No-nonsense Coaching For Leaders

Coaching For Leaders

Mijn coaching for leaders coachingsprogramma’s zijn ontworpen om je leven (of bepaalde gebieden ervan) te transformeren en niet alleen om er waarde aan toe te voegen. Ik wil dat je inziet wie je echt bent en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven, zodat niets of niemand jou meer in de weg zit om een opmerkelijk leider te worden die opereert op het hoogst mogelijke prestatieniveau. Mijn manier van coaching for leaders coaching laat straight to the point zien welke stappen er nodig zijn op jouw weg naar een buitengewoon leven.

Mijn manier van coaching for leaders coaching ervaar je nergens anders. Mijn doel is om al mijn klanten de coaching ervaring te bieden die parallel loopt aan de vliegervaring van Emirates en Etihad Airways business class, een restaurantervaring met een Michelinster, een luxe vijfsterrenhotel in boetieks en de winkelervaring in de P.C. Hooftstraat Amsterdam.

Ik behaal resultaten door aanwezig te zijn in je leven gedurende de hele tijd dat we samenwerken, waar je 365 dagen per jaar 24/7 toegang tot mij hebt. Ik houd je dag en nacht aan je commitments en grijp direct in wanneer jij je niet aan onze afspraken houdt. Een bijkomend voordeel van klant worden is dat je toegang krijgt tot mijn uitgebreide netwerk van high achievers, specialisten en experts.

Een vaste waarde is meetbaar resultaat. Alle activiteiten die je onderneemt zijn meetbaar, waardoor je eenvoudig kunt zien of ze bijdragen aan het bereiken van je doelen. Draagt het niet bij, dan sturen we meteen bij.

Ik pak ieder coaching for leaders coachingstraject anders aan, simpelweg omdat iedereen met wie ik werk anders is. Ik kijk naar wat jij nodig hebt en daarop baseer ik de manier van coaching for leaders coaching. Ik volg geen sjabloon of bepaalde manier van coaching for leaders coaching. Ik ben mijn coachingsstijl. Bij elke nieuwe klant ontwerp ik een uniek, perfect passend coaching for leaders coachingstraject voor de persoon voor mij: jou.

Je kan het zien als een drie deligpak dat precies wordt afgestemd op de specificaties van de koper met het oog op de fijnste details en perfectie. Mijn coaching for leaders coaching is zeer persoonlijk en altijd op maat gemaakt. Ik gebruik vaak de engelse termen: Bespoke & Tailored.

Ik vraag jou om je geest open te stellen zodat je optimaal kunt ervaren dat je zoveel meer kunt doen met wat je al hebt. Hierbij vraag ik je niet om iemand anders te worden dan als wie je bent maar juist om je eigen kwaliteiten in alle gebieden van je leven te perfectioneren. Als je vastberaden bent om de veilige comfortzone te verlaten en verder te gaan dan jij of iemand anders dacht dat je zou kunnen, vertrouw dan op die innerlijke stem die je vertelt wat je eigenlijk al weet: ook jij kunt dat buitengewone leven voor jezelf creëren.

Mijn cliënten en ik werken samen, en hun leven verandert vaak onherkenbaar. Deze mogelijkheid kost je echter meer dan geld. Ik heb ook jouw energie en toewijding nodig. Laten we praten als je er klaar voor bent, en je leven zal veranderen.