fbpx

Hét succesvolle zelfontwikkeling boek

Deel Twitter
Deel linkedin
Deel Facebook
Deel whatsapp

Persoonlijke ontwikkeling, of zelfontwikkeling, moet in eerste instantie uit jezelf komen. Ik weet hoe moeilijk dat is en schreef daarom ‘Zo word je een gamechanger’. Het is een boek dat je een complete strategie geeft voor het nemen van leiderschap over je eigen leven en laat zien hoe je een gamechanger wordt. Het is lezen, leren en persoonlijk groeien in één.

WAAROM IK DIT BOEK OVER PERSOONLIJKE ONTWIKKELING SCHREEF?

Ik schreef dit boek om twee redenen. Om te komen waar ik nu sta las ik honderden boeken. Dat riep bij mij de vraag op: ‘Hoe zou het zijn als je slechts één boek hoeft te lezen, dat zo praktisch is dat je het als een persoonlijke, levensveranderende mentor kunt beschouwen?’ Dat boek was er niet, dus schreef ik het zelf maar.

De andere reden is dat ik door mijn controversiële coachingsaanpak erg populair ben. Daar hangt een hoog prijskaartje aan, wat voor sommigen lastig is. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om hun maximale potentieel en beste performance te bereiken op alle gebieden van hun leven. Door het boek kan ik mijn kennis en ervaring eenvoudig met een bredere doelgroep delen.

IS HET ‘SLECHTS’ EEN ZELFONTWIKKELING BOEK?

Nee, totaal niet. Het boek beschrijft vier fasen namelijk: performer, high performer, eliteperformer en gamechanger. Iedere fase gaat een stap verder. De eerste fase, het worden van een performer, focust zich op zelfontwikkeling. Je legt de basis voor een buitengewoon leven door het ontwikkelen van een positieve mindset. In de daaropvolgende fasen ga je werken aan thema’s zoals carrière & succes, leiderschap, strategisch management, sociologie en psychologie en dat gaat verder dan puur persoonlijke ontwikkeling, het verandert jouw leven en dat van de mensen om je heen.

De opzet in fasen maakt dat het boek inzetbaar is voor iedereen die zijn maximale potentieel en beste performance wil bereiken op alle gebieden van het leven, van mensen met een interesse in persoonlijke ontwikkeling tot gedreven ondernemers, CEO’s en managers uit het bedrijfsleven.

Wat is het verschil tussen dit boek en andere boeken over persoonlijke ontwikkeling?

Het gros van de zelfhulpboeken gaat over dingen die de schrijver zelf niet eens waarmaakte in zijn of haar leven. Het zijn veelal ‘poeha’-verhalen. Daarbij zijn ze veelal op één aspect gefocust. Denk bijvoorbeeld aan ‘The power of now’ van Eckhart Tolle. Leuk om in het ‘nu’ te leven, maar wat als je niet eens weet wie je als mens bent? Of wat dacht je van boeken zoals die van Tony Robbins? Leuk om te werken aan je mindset, maar wat als je leven één grote puinhoop is? Als je niet weet waar je moet beginnen, is het niet makkelijk om haalbare doelen te bepalen. Daarom is de insteek van dit boek puur praktisch. Breng wat je leest meteen in praktijk.

Geen boek voor watjes

Een gamechanger word je niet zomaar. Dat vereist een winnaarsmentaliteit. ‘Zo word je een gamechanger’ is geschreven voor mensen die op zoek zijn naar een hoger niveau in hun leven. Ieder deel gaat dieper in op de materie, aangevuld met routines en geavanceerde technieken die je nodig hebt om een gamechanger te worden.

Om je bij de les te houden ga ik je in elke fase dwingender aanspreken, zodat je ook echt alles onderneemt om je bewustzijn te vergroten. Na het laatste hoofdstuk is dan slechts één conclusie mogelijk: jouw leven is dan compleet veranderd. Mensen om je heen zullen je vragen: ‘Hoe is het mogelijk dat je in zo’n korte tijd zo succesvol bent geworden? Wat is je geheim?’

Mensen die tevreden zijn met een middelmatig leven moeten mijn boek dus links laten liggen.

Waar staan de vier fasen uit het boek voor?

  1. Allereerst word je ‘Performer’, dit is de eerste stap naar een buitengewoon leven.
  2. Daarna zet je de volgende stap richting ‘High performer’.
  3. In de derde fase word je een ‘Eliteperformer’.
  4. De echte diehards halen de laatste fase en kunnen zich daarna ‘Gamechanger’ noemen.

Waar staat de performer voor?

Performers laten de belemmerende factoren en angsten die ze onbewust hebben ontwikkeld achter zich door hun mindset te veranderen. Zij maken hun eigen, bewuste keuzes waardoor ze doelen veel sneller bereiken en positiever in het leven staan.

