NO-NONSENSE coaching

Coach Groningen

life coach en personal coach wouter kleinsman

De meeste coaches in de omgeving van Groningen volgen een script of een programma. Deze coaches versterken, verfijnen en verbeteren je leven of jouw bedrijf – een beetje. Ik verander levens vaak radicaal. Ik heb geen vast curriculum omdat jij mijn materiaal bent. Mijn programma ontstaat als ik je spreek.

Mijn radicale transformatie coachingsprogramma is ontworpen om je leven (of bepaalde gebieden ervan) te transformeren en niet alleen om er waarde aan toe te voegen. Ik wil dat je inziet wie je echt bent, dat je totale duidelijkheid krijgt over wat je wilt in het leven, een onwankelbaar vertrouwen in jezelf krijgt en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven, zodat niets of niemand jou meer in de weg zit om een opmerkelijk leider te worden die opereert op het hoogst mogelijke prestatieniveau. Ik wil dat je krijgt wat je nodig hebt en écht wilt hebben in je leven.

Mijn manier van coaching in de omgeving van Groningen ervaar je nergens anders. Mijn doel is om al mijn cliënten de coachingservaring te bieden die parallel loopt aan de vliegervaring met Emirates en Etihad Airways business class, een restaurantervaring met een Michelinster, een luxe vijf sterren boetiekhotel en de winkelervaring in de P.C. Hooftstraat Amsterdam.

Ik behaal resultaten door gedurende de hele tijd dat we samenwerken aanwezig te zijn in je leven. Ik sta 365 dagen per jaar 24/7 voor je klaar. Ik hou je committed en grijp direct in wanneer jij je niet aan onze afspraken houdt. Een bijkomend voordeel van een coachtraject bij mij is dat je toegang krijgt tot mijn uitgebreide netwerk van high achievers, specialisten en experts.

Een vaste waarde is meetbaar resultaat. Alle activiteiten die je onderneemt zijn meetbaar, waardoor je eenvoudig kunt zien of ze bijdragen aan het bereiken van je doelen. Draagt het niet bij, dan sturen we meteen bij.

Ik pak ieder coachingstraject in de omgeving van Groningen anders aan, simpelweg omdat iedereen met wie ik werk anders is. Ik kijk naar wat jij nodig hebt en daarop baseer ik de manier van coaching. Ik volg geen sjabloon of bepaalde manier van coaching. Ik bén mijn coachingsstijl. Ik ontwerp een uniek, perfect passend coachingstraject voor de persoon die voor me staat: jij.

Je kunt het zien als een driedelig pak dat precies wordt afgestemd op de specificaties van de koper met oog voor de fijnste details en perfectie. Mijn coaching is zeer persoonlijk en altijd op maat gemaakt. Ik gebruik vaak de engelse termen: Bespoke & Tailored.

Ik vraag jou om je geest open te stellen zodat je optimaal kunt ervaren dat je zoveel meer kunt doen met wat je al hebt. Hierbij vraag ik je niet om iemand anders te worden, maar juist om je eigen kwaliteiten op alle gebieden van je leven te perfectioneren. Als je vastberaden bent om de veilige comfortzone te verlaten en verder te gaan dan jij of iemand anders dacht dat je zou kunnen, vertrouw dan op die innerlijke stem die je vertelt wat je eigenlijk al weet: ook jij kunt dat buitengewone leven voor jezelf creëren.

Mijn cliënten en ik werken samen en hun leven verandert vaak onherkenbaar. Deze mogelijkheid kost je echter meer dan geld. Ik heb ook jouw energie en toewijding nodig. Laten we praten als je er klaar voor bent, en je leven zal radicaal veranderen.

*Houd er rekening mee dat mijn coaching in de omgeving van Groningen PG-18 is. Ik werk niet met kinderen of overdreven gevoelige mensen.

De meeste coaches in de omgeving van Groningen volgen een script of een programma. Deze coaches versterken, verfijnen en verbeteren je leven of jouw bedrijf – een beetje. Ik verander levens vaak radicaal. Ik heb geen vast curriculum omdat jij mijn materiaal bent. Mijn programma ontstaat als ik je spreek.

Mijn radicale transformatiecoachingsprogramma van drie maanden is ontworpen om je leven te transformeren (of bepaalde gebieden ervan) en niet alleen om er waarde aan toe te voegen. We steken de koppen bij elkaar en doen whatever it takes om precies te krijgen wat je nodig hebt en écht wilt hebben in je leven. Als ik je in die drie maanden niet kan helpen, dan kan niemand dat, never nooit.

 Ik wil dat je inziet wie je echt bent, dat je totale duidelijkheid krijgt met een doel en een betekenis, een onwankelbaar vertrouwen in jezelf krijgt en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven. Niets of niemand zit jou dan meer in de weg om een opmerkelijk leider te worden die opereert op het hoogst mogelijke prestatieniveau. Uiteindelijk krijg je meesterschap over je eigen leven zodat je op hetzelfde moment gelukkig, gezond én rijk kunt zijn.

Mijn manier van coaching om de omgeving van Groningen ervaar je nergens anders. Mijn doel is om niet alleen coaching van wereldklasse te bieden, maar ook om al mijn cliënten de coachingservaring te bieden die parallel loopt aan de vliegervaring met Emirates en Etihad Airways business class, een restaurantervaring met een Michelinster, een luxe vijf sterren boetiekhotel en de winkelervaring in de P.C. Hooftstraat Amsterdam.

Ik zie niet meer dan twee cliënten per dag en door op deze manier te werken, kan ik ervoor zorgen dat ik elke keer weer mijn beste werk lever. Ik neem mezelf of het leven niet altijd even serieus, maar wat ik doe voor anderen neem ik ontzettend serieus.

Tijdens het proces heb je 24/7, 365 toegang tot mij en mijn grote netwerk zal voor altijd jouw netwerk worden.

Tijdens de coaching houd ik je committed en ik grijp in wanneer jij je niet aan onze afspraken houdt. Een vaste waarde is meetbaar resultaat. Alle activiteiten die je onderneemt zijn meetbaar, waardoor je eenvoudig kunt zien of ze bijdragen aan het bereiken van je doelen. Draagt het niet bij, dan sturen we meteen bij.

Ik pak ieder coachingstraject in de omgeving van Groningen anders aan, omdat iedereen met wie ik werk anders is. Ik kijk naar wat jij nodig hebt en daarop baseer ik de coaching. Ik volg geen sjabloon of bepaalde manier van coaching. Ik bén mijn coachingsstijl. Ik ontwerp een uniek, perfect passend coachingstraject voor de persoon die voor me staat: jij.

Je kunt het zien als een driedelig pak dat precies wordt afgestemd op de specificaties van de koper met oog voor de fijnste details en perfectie. Mijn coaching is zeer persoonlijk en altijd op maat gemaakt. Ik gebruik vaak de engelse termen: Bespoke & Tailored.

Mijn cliënten en ik werken samen en hun leven verandert vaak radicaal en onherkenbaar.

Houd er rekening mee dat mijn coaching in de omgeving van Groningen PG-18 is. Ik werk niet met kinderen of overdreven gevoelige mensen.