no-nonsense executive coaching

Executive coaching

life coach rotterdamlife coach eindhovenlife coach AmsterdamPersonal coachingPerformance coachingCoaching NederlandExecutive CoachingLife CoachCoach AmsterdamCoach RotterdamCoach ZwolleCoach GroningenCoach AlmeloCoach DeventerBusinesscoach

De meeste executive coaches volgen een script of een programma. Deze executive coaches versterken, verfijnen en verbeteren je leven of jouw bedrijf – een beetje. Ik verander levens vaak radicaal. Ik heb geen vast curriculum omdat jij mijn materiaal bent. Mijn programma ontstaat als ik je spreek.

Mijn radicale transformatiecoachingsprogramma is ontworpen om je leven te transformeren (of bepaalde gebieden ervan) en niet alleen om er waarde aan toe te voegen. We steken de koppen bij elkaar en doen whatever it takes om precies te krijgen wat je nodig hebt en écht wilt hebben in je leven. Als ik je niet kan helpen, dan kan niemand dat, never nooit.

 Ik wil dat je inziet wie je echt bent, dat je totale duidelijkheid krijgt met een doel en een betekenis, een onwankelbaar vertrouwen in jezelf krijgt en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven. Niets of niemand zit jou dan meer in de weg om een opmerkelijk leider te worden die opereert op het hoogst mogelijke prestatieniveau. Uiteindelijk krijg je meesterschap over je eigen leven zodat je op hetzelfde moment gelukkig, gezond én rijk kunt zijn.

Mijn manier van executive coaching ervaar je nergens anders. Mijn doel is om niet alleen executive coaching van wereldklasse te bieden, maar ook om al mijn cliënten de coachingservaring te bieden die parallel loopt aan de vliegervaring met Emirates en Etihad Airways business class, een restaurantervaring met een Michelinster, een luxe vijf sterren boetiekhotel en de winkelervaring in de P.C. Hooftstraat Amsterdam.

Ik zie niet meer dan twee cliënten per dag en door op deze manier te werken, kan ik ervoor zorgen dat ik elke keer weer mijn beste werk lever. Ik neem mezelf of het leven niet altijd even serieus, maar wat ik doe voor anderen neem ik ontzettend serieus.

Het gaat bij mij om persoonlijke aandacht. Je krijgt 24/7, 365 toegang tot mij gedurende het hele proces. Ook zal mijn grote netwerk voor altijd jouw netwerk worden.

Tijdens de executive coaching houd ik je committed en ik grijp in wanneer jij je niet aan onze afspraken houdt.

Ik pak ieder coachingstraject anders aan, omdat iedereen met wie ik werk anders is. Ik kijk naar wat jij nodig hebt en daarop baseer ik de executive coaching. Ik volg geen sjabloon of bepaalde manier van coaching. Ik bén mijn coachingsstijl. Ik ontwerp een uniek, perfect passend executive coachingstraject voor de persoon die voor me staat: jij.

Je kunt het zien als een driedelig pak dat precies wordt afgestemd op de specificaties van de koper met oog voor de fijnste details en perfectie. Mijn executive coaching is zeer persoonlijk en altijd op maat gemaakt. Ik gebruik vaak de engelse termen: Bespoke & Tailored.

Mijn cliënten en ik werken samen en hun leven verandert vaak radicaal en onherkenbaar op het niveau van zowel zijn als doen.

Houd er rekening mee dat mijn executive coaching PG-18 is. Ik werk niet met kinderen of overdreven gevoelige mensen.