Business Accelerator

Voor Startende ondernemers en zzp'ers die een sterk bedrijf willen opzetten en hun omzet willen verdubbelen met als resultaat: meer genieten van hun passie

Gratis toegang tot de High Performance doorbraak training

Wekelijkse nieuwe strategieën om productiever, energieker, zelfverzekerder, succesvoller en voldaner te worden.

Als je ook maar een beetje op mij lijkt...

Dan ben je opgegroeid met de gedachte dat we leven in een wereld van schaarste en dat sommige mensen succesvol zijn geboren. Maar niets is minder waar.

 • Een succesvolle onderneming hoeft geen rocket-science te zijn: Toch vind je het op dit moment behoorlijk ingewikkeld waar je moet beginnen als ondernemer. Je hebt waarschijnlijk al diverse e-boeks gedownload en webinars gevolgd, maar telkens kom je er weer achter dat je eigenlijk geen stap verder bent gekomen.
 • Je hebt al verschillende keren in trainingen geïnvesteerd. Vervolgens houd je het enkele weken vol, maar als je geen resultaat ziet, zoek je snel op het internet weer naar een nieuwe oplossing. In plaats van dat er maandelijks geld op je rekening binnenkomt, zie je je spaarrekening steeds kleiner worden en ben je wanhopig op zoek naar een oplossing.
 • Je weet dat je het kunt. Het ontbreekt je alleen aan de juiste strategie en aan inzicht in de stappen die nodig zijn om een stabiel bedrijf op te zetten. Dan hoef je niet meer steeds bezig te zijn met marketing, maar kun je juist gaan genieten van waar je het uiteindelijk allemaal voor doet: jouw passie.

Ik zat precies in hetzelfde schuitje als jij

In 2011 heb ik mezelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel om met mijn onderneming te starten. Eerlijk gezegd had ik er op dat moment geen idee van wat er allemaal bij het ondernemerschap kwam kijken. De eerste jaren waren voor mij dan ook een echte zoektocht.

Door het lezen van diverse boeken en het volgen van verschillende online trainingen kwam ik er beetje bij beetje achter hoe ik mezelf in de markt moest zetten. Maar het viel me al snel op hoeveel tijd en geld ik in de verkeerde trainingen geïnvesteerd had.

Veel online trainingen zijn te Amerikaans of zijn zelfs niet getest in de praktijk. Uiteindelijk kom je er dan achter dat je geïnvesteerde tijd en geld een verloren zaak is.

Daarom koos ik ervoor om door de jaren heen diverse businesscoaches in de arm te nemen. Iedere businesscoach had zijn eigen manier van werken en zijn eigen tactieken. Na vier jaar van investeringen werd het mij eindelijk duidelijk:

 

Ondernemen is geen rocket-science

Ondernemers en coaches proberen je wijs te maken dat ondernemen ingewikkeld is, maar in feite valt dat enorm mee. De eerste vier jaar liet ik mij steeds verleiden met allerlei technieken en trucjes die me snel succes beloofden. Maar na afloop kwam ik erachter dat het allemaal toch echt geen rocket-science is. Het enige wat ik nodig had, was is een business-strategie waarop ik kon bouwen en vertrouwen. Daardoor kon ik focus houden en durfde ik mijn strategie voldoende tijd te gunnen om zich te bewijzen. Met dat inzicht ben ik toen verder gegaan met het doorontwikkelen van de business-strategie waarmee ik nu een groot aantal ondernemers coach.

Zoals ik al zei: het is geen rocket-science. Je moet alleen de stappen in de juiste volgorde zetten.

Het Business Accelerator Proces

Missie

We zoeken eerst naar jouw “waarom” en je persoonlijke missie. Gelddoelen geven slechts weinig energie. Wat jou als ondernemer echt in beweging zet, is je purpose en je missie. Door die te vinden en te activeren zul je continu een hoge energievorm ervaren.

Mindset

Voor een succesvol bedrijf is meer nodig dan marketing alleen. Je zult je zakelijke en persoonlijke doelen namelijk niet bereiken wanneer je een beperkte mindset hebt: een mindset die bestaat uit angst, onzekerheid en weinig zelfvertrouwen. Ik help je een winnaarsmindset te ontwikkelen.

strategie

Nu is het tijd om te kijken naar je huidige strategie: wat werkt wel en wat werkt niet? We maken inzichtelijk wat er aan je strategie schort. Op basis van mijn bewezen methode ga je vervolgens een bedrijfsstrategie en een marketingmachine opzetten die je helpen een zakelijke doorbraak en een stabiele stroom aan inkomen te realiseren.

momentum

Ik help je duurzaam succes te creëren. Dat betekent dat je de high performance vaardigheden krijgt aangeleverd die ervoor zorgt dat je in de flow van een hoog energieniveau gaat ondernemen, en dat je een topproductiviteit, topgezondheid, toprelaties en tophobby’s zult ervaren, zodat je gelukkig en vol voldoening kunt ondernemen en leven.

