Het enige wat je leven transformeert, is actie ondernemen

Share on twitter
Tweet dit
Share on linkedin
Deel op linkedin
Share on facebook
Deel op Facebook

Ik ben één van de meest succesvolle personal coaches in Nederland. Dat werd ik niet zomaar, ik besteedde minstens zes jaar aan het lezen, kijken, luisteren en bijwonen van alles wat me zou helpen meer te leren over mentaliteit en psychologie. Dat deed ik al voor ik zelfs maar begon met coachen. Nu ben ik een expert. Hoe ik dat weet? Ik wist welke tools ik moest gebruiken om het leven te creëren waar ik van droomde. En ik geef graag anderen die tools om precies hetzelfde te doen.

Door de duizenden uren van leren en onderwijzen, coaching, plus het praten met andere coaches over wat hen en hun cliënten het meest beïnvloedt, realiseerde ik me één ENORM ding:

Het enige wat je leven transformeert, is actie ondernemen.

Mindset is slechts een begin …

Op internet kun je vele coaches vinden die je vertellen hoe belangrijk je mindset is. Dat je jouw mindset moet programmeren, een routine moet hebben, uitdagende doelen moet stellen et cetera. En daar blijft het bij … Maar jij bent van een ander kaliber. Daar ga ik vanuit omdat jij nu op de website van één van Nederlands meest succesvolle no-nonsense coaches bent.

Jazeker, je mindset is belangrijk en bepalend voor je succes. Maar je kunt de beste intenties hebben, de juiste woorden zeggen, bidden tot god of iedere dag mediterend op een kleedje spelen met de law of attraction en toch geen succes oogsten.

Begrijp dan dat je slechts één ding moet doen: ‘actie ondernemen’. Dé winnende formule voor succes op elk gebied van het leven is actie. Puur en simpel. En als auteur van het succesvolle boek ‘Zo word je een gamechanger‘ weet ik dit als geen ander.

Vastzitten in het maken van excuses

In deze wereld leeft 95 procent van de mensen een gemiddeld leven en ze draaien daardoor continu rond in cirkels. Ze beseffen niet dat ze geen ene steek verder komen in het leven. Dag in dag uit zoeken ze naar ‘meer’. Meer:

 • motivatie;
 • seks;
 • zelfvertrouwen;
 • leiderschap;
 • geld.

Wat ze niet begrijpen is het volgende: het maakt niet uit waar ze ‘meer’ van willen hebben, het enige wat ze moeten doen is actie ondernemen.

 • Motivatie ontstaat door actie te ondernemen.
 • Meer seks krijg je simpelweg door je partner actief te verleiden.
 • Zelfvertrouwen volgt op het nakomen van de afspraken met jezelf (wat dus op zich al een actie is).
 • Leiderschap krijg je niet, dat neem je.
 • Geld krijg je door actie te ondernemen op de gebieden waar voor jou wat te verdienen valt.

“Denk je dat ik dat niet weet Wouter?” Natuurlijk weet je dat. We begrijpen het veelal allemaal, maar we doen het simpelweg niet. We zijn bang, we stellen uit, nog één boek lezen en dan ga ik het doen. Allemaal onzinnige excuses.

Stop met zeuren en onderneem actie

Zonder de juiste actie gebeurt er ook niks. Je kunt op social media klagen over de corona-situatie en hoe wij daar als mensen onder te lijden hebben. Of klagen over hoe je geen intieme relatie hebt of wat voor een eikel je compagnon is. Je kunt vertellen dat je er alles aan hebt gedaan om je bedrijf tot een succes te maken en het je niet lukt. Dat is ook actie, maar vanuit een verkeerde mindset, dan is het zeuren en dat brengt je nergens. Dus stop met zeuren.

Als je een andere uitkomst wilt, dan moet je andere acties ondernemen dan je eerder deed en erkennen dat er dingen zijn die je niet weet. Weet ook dat er acties zijn die misschien gek lijken, maar die je wel dichter naar je doel brengen.

De meest radicale transformaties in je leven komen altijd voort uit actie. Het maakt niet uit hoe vast je zit of hoe riskant het ook lijkt. Het maakt niet uit hoe onwaarschijnlijk je denkt dat de uitkomst is. Onderneem nu actie.

Onderneem actie bijvoorbeeld het inhuren van een coach

Actie ondernemen op de gebieden die je radicaal wilt transformeren lukt beter met de hulp van een coach. Een coach laat je zien wat jij bij jezelf niet ziet. Hij houdt je een spiegel voor, laat je zien waar je wilt komen en wat je tegenhoudt. En als deze coach net zo succesvol is als ik, dan transformeert hij je tot een integer en gedisciplineerd mens. Een mens dat ieder doel dat je voor ogen hebt ook daadwerkelijk gaat bereiken.

Welke actie onderneem jij nu?

 1. Verdiep je in de mogelijkheden van coaching.
 2. Bestel mijn succesvolle boek Zo word je een gamechanger

 

boek.png
download gratis hoofdstukken van mijn bestseller boek: zo word je een gamechanger
boek.png

download gratis hoofdstukken van mijn boek: zo word je een gamechanger

Vul je gegevens in en krijg direct toegang tot de gratis hoofdstukken van mijn boek.