No-nonsense business coaching

No-nonsense business coaching voor de zeer succesvolle ondernemers, directeuren en CEO’s die 100 procent committed zijn om naar het volgende niveau te gaan.

Bekend van

high performance coaching

Presteren op het hoogst mogelijke niveau​

Mijn coachingprogramma’s zijn ontworpen om je leven (of bepaalde gebieden ervan) te transformeren en niet alleen om er waarde aan toe te voegen. Ik wil dat je inziet wie je echt wilt zijn en ik wil dat je weet wat jou in de wegzit om daar te komen. Ik wil dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven en dat je een opmerkelijke leider wordt die opereert op het hoogst mogelijke prestatieniveau zodat niks of niemand jou meer in de weg zit om alles te bereiken wat je wilt. Ieder succesvol mens weet immers dat er altijd een hoger niveau is. Mijn manier van coaching laat al snel zien welke stappen je direct gaat ondernemen. Geen zweverig gelul dus, maar straight to the point aanpakken van de situatie. 

Let op: wanneer je eerst nog meer te weten wilt komen over no-nonsense business coaching dan staat hieronder alles wat je moet weten. Ben je reeds al een succesvolle ondernemer, directeur of CEO die weinig tijd heeft dan klik op onderstaande button en vraag een consult aan. Zo bespaar jij jouw waardevolle uren.

Jouw tijd is kostbaar net zoals die van mij

No-nonsense business coaching betekent dat je slechts te horen krijgt waar je mee aan de slag kan gaan. Hetzelfde geld voor wat je hieronder gaat lezen. Hieronder staat geen tekst die als doel heeft om je te overtuigen of te verleiden. Nee, er staat slechts wat je kan verwachten van deze vorm van high performance business coaching en vervolgens kan jezelf kiezen wat je gaat doen.

Geen doorsneecoach

Je krijgt bij mij de coachingervaring die je nergens anders ervaart. Ik wijk af van de ‘normale wereld’ en de doorsneecoaching en breng je door middel van mijn no-nonsense manier van coaching op een productieve, effectieve en meetbare manier naar de doelen die je voor ogen hebt.

Ik behaal deze resultaten door de hele tijd dat we samenwerken in je leven aanwezig te zijn. Ik ben 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar en indien nodig krijg je toegang tot mijn netwerk van specialisten zoals een gecertificeerde personal trainer, voedingsdeskundige, financieel specialist en andere specialisten (vaak niet nodig maar wel goed om achter de hand te hebben). Een extra voordeel van klant worden is dat ik een netwerk heb van andere succesvolle mensen en dat je een coach hebt die zijn eigen shit op orde heeft, waardoor je tijdens de coaching meelift op mijn nieuwe inzichten op het gebied van een succesvol en buitengewoon leven.

Er is één weg naar echt succesvol zijn

Spoiler-alert: dit verhaal bevat geen bijna-doodervaring die mijn leven compleet omgooide of andere nonsense-marketingtechnieken waarmee ik zieltjes wil  winnen.

Vele jaren geleden was mijn leven een rollercoaster van emoties. Ik ging van meer dan € 40.000 omzet in de maand maar doodongelukkig, weinig vrije tijd en tegen een burn-out aan naar een opperbeste gezondheid en een toprelatie maar een stagnerende maandelijkse omzet. Guess what? Beide situaties werkten niet.

Ik zocht hulp, maar geen enkele coach kon mij helpen.

De lifestyle-coach kon mij helpen met mijn gezondheid en relaties maar van vragen omtrent mijn business had hij geen benul. De business coach hielp mij op het gebied van ondernemen en marketing, bij vragen over mijn persoonlijke leven haalde hij zijn schouders op.

Dat zette mij aan het denken.

Ik vroeg me af waarom er geen coach was die mensen zowel op persoonlijk als zakelijk vlak kon helpen en het liefst op een ontzettend hoog niveau. Iemand die helpt bij het bereiken van je maximale potentieel en beste performance op alle gebieden van je leven. Iemand die precies weet hoe je een bedrijf positioneert, systematiseert en automatiseert en de juiste marketingcampagnes opzet.

En opeens wist ik het: die coach kon ik zelf worden!

En opeens wist ik het: die coach kon ik zelf worden! Ik combineer nu de ervaring van het acht jaar runnen van mijn eigen online-marketingbureau, mijn vaardigheden als lifestylecoach en business coach in combinatie met de kennis die ik jaarlijks op doe in de verenigde staten. Daar werd ik in 2019 gecertificeerd op het allerhoogste niveau van coaching.

Business Coaching High Performance Mode

High Performance Business Coaching

Met High Performance Business Coaching werken wij samen aan:

  • het opzetten van jouw succesvolle onderneming met de juiste marketingcampagnes en systemen;
  • een succesvolle levensstijl.


Deze combinatie zorgt ervoor dat jij succesvol wordt op alle gebieden van jouw leven. Het begint uiteraard allemaal bij jezelf. Eerst moet je je shit op orde brengen en dan jouw bedrijf en de marketing.

