Business Coach voor High Performers

Bereik je hoogste potentieel en performance

Voor ambitieuze ondernemers die hun barrières willen doorbreken en hun hoogste potentieel en performance op alle terreinen van hun leven willen bereiken. Meer groei, voldoening, geluk, productiviteit en succes!

Gratis toegang tot de High Performance doorbraak training

Wekelijkse nieuwe strategieën om productiever, energieker, zelfverzekerder, succesvoller en voldaner te worden.

Van Chaos in je hoofd naar Helderheid en een Succesvol bedrijf

Ben je klaar met jouw gemiddelde bedrijfsresultaten en de chaos in je hoofd? Wil je helderheid voor jezelf, zodat je precies weet welke stappen je dient te ondernemen om jouw bedrijf te transformeren naar een succesvol bedrijf waar je écht gelukkig van wordt?

Dit is dan echt iets voor jou: Business Coaching voor High Performers & Achievers is hét 1-op-1-coachingtraject voor iedere topondernemer met een gezonde dosis ambitie.

Gecoacht worden door de elite coach.

Het is niet zomaar een ‘business-coachingtraject’, je gaat samenwerken met een internationaal gecertificeerd high performance coach en business coach (ook wel elite coach genoemd) volgens een bewezen business coachingproces waarbij wij in 5 maanden jouw gehele onderneming neerzetten, de klanten aantrekken die bij jouw bedrijf passen, een marketingmachine opzetten die jouw bedrijf 24/7 onder de aandacht brengen van jouw doelgroep en de bedrijfsgroei naar de next-level brengen.coach rotterdam coach amsterdam coach groningen coach almelo coach deventer coach zwolle

Wil jij werken volgens een bewezen proces? En advanced strategieën leren om een ijzersterke positionering op te zetten en via de juiste marketingkanalen de doelgroep bereiken met potentiële klanten waar jij gelukkig van wordt? Dan is Business Coaching voor High Performers & Achievers iets voor jou!

Ambitieuze ondernemers zien al direct tijdens de intake wat het business-coachingproces voor high performers en achievers zo uniek maakt. Hoe supergaaf is het om tijdens je intake al je eerste zakelijke doorbraak te realiseren?

Jij Krijgt Wat Jij Verdient!

VOLLEDIG DE AANDACHT

Op vaste dagen wordt je 1-op-1 gecoacht door Wouter Kleinsman. Hierbij is de aandacht volledig op jou en jouw bedrijf gericht. Een dubbele agenda daar doen we niet aan. Jij krijgt 1-op-1 coaching op het allerhoogste niveau volledig gericht op de behoefte van jouw bedrijf.

BEWEZEN RESULTATEN

Wouter Kleinsman heeft meer dan 10+ jaar ervaring in het bedrijfsleven / marketingwereld. Zo heeft hij gewerkt voor de Zzp’er tot aan de multinational bedrijven. Met een bewezen proces bereik jij de beste resultaten.

INTERNATIONAAL GECERTIFICEERD ELITE COACH

Je zult alleen maar de grootste doorbraak in je leven en bedrijf maken wanneer je eerst de juiste mindset hebt. Wouter is één van de eerste officiële internationaal gecertificeerde elite coaches in Nederland die jou helpt naar zowel een succesvol leven als bedrijf.

0% BULLSHIT 100% practice what I preach

Niemand zit te wachten op een coach die zijn eigen zaken niet op orde heeft. Het proces wat jou wordt aangeleerd is hetzelfde proces wat Wouter dagelijks toepast in de praktijk. 

Business Coaching & Het Bereiken Van Jouw Maximale Potentieel.

Dit business coaching proces is opgezet voor ondernemers die klaar zijn met het maken van ministapjes in hun onderneming en te blijven ondernemen op een gemiddeld niveau. Wanneer jij klaar bent voor het serieuze werk en van jezelf weet dat er zoveel meer potentie in jezelf zit dan dat je nu laat zien. Dan is dit business coaching proces voor jou weggelegd en krijg jij de coach die bij jou past.

