fbpx
5/5

(91 reviews) op Bol.com

#3 in Nederland: Zo word je een gamechanger staat op plek #3 voor het beste boek voor ondernemers 2021. Toegekend door Bedrijvenconsultant.

Zo word je een gamechanger

No-nonsensecoaching naar een buitengewoon leven Let op: dit is geen boek voor watjes.

Wouter Kleinsman’s bestseller Zo word je een GAMECHANGER is het no-nonsense praktijkboek naar een buitengewoon leven. Een buitengewoon leven op het allerhoogste niveau van je potentie en performance is voor iedereen mogelijk. En met dit boek heb je de ‘bijbel voor persoonlijke ontwikkeling’ in handen die jou op een no-nonsense manier naar dat buitengewone leven leidt.

Na het lezen van dit boek heb je:

Na het lezen en toepassen van de adviezen ben je de beste versie van jezelf en kun jij compleet los van het systeem leven en optimaal genieten van overvloed en financiële vrijheid. 

Let op, dit is geen boek voor watjes: Ieder deel gaat dieper in op de materie, routines en geavanceerde technieken die je nodig hebt om een gamechanger te worden. Om je bij de les te houden ga ik je in ieder deel steeds dwingender aanspreken, zodat ik er zeker van ben dat je alles onderneemt om je bewustzijn te vergroten. Als je dat doet, durf ik te zeggen dat er na het laatste hoofdstuk slechts één conclusie mogelijk is: jouw leven is dan compleet veranderd. Mensen om je heen zullen je vragen: ‘Hoe is het mogelijk dat je in zo’n korte tijd zo succesvol bent geworden? Wat is je geheim?’

Extra voordelen als lezer: Bij het boek hoort de exclusieve Gamechanger Tribe (online community met honderden like-minded leden), waarbij je tevens toegang krijgt tot extra online-informatie zodat je altijd actuele informatie over producten, biohacks, supplementen en technologieën kunt lezen. Daarnaast nodigt Wouter je dan uit voor zijn gratis bij te wonen online-trainingen.

Zo word je een gamechanger in de media

Zo word je een gamechanger
in de media

In 4 fasen naar een buitengewoon leven

PERFORMER

Performer worden is de eerste stap naar een buitengewoon leven. Performers laten de belemmerende factoren en angsten die ze onbewust hebben ontwikkeld achter zich door hun mindset te veranderen. Zij maken hun eigen bewuste keuzes waardoor zij doelen veel sneller bereiken en positiever in het leven staan.

HIGH PERFORMER

High performers weten precies wat hun missie in het leven is. Op basis van een levensstrategie die bestaat uit principes, gewoonten en routines werken ze aan het bereiken van hun maximale potentieel en beste performance op zes levensgebieden. Mensen herkennen de high performers aan hun brandend verlangen, een verlangen dat zo sterk is dat het ervoor zorgt dat zij er altijd voor blijven gaan, ook in moeilijke tijden. High performers hebben een ijzersterke focus en productiviteit, ze maken weloverwogen keuzes en delen liefde met zichzelf en de mensen die belangrijk voor hen zijn. High performers nemen een leiderschapsrol in hun leven om een positieve invloed te hebben op het leven van andere mensen. Kortom: de high performer is een echt rolmodel op ieder gebied van zijn leven.

ELITEPERFORMER

Eliteperformers zijn vastberaden om iedere dag te werken aan het bereiken van hun maximale potentieel en zetten alles op alles om de beste versie van zichzelf te worden. Een van de grootste verschillen tussen high performers en eliteperformers is de diehardmentaliteit die eliteperformers hebben en hoe ze strikt volgens de strategie en routines leven die nodig zijn om excellent te presteren. Ze optimaliseren lichaam en brein door gebruik te maken van geavanceerde technieken, principes, levensstijl, supplementkeuzes, biohackingtechnieken, technologieën en methoden om zo niveaus te bereiken die niet mogelijk lijken te zijn. Je moet dus stevig in je schoenen staan, want je gaat meer dan je zelf voor mogelijk houdt je grenzen verleggen. Wees dus gewaarschuwd: in dit deel van het boek worden flauwe excuses niet geaccepteerd. Je bent bereid om je voor een onbepaalde tijd ontzettend ongemakkelijk te voelen, te investeren in jezelf en om coachable te zijn zodat er ruimte ontstaat voor extreme persoonlijke groei.

