fbpx

Je wilt toch ook meerdere orgasmes, right?

Deel Twitter
Deel linkedin
Deel Facebook
Deel whatsapp
Je wilt toch ook meerdere orgasmes, right?

In diverse interviews met de media kreeg ik de vraag: ‘Wouter, wanneer is genoeg ook echt genoeg? Waarom wil je altijd meer en beter? Waarom geen genoegen nemen met wat je nu hebt?’

Ik antwoordde dan met deze vraag:

Seks en dan geen of slechts één orgasme?

Als je een liefhebber bent van écht goede seks, dan neem je toch geen genoegen met één orgasme? Ik heb het dan niet over zinloos ‘neuken’, maar over het met je hele lichaam en ziel opgaan in je partner. Wanneer je één keer echt goede seks hebt gehad in je leven wil je méér. Je wilt naar dat volgende level van intimiteit en onderzoeken wat je partner nog lekkerder vindt. Hoe je het als man nog langer kunt volhouden want hé …, na een orgasme ben ik er klaar mee (uiteraard enkel op dat moment). En ga zo maar door.

Niemand die van seks en het leven houdt zal zeggen: ‘Goh dat was fijn, maar zo is het wel welletjes’. Of laat staan dat iemand zou zeggen net voordat hij zijn climax bereikt: ‘Nou het orgasme hoeft niet hoor …’

No f*cking way, en zo denken ik en mijn cliënten ook over ons leven. Waarom hard werken en dan net voor je succes de stekker eruit trekken? Waarom kiezen voor een ‘nice’ leven als het ook ‘amazing’ kan zijn? Blijf zoeken naar hoe dat orgasme nog fijner, beter en intenser kan worden. Waar in de vorige zin orgasme staat, kun je van alles invullen wat voor jou belangrijk is. In het boek ‘Zo word je een gamechanger’ heet dat streven blissful dissatisfaction.

Blissful Dissatisfaction

In ‘Zo word je een gamechanger’ lees je dat je altijd wat te wensen over moet houden.

Wanneer je het maximale uit jezelf wilt halen, moet je gelukkig zijn met wat je hebt in het leven, maar ook gedreven om naar het volgende niveau te gaan. Ed Mylett bedacht hiervoor het concept ‘Blissful Dissatisfaction’, in het Nederlands ‘gelukzalige ontevredenheid’. Gelukzalige ontevredenheid is een staat van een gelukkig leven waarbij je tegelijkertijd ontevreden bent en ernaar verlangt om naar het volgende niveau te gaan. Een krachtig concept, want er zijn te veel mensen die niet gelukkig zijn en denken dat ze dat wel worden als ze hun doel hebben bereikt. Een gevaarlijke gedachte, want ze zullen al snel zien dat wanneer ze het doel hebben bereikt, ze niet gelukkiger zijn in het leven.

Leef daarom volgens het concept van gelukzalige ontevredenheid waarin je altijd iets te wensen overlaat. Je kunt gelukkig zijn op de weg naar je doel. Uiteindelijk gaat het om het genieten van het proces en gedreven blijven om je uitdagende doelen te behalen.

Maar wat als ik geen goed orgasme heb gehad?

Als je nog nooit een goed orgasme hebt gehad in je leven of wanneer je op dit moment dingen onderneemt die eigenlijk niet oké zijn, dan is het tijd om te kijken hoe dingen anders en beter kunnen. Ik geloof in een leven waarin vrijwel alles wat je doet geweldig is. En ja, dit klinkt als zo’n uitspraak die iedere bullshitcoach doet die het zelf niet leeft, maar ik spreek uit ervaring. Mijn eigen leven en dat van veel zéér succesvolle cliënten van mij laat zien dat dit mogelijk is. En uiteraard, hier en daar moeten we soms nog wel eens iets doen wat we niet geweldig vinden, maar hé, that’s life.

Rate your life

Om uiteindelijk dat hemelse orgasme (of welk doel jij ook voor ogen hebt) te bereiken, ga je eerst eens naar je complete leven kijken. Denk hierbij aan je gezondheid, familie, relatie, discipline, fitness, carrière, financiën en ga zo maar door. Geef ieder gebied in je leven een cijfer tussen de 0 (= slecht) en 10 (= geweldig).

