High performance Business Coach

Bereik je hoogste potentieel en performance

Voor ambitieuze ondernemers die hun barrières willen doorbreken en hun hoogste potentieel en performance op alle terreinen van hun leven willen bereiken. Meer groei, geld op de bank, voldoening, geluk, productiviteit en succes!

Bekend van

high performance coaching

Wij jij, net als ik en iedere andere ambitieuze ondernemer, simpelweg meer?

Ja?
Het kan allemaal, maar daar moet je wel wat voor doen!

Begin eens met kijken naar hoe succesvol jij bent op de volgende gebieden:

Waarschijnlijk scoor je op het ene gebied hoger dan op het andere.

Zo ben je misschien zakelijk al succesvol, maar maak je lange dagen en heeft dat zijn weerslag op je relatie.

Of je bent hartstikke gezond en neem je alle tijd voor je relatie,  maar komt je bedrijf niet van de grond.

Het geheim van ’s werelds meest succesvolle mensen is dat zij zowel zakelijk als persoonlijk succesvol zijn.

Een succesvol bedrijf runnen vereist dus aandacht voor alle gebieden en dat is hard werken.

Dat is niet erg, want hoe je dat doet leer je tijdens High Performance Business Coaching

Er is één weg naar echt succesvol zijn

Vele jaren geleden was mijn leven een rollercoaster van emoties. Ik ging van meer dan € 40.000 omzet in de maand maar doodongelukkig, weinig vrije tijd en tegen een burn-out aan naar een opperbeste gezondheid en een toprelatie maar een stagnerende maandelijkse omzet.

Guess what? Beide situaties werkten niet.

Ik zocht hulp, maar geen enkele coach kon mij helpen.

De lifestyle-coach kon mij helpen met mijn gezondheid en relaties maar van vragen omtrent mijn business had hij geen benul.

De business coach hielp mij op het gebied van ondernemen en marketing, bij vragen over mijn persoonlijke leven haalde hij zijn schouders op.

Dat zette mij aan het denken. Ik vroeg me af waarom er geen coach was die mensen zowel op persoonlijk als zakelijk vlak kon helpen en het liefst op een ontzettend hoog niveau. Iemand die helpt bij het bereiken van je maximale potentieel en beste performance op alle gebieden van je leven. Iemand die precies weet hoe je een bedrijf positioneert, systematiseert en automatiseert en de juiste marketingcampagnes opzet.

En opeens wist ik het: die coach kon ik zelf worden!

Ik combineer nu de ervaring van het acht jaar runnen van mijn eigen online-marketingbureau, mijn vaardigheden als business coach met de kennis die ik opdeed in San Diego. Daar werd ik op het allerhoogste niveau van coaching gecertificeerd.

Business Coaching High Performance Mode

High Performance Business Coaching

Met High Performance Business Coaching werken wij samen aan:

  • het opzetten van jouw succesvolle onderneming met de juiste marketingcampagnes en systemen;
  • een succesvolle levensstijl.

 

Deze combinatie zorgt ervoor dat jij jouw maximale potentieel en beste performance bereikt op alle gebieden van jouw leven. Het begint uiteraard allemaal bij jezelf. Eerst moet je je shit op orde brengen en dan jouw bedrijf en de marketing.

Als certified high performance coach bied ik een bewezen en onderscheidend proces, principes en vaardigheden waar jij ook naar op zoek bent.

Business Coaching High Performance Process

Werken volgens het High Performance Business Coaching proces

Tijdens de High Performance Business Coaching werk je volgens een gestructureerd proces. Geen vaag gedoe, maar juist concrete stappen, werkdocumenten, naslagwerken en meetbare processen zodat je werkt vanuit focus en flow. Op die manier bereik je snel je doel(en) én kun je tussendoor optimaal van het proces genieten. Het business coaching proces waarmee jij gaat werken is uiteraard het proces wat ik zelf ook dagelijks toepas. 

Is High Performance Business Coaching iets voor mij?

