fbpx

Zo word je een performer

Deel Twitter
Deel linkedin
Deel Facebook
Deel whatsapp

Op 3 december 2020 kwam mijn boek Zo word je een gamechanger’ uit. In dit boek beschrijf ik de vier fasen die je daarbij doorloopt: performer, high performer, eliteperformer en gamechanger. 

De gamechanger is iemand die het leven ziet als een spel en dat slim weet te spelen. Los van het systeem leeft hij zijn eigen leven. Op basis van bewuste keuzes is hij diep doorgedrongen tot de eigen kern wat zorgt voor een positieve invloed op zichzelf, het leven van anderen en zelfs op de wereld. De gamechanger geniet van overvloed en financiële vrijheid met een netwerk van de juiste mensen om zich heen.

Een gamechanger word je niet van de een op de andere dag. Het proces duurt jaren, is niet te versnellen en het begint bij het worden van een performer.

Maak kennis met de performer

In mijn boek vertel ik over hoe performer worden de eerste stap is naar een buitengewoon leven. Performers laten de belemmerende factoren en angsten die ze onbewust hebben ontwikkeld achter zich door hun mindset te veranderen. Zij maken hun eigen bewuste keuzes waardoor zij doelen veel sneller bereiken en positiever in het leven staan.

Een performer worden doe je door meesterschap te krijgen over je mindset. Er zijn vele boeken over geschreven, maar er wordt nooit praktisch verteld hoe je dat nou daadwerkelijk doet. Mijn boek heeft een praktische insteek, waardoor je meteen aan de slag kunt. 

In het eerste deel heb ik het over:

 • geprogrammeerd zijn voordat je geboren bent
 • zelfvertrouwen als eerste stap tot meesterschap
 • het loslaten van je belemmerende overtuigingen en het creëren van zinvolle overtuigingen
 • de drie grootste angsten die je in de weg zitten en hoe deze te omzeilen
 • creëren van een bewustzijn in het nu
 • het positief beïnvloeden van je onderbewustzijn zodat je alles kunt creëren wat je wilt
 • hoe te stoppen met betekenis geven aan zaken die geen betekenis hebben
 • het creëren van ervaringen zodat je ontdekt wie je echt bent
 • dagelijks trainen van je mindset om meesterschap te krijgen
 • het opstellen van je eigen dagplanning, ochtend- en avondroutine

Ik sluit het deel Performer af met verdiepingsvragen om het maximale uit jezelf als performer te halen

Besef dat je geprogrammeerd bent

Van het moment dat je ter wereld kwam herinner je je niets. Dat wat je ervan weet, zag je op foto’s of ken je uit de verhalen. Toch is het zo dat jouw geest toen en ook al voor je geboorte wijd openstond voor zowel positieve als negatieve invloeden van bijvoorbeeld je ouders, de verloskundige en de kraamzorg.

In de loop van je leven kwam daar ook de invloed bij van familie, leerkrachten, vrienden, collega’s, werkgevers en ga zo maar door. Naast de mensen in je omgeving zijn het ook televisie met bijvoorbeeld reallifesoaps die niet zo real zijn als ze lijken, radio met muziek waarin seks en geweld eerder regel dan uitzondering zijn, de krant en niet te vergeten internet die jou dagelijks beïnvloeden. Je bent dus geworden wie je bent door alles en iedereen om je heen. Je bent compleet geprogrammeerd zonder dat je je daarvan bewust bent en dat proces stopt nooit.

Jezelf leren programmeren

Het programmeerproces stopt dus nooit en veel mensen beseffen dat niet omdat het altijd op een onderbewust niveau gebeurt. Zij kunnen er dan geen controle op uitoefenen. Het mooie is dat je ervoor kunt kiezen om het proces te beïnvloeden door de programmering naar een bewust niveau te brengen. In mijn boek laat ik je zien hoe je dat doet, zodat je zelf kunt kiezen wat je wel en niet accepteert waardoor je meesterschap krijgt over je mindset.

Je leert begrijpen hoe je onderbewustzijn, bewustzijn en lichaam in elkaar steken. Deze drie zijn samen verantwoordelijk voor de resultaten die je behaalt. Waar je nu staat in je leven is het resultaat van bestaande overtuigingen en gedachtes op die drie niveaus, die ervoor zorgen dat je bepaalde dingen in je leven wel of niet onderneemt. Daarbij komt dan ook nog eens het volgende:

Angsten die spelen in je leven

Mensen laten zich vaak tegenhouden door angsten. Ik benoem drie typen angsten in het boek: 

 1. Angst voor verlies;
 2. Angst voor de keuzes naar je doel;
 3. Angst dat je je doel niet gaat bereiken.

Eén of meer van deze angsten zullen meerdere keren per week, of misschien wel per dag, bij je langskomen. Als je geen grip krijgt op deze angsten, blijf je altijd een gemiddeld leven leiden. Om dat te voorkomen laat ik in mijn boek precies zien hoe je van deze angsten juist krachtige wapens maakt, zodat je extra brandstof hebt voor het behalen van de meest belangrijke doelen in je leven.

