Coaching?

Alles maar dan ook echt alles wat je moet weten over coaching.

boek cover

Download gratis hoofdstukken van mijn nieuwe boek ‘Zo word je een game changer’. Dit boek verschijnt op 17 november 2020 in heel Nederland.

Vul je gegevens in en krijg direct toegang tot zowel het boek alsmede de pre-sale pagina zodat je alvast het boek kan bestellen. Er is een beperkte voorraad.

Bekend van

high performance coaching

Alles wat je moet weten over coaching

Ben je op dit moment op zoek naar een coach of ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent coaching? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres! Alles wat je moet weten omtrent coaching lees je op deze pagina. Zo hoef je dus niet meer het hele internet af te zoeken naar meer informatie over coaching. Neem deze pagina door, en kom erachter of coaching iets voor jou is en welk coachingstraject het best bij jouw behoeften aansluit.


Wat is coaching?

Coaching is een vorm van zakelijke begeleiding waarbij een coach je helpt om jouw doel(en) te bereiken. Iets wat ondernemers vaak vergeten, is dat een coach geen veredelde activiteitenbegeleider is. Hiermee bedoel ik dat een coach weliswaar samen met jou de weg naar jouw doel uitstippelt, maar dat je daarna zelf aan de slag moet gaan met de uitvoering. Je moet een coach dus zien als een strategische partner, en niet als een activiteitenbegeleider die je alle activiteiten voor gaat schotelen. Als je dat wilt, kun je zo’n coach natuurlijk wel vinden, maar bij high performance coaching is het van essentieel belang dat je zelf het uiterste uit jezelf en je onderneming wilt halen, en dat je daarvoor ook continu zelf de benodigde stappen zet.

Zoals ik net al aangaf, word je gecoacht op basis van de doelen die jij voor ogen hebt. Ondernemers maken vaak gebruik van coaching wanneer ze steeds tegen een bepaald plafond blijven aanlopen en daar niet op eigen kracht doorheen komen, of juist wanneer ze sneller willen groeien en hiervoor niet het langdurige proces van trail-and-error willen doormaken. Je moet dan ook voor een coach kiezen die verder is dan jijzelf.


Voor wie is coaching?

Coaching is zinvol voor iedereen zijn die meer wil bereiken. Wouter Kleinsman is gecertificeerd high performance coach en bovendien business coach. Wouter helpt met name topondernemers, CEO’s en DGA’s om het maximale uit hun leven en ondernemerschap te halen.

Als gecertificeerd high performance coach, coacht hij ondernemers die zelf het heft in handen nemen. Zijn coachingstrajecten zijn dus echt voor high performance ondernemers. De ondernemers die altijd meer willen bereiken, zowel zakelijk als privé.

Ben jij zo’n ondernemer? Dan is de coaching door Wouter Kleinsman iets voor jou. Op deze pagina lees je meer over de verschillende coachingstrajecten die hij aanbiedt wat die coachingstrajecten inhouden.


Wat houd gecertificeerd coaching in?

Wereldwijd (en dus ook in Nederland) zijn er heel veel coaches actief. De titel ‘coach’ is een vrije titel die iedereen kan gebruiken. Dit brengt meteen een probleem met zich mee: hoe kom je er nu achter wie daadwerkelijk een goede coach is? En hoe weet jij dat die coach ook écht in staat is om je te helpen de resultaten te behalen die jij voor ogen hebt?

Wouter Kleinsman is gecertificeerd high performance coach. Hij is in 2019 als eerste in Nederland officieel als zodanig gecertificeerd door dé nummer 1 high performance coach ter wereld: Brendon Burchard. Doordat Wouter officieel gecertificeerd coach is, kun je erop vertrouwen dat hij over alle vaardigheden en kennis beschikt die nodig zijn om jou te kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen. Als gecertificeerd high performance coach is Wouter verplicht om ieder jaar diverse trainingen te volgen. Bovendien vliegt hij om het jaar naar San Diego om daar extra live trainingen te volgen.

Als je kiest voor een gecertificeerde coach, weet je dan ook zeker dat je gecoacht wordt door een coach die over veel know-how beschikt, maar ook over alle skills om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen.


Wanneer zoek je naar een coach?

Er kunnen heel wat redenen zijn waarom je op zoek bent naar een coach. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

  • Je wilt op de bonnefooi zelf een trail and error proces doorlopen om erachter te komen wat wel en wat niet werkt.
  • Je wilt sneller resultaat.
  • Je wilt het uiterste uit je leven en uit je ondernemerschap halen.
  • Je wilt werken aan je zelfvertrouwen, productiviteit, mindset, relaties, onderneming, omzet, positionering, et cetera.
  • Je wilt je doelen inzichtelijk maken, zodat je focus vindt en kunt vasthouden.
  • Je wilt voldoening ervaren in zowel je leven als je ondernemerschap.

Uiteraard kan deze lijst nog aangevuld worden met talloze andere redenen. Maar als je geïnteresseerd bent in high performance coaching en/of business coaching, dan ben je bij mij aan het juiste adres.


Welke coachingstrajecten zijn er?

Op dit moment bied ik drie verschillende coachingstrajecten aan. Deze coachingstrajecten zijn:

Al deze coachingstrajecten zijn gericht op ondernemers, CEO’s en DGA’s, of op aanstaande ondernemers die eerst aan de slag willen met wij ze nu echt willen bereiken in hun leven. Voordat je aan een coachingstraject met mij begint, doorloop je eerst een aantal voorbereidende stappen.