GAMECHANGER

De gamechanger ziet het leven als een spel en weet dat slim te spelen. Los van het systeem leeft hij zijn eigen leven. Op basis van bewuste keuzes is hij diep doorgedrongen tot de eigen kern wat zorgt voor een positieve invloed op zichzelf, het leven van anderen en zelfs op de wereld. De gamechanger geniet van overvloed en financiële vrijheid met een netwerk van de juiste mensen om zich heen.

impressie boek

Bestel het persoonlijk gesigneerd boek & kwartaalJournal

Vandaag besteld, is uiterlijk overmorgen in huis. (m.u.v. weekenden en bezorgvertraging).
Inclusief verzendkosten in Nederland.

Wil je het boek liever niet gesigneerd? Geef het dan aan in de omschrijving.

Exclusiviteit: via deze site bestel je 4e druk (2022) van het boek. 1e druk was 2020.

€ 45,-

€ 75,-

€ 80

Speciaal voor de échte gamechangers heb ik op basis van het boek een gamechanger journal ontworpen. Dit no-nonsense kwartaaljournal helpt je met het plannen van alle activiteiten al jouw doelen te behalen. Klik hier voor impressie journal

Retourneren is niet mogelijk vanwege het boek persoonlijk gesigneerd wordt. Betaling d.m.v.: Bankoverdracht, Ideal, KBC/CBC, Bancontact, Paypal.

Contactgegevens
Wouter Kleinsman B.V. – KVK: 86010433 – BTW: NL8638.30.675.B01, Nederland, info@wouterkleinsman.nl

over de auteur: wouter kleinsman

Op mijn vijfentwintigste was ik klaar met mijn gemiddelde leven en ik besloot het roer drastisch om te gooien. Nu ben ik de leading personal coach van Nederland en bestsellerauteur. Ik werd dat niet zomaar, tussen 2017 en 2021 besteedde ik ongeveer 10.000 uur aan het leren beheersen van de kunst van het coachen.

Ik coach op mijn eigen kenmerkende no-nonsense manier en honderden ondernemers, managers, CEO’s en journalisten roemen die unieke coachingstijl die geen vast programma kent en waarin gelul, gedram of excuses niet worden geaccepteerd.

Er waren momenten dat ik samenwerkte met tussen de 15 en 25 cliënten. Nu kies ik met maximaal 10 coachingtrajecten tegelijk voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en richt ik me meer op de diepte van mijn werk dan op de breedte.

Ik sprak op ongeveer 80 evenementen (waaronder TEDx) over een breed scala aan onderwerpen op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en tussen al mijn coachingsessies door schreef ik ‘Zo word je een gamechanger’, de complete, praktische, no-nonsense gids die je naar een buitengewoon leven leidt. Sinds december 2020 zijn er ruim 3.500 exemplaren verkocht (wouterkleinsman.nl/boek). Ik schreef ook ruim 350 artikelen over hoe door mijn aanpak levens radicaal kunnen veranderen en geef ik maandelijks 700.000 lezers van de FHM handvatten om een buitengewoon leven te leiden op het allerhoogste niveau van hun potentie en performance.

In de media
Ik gaf interviews voor de tv-kanalen 1Twente, RTL 5 en RTL Z, sprak als keynotespreker voor TEDx en ik stond in verschillende magazines en kranten zoals: Panorama, De Ondernemer, Baaz Magazine, FHM, JAN Magazine, FoodBusiness, Fonk, Managementboek, Indebuurt, startersmagazine en het kvk geldboek van de Kamer van Koophandel.

Dit zeggen lezers over het boek

Dit zeggen lezers over
het boek