is een echt rolmodel op ieder gebied van zijn leven.

ELITEPERFORMER

Eliteperformers zijn vastberaden om iedere dag te werken aan het bereiken van hun maximale potentieel en zetten alles op alles om de beste versie van zichzelf te worden. Een van de grootste verschillen tussen high performers en eliteperformers is de diehardmentaliteit die eliteperformers hebben en hoe ze strikt volgens de strategie en routines leven die nodig zijn om excellent te presteren. Ze optimaliseren lichaam en brein door gebruik te maken van geavanceerde technieken, principes, levensstijl, supplementkeuzes, biohackingtechnieken, technologieën en methoden om zo niveaus te bereiken die niet mogelijk lijken te zijn. Je moet dus stevig in je schoenen staan, want je gaat meer dan je zelf voor mogelijk houdt je grenzen verleggen. Wees dus gewaarschuwd: in dit deel van het boek worden flauwe excuses niet geaccepteerd. Je bent bereid om je voor een onbepaalde tijd ontzettend ongemakkelijk te voelen, te investeren in jezelf en om coachable te zijn zodat er ruimte ontstaat voor extreme persoonlijke groei.

GAMECHANGER

De gamechanger ziet het leven als een spel en weet dat slim te spelen. Los van het systeem leeft hij zijn eigen leven. Op basis van bewuste keuzes is hij diep doorgedrongen tot de eigen kern wat zorgt voor een positieve invloed op zichzelf, het leven van anderen en zelfs op de wereld. De gamechanger geniet van overvloed en financiële vrijheid met een netwerk van de juiste mensen om zich heen.

impressie boek

Bestel het persoonlijk gesigneerd boek & kwartaalJournal

Vandaag besteld, is uiterlijk overmorgen in huis. (m.u.v. vakantie, weekenden en bezorgvertraging).
Inclusief verzendkosten in Nederland.

Wil je het boek liever niet gesigneerd? Geef het dan aan in de omschrijving.

Exclusiviteit: via deze site bestel je 5e druk (2023) van het boek. 1e druk was 2020.

€ 45,-

€ 75,-

€ 80

Speciaal voor de échte gamechangers heb ik op basis van het boek een gamechanger journal ontworpen. Dit no-nonsense kwartaaljournal helpt je met het plannen van alle activiteiten al jouw doelen te behalen. Klik hier voor impressie journal

€ 110,-

€ 125

Retourneren is niet mogelijk vanwege het boek persoonlijk gesigneerd wordt en het luisterboek een digitaal product is. Betaling d.m.v.: Bankoverdracht, Ideal, KBC/CBC, Bancontact, Paypal.

Contactgegevens
Wouter Kleinsman B.V. – KVK: 86010433 – BTW: NL8638.30.675.B01, Nederland, info@wouterkleinsman.nl

over de auteur: wouter kleinsman

Op zijn vijfentwintigste was Wouter klaar met zijn gemiddelde leven en gooide het roer drastisch om. Nu is hij de leading personal coach van Nederland en bestsellerauteur. Dat werd hij na ongeveer 10.000 uur besteden aan het leren beheersen van de kunst van het coachen.

Wouter coacht op zijn eigen kenmerkende no-nonsense manier en honderden ondernemers, managers, CEO’s en journalisten roemen die unieke coachingstijl die geen vast programma kent en waarin gelul, gedram of excuses niet worden geaccepteerd.

Na samenwerkingen met tussen de 15 en 25 cliënten tegelijk verkiest hij nu kwaliteit boven kwantiteit. Met maximaal 10 coachingtrajecten tegelijk en richt hij zich meer op de diepte van zijn werk dan op de breedte.

Wouter sprak op ongeveer 80 evenementen (waaronder TEDx) over een breed scala aan onderwerpen op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Tussen al zijn coachingsessies door schreef hij met Zo word je een gamechangerde complete, praktische, no-nonsense gids die je naar een buitengewoon leven leidt. Sinds december 2020 zijn er ruim 3.500 exemplaren verkocht. Hij schreef ook ruim 350 artikelen over zijn aanpak om levens radicaal te veranderen en hij geeft maandelijks 700.000 lezers van de FHM handvatten om een buitengewoon leven te leiden op het allerhoogste niveau van hun potentie en performance.

IN DE MEDIA
Wouter gaf interviews voor de tv-kanalen 1Twente, RTL 5 en RTL Z, sprak als keynotespreker voor TEDx en stond in verschillende magazines en kranten zoals: Panorama, De Ondernemer, Baaz Magazine, FHM, JAN Magazine, FoodBusiness, Fonk, Managementboek, Indebuurt, startersmagazine en het kvk geldboek van de Kamer van Koophandel.

Bedrijvenconsultant riep hem uit tot een van de beste ondernemers in Nederland.

“Was het Louis van Gaal die het totale mens-principe in voetbalkringen introduceerde, zo zou je Kleinsman kunnen aanwijzen als doortik daarvan naar de ondernemerswereld.’ – De Ondernemer.nl”

“Hij is de beste coach van Nederland, maar er komt geen bal aan te pas. Hij is de succesvolste coach van Nederland, maar er wordt geen beker gehaald. Wouter Kleinsman coacht namelijk geen sport, maar je leven.’ – Panorama”

Dit zeggen lezers over het boek

Dit zeggen lezers over
het boek