In dit bewezen proces werk ik 5 maanden 1-op-1 met jou aan het:

 • creëren van een winnaarsmindset die past bij een high performer;
 • positioneren van jouw bedrijf;
 • inrichten van de marketing;
 • automatiseren en systematiseren van de processen;
 • naar de next-level te brengen van jouw eigen identiteit en jouw bedrijf.
 • met als resultaat: duurzame bedrijfsgroei, omzetgroei en een overdosis aan energie, geluk, gezondheid, productiviteit en voldoening

Business Coaching Proces

Missie

We zoeken eerst naar jouw “waarom” en je persoonlijke missie. Gelddoelen geven slechts weinig energie. Wat jou als ondernemer echt in beweging zet, is je purpose en je missie. Door die te vinden en te activeren zul je continu een hoge energievorm ervaren.

Mindset

Voor een succesvol bedrijf is meer nodig dan marketing alleen. Je zult je zakelijke en persoonlijke doelen namelijk niet bereiken wanneer je een beperkte mindset hebt: een mindset die bestaat uit angst, onzekerheid en weinig zelfvertrouwen. Ik help je een winnaarsmindset te ontwikkelen.

strategie

Nu is het tijd om te kijken naar je huidige strategie: wat werkt wel en wat werkt niet? We maken inzichtelijk wat er aan je strategie schort. Op basis van mijn bewezen methode ga je vervolgens een bedrijfsstrategie en een marketingmachine opzetten die je helpen een zakelijke doorbraak en een stabiele stroom aan inkomen te realiseren.

momentum

Ik help je duurzaam succes te creëren. Dat betekent dat je de high performance vaardigheden krijgt aangeleverd die ervoor zorgt dat je in de flow van een hoog energieniveau gaat ondernemen, en dat je een topproductiviteit, topgezondheid, toprelaties en tophobby’s zult ervaren, zodat je gelukkig en vol voldoening kunt ondernemen en leven.

DOEL

Door alle stappen toe te passen, zul je je doel bereiken om vanuit daar nieuwe doelen te formuleren om zodoende nog meer impact te hebben.

NEXT-LEVEL

Tijdens deze laatste fase kijken we bij jou, wat jouw next-level zal worden op het gebied van ondernemerschap en leven is.

Dit Kan Je Verwachten Van Business Coaching

Tijdens de 1-op-1 live masterdag leggen we de basis die we daarna uitwerken in online sessies met een interval van twee weken. Iedere sessie staat in het teken van een thema en bij ieder thema krijg je actiedocumenten mee. Je krijgt meteen nieuwe inzichten waar je volgens een bewezen proces mee gaat werken. 

Als internationaal gecertificeerde high performance en business coach zorg ik dat je committed blijft, zodat je iedere week meters maakt om jouw bedrijf naar de next-level te brengen, klanten aan te trekken waar je enthousiast van wordt en volop te genieten van het ondernemen. 

De Business Coaching voor High Performers & Achievers start met een masterdag op een toplocatie in Nederland. Tijdens deze masterdag positioneren wij jouw bedrijf en zetten we de bedrijfsstrategie op. De dag duurt maximaal zes uur, de daaropvolgende sessies duren maximaal twee uur per sessie en je wordt ook stipt op de afgesproken tijd gebeld (afspraak = afspraak). Dit maakt Business Coaching voor High Performers & Achievers dan ook daadwerkelijk high-end, want samen functioneren we op het hoogste niveau. 

Voor dit programma geldt een intake. Niet iedereen komt voor deelname in aanmerking. Lees er meer over onder het kopje ‘Strategiesessie vragenlijst’

Lees waarom deze mensen kozen voor 1-op-1-coaching:

Wie help ik als business coach

Ik help mensen die het verschil willen maken in hun eigen leven én in dat van anderen. De ambitieuze ondernemers, DGA’S en CEO’s die van hun bedrijf een nog groter succes willen maken, meer van het goede willen en altijd op zoek zijn naar een hoger doel en meer voldoening in hun leven.

