fbpx

Waarom ik enkel succesvolle ondernemers, directeuren & leiders coach

Deel Twitter
Deel linkedin
Deel Facebook
Deel whatsapp

Ik ben Wouter Kleinsman, no-nonsense coach voor de zeer succesvolle mensen die weten dat er altijd een hoger niveau is. 

Als je mijn blog al langer volgt komt het misschien wat vreemd over dat ik me zo voorstel, maar dat doe ik met een reden. Ik leg dat in dit artikel graag uit. Ben je een nieuwe lezer? Lees dan ook zeker door, dan maak je kennis met mijn manier van werken.

Enkele jaren geleden koos ik ervoor om te stoppen met mijn online-marketingbureau. Ik ging van een plafondinkomen van € 30.000 naar een startersinkomen van gemiddeld € 10.000 per maand.

Waarom ik deze keuze maakte?
Omdat ik simpelweg niet meer gelukkig was in het leven. Veel succesvolle ondernemers denken dat geld gelukkig maakt, maar ik kan je uit ervaring vertellen dat geld vaak niks verandert. Als je relatie niet goed is blijft die, ook met veel geld, shit. Je wilt alleen maar meer, maakt lange dagen en je leeft vaak ongezond.  Dat levert reacties op als: ‘Papa is vaak druk bezig met werken en heeft geen tijd voor mij en als hij niet werkt is hij moe’ of ‘Ze heeft nooit ergens tijd voor, ze is altijd aan het werk’.

Van topinkomen naar bijna niets

Het topinkomen maakte mij dus niet gelukkig en ik besloot een andere weg in te slaan. Ik ging me concentreren op het coachen van mensen naar persoonlijke en zakelijke groei en moest mijn business weer helemaal opnieuw opbouwen. Ik ging dus van een topinkomen naar bijna niets.

De switch verliep succesvol en al snel had ik weer een mooi aantal klanten, maar veel van die klanten bleken toch niet de inzet te hebben die ik van ze eiste en dat maakte mij opnieuw ongelukkig. Tijd dus om voor de tweede keer een radicale keuze te maken. Ik coach nu alleen nog zeer succesvolle mensen die weten dat er altijd een hoger niveau is en daar honderd procent voor willen gaan. Ik doe geen gratis intakegesprekken meer, maar vraag een inleg van € 500 als borg en ga voor meetbare resultaten, skip alle wazige shit waar niemand wat aan heeft én ik eis dus honderd procent commitment. Dat betekent dat niet iedereen zich bij mij thuis zal voelen.

Commitment en integriteit zijn allesbepalend in je leven

Behoor jij tot de 95 procent die zich zelden aan afspraken houdt, altijd wel een excuus heeft om iets niet te hoeven doen of altijd naar anderen wijst als jij je doelen niet bereikt? Dan ben ik niet de geschikte coach voor jou. Ben je bereid om leiderschap over je leven te nemen en daar alles voor te doen wat nodig is? Dan zijn we een match! Als je de volgende vragen eerlijk beantwoordt, weet je meteen hoe het ervoor staat.

  1. Kom je altijd de afspraken met jezelf en anderen na?
  2. Je doet heel vaak niet wat je zegt?

  1. Geloof je volledig in jezelf?
  2. Heb je weinig zelfvertrouwen?

  1. Investeer je in jezelf en in je toekomst?
  2. Geef je veel geld uit aan materiële dingen?

  1. Focus jij je op simpele oplossingen en meetbare resultaten?
  2. Geloof je in complexe oplossingen en werk je ontzettend hard maar heb je geen benul wat die uren en euro’s je opleveren?

Wanneer je voornamelijk ‘ja’ antwoordt op de eerste vraag, dan lijk je op mijn succesvolle klanten, ook wel de ‘vijf procent’ genoemd,  die ik nu coach.

Scoor je voornamelijk ‘ja’ op de tweetjes, dan lijk je op het gros van mijn onsuccesvolle klanten, ook wel de 95 procent, die ik nu niet meer coach.

Het grootste verschil tussen deze twee groepen?

De succesvolle mensen zijn de mensen die niet lullen maar poetsen. Zij weten dat er altijd een hoger niveau in hun leven is. Ze meten de resultaten van hun inspanningen zodat ze geen tijd en geld verdoen aan nutteloze activiteiten en bereiken zo snel hun doelen.

De onsuccesvolle mensen zijn de mensen die altijd komen met grootse verhalen over wat ze willen bereiken maar ze hebben tegelijk ook de meest bijzondere excuses klaar als het niet lukt en dat ligt dan vaak aan anderen. Ze zeggen dat ze ontzettend hard werken, maar de kwaliteit van hun acties is zwaar onder niveau waardoor ze veel kostbare uren en euro’s besteden zonder het bereiken van de gewenste resultaten.

Mijn tijd en energie gaan naar de vijf procent

Ik maakte een bewuste keuze om me te richten op de vijf procent omdat zij weten hoe ze het spel dat het leven is moeten spelen. Zij houden zich aan hun woord en laten zich inspireren door anderen omdat die bepaalde eigenschappen hebben die zij ook graag willen hebben.

Mijn klanten zijn succesvolle ondernemers, directeuren en leiders. Zij zijn integer en committed en mede dankzij mijn no-nonsense manier van coaching gaan ze sneller van A naar B. We stellen een doel, we maken het doel meetbaar, ze ondernemen direct actie, we sturen bij indien nodig en als no-nonsense coach houd ik ze dag in dag uit aan hun afspraken. Doen ze dit niet? Dan krijgen ze het van mij te horen. Gaan ze lopen klagen? Dan houd ik ze een spiegel voor om ze hun eigen kinderachtige gedrag te laten zien. We gaan voor een winnaarsmindset en de juiste mentaliteit om alle shit op orde te krijgen. Ik ben je vader of moeder of vriend niet.

Ik ben een no-nonsense coach die maar één doel heeft: In een zo’n kort mogelijke tijd samen met mijn klanten uitzonderlijk productieve en effectieve persoonlijke en zakelijke meetbare resultaten boeken.

De keuze is aan jou

Ik wilde me niet settelen voor een topinkomen met klanten die me niet gelukkig maakten. Hoe is dat bij jou? Knaagt er bij jou ook wel eens twijfel en wil je dingen anders doen? Durf jij, net als ik, zo’n radicale keuze te maken? Weet dan dat het niet uit maakt wie je bent en waar je op dit moment in het leven staat, ook jij kunt je leven radicaal omgooien en je scharen bij de vijf procent.

Ben jij een succesvolle man of vrouw of heb je in ieder geval een winnaarsmindset? Dan kun je de volgende stappen overwegen:

  • Onderneem direct actie en verdiep je in de mogelijkheden van mijn no-nonsense coaching voor succesvolle ondernemers, directeuren en leiders die altijd weten dat er een hoger niveau is.

Of

  • Bestel mijn boek: Zo word je een gamechanger – No-nonsensecoaching naar een buitengewoon leven.

Wat jouw keuze ook is, ik hoop dat het een eerste stap naar een buitengewoon leven zal zijn.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.

No-nonsense Gamechanger Update

Iedere week kan je via wouterkleinsman.nl een nieuw, kort maar krachtig artikel om jouw leven en bedrijf radicaal te transformeren lezen of in de podcast luisteren.

Wil je dat niet missen? Stel dan een ‘notificatie’ in voor je e-mailadres. Laat hieronder je e-mailadres achter en geef vervolgens aan of je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een notificatie wilt ontvangen.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.