fbpx

Twijfel niet, beslis en ga!

Deel Twitter
Deel linkedin
Deel Facebook
Deel whatsapp

Zeer succesvolle mensen maken optimaal gebruik van de 24 uur in een etmaal. Dat komt omdat ze niet twijfelen. Wil jij dat ook? Lees dan hier hoe je meer uit je dag haalt zodat je sneller én effectiever je doelen bereikt.

Stop met twijfelen

Het maken van keuzes is een proces van twee dagen. Ik zeg twee dagen omdat een keuze maken wanneer jij jezelf geweldig voelt, niet altijd het beste moment is. Op zo’n moment kun je alles aan en dan is het goed om er eerst nog een nachtje over te slapen. Als je langer dan twee dagen nodig hebt, dan val je onder de categorie twijfelaar. So what denk je misschien, maar twijfelen is killing voor je overall levenssucces en het is ook nog eens volkomen bullshit. Het heeft geen nut om langer dan twee dagen over iets na te denken, want zowel jij als de situatie veranderen niet. Ik maak met mensen die bij mij een consult aanvragen de afspraak dat zij on-the-spot een keuze maken om wel of geen traject te starten. Als ze écht een goede reden hebben dan kan het de volgende dag. Hebben ze langer nodig, dan weet ik direct dat ze niet de ballen hebben om ‘nee’ te zeggen.

De kracht van een beslissing

Wanneer je beslist, kies je bewust waar je mee aan de slag gaat. Op dat moment creëer je focus en de rest is bullshit. Te veel mensen missen focus omdat ze niet het lef hebben om een beslissing te nemen over wat echt belangrijk is. En weet je waarom? Een beslissing nemen is je verantwoordelijk stellen voor het succes. En tja, dat durven de meeste mensen niet.

Het is altijd spannend

Keuzes maken is altijd spannend. Als het niet spannend is, betekent het niks en moet je het ook niet doen. Spanning zorgt voor discipline. Discipline zorgt voor het doorbreken van je comfortzone wat uiteindelijk resulteert in groei. Zonder weerstand zal er geen groei zijn. Dat maakt dan ook dat succesvolle mensen spanning zien als iets positiefs.

Beslis nu & go!

Wat leverde twijfelen je tot nu toe op? Niks, right? Die strategie werkt dan ook niet. Beslis wat écht belangrijk voor je is en koppel daar uitdagende keuzes aan. Deel je keuzes met de mensen om je heen om extra commitment te creëren en ga aan de slag. Falen is niet mogelijk, enkel als je het opgeeft en dat doe je niet.

Klaar voor de grote beslissing?

Verdiep je in de mogelijkheden van no-nonsensecoaching. Stap te ver? Bestel het (luister)boek Zo word je een GAMECHANGER.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.

No-nonsense Gamechanger Update

Iedere week kan je via wouterkleinsman.nl een nieuw, kort maar krachtig artikel om jouw leven en bedrijf radicaal te transformeren lezen of in de podcast luisteren.

Wil je dat niet missen? Stel dan een ‘notificatie’ in voor je e-mailadres. Laat hieronder je e-mailadres achter en geef vervolgens aan of je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een notificatie wilt ontvangen.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het (luister)boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf en luisterboek of te koop als volledig boek in mijn webshop.