Het ontdekken van wie je echt bent

Wat was jij toen je werd geboren? Mooi of lelijk, een flinke baby of van gemiddeld gewicht, had je wat donzige haartjes of een volle bos? Je was een jongen of een meisje and that’s it. Al het andere waren betekenissen die de mensen om je heen eraan gaven. Dat was toen, maar hoe is het nu? In mijn boek lees je hoe je stap voor stap de beste versie van jezelf wordt. Je gaat jezelf dus opnieuw ontdekken en dat doe je door het creëren van ervaringen. Vind je dat wat vaag klinken? Kijk dan eens naar de onderstaande situaties, dan begrijp je het meteen:

 • Je kunt alleen ervaren wat koud is, door ook te weten wat warm is.
 • Je weet wat dik is, als je ook dun hebt ervaren.
 • Je ziet pas wat er in een relatie verkeerd was, op het moment dat je een toprelatie hebt.

Nieuwe ervaringen laten je ontdekken wat wel én niet voor je werkt en op basis van die bevindingen leer je jezelf steeds beter kennen. Dit proces stopt nooit, want als we stoppen met het creëren van ervaringen, dan stoppen we met groeien. En als we stoppen met groeien, dan gaan we langzaam dood.

Als je weet wie je bent, laat je belemmerende overtuigingen en betekenissen achter je en kun je in totale vrijheid leven. Dat betekent leven in het nu. Wanneer je deze stap als performer kunt zetten,  kun je uiteindelijk zelf de wereld creëren die je voor ogen hebt. Om het praktisch voor jou te maken vertel ik in mijn boek over het volgende:

Het dagelijks trainen van je mindset om meesterschap te verkrijgen

Je kunt veel boeken ter inspiratie lezen, maar wanneer je niet begrijpt hoe je de kennis kunt omzetten in praktische dagelijkse oefeningen dan verspil je waardevolle tijd.

In mijn boek geef ik je dan ook praktische adviezen hoe je dagelijks jouw mindset kunt trainen. Ik laat al het wazige achterwege en vertel straight-to-the-point hoe dit aan te pakken en hoe je het verwerkt in een dagelijkse routine en wekelijkse planning.

Voor de écht serieuze en gedreven mensen onder ons (ik noem ze ‘de vijf procent’) heb ik een exclusief journal gecreëerd. Dat kun je combineren met mijn boek zodat je dagelijks echt resultaat gaat boeken. Een performer worden doe je immers niet door dingen te begrijpen en er vervolgens niks mee te doen. Nee, het gaat om actie ondernemen en de dingen doen die je moet doen.

Ik begrijp het als dat nog een stap te ver is. Er zitten je hoogstwaarschijnlijk nog negatieve gedachtes en belemmerende overtuigingen in de weg. Je hebt nog niet de juiste mensen om je heen die een positieve invloed op je hebben en je hebt al vele boeken gelezen over dit onderwerp maar het is je nooit gelukt om vast te houden aan die adviezen.

Maak daarom vandaag de juiste keuze

Vandaag kun je kiezen (je hebt immers altijd een keuze) om de juiste stappen te gaan zetten in je leven. Nee, in mijn boek deel ik geen geheimen, want die zijn er niet. Wat mijn boek geheel anders maakt dan alle andere boeken is de praktische combinatie van lezen, leren én persoonlijk groeien. Het is een straight-to-the-point boek zonder wazige onzinverhalen, geschreven door een nuchtere Twent die van de harde aanpak is. Als je mijn adviezen opvolgt en ook daadwerkelijk aan de slag gaat dan ga jij de doelen die je voor ogen hebt, gegarandeerd bereiken.

Bestel het boek dan ook nu via: www.wouterkleinsman.nl/boek

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.

No-nonsense Gamechanger Update

Iedere week kan je via wouterkleinsman.nl een nieuw, kort maar krachtig artikel om jouw leven en bedrijf radicaal te transformeren lezen of in de podcast luisteren.

Wil je dat niet missen? Stel dan een ‘notificatie’ in voor je e-mailadres. Laat hieronder je e-mailadres achter en geef vervolgens aan of je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een notificatie wilt ontvangen.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.