DOEL

Door alle stappen toe te passen, zul je je doel bereiken om vanuit daar nieuwe doelen te formuleren om zodoende nog meer impact te hebben.

NEXT-LEVEL

Tijdens deze laatste fase kijken we bij jou, wat jouw next-level zal worden op het gebied van ondernemerschap en leven is.

Trap niet in de volgende valkuilen

 • Overnight success bestaat niet. Iedere succesvolle ondernemer heeft ontzettend hard gewerkt voor zijn succes. Vertrouwen en geduld zijn dan ook de eigenschappen van iemand die zich door de jaren heen heeft ontplooid tot een succesvol ondernemer. Er is geen snelweg naar succes. Wel een strategie voor oneindig succes.
 • Advertenties alleen maken je niet succesvol. Blokkeer iedere marketeer die je vertelt dat je een succesvolle onderneming op alleen advertenties kunt laten draaien. Deze snel-rijk-maak-trucjes maken alleen de marketeer zelf rijk, in plaats van dat ze jou succesvol maken.
 • Je hebt veel geld nodig om iets te bereiken. Ook dit is verre van geloofwaardig. Eén van mijn klanten, Hamam het Oosten, begon met een marketingbudget van slechts € 250 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de beste welness-centra in Twente.
 • Een coach met 100.000 fans moet wel succesvol zijn. Helaas vallen veel ondernemers voor deze marketingtrucjes. Baseer je keuze niet op het aantal volgers/fans dat een coach heeft. Je kunt beter naar de serieuze referenties kijken (en niet naar de hoe ik in 30 dagen € 100.000 verdiendereferenties)

Lees waarom deze mensen kozen voor de Business Accelerator

Het is tijd om naar je innerlijke stem te luisteren

De stem die zegt dat jij als ondernemer ook succesvol en gelukkig kunt worden. De stem die zegt dat er meer mogelijk is. Dat je je doelen kunt behalen en je dromen kunt verwezenlijken.

Hoogste tijd dus om op de juiste manier aan de slag te gaan!

Ben jij:

Dan ben je opgegroeid met de gedachte dat we leven in een wereld van schaarste en dat sommige mensen succesvol zijn geboren. Maar niets is minder waar.

 • een gedreven ondernemer die op zoek is naar een manier om vooruit te komen en meer geld te verdienen?
 • een startende ondernemer die zijn 9-tot-5-baan wil inruilen voor ondernemerschap?
 • een gevestigde ondernemer die op zoek is naar zijn volgende grote financiële mijlpaal?
 • een ondernemer die gelooft dat hij meer verdient in zijn leven?

Dan is dit online programma iets voor jou!

Check of dit tevens klopt...

 • Je weet dat je tot zo veel meer in staat bent en een leven in overvloed kunt leven, maar tegelijkertijd lijkt dat buiten je bereik.
 • Je zit in een ondernemers-rollercoaster, waarbij je agenda het ene moment overvol zit met opdrachten en nieuwe klanten het andere moment ver te zoeken zijn.
 • Je bent omringd door mensen die je niet steunen en die denken dat het verdienen van veel geld slecht is.
 • Je denkt dat je het niet waard bent om een succesvol bedrijf te hebben
 • Meer verdienen maakt je bang, omdat je niet weet wat er vervolgens zal gebeuren.

Genoeg met die negativiteit!
Hoe zou het zijn om:

 • een stabiele onderneming te hebben en vooruit te komen, in plaats van dat je van salaris naar salaris leeft?
 • te geloven dat je een succesvolle onderneming kunt hebben en maandelijks een stabiel inkomen kunt verdienen?
 • niet langer te worstelen om nieuwe klanten binnen te krijgen?
 • meer tijd voor je passie te hebben in plaats van continu bezig te zijn met je marketing?
 • verlost te zijn van stress en het gevoel van financiële schaarste?

Is dat wat je wilt? Laten we dan aan de slag gaan!