Maak je keuze en vraag je gratis en vrijblijvende 1-op-1 coaching strategiesessie aan voor:

Wat zijn de stappen bij een coachingstraject?

Ieder coachingstraject begint bij een doorbraaksessie. Je kunt een gratis, 15 minuten durende, één-op-één doorbraaksessie aanvragen via deze link. Wanneer je het formulier invult, beoordeel ik eerst of je een serieuze kandidaat bent die ik ook echt kan helpen. Wanneer dat het geval is, neemt Wouter of zijn assistent contact met je op om de 15 minuten durende, één-op-één doorbraaksessie in te plannen. Op basis van die sessie wordt vervolgens bepaald welk coachingstraject het best aansluit bij jouw wensen en wat de vervolgstappen zijn.


De vervolgstappen bestaan uit:

  • Het inplannen van een kick-off sessie;
  • (Afhankelijk van je coachingstraject) het inplannen van een live masterdag;
  • Maandelijkse coaching via een videocall of telefonische afspraak;
  • Maandelijkse check-in sessies voor optimale persoonlijke effectiviteit.


Hoe ziet een coachingsgesprek eruit?

Zoals je hierboven hebt gezien, zijn er verschillende soorten coachingsgesprekken.


Live masterdag

Tijdens een live masterdag word je gedurende circa 6 uur intensief door mij gecoacht. De live masterdag is altijd de eerste één-op-één training, waarbij we samen je strategie uitzetten en je hele coachingstraject inrichten. Omdat we werken op basis van jouw persoonlijke doelen ziet een coachingstraject er voor iedereen anders uit.


Maandelijkse online coaching

De maandelijkse online coachingsessies worden via een videocall of telefonisch gehouden. Afhankelijk van je coachingstraject kan dit wekelijks zijn, eens in de twee weken of één keer per maand. Het doel van deze coachingssessies is dat we het coachinstraject op basis van de vastgestelde planning en strategie stap voor stap doorlopen. De verschillende fases van het coachingstraject kun je op de pagina van het betreffende coachingstraject nalezen.


Wekelijkse
 check-in sessie

Om ervoor te zorgen dat je een optimale persoonlijke effectiviteit bereikt en behoudt, wordt er aan het einde van elke week een korte check-in sessie gehouden. Dit houdt in dat je de activiteiten die je die week verricht hebt doorgeeft, en daarbij ook aangeeft of je tegen bepaalde problemen bent aangelopen. Check-in sessies zorgen dus voor optimale productiviteit en houden je committed.


Genoeg gelezen? Zet de next step! 

Heb je genoeg gelezen over coaching en wil je echt aan het werk? Dan ben je klaar voor de next step: het inplannen van een doorbraaksessie.

In een doorbraaksessie bekijken we samen waar je zowel persoonlijk als zakelijk naartoe wilt, wat de obstakels zijn die jou op dit moment belemmeren om daar te komen, wat de eerste stap is die je direct al kunt zetten om zowel persoonlijk als zakelijk naar de next level te gaan, en of (en hoe) ik jou verder kan helpen om topresultaten neer te zetten op zakelijk gebied (meer omzet), maar ook qua privé-leven, gezondheid en impact!


Zoals gezegd: voor een doorbraaksessie doorloop je eerst een korte intake. Deze intake kun je doen door hier te klikken.


Stap nog iets te groot? Zo kun je ook aan de slag met coaching

Wanneer je de stap om direct een doorbraaksessie in te plannen nog te groot vindt, dan heb ik nog volop adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Zo kun je in de eerste plaats mijn e-boek downloaden, namelijk: High Performance Ondernemerschap. Een echte must-read voor iedereen die wil werken aan zijn of haar ondernemerschap. Daarnaast kun je deelnemen aan een geheel gratis online training op het gebied van ondernemerschap.

Wanneer je liever iets ‘rustigers’ wilt hebben voor bij de koffie of thee, dan heb ik veel artikelen voor je geschreven over ondernemerschap. Het overzicht van deze artikelen zie je hieronder.

Ik wens je veel succes met het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van coaching! Wanneer je de volgende stap wilt zetten, dan sta ik voor je klaar als gecertificeerd High Performance Coach.

Maak je keuze en vraag je gratis en vrijblijvende 1-op-1 coaching strategiesessie aan voor:

Trajecten

VERDIEP JE IN DE COACHINGSTRAJECTEN

Klaar om jouw maximale potentieel en performance te bereiken in alle gebieden van jouw leven? Dan is één van mijn (online)coachingstrajecten iets voor jou.

high performance challenge

Nog niet klaar om direct het commitment aan te gaan? Meld je dan gratis aan voor de welbekende 7-daagse high performance challenge voor startende performers.

group-2@3x

Neem jouw eerste stap om de mindset van een performer aan te leren.

fill-1@3x
group-2@3x

Bereik je ware potentieel en performance op elk gebied van je leven

fill-1@3x
group-2@3x

Elite Performance

Verhoog de lat en bereik resultaten waarvan je nooit had gedacht dat ze mogelijk waren in je leven.

fill-1@3x
group-2@3x

Game Changer

Sluit je aan bij de inner circle van game changers en zie hoe je de grootste impact kan maken in jouw leven / die van anderen.

fill-1@3x

meer informatie over coaching?