fbpx

[FHM] Zo word jij een succesvolle alfaman

Deel Twitter
Deel linkedin
Deel Facebook
Deel whatsapp

Iedere man wil stiekem een alfaman zijn. Zo’n man die andere mannen willen zijn, met wie vrouwen willen zijn en die altijd krijgt wat hij wil. Maar er zijn er maar weinig die het ook echt durven te zijn. Dat gaat niet op voor No nonsense coach Wouter Kleinsman en zijn cliënten. Eigenlijk deelt hij nooit het geheim achter zijn succes, maar voor FHM maakt Wouter een uitzondering. Hier de 6 no-nonsense stappen die je moet zetten om een succesvolle alfaman te worden. “Volg je deze stappen, dan weet ik zeker dat jouw leven radicaal zal transformeren.”

 #1 Op jacht naar vlees

Vroegâh waren mannen altijd op jacht naar vlees. Ze kwamen nooit met lege handen thuis. Tegenwoordig gaan mannen niet meer op jacht, maar zitten ze lui te zappen op Netflix en bestellen ze via Thuisbezorgd hun vlees. Ze zijn de missie in hun leven kwijtgeraakt en daar gaat het mis. Als je als man geen missie hebt, doe je niet alleen jezelf tekort, maar ook je partner. Vrouwen willen namelijk een man die ze kunnen vertrouwen, op wie ze kunnen bouwen, die de leiding neemt en goed voor zichzelf zorgt. En ik spreek uit ervaring. Een paar jaar geleden leefde ik een middelmatig leven. Ik verdiende enorm veel geld, ik ging naar gemiddeld zo’n achttien festivals per jaar met flink wat ‘recreatief drugsgebruik’, maar ik had middelmatige relaties vol ruzie en bedrog en haalde nergens voldoening uit. Tot ik het roer radicaal omgooide. Nu ben ik de meest succesvolle coach in Nederland, auteur van de bestseller Zo word je een gamechangeren heb ik fantastische seks omdat Victoria zich ontzettend aangetrokken voelt door mijn alfaman-energie. Dat ik zoveel heb bereikt is omdat ik altijd op jacht blijf naar meer en beter. Mijn eerste tip aan jou is dan ook: denk na over waar jij op wilt jagen.

#2 De alfamankernwaarden

Heb je bepaald waar je op gaat jagen? Mooi, dan is de volgende stap het bepalen van je kernwaarden. Zelf geloof ik volledig in zelfcreatie. Fuck DNA, je kunt kiezen wie je wilt zijn en dus ook je eigen kernwaarden bepalen. De mijne en die van vele andere alfamannen zijn: discipline, commitment en integriteit. Deze kernwaarden herhaal ik iedere keer als ik een keuze moet maken. ‘Wat zou de beste versie van mezelf, iemand die gedisciplineerd, committed en integer is, doen in deze situatie?’ Het antwoord hierop is bepalend voor de keuze die ik maak.

#3 No more mister nice guy 

Van mijn mannelijke cliënten heeft driekwart het ‘nice guy syndroom’. Ze denken dat als zij zichzelf op plek nummer twee zetten dit andere mensen gelukkig maakt, waardoor zijzelf ook gelukkiger zijn. Maar dat is bullshit. Een mister nice guy is onaantrekkelijk en niet te vertrouwen omdat hij nooit eerlijk zegt wat hij van iets vindt. Kies daarom voor jezelf. Zet jezelf op nummer één en ik garandeer je dat je meteen effect gaat merken.

#4 Wees de getransformeerde ‘FHM-babe’

Heb je op FHM.nl weleens vrouwen gezien die slecht voor zichzelf zorgen? Ik niet! Daarentegen zie ik vaak mannen er verslonst bij lopen. Haren niet gedaan, slecht geschoren, oude kleding aan, roken, blowen, overgewicht en ga zo maar door. Je kunt pas een alfaman zijn als je écht goed voor jezelf zorgt. Ga straks voor de spiegel staan en kijk jezelf goed aan. Zie je een man die er goed uitziet, een succesvolle carrière heeft en blaakt van het zelfvertrouwen? Nee? Jammer, maar de oplossing is gelukkig heel eenvoudig: fix jezelf en zorg ervoor dat jij eruitziet als de man die je echt wilt zijn. Ga naar de kapper, koop nieuwe kleding, pak de gewichten op en kom iedere afspraak zowel met jezelf als met een ander na en zie hoe je transformeert.

#5 Fuck Jim Carrey

Wees geen ‘YES-man’ zoals Jim Carrey. Wees een ‘NO-man’. YES-mannen zijn mannen die geen helderheid hebben in hun leven. Ze laten zich leiden door de waan van de dag en zeggen daarom op alles maar YES. Dit in tegenstelling tot de alfaman, die een bomvolle agenda heeft en dus ook niet altijd meer YES kan zeggen. Mensen die contact met mij opnemen weten dat ik altijd eerst ‘nee’ zeg. Ik heb namelijk een overvolle agenda. En nee, niet enkel met coaching want ik coach slechts twee cliënten per dag. Mijn agenda zit vol met ‘vrije tijd’ en andere dingen die 100x belangrijker zijn dan nutteloze meetings, ‘chit-chat’ en andere nonsens. Ik zeg altijd eerst ‘no’ op een verzoek, check in alle rust mijn agenda en kom later terug op het verzoek om te laten weten of het wel of niet mogelijk is.

#6 Move your ass

Leuk al die stappen hiervoor, maar je kunt pas echt een alfaman worden als je actie onderneemt. Niks ontstaat immers zonder actie. Stop daarom ook met twijfelen en uitstelgedrag. Het is tijd om de alfaman te worden. Investeer in een coach zoals ik en wanneer je deze nog niet kunt betalen, kies dan voor de gemakkelijke weg en koop mijn boek Zo word je een gamechanger. Een boek dat zo praktisch is dat het als een persoonlijke, levensveranderende mentor kan worden beschouwd. In vier fases beschrijf ik een complete strategie voor het verkrijgen van leiderschap over je eigen leven om uiteindelijk een gamechanger te worden. Een echte alfaman die alles krijgt wat hij wil. Maar het doorlopen van alles fases is niet iets voor watjes. De recensies daarentegen zijn overweldigend.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.

No-nonsense Gamechanger Update

Iedere week kan je via wouterkleinsman.nl een nieuw, kort maar krachtig artikel om jouw leven en bedrijf radicaal te transformeren lezen of in de podcast luisteren.

Wil je dat niet missen? Stel dan een ‘notificatie’ in voor je e-mailadres. Laat hieronder je e-mailadres achter en geef vervolgens aan of je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een notificatie wilt ontvangen.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het (luister)boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf en luisterboek of te koop als volledig boek in mijn webshop.