High Performance Business Coaching is niet voor iedereen geschikt. Sterker nog, 40% van de mensen die een intake doet komt niet in aanmerking voor deze vorm van business coaching. Beantwoord daarom onderstaande vragen voor jezelf om een goed beeld te krijgen of High Performance Business Coaching iets voor jou is.

Business Coaching High Performance Results

En ben jij klaar om:

Yes, ben jij die topondernemer?
Kies dan nu uit één van onderstaande 2 trajecten

High Performance Business Coaching voor de ambitieuze ondernemer

High Performance Business Coaching voor de elite ondernemer

Business Coaching voor High Performance de Upgrade

Toch nog twijfel?

Iedere dag die je langer op zoek bent naar een business coach is een verspilde dag. Ik kan begrijpen dat het spannend is om een keuze te maken waar je dan ook nog volledig achter moet staan. Laat mij daarom jouw twijfel wegnemen.

Dit is waarom mensen voor mij kiezen:

Wie zijn mijn klanten?

Ik werk alleen met ambitieuze ondernemers die echte high performers willen worden. Dat zijn serieuze en gedreven mensen die het uiterste uit zichzelf en hun onderneming willen halen. Het is voor de ondernemer die wil leren van een business coach die zijn eigen shit op orde heeft en je processen en principes leert die hij zelf ook gebruikt.

Want weet goed: tijdens de coaching accepteer ik geen excuses en ga ik all-in om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en dromen. Ik hou je recht voor zijn raap aan je eigen afspraken en push je verder dan waar je zelf toe in staat denkt te zijn. Dus als je het aankunt om gepusht, gemotiveerd en verantwoordelijk gehouden te worden en maximale inspanning wilt leveren, doe dan een intake voor mijn business coachingstraject.

Zet die eerste stap door geheel gratis en vrijblijvend een intakegesprek aan te vragen voor het sneller bereiken van zowel jouw zakelijke als persoonlijke doelen. Ik weet dat je het kunt, dat je het in je hebt. Nu is het tijd om de knoop door te hakken en het gesprek aan te gaan.

Echte klanten
Echte resultaten

Bekend van

high performance coaching
Business coaching high performance Servaas Kindt

“Ik had een doel voor ogen om per maand 10 leden bij te krijgen. Dankzij de marketingacties van Wouter op sociale media zit ik momenteel al een 67 leden. Ik haalde mijn target dus met overschot. Zonder de facebookcampagne zou dit zeker niet gelukt zijn. De campagne zorgt er voor dat er steeds nieuwe leads blijven bijkomen en zo blijven er steeds nieuwe potentiële klanten komen naar mijn studio. Daarenboven wordt zeer gericht gezocht op mijn doelgroep. Ik blijf zeker beroep doen op de diensten van Wouter, want de return die ik krijg is enorm.”

Servaas Kindt

Directeur fit20 Kortrijk

Business Coaching High Performance Anita Delfos

“In 2 maanden tijd kwamen er meer dan 2700 aanvragen voor mijn e-book binnen. Daar vandaan werden geïnteresseerden naar mijn cursus geleid. De verkoop van mijn cursussen is niet alleen toegenomen, maar ook anders ingericht door Wouter, waardoor ik er minder werk aan heb. Wouter is een heel prettig persoon om mee te werken: kundig, betrouwbaar, en hij denkt met je mee in oplossingen. Als ik weer hulp nodig heb, weet ik bij wie ik aan moet kloppen!”

Anita Delfos

Directeur fit20 Kortrijk

Business Coaching High Performance Anita Delfos
Business Coaching Roberto Decock

“Wouter heeft naast een inhoudelijk goed verhaal ook de gave om het goed te kunnen vertellen. Hij geeft concrete tips die meteen toepasbaar zijn en illustreert dat met praktijk voorbeelden. Daarnaast weet Wouter je met zijn energie en passie te boeien en krijg je zijn humor cadeau.”

Roberto Decock

Recruitment Consultant