[FHM] Zo krijg je meer succes, invloed, geld en seks

Share on twitter
Tweet dit
Share on linkedin
Deel op linkedin
Share on facebook
Deel op Facebook

Je leeft maar één keer, dus waarom zou je kiezen voor een matige job waarmee je net genoeg geld verdient om te overleven en genoegen nemen met één keer in de maand seks? Mensen die denken dat ze niet beter verdienen, kiezen (onbewust) voor een middelmatig leven. No nonsense coach Wouter Kleinsman en zijn cliënten kiezen daarentegen (bewust) voor een buitengewoon leven met succes, invloed, geld en seks. Wil je dat ook? Zo fix je dat. Originele artikel

Fix jezelf voordat je naar buiten kijkt

We willen allemaal een succesvollere carrière, de leider zijn in plaats van schaapachtig volgen en die ene droomvrouw vinden. Maar hierover fantaseren gaat je niet verder helpen.  Als je echt een buitengewoon leven wil leiden, dan moet je eerst je eigen identiteit en leven fixen. En de eerste stap om dit te bereiken is inzicht te krijgen in de 25 levensgebieden die het succes bepalen in jouw leven.

25 levensgebieden die jouw succes bepalen

Als je geluk hebt en bij mij op consult kunt komen, is het eerste wat ik aan je vraag om een cijfer tussen de 0 = slecht en 10 = geweldig te geven aan je liefdesleven, carrière, financiën, familie en vrienden, fitness, eetpatroon, gezondheid, slaapkwaliteit, energie, discipline en motivatie. Ben je klaar? Dan vraag ik je om een score te geven voor je algemene geluk. Wat ik keer op keer weer zie, is dat het cijfer voor algemeen geluk gelijkstaat aan het gemiddelde van alle 25 levensgebieden. Iemand ‘scoort’ bijvoorbeeld een 7 op financieel gebied, maar een 3 voor gezondheid. De gemiddelde score voor algemeen geluk is maar een 5 en daar neemt zo iemand dan genoegen mee. Op hun sterfbed kijken ze echter met spijt terug op de gemiste kansen.

‘No shit, Sherlock’ 

Klinkt als een no-brainer, hè? Maar waarom ziet het merendeel van de ondernemers, managers en CEO’s die ik coach omdat ze meer leiderschap willen tonen, er niet verzorgd uit? Waarom hebben ze overgewicht, dragen ze cheap-ass kleding en zorgen ze slecht voor hun uiterlijk? Om de heel simpele reden dat ze hun afspraken met zichzelf niet nakomen en ze hierdoor zichzelf niet meer vertrouwen, met een laag zelfvertrouwen als gevolg. No shit dat niemand ze serieus neemt. Ze moeten eerst zichzelf fixen!

Of wat dacht je van mijn cliënten die te weinig seks hebben? Dat ligt niet aan hun vriendin, het komt omdat hun ballen naar binnen zijn geklapt. Ze zijn niet meer de alfaman die ze denken te zijn. Ze zorgen slecht voor zichzelf, komen afspraken niet na, hebben een hard time op het werk en lopen erbij als een slons. Hun vriendinnen willen een MAN die op een missie is, goed voor zichzelf zorgt, zegt wat hij wil en hoe hij het wil, en die de leiding neemt zodat zij op hem kan vertrouwen als hij haar alle hoeken van de kamer laat zien.

Tijd voor radicale transformatie

In mijn vorige artikel schreef ik al over de radicale transformatie. Alles wat je in het leven wilt bereiken is haalbaar en het kan zelfs nog beter worden. Het enige wat je moet doen is stoppen met fantaseren en erover ouwehoeren met je vrienden. Je moet gewoon ACTIE ondernemen. Dat is de enige weg naar meer zelfvertrouwen, discipline, motivatie, seks, een nieuwe carrière of welk doel dan ook.

Begin nu met het leiden van een buitengewoon leven door dit handige stappenplan te volgen:

  1. Kijk naar alle gebieden van je leven en bepaal waar flink wat ruimte voor improvement is.
  2. Creëer een nieuwe identiteit voor jezelf (de beste versie van jezelf) en leef iedere dag alsof je deze beste versie van jezelf al bent.
  3. Maak een planning zodat je weet hoe je dagelijks aan deze gebieden gaat werken.
  4. Reflecteer iedere week hoe je scores toenemen en tweak je planning net zolang totdat het een levensstijl is geworden.

Verandert er niks? Dan heb je een flinke schop onder je kont nodig van een no-nonsensecoach zoals ik. Iemand die brutaal eerlijk tegen je is en ziet wat voor potentieel er in jou verborgen ligt. Kun je dat niet betalen omdat je geld opgaat aan alcohol, een nieuwe PlayStation5 of kleding? Dan kun je altijd nog mijn boek Zo word je een gamechanger bestellen.

boek.png
download gratis hoofdstukken van mijn bestseller boek: zo word je een gamechanger
boek.png

download gratis hoofdstukken van mijn boek: zo word je een gamechanger

Vul je gegevens in en krijg direct toegang tot de gratis hoofdstukken van mijn boek.