No-nonsense coaching

Coach Rotterdam

life coach rotterdamlife coach eindhovenlife coach AmsterdamPersonal coachingPerformance coachingCoaching NederlandExecutive CoachingLife CoachCoach AmsterdamCoach RotterdamCoach ZwolleCoach GroningenCoach AlmeloCoach DeventerBusinesscoach

De meeste coaches in de omgeving van Rotterdam volgen een script of een programma. Deze coaches versterken, verfijnen en verbeteren je leven of jouw bedrijf – een beetje. Ik verander levens vaak radicaal. Ik heb geen vast curriculum omdat jij mijn materiaal bent. Mijn programma ontstaat als ik je spreek.

Mijn radicale transformatiecoachingsprogramma is ontworpen om je leven te transformeren (of bepaalde gebieden ervan) en niet alleen om er waarde aan toe te voegen. We steken de koppen bij elkaar en doen whatever it takes om precies te krijgen wat je nodig hebt en écht wilt hebben in je leven. Als ik je niet kan helpen, dan kan niemand dat, never nooit.

 Ik wil dat je inziet wie je echt bent, dat je totale duidelijkheid krijgt met een doel en een betekenis, een onwankelbaar vertrouwen in jezelf krijgt en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven. Niets of niemand zit jou dan meer in de weg om een opmerkelijk leider te worden die opereert op het hoogst mogelijke prestatieniveau. Uiteindelijk krijg je meesterschap over je eigen leven zodat je op hetzelfde moment gelukkig, gezond én rijk kunt zijn.

Mijn manier van coaching om de omgeving van Rotterdam ervaar je nergens anders. Mijn doel is om niet alleen coaching van wereldklasse te bieden, maar ook om al mijn cliënten de coachingservaring te bieden die parallel loopt aan de vliegervaring met Emirates en Etihad Airways business class, een restaurantervaring met een Michelinster, een luxe vijf sterren boetiekhotel en de winkelervaring in de P.C. Hooftstraat Rotterdam.

Ik zie niet meer dan twee cliënten per dag en door op deze manier te werken, kan ik ervoor zorgen dat ik elke keer weer mijn beste werk lever. Ik neem mezelf of het leven niet altijd even serieus, maar wat ik doe voor anderen neem ik ontzettend serieus.

Het gaat bij mij om persoonlijke aandacht. Je krijgt 24/7, 365 toegang tot mij gedurende het hele proces. Ook zal mijn grote netwerk voor altijd jouw netwerk worden.

Tijdens de coaching houd ik je committed en ik grijp in wanneer jij je niet aan onze afspraken houdt.

Ik pak ieder coachingstraject in de omgeving van Rotterdam anders aan, omdat iedereen met wie ik werk anders is. Ik kijk naar wat jij nodig hebt en daarop baseer ik de coaching. Ik volg geen sjabloon of bepaalde manier van coaching. Ik bén mijn coachingsstijl. Ik ontwerp een uniek, perfect passend coachingstraject voor de persoon die voor me staat: jij.

Je kunt het zien als een driedelig pak dat precies wordt afgestemd op de specificaties van de koper met oog voor de fijnste details en perfectie. Mijn coaching is zeer persoonlijk en altijd op maat gemaakt. Ik gebruik vaak de engelse termen: Bespoke & Tailored.

Mijn cliënten en ik werken samen en hun leven verandert vaak radicaal en onherkenbaar.

Houd er rekening mee dat mijn coaching in de omgeving van Rotterdam PG-18 is. Ik werk niet met kinderen of overdreven gevoelige mensen.

COACHING Rotterdam.

Met coaching Rotterdam beheers je je psychologie, fysiologie, productiviteit en sociale vaardigheden, zodat je je doel vindt en je levendiger, zelfverzekerder en vervulder voelt op elk gebied van je leven. Het voelt alsof je volledig energiek en betrokken bent bij het moment. Je ervaart eindelijk de vooruitgang die je altijd al wilde.