In deze eerste fase neem ik de grootse angsten onder de loep. Je leert of je bij de vijf procent van de maatschappij hoort die kiest voor een buitengewoon leven. Of misschien is je conclusie dat een middelmatig leven voor jou voldoet. Ga jij voor maximaal potentieel en de beste performance op alle gebieden van je leven? Dan train ik je, ik geef een dagplanning en verdiepingsvragen zorgen dat je meesterschap verkrijgt over je eigen mindset.

Waar staat de high performer voor?

High performers weten precies wat hun missie in het leven is. Op basis van een levensstrategie die bestaat uit principes, gewoonten en routines werken ze aan het bereiken van hun maximale potentieel en beste performance op zes levensgebieden. High performers hebben een ijzersterke focus en productiviteit, ze maken weloverwogen keuzes en nemen een leiderschapsrol op zich om een positieve invloed te hebben op het leven van andere mensen. 

Het doorlopen van deze en volgende fasen is niet voor watjes.

Waar staat de eliteperformer voor?

Eliteperformers zijn vastberaden en hebben een echte diehardmentaliteit.  Ze gaan voor optimalisatie van alle facetten van hun leven. In dit deel geef ik je onder andere uitleg over biohacking. Ik laat zien hoe je het maximale uit je work-out haalt en het beste herstelt en ontspant. Je ontdekt welke voeding en eetstijl het beste bij je passen. Je leert hoe je letterlijk je brein kunt optimaliseren op basis van technologie en supplementen als modafinil en hoe je een slaapkoning(in) wordt.

Waar staat de gamechanger voor?

De gamechanger ziet het leven als een spel en weet dat slim te spelen. Los van het systeem leeft hij zijn eigen leven. Op basis van bewuste keuzes is hij diep doorgedrongen tot de eigen kern, wat zorgt voor een positieve invloed op hemzelf, op het leven van anderen en zelfs op de wereld. De gamechanger geniet van overvloed en financiële vrijheid met een netwerk van de juiste mensen om zich heen.

Spoiler: bijna niemand haalt de gamechangerfase

Slechts vijf procent van alle mensen op de wereld wordt een gamechanger, de andere 95 procent is tevreden met een middelmatig leven. En dat is zonde, een buitengewoon leven op het allerhoogste niveau van je potentie en performance is namelijk voor iedereen weggelegd. Potentie staat voor wat jij kunt en performance voor de manier waarop je dat doet. Beide kun je ontwikkelen, als je over een winnaarsmentaliteit beschikt. En als dat het geval is, ben ik ervan overtuigd dat jij ook de vierde fase haalt.

Unieke manier van zelfontwikkeling

Ik kan zijn wie ik wil en alles hebben met wie ik dat wil. Jij kunt dat ook hebben én meer, mits je bereid bent ervoor te werken. Ik daag mijn cliënten continu uit en we stellen concrete actiestappen op. Je moet weten dat ik altijd honderd procent inzet eis van mezelf én van de mensen om mij heen. Ik noem het commitment en discipline. Het maakt mij de man die vriendelijk en mild is als het kan, keihard als het moet en die in alle gevallen eerlijk en straight-to-the-point is. Deze manier van coaching  komt ook terug in het boek. Als je het boek aanschaft, krijg je ook toegang tot mijn exclusieve Gamechangers Tribe.

Iedereen is lovend over het boek

Natuurlijk vind ik ‘Zo word je een gamechanger’ het beste boek op de markt. Dat zegt iedere auteur over zijn eigen boek. Gelukkig zijn er meer mensen die dat vinden. Sinds het verschijnen van het boek kreeg ik aandacht van diverse media waaronder FHM, Jan Magazine, 1Twente, Fonk, De Ondernemer en Managementboek en het boek scoort 5/5 op Bol.com. Klik hier om alle referenties te lezen en laat je overtuigen door objectieve verhalen.

Ben jij klaar om een gamechanger te worden?

Wil jij nu wel eens echt aan de gang met persoonlijke ontwikkeling? En niet het zoveelste boek over zelfontwikkeling lezen om het daarna op de stapel gelezen (maar niks mee gedaan) te leggen? Serieus werken aan alle gebieden van je leven? ‘Zo word je een gamechanger’ zal iedere droom laten uitkomen, waardoor je zowel persoonlijk als zakelijk een buitengewoon leven kunt gaan leiden.

Ik beloof dat ik jouw leven radicaal transformeer. Het enige wat je moet doen is actie ondernemen, het boek bestellen en precies doen wat ik je daarin vertel.

Bestel het boek nu via: www.wouterkleinsman.nl/boek

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.

No-nonsense Gamechanger Update

Iedere week kan je via wouterkleinsman.nl een nieuw, kort maar krachtig artikel om jouw leven en bedrijf radicaal te transformeren lezen of in de podcast luisteren.

Wil je dat niet missen? Stel dan een ‘notificatie’ in voor je e-mailadres. Laat hieronder je e-mailadres achter en geef vervolgens aan of je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een notificatie wilt ontvangen.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.