Het Proces

Business Coaching voor High Performers  & Achievers is een proces dat is ontwikkeld om een bedrijf in fases op te zetten, waardoor je aanhoudend verhoogde niveaus van performance en potentie in jouw bedrijf kunt bereiken. Het proces richt zich op vijf gebieden:

 • Missie
 • Mindset
 • Strategie
 • Momentum
 • Doel


Door deze gebieden in te richten, ervaar je direct wat dit systematische proces voor jouw onderneming, rust en ondernemerschap betekent. Je kunt vertrouwen op een proces dat werkt en waarmee je de aankomende jaren jouw bedrijf kunt laten groeien met klanten waar je gelukkig van wordt, met vrijheid in het ondernemerschap om de dingen te doen die je wilt doen en een marketingmachine die 24/7 geautomatiseerd voor jou aan de slag is om onder de aandacht te komen van jouw doelgroep

Eén-op-ééngesprek:

 • Een masterdag op een toplocatie in Nederland
 • Twee online business-sessies van twee uur per maand (geen reistijd wel zo productief!)
 • Mogelijkheid om tussentijds vragen via e-mail of telefoon te stellen

Inhoud + Curriculum:

 • Sessies rond de kernbegrippen van Business Coaching voor High Performers  & Achievers
 • Maandelijkse actieplanbladen

Wat ga je leren?

In 5 maanden ga je aan de slag met 10 fasen die je helpen om aanhoudend verhoogde niveaus van performance en potentie in jouw bedrijf te bereiken.

Op een toplocatie in Nederland creëren we jouw winnaarsmindset, zetten wij jouw verdienmodel op, creëren overzicht in jouw financiën en werken jouw marketingpropositie uit.

Op basis van jouw marketingpropositie zetten we een websitestrategie op die we inrichten volgens een bewezen proces / psychologische opbouw. Daarnaast zetten we de eerste stappen richting jouw geautomatiseerde marketingmachine.

Met het bepalen van de marketingstrategie en het opzetten van next-level-funnels werken we aan de marketingmachine. Die kan dan 24/7 in contact komen met de doelgroep die aansluit op jouw marketingpropositie, zodat je klanten krijgt waar jij gelukkig van wordt.

We inventariseren jouw werkprocessen, zodat wij in de aankomende weken jouw bedrijf kunnen gaan systematiseren en automatiseren. Deze fase gaat ervoor zorgen dat je meer vrijheid voor jezelf creëert en enkel de dingen gaat ondernemen waar jij energie van krijgt.

In de voorgaande fasen hebben wij de kern van jouw onderneming ingericht. Nu gaan we werken aan jouw autoriteit, expert-status en jouw productiviteit zodat je met de minst mogelijke uren het beste resultaat behaalt.

Tijd voor reflectie op de afgelopen fasen en de marketingplanning voor de aankomende maanden, zodat we ons enkel bezighouden met de activiteiten die aansluiten op de bedrijfsdoelen.

Op basis van de data die we in de eerste zes fasen hebben verzameld, maken we strategische verkoopkeuzes. Zo optimaliseren we jouw verkoopstrategie.

We gaan kijken naar jouw huidige uitgaven, winsten maar ook jouw productiviteit en op basis van deze informatie gaan wij jouw omzet optimaliseren.

Je leert enkele high performance strategieën die ’s werelds beste high performers dagelijks inzetten om momentum te creëren. Na de 5 maanden van business coaching kun je dan zelf verdergaan met het creëren van meer momentum en het behalen van jouw next-level doelen.

In deze fase reflecteren wij op het gehele businesscoachingproces. We kijken samen naar de successen, de leerfases en zetten een nieuwe stip op de horizon.

Strategiesessie vragenlijst

Deze vragenlijst fungeert als een intake voor het programma Business Coaching voor High Performers  & Achievers. Als je aanvraag in aanmerking komt voor de 1-op-1-coaching, neem ik contact met je op om een strategiesessie af te spreken voordat we 5 maanden gaan samenwerken.

De strategiesessie is een inleiding tot Business Coaching voor High Performers  & Achievers waarin we jouw antwoorden op de vragenlijst zullen beoordelen. Ik onderzoek:

 • waar jij op dit moment staat met jouw bedrijf;
 • wat de  positionering is;
 • of er voldoende ruimte in tijd en geld is om jouw bedrijf in te richten volgens het business coachingproces;
 • of je als ondernemer zelf klaar bent voor het programma.


Ik kijk uit naar jouw vragenlijst!

PS. Jaarlijks heb ik plaats voor 48 mensen in Business Coaching voor High Performers & Achievers.

Heb je een vraag?