fbpx

Stem af op Amazing.fm

Deel Twitter
Deel linkedin
Deel Facebook
Deel whatsapp

Laat je niet beïnvloeden door de consumptie van een dagelijkse portie ellende via Shit.fm, zoals social-media, nieuws, (sommige) vrienden, collega’s, buren en dramaseries op bijvoorbeeld Netflix. Als winnaar kies jij toch liever voor Amazing.fm?

Get out of that shithole 

In de afgelopen jaren bereikte vrijwel iedere vorm van communicatie een nieuw dieptepunt in het presenteren van bullshit. En iedereen deelt er maar al te graag zijn of haar mening over. Dan is het goed om te weten dat je brein over spiegelneuronen en een zogenaamd Reticular Activating System (RAS) beschikt. De spiegelneuronen laten je gedrag van andere mensen overnemen en het RAS filtert informatie die je binnenkrijgt, zodat je enkel ziet waar jij jezelf op focust. Focus op een witte Tesla en je ziet ze overal. Luister naar Shit.fm en je hoort (en ziet) overal Shit.fm. Dit is biologie ‘in the finest’. Je biologie kun je niet veranderen maar wel beïnvloeden door het maken van betere keuzes.

Kies voor effectiviteit

Iedereen heeft 24-uur in een dag en jij hebt de keuze om ze effectief te gebruiken. Wat wordt het, Shit.fm of Amazing.fm? Ik heb social-media-accounts, maar ik plaats vrijwel nooit iets. Dat komt omdat ik geen zin heb in de bullshit die daar voorbijkomt. Ik consumeer heel summier op Instagram omdat ik daar kan kiezen wie ik wel en niet wil zien. Ik heb een heel kleine vriendengroep die ik maximaal één keer per jaar zie. Ik kies wie ik wel en niet coach. Ik luister naar klassieke muziek in plaats van die heftige muziek (ik schiet je dood, fuck you bitch, ik neuk je). Ik consumeer geen nieuws, geloof geen politieke partijen en neem van iemand die mij vertelt dat iets niet mogelijk is geen advies aan. Extreme keuzes? Ik ben hier niet om een gemiddeld leven te leiden. Jij toch ook niet?

Durf eens onredelijk te zijn 

Ik ben een groot fan van mensen zoals Dwayne Johnson (The Rock), Kevin Hart en Grant Cardone. Waarom? Ze zijn onredelijk in een wereld waar de meeste mensen redelijk willen zijn. Hun dagelijkse gedachtegang wordt gevoed door Amazing.fm. Hun prestaties zijn state of the art en ze laten zich door niemand van de troon stoten. They are and will stay the best. Ze maken dit mogelijk omdat ze begrijpen dat ieder klein signaaltje van Shit.fm hen de verkeerde kant op kan sturen. Wees daarom je eigen mind-gatekeeper. Maak dagelijks de juiste keuzes. Heb de ballen om toxic-relaties te beëindigen en je te verbinden met mensen die onredelijk zijn. Wees highly committed om het beste uit jezelf te halen.

Go for it. Wees dé man of vrouw waar je écht trots op kan zijn. Don’t fuck it up!

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.

No-nonsense Gamechanger Update

Iedere week kan je via wouterkleinsman.nl een nieuw, kort maar krachtig artikel om jouw leven en bedrijf radicaal te transformeren lezen of in de podcast luisteren.

Wil je dat niet missen? Stel dan een ‘notificatie’ in voor je e-mailadres. Laat hieronder je e-mailadres achter en geef vervolgens aan of je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een notificatie wilt ontvangen.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.