Business Coaching voor High Performers

Voor Topondernemers en CEO'S die hun barrières willen doorbreken en hun hoogste potentieel en performance op alle terreinen van hun leven willen bereiken.

Gratis toegang tot de High Performance doorbraak training

Wekelijkse nieuwe strategieën om productiever, energieker, zelfverzekerder, succesvoller en voldaner te worden.

Hey! Ik ben Wouter.
En ik wil je iets vragen:

Waarom vinden zo veel opkomende topondernemers, auteurs en coaches het zo moeilijk om hun dromen waar te maken? Juist in deze tijd, nu de weg naar succes zo duidelijk is?

Natuurlijk zijn er veel topondernemers, auteurs, sprekers, coaches en directeuren die wel succesvol zijn. En zij zijn precies als jij… Toch hebben zij wel een zakelijke doorbraak weten te realiseren en leven zij wel hun droomleven.

Maar er zijn relatief weinig ondernemers die begrijpen hoe het moet. De meesten weten niet eens hoe ze moeten beginnen. Ze doorlopen continu een proces van trial and error (en meestal wordt het een “error”). Ze spenderen maandenlang vele uren en euro’s aan online trainingen, e-books en webinars en proberen deze informatie te combineren om erachter te komen wat ik hen ook – en in veel minder tijd – had kunnen leren).

Ik richt me op dit moment rechtstreeks tot jou:

Je hebt een supergaaf idee en een geweldige passie. Ook heb je voldoende kennis die je kunt delen (creëren van impact).

Hoe komt het dan dat het je nog niet gelukt is om een zakelijke doorbaak te realiseren?

Dat je nog niet bent waar je met je onderneming en met je leven wilt zijn?

Waarom ben je niet meer content aan het creëren en producten en/of diensten aan het verkopen? Daardoor zou je immers meer verdienen (en meer impact hebben en meer kunnen genieten van je vrijheid)?

Na al die uren en euro’s die je geïnvesteerd hebt in jezelf en je onderneming, vind je dan ook niet dat je het verdient om meer mensen te bereiken en een zakelijke doorbraak te realiseren?

Ik weet dat je het verdient. Ik weet ook dat je voldoende kennis hebt en dat je impact kunt hebben op andere mensen.

Wat is er dan aan de hand?

Het probleem is niet jouw verlangen (want je bewijst hier en nu dat dat wel goed zit door deze tekst te lezen). Weet je wat het probleem dan wel is?

coach rotterdam coach amsterdam coach groningen coach almelo coach deventer coach zwolle businesscoach

Het ligt aan (één of meer van) de volgende zaken:

 • Je weet niet waarop je je moet focussen om je ideeën en kennis uit je hoofd en in de praktijk te krijgen, zodat je er geld mee kunt verdienen en er impact mee kunt hebben;
 • Je weet niet wat je van maandag t/m vrijdag moet doen om echt MOMENTUM te creëren om je merk te laten groeien;
 • Je weet niet welke campagnes je moet opstarten (en waarom) en je weet niet welke campagnes het meeste geld en impact opleveren;
 • Je bent continu gratis e-books aan het downloaden en webinars aan het volgen, maar je komt er steeds weer achter dat het niet werkt.

Herken je dat?​

Misschien ben je bang de verkeerde keuzes te maken, te falen of raar over te komen op anderen. En dat is oké. Het is geen daadkrachtprobleem!

 • Het is SLIM dat je je marketing goed wilt doen.
 • Het is SLIM dat je geeft om de mensen die je wilt helpen.
 • Het is SLIM dat je je boodschap op een juiste en authentieke manier wilt overbrengen, dat je de juiste producten en diensten wilt leveren en dat je effectieve marketingcampagnes op wilt zetten.


Als je hiermee instemt, dan ben je het vast en zeker ook met me eens dat het SLIM is om te kiezen voor een business coach met een bewezen track record en met een jarenlange ervaring als ondernemer, spreker, trainer en coach… toch? Iemand die practices what he preaches, die zelf exact dezelfde dingen doet en die weet wat NU werkt.

