fbpx

Je verdient het wel!

Deel Twitter
Deel linkedin
Deel Facebook
Deel whatsapp

Ik zal je een geheim verklappen. Veel mensen hebben het gevoel dat ze niet alles verdienen wat ze in deze wereld willen bemachtigen. Ja, ook succesvolle CEO’s in het mkb of Quote 500-ondernemers die cliënt zijn bij mij. Herkenbaar? Dan moet je daar meteen iets aan doen.

We leven in een wereld waar we niet goed genoeg zijn

‘Marketing on its finest’: mensen het gevoel geven dat ze niet goed genoeg zijn zodat ze product ‘x’ of dienst ‘y’ nodig hebben om het probleem op te lossen. En zo zie je 24/7 berichten voorbijkomen die je vertellen dat je niet goed genoeg bent. Jouw onderbewustzijn pikt dat op en verpest de rest van je leven. Mijn advies: stop met media-consumptie en met meedraaien in ‘het systeem’.

Meedraaien in ‘het systeem’?

Binnen onze samenleving bestaat een systeem dat ervoor zorgt dat we allemaal netjes binnen de lijntjes kleuren, zonder zelf echt na te denken. Het maakt je afhankelijk van de overheid en richt zich vooral op ‘fitting in’ in plaats van ‘standing out’. Meedraaien in het systeem stimuleert het gevoel dat je niet alles verdient wat je wilt. En dat houdt dan weer de 95 procent volgzame ‘schapen’ die tevreden zijn met een lekker comfortabel, gemiddeld leven in stand. In de bestseller ‘Zo word je een GAMECHANGER’ kun je lezen hoe je met dat systeem breekt.

Dus f*ck it, maak je eigen keuzes

Ik weet dat ik goed genoeg ben en simpelweg het beste verdien en uiteindelijk zien mijn cliënten ook in dat voor hen hetzelfde geldt. Jij moet dat ook gaan beseffen. Laat je niet langer leiden door anderen en maak keuzes op basis van je eigen ervaringen. Stop met denken in beperkingen en ga écht leven. Hoe?

Word de man of vrouw die je écht wilt zijn

Focus je op het interne en geniet van het externe. Word eerst 100% oprecht verliefd op jezelf. Dat doe je door te kiezen wie je wilt zijn en daar vervolgens naar te handelen. Creëer 100 procent zelfredzaamheid om het systeem te breken. Handel als degene wie je bent, zorg voor je dierbaren en beloon jezelf voor het behalen van je grote en kleine doelen. En dan bedoel ik ook écht belonen, koop die Rolex, vlieg businessclass of koop die auto waar je medewerkers jaloers op zullen zijn (eerlijk gezegd: they don’t fucking care!). En ja, het bereiken van een doel geeft slechts twee minuten euforie, maar het gaat om het proces van de man of vrouw worden die jij wilt zijn.

And that’s it!

Denk zelf na. Vraag jezelf bij alles wat je doet kritisch af wat je moet doen, waarom en hoe je het moet doen. Het (luister)boek ‘Zo word je een GAMECHANGER’ kan je op weg helpen of verdiep jezelf in de eventuele mogelijkheden van no-nonsensecoaching.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.

No-nonsense Gamechanger Update

Iedere week kan je via wouterkleinsman.nl een nieuw, kort maar krachtig artikel om jouw leven en bedrijf radicaal te transformeren lezen of in de podcast luisteren.

Wil je dat niet missen? Stel dan een ‘notificatie’ in voor je e-mailadres. Laat hieronder je e-mailadres achter en geef vervolgens aan of je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een notificatie wilt ontvangen.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het (luister)boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf en luisterboek of te koop als volledig boek in mijn webshop.