De beste dagen van je leven worden plotseling de norm, zodat elke dag hartstochtelijk, vervullend en zinvol is. Het is een heel ander levensniveau en het kan van jou zijn als je besluit dat je het nu wilt.

Ik ben één van eerste officieel gecertificeerde high performance life coaches in Nederland met een bewezen en onderscheidend proces en principes en vaardigheden waar jij ook naar op zoek bent. En nee, dit betekent niet dat je gecoacht wordt op basis van een one-size-fits-all proces. Je wordt gecoacht op basis van wat je nodig hebt, wat bij je past en hoe je sneller en effectiever van A naar B kan gaan.

 

IS HIGH PERFORMANCE coaching Rotterdam IETS VOOR MIJ?

Het maakt me niet uit of je een man of een vrouw bent, hoe oud je bent of waar je vandaan komt. Het gaat vooral om jouw onstuitbare verlangen om je goede resultaten nog meer te verbeteren. Wanneer jouw inzet mijn expertise ontmoet, is alles mogelijk.

Ik help je met het bereiken van wat echt belangrijk voor je is. We komen tot de kern van wie je diep van binnen al bent, stellen meetbare doelen vast en komen direct in actie om deze doelen te bereiken. No-nonsense coaching Rotterdam naar een buitengewoon leven met een gezamenlijk doel:

In een zo’n kort mogelijke tijd uitzonderlijk productieve en effectieve persoonlijke en zakelijke resultaten boeken.

BEN JIJ EEN KLANT DIE BIJ MIJ PAST?

Mijn cliënten behoren / gaan deel uitmaken van de 5 procent van de wereld en weten diep van binnen dat ze zoveel meer in zichzelf hebben en dat ze onder andere energieker, productiever, invloedrijker en succesvoller willen worden. Ze willen focus, vooruitkomen en/of hun team of klanten beter beïnvloeden. Ze willen de tijd hebben om te doen wat ze willen, wanneer ze het willen. Ze hebben een plafond bereikt in hun vooruitgang en willen doorbreken naar het volgende niveau van vreugde, macht, rijkdom en prestatie. Ze vinden dat het tijd is voor een duidelijk plan, commitment en discipline. Ze verlangen naar een hoger inkomen en meer invloed zoals nooit tevoren.  Ze willen succes creëren, niet alleen in hun bedrijf, maar ook in hun leven, gezondheid en relaties. Ze willen een coach in hun leven die zij kunnen zien als hun rolmodel en die letterlijk zelf ook doet wat hij hun vertelt / belooft (practice what you preach)?

Mijn cliënten staan 100% open voor coaching Rotterdam en zoeken naar een coach waarop ze kunnen vertrouwen zodat zijzelf hun eigen succes kunnen creëren.

Ben jij net zoals mijn cliënten grenzeloos in het creëren van succes in je leven en wil je niks minder dan op het hoogste niveau gecoacht worden? Vraag dan een consult aan.

IK WERK NIET MET DE 95 PROCENT

Ik werk enkel met de zeer succesvolle ondernemers, directeuren en CEO’s die weten dat er altijd een hoger niveau is. Of mensen die op zijn minst een winnaarsmindset hebben. Het zijn de meest serieuze en gedreven mensen die het uiterste uit zichzelf en alle gebieden van hun leven willen halen. Het is voor de mensen die willen leren van een high performance life coach die zijn eigen shit op orde heeft en je processen en principes leert die hij zelf ook gebruikt.

Want weet goed: tijdens de coaching accepteer ik geen excuses en ga ik all-in om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en dromen. Ik hou je recht voor zijn raap aan je eigen afspraken en push je verder dan waar je zelf toe in staat denkt te zijn. Dus als je het aankunt om gepusht, gemotiveerd en verantwoordelijk gehouden te worden en maximale inspanning wilt leveren, vraag dan een consult aan voor mijn coaching Rotterdam

Zet die eerste stap door een gratis consult aan te vragen voor het sneller bereiken van je persoonlijke en zakelijke doelen. Ik weet dat je het kunt, dat je het in je hebt. Nu is het tijd om de knoop door te hakken en het gesprek aan te gaan.