fbpx

A kick ass 2023

Deel Twitter
Deel linkedin
Deel Facebook
Deel whatsapp

Het is december, tijd om te kijken hoe het met je doelen staat. Heb je ze allemaal kunnen afvinken of moet jij jezelf diep schamen? En je identiteit, ben je die 2.0-versie van jezelf geworden? If not, pay some attention, leading no-nonsense personal coach Wouter Kleinsman laat zien hoe je op basis van 3 pijlers het maximale uit 2023 gaat halen.

Wie wil je worden in 2023?

Stilstand is achteruitgang en er is jaarlijkse groei nodig om te voorkomen dat je gaat vegeteren in je comfortzone. Je moet gewoon ieder jaar door een identiteitscrisis heengaan. Want laten we eerlijk zijn, ben jij op dit moment van mening dat je echt je beste versie bent? Vraag jezelf dus af welke man jij wilt zijn op 1 januari 2024? Wat zijn dan je persoonlijke waarden? Hoe zie je er mentaal en fysiek uit? Om mezelf niet te herhalen wil ik je adviseren om het artikel te lezen over de Act. Gelezen? Kies dan voor jezelf drie persoonlijke kernwaarden uit, die de basis zijn voor actief handelen en creëer een statement ook voor jezelf. Check dit artikel als je vergeten bent ‘hoe’.

Wat wil je bereiken?

Alright, nu je weet ‘wie je wilt worden’ in 2023 ga je kijken wat je wilt bereiken voor 1 januari 2024. Dit kan op ieder gebied van je leven zijn, denk aan je: carrière, financiële situatie, gezondheid, relatie, vrije tijd/hobby’s, huis, vakantie en ga zo maar door. De enige manier om echt te krijgen wat wilt hebben, is kiezen wat je wilt hebben. Important: discipline opbrengen om een doel te bereiken kan alleen als het doel belangrijk genoeg is. Niet belangrijk genoeg? Haal het van je lijst af.

Hoe ga je dit bereiken?

De laatste stap is de belangrijkste stap. Mensen falen omdat ze niet in actie komen. Om op de juiste manier in actie te komen ga je het doel visualiseren alsof je het al hebt bereikt. Dan reken je terug zodat je precies weet in welke volgorde jij je actiestappen moet zetten.

Go 2023

Wanneer je het wie, wat en hoe helder hebt weet ik een ding zeker: 2023 zal je beste jaar ever in je leven tot nu toe worden. Zo niet …, dan heb je mijn advies niet opgevolgd #gemistekans.

Klaar voor de volgende stap?

Bestel mijn boek Zo word je een gamechanger. Met de kortingscode FHM2022 krijg je €5 korting op deze complete, praktische, no-nonsense gids die jou naar een buitengewoon leven leidt. Hier kun jij het boek bestellen. Liever luisteren? Er is nu ook een luisterversie. Of verdiep je in de mogelijkheden van no-nonsensecoaching (alleen voor de mensen die écht willen).

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.

No-nonsense Gamechanger Update

Iedere week kan je via wouterkleinsman.nl een nieuw, kort maar krachtig artikel om jouw leven en bedrijf radicaal te transformeren lezen of in de podcast luisteren.

Wil je dat niet missen? Stel dan een ‘notificatie’ in voor je e-mailadres. Laat hieronder je e-mailadres achter en geef vervolgens aan of je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een notificatie wilt ontvangen.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het (luister)boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf en luisterboek of te koop als volledig boek in mijn webshop.