Als certified high performance business coach bied ik een bewezen en onderscheidend proces, principes en vaardigheden waar jij ook naar op zoek bent. Geen one-size-fits-all proces, maar de juiste strategie die bij jou past om je op een productieve en effectieve manier van van A naar B te brengen.

Business Coaching High Performance Process

Werken volgens het High Performance Business Coaching proces

Tijdens de High Performance Business Coaching werk je volgens een gestructureerd proces. Geen vaag gedoe, maar juist concrete stappen, werkdocumenten, naslagwerken en meetbare processen zodat je werkt vanuit focus en flow. Op die manier bereik je snel je doel(en) én kun je tussendoor optimaal van het proces genieten. Het business coaching proces waarmee jij gaat werken is uiteraard het proces wat ik zelf ook dagelijks toepas. 

Is High Performance Business Coaching iets voor mij?

Mijn manier van coachen is niet geschikt voor de ‘meest normale mensen’ en dat is goed want ik ben niet een coach die iedereen kan helpen.

Ik werk namelijk alleen met winnaars. Ik werk met mensen die al succesvol zijn, of op zijn minst beslist hebben om succesvol te worden. Mensen die zoeken naar een coach die hun helpt om meetbare resultaten te boeken in plaats van een coach die de client zal pleasen en niet verder zal brengen. Wanneer je niet beslist hebt om succesvol te worden, zal de coaching niet voor je werken want je hebt niet de juiste mindset om all-in te gaan. Hierdoor verdoe je niet enkel mijn tijd maar ook jouw eigen tijd.

Business Coaching High Performance Results

behoor jij tot de 5 procent?

Mijn cliënten behoren / gaan deel uitmaken van de 5 procent van de wereld en weten diep van binnen dat ze zoveel meer in zichzelf hebben en dat ze onder andere energieker, productiever, invloedrijker en succesvoller willen worden. Ze willen focus, vooruitkomen en/of hun team of klanten beter beïnvloeden. Ze willen de tijd hebben om te doen wat ze willen, wanneer ze het willen. Ze hebben een plafond bereikt in hun vooruitgang en willen doorbreken naar het volgende niveau van vreugde, macht, rijkdom en prestatie. Ze vinden dat het tijd is voor een duidelijke bedrijfsstrategie, commitment en discipline. Ze verlangen naar een hoger inkomen en meer invloed zoals nooit tevoren.  Ze willen succes creëren, niet alleen in hun bedrijf, maar ook in hun leven, gezondheid en relaties. Ze willen een coach in hun leven die zij kunnen zien als hun rolmodel en die letterlijk zelf ook doet wat hij hun vertelt / belooft (practice what you preach)?

Mijn cliënten staan 100% open voor coaching en zoeken naar een business coach waarop ze kunnen vertrouwen zodat zijzelf hun eigen succes kunnen creëren.

Ben jij net zoals mijn cliënten grenzeloos in het creëren van succes in je leven en wil je niks minder dan op het hoogste niveau gecoacht worden? Vraag dan een consult aan.

Ik werk niet met de 95 procent

Ik werk enkel met de zeer succesvolle ondernemers, directeuren en CEO’s die 100 procent committed zijn om naar het volgende niveau te gaan. Mensen met een winnaarsmindset. Dat zijn serieuze en gedreven mensen die het uiterste uit zichzelf en hun onderneming willen halen. Het is voor de ondernemer die wil leren van een business coach die zijn eigen shit op orde heeft en je processen en principes leert die hij zelf ook gebruikt.

Want weet goed: tijdens de coaching accepteer ik geen excuses en ga ik all-in om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en dromen. Ik hou je recht voor zijn raap aan je eigen afspraken en push je verder dan waar je zelf toe in staat denkt te zijn. Dus als je het aankunt om gepusht, gemotiveerd en verantwoordelijk gehouden te worden en maximale inspanning wilt leveren, doe dan een intake voor mijn business coachingstraject.

Zet die eerste stap door geheel gratis en vrijblijvend een intakegesprek aan te vragen voor het sneller bereiken van zowel jouw zakelijke als persoonlijke doelen. Ik weet dat je het kunt, dat je het in je hebt. Nu is het tijd om de knoop door te hakken en het gesprek aan te gaan.

Business Coaching voor High Performance de Upgrade

Toch nog twijfel?

Ik kan begrijpen dat het spannend is om een keuze te maken waar je dan ook nog volledig achter moet staan. Wanneer je dan ook niet volledig achter je keuze staat wil ik je vragen om niet met mij in contact te komen. Ik ben slechts een coach voor de 5 procent van de mensen die weten dat ze mij als hun coach willen hebben en niet overtuigd dienen te worden.

  • Ik bied high performance & business coaching in één.
  • Officieel internationaal gecertificeerd op het hoogste niveau.
  • Bewezen concepten. Getest en succesvol geïntegreerd door velen.
  • Ik hou me aan wat ik zeg en ik zeg waar ik me aan houd.
  • Ik heb mijn shit op orde en je kunt me daarom zien als een rolmodel.
  • Optimaal resultaat door aandacht voor ondernemen, gezondheid en leven
  • Ik maak het 100% praktisch en makkelijk toe te passen.