Het is tijd voor jou om impact te hebben, vrijheid te ervaren, een succesvol leven te leiden en je dromen waar te maken

Ik heb een online training voor je ontwikkeld die je helpt om een stabiele onderneming op te zetten, zodat je meer tijd over hebt voor je passie en je je dromen werkelijkheid kunt maken.

Dé Business Accelerator 12 weken online programma

Dit is een online programma waarbij je in twaalf weken stap voor stap leert hoe je een sterk fundament legt voor jouw onderneming. Daarnaast leer je hoe je een marketingmachine opzet die zorgt voor een stabiele groei van je bedrijf: nieuwe klanten die bij jou passen, een hogere omzet en uiteindelijk het leven waar je van droomt.

Wat ga je leren?

In de komende twaalf weken ga je door 3 fases heen. Je wordt hierbij op weg geholpen door video’s, werkdocumenten en bonusmaterialen die ervoor zorgen dat je goed begrijpt hoe je voor jouw bedrijf de juiste stappen zet. Bij elke fase krijg je de templates die mijn een-op-een coachingsklanten ook gebruiken. Zo ontwikkel je een maatwerkstrategie voor jezelf, die precies past bij jouw bedrijf.

 • Creëren van een winnaarsmindset & identiteit
 • Identiteit
 • Business checklist voor overzicht
 • Opzetten van je verdienmodel
 • Overzicht in jouw financiën
 • Marktpropositie
 • Website strategie
 • Bezoekersaantallen verhogen
 • Next Level Funnels & Online-marketingstrategie
 • Next Level Leadgeneratie
 • Marketingplanning
 • Verkoopstrategie
 • Marketingplanning
 • Strategische uitvoering
 • Analyseren en optimaliseren
 • Online succes

Het Business Accelerator Proces​

Geen Quick-Fix!

Dit is geen quick-fix! We weten immers allebei dat die niet werken.

We weten allebei dat overnight success niet bestaat. Succesvolle ondernemers geloven in hun onderneming en hun strategie, zodat ze continu werken aan een succesvol bedrijf. Als je op zoek bent naar een quick-fix, dan is dit online programma niets voor jou. Je zult immers hard moeten werken… maar dat heb ik ook altijd gedaan (en dat doe ik nog steeds)!

 • een gedreven ondernemer die op zoek is naar een manier om vooruit te komen en meer geld te verdienen?
 • een startende ondernemer die zijn 9-tot-5-baan wil inruilen voor ondernemerschap?
 • een gevestigde ondernemer die op zoek is naar zijn volgende grote financiële mijlpaal?
 • een ondernemer die gelooft dat hij meer verdient in zijn leven?

Maak je een domme keuze?

 • Ga je dit jaar liever een week op vakantie en spendeer je minimaal € 1.500 aan een luxe all-inclusieve resort?
 • Geef je liever € 100 per week uit aan etentjes en drankjes in restaurants, wat al snel uitkomt op € 4.800 per jaar?
 • Neem je liever deel aan een netwerkclub die je gemakkelijk € 2.000 per jaar kost, de uren die je erin steekt niet meegerekend?

Of een buitengewone keuze?

Je bent die ambitieuze ondernemer die beseft dat je op dit moment beter in je onderneming kunt investeren, zodat je de komende jaren nog kunt genieten van heerlijke, welverdiende vakanties en je de etentjes en drankjes niet meer nodig hebt om te ontsnappen aan alle stress?  

Ben jij die ondernemer? Investeer dan nu in jezelf en de Business Accelerator 12 weken online programma!

business accelerator

Investering

1995
 • 12 weken lang op jouw eigen tempo, zelfstandig werken bij het van A tot Z opzetten van jouw succesvolle onderneming op basis van: trainingsvideo's, werkdocumenten en quizes.​
 • Direct toegang tot de online leeromgeving;
 • LIFETIME toegang;
 • Eenvoudig vragen stellen via de leeromgeving of e-mail;
 • 3x 30 minuten online 1-op-1 coaching met Wouter Kleinsman

3 maandelijkse termijnen

830
 • 12 weken lang op jouw eigen tempo, zelfstandig werken bij het van A tot Z opzetten van jouw succesvolle onderneming op basis van: trainingsvideo's, werkdocumenten en quizes.​
 • Direct toegang tot de online leeromgeving;
 • LIFETIME toegang;
 • Eenvoudig vragen stellen via de leeromgeving of e-mail;
 • 2x 30 minuten online 1-op-1 coaching met Wouter Kleinsman

Heb je een vraag?