Wanneer je alle gebieden een cijfer hebt gegeven, ga je kijken naar wat de meeste aandacht nodig heeft. Stel dat je carrière een zeven is. Als dit een belangrijk gebied voor jou is, neem dan geen genoegen met een zeven maar streef naar meer. Maak het een doel voor jezelf om je carrière in de aankomende weken / maanden naar een negen te tillen. Dit zou je onder andere kunnen doen door meer helderheid voor jezelf te creëren; wat vind je wel en niet leuk om te doen. Het werk dat je minder leuk vindt, besteed je dan uit of je stopt er simpelweg mee. Het klinkt zo simpel maar ik zie het te weinig gebeuren.

Ik ging van een gemiddelde relatie naar een toprelatie

Ik zie het regelmatig voorkomen dat cliënten van mij het moeilijk hebben in hun relatie. Zo voelt de een zich niet meer seksueel aangetrokken tot zijn partner en heeft geen seks meer. De ander leeft compleet langs zijn partner heen en weer een ander gaat vreemd. Vele relaties scoren een mager zesje. Gek genoeg accepteren vele mensen dit in hun leven. Ze vergelijken hun relatie namelijk vaak met die van een ander en komen dan met het excuus ‘vergeleken met die van mijn vrienden, is mijn relatie best oké’

Heerlijke bullshit als je het mij vraagt. Doet me denken aan één keer een orgasme hebben en dan zeggen ‘mja, was lekker maar het hoeft niet nog een keer’.

Ik had diverse relaties en was ook altijd van mening dat iedere relatie beter in elkaar stak dan die van anderen. Toen ik volkomen onverwacht de liefde van mijn leven (Victoria) ontmoette, kwam ik er pas écht achter hoe een toprelatie hoort te zijn. Het is een voorbeeld dat ik deel met iedere cliënt, want het laat zien dat als iets een zes of een zeven is, dat het nooit betekent dat je hiermee genoegen moet nemen. Nee, mijn relatie is nu een 9.5 (kan altijd beter hè). En dit is geen bullshit-uitspraak. In mijn boek ‘Zo word je een gamechanger’ laat ik je precies zien hoe je ook een gamechanger-relatie kunt krijgen. Het boek kun je hier bestellen.

Conclusie: Kies jij voor geen of slechts één orgasme of voor een levenlang goede seks?

De keuze is aan jou. Ik zal mezelf nooit settelen in het leven omdat ik weet dat het altijd nog mooier kan. Het maakt mijn leven een stuk aantrekkelijker en ook eenvoudiger. Zo hoef ik namelijk nooit te klagen over dingen die niet oké zijn, omdat ik zelf leiderschap heb over mijn leven. Zo verkocht ik in de eerste drie maanden na het verschijnen van mijn boek 1.000 exemplaren. Zei ik daarna: ‘oh, nu is het goed geweest’? No way! Ik liet nog eens 1.000 boeken drukken en vier maanden na publiceren zat ik al op 1.500 verkochte boeken.

En jij, waar kies jij voor? Een buitengewoon leven of een middelmatig leven? Als je kiest voor een buitengewoon leven dan kun je voor jezelf het volgende overwegen:

  1. Verdiep je in de mogelijkheden van mijn kenmerkende manier van no-nonsensecoaching.
  2. Ben je daar nog niet klaar voor? Bestel dan eerst de bestseller ‘Zo word je een gamechanger’. Pas de adviezen die je daarin leest toe en met jouw volledige toewijding ben je misschien daarna iemand die ik nog succesvoller kan maken.
boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.

No-nonsense Gamechanger Update

Iedere week kan je via wouterkleinsman.nl een nieuw, kort maar krachtig artikel om jouw leven en bedrijf radicaal te transformeren lezen of in de podcast luisteren.

Wil je dat niet missen? Stel dan een ‘notificatie’ in voor je e-mailadres. Laat hieronder je e-mailadres achter en geef vervolgens aan of je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een notificatie wilt ontvangen.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.