Die persoon ben ik.

En ik wil je graag helpen!

Daarom nodig ik je uit voor mijn business coachingstraject.

Business Coaching Process

Missie

We zoeken eerst naar jouw “waarom” en je persoonlijke missie. Gelddoelen geven slechts weinig energie. Wat jou als ondernemer echt in beweging zet, is je purpose en je missie. Door die te vinden en te activeren zul je continu een hoge energievorm ervaren.

Mindset

Voor een succesvol bedrijf is meer nodig dan marketing alleen. Je zult je zakelijke en persoonlijke doelen namelijk niet bereiken wanneer je een beperkte mindset hebt: een mindset die bestaat uit angst, onzekerheid en weinig zelfvertrouwen. Ik help je een winnaarsmindset te ontwikkelen.

Strategie

Nu is het tijd om te kijken naar je huidige strategie: wat werkt wel en wat werkt niet? We maken inzichtelijk wat er aan je strategie schort. Op basis van mijn bewezen methode ga je vervolgens een bedrijfsstrategie en een marketingmachine opzetten die je helpen een zakelijke doorbraak en een stabiele stroom aan inkomen te realiseren.

Momentum

Ik help je duurzaam succes te creëren. Dat betekent dat je de high performance vaardigheden krijgt aangeleverd die ervoor zorgt dat je in de flow van een hoog energieniveau gaat ondernemen, en dat je een topproductiviteit, topgezondheid, toprelaties en tophobby’s zult ervaren, zodat je gelukkig en vol voldoening kunt ondernemen en leven.

Doel

Door alle stappen toe te passen, zul je je doel bereiken om vanuit daar nieuwe doelen te formuleren om zodoende nog meer impact te hebben.

Next-level

Tijdens deze laatste fase kijken we bij jou, wat jouw next-level zal worden op het gebied van ondernemerschap en leven is.

Methode die werkt!​

Dit is een beproefde methode die werkt. We helpen elke gecoachte ondernemer niet alleen een zakelijke doorbraak te realiseren, maar juist ook een persoonlijke doorbraak! 1+1=3…

Als je zakelijk succesvol wilt zijn, moet je ook dagelijks werken aan je gezondheid, mindset, relaties met je partner, vrienden en familie, en tijd vrijmaken voor hobby’s en ontspanning. Dit is de reden waarom elke ondernemer volgens deze 5 pilaren van succes werkt.

Een aantal onderdelen van het business coaching-traject:​

 • Creëren van een winnaarsmindset
 • High Performance & Duurzaam Succes
 • Opzetten van je verdienmodel
 • Overzicht in je financiën
 • Marktpropositie
 • Websitestrategie
 • Next Level Funnels & Online-marketingstrategie
 • Systematiseren en automatiseren van je onderneming
 • Next Level Leadgeneratie
 • Marketingplanning
 • Verkoopstrategie
 • Omzetoptimalisatie

Dus ben jij een ambitieuze ondernemer die:

 • meer wil verdienen, zijn 9-tot-5-job wil opzeggen en zijn leven drastisch wil veranderen?
 • voor de volle 100% zelf de verantwoordelijkheid neemt voor zijn leven?
 • altijd méér wil bereiken en streeft naar een optimaal bedrijf en leven?
 • bereid is om tijd, geld en energie in zichzelf te investeren?
 • klaar is voor zowel een echte persoonlijke als een echte zakelijke doorbraak?

TRAJECTEN

Business Accelerator

zelfstandig online programma

De online business training waarbij jij in 12 weken jouw marktpropositie uitwerkt en marketingmachine lanceert en dat alles op jouw eigen tempo volgt.

business mastery

1-op-1 business coaching

Een traject van vijf maanden 1-op-1 coaching voor ambitieuze ondernemers die committed zijn om hun bedrijf naar de hoogste performance en potentie te brengen.

Zij gingen jou voor

Heb je een vraag?