fbpx

High Performance Coach

De meeste high performance coaches volgen een script of een programma. Deze high performance coaches versterken, verfijnen en verbeteren je leven of jouw bedrijf – een beetje. Ik verander levens vaak radicaal. Ik heb geen vast curriculum omdat jij mijn materiaal bent. Mijn programma ontstaat als ik je spreek.

Mijn radicale manier van no-nonsensecoaching is ontworpen om precies dat te doen – je leven radicaal te transformeren (of bepaalde gebieden ervan) in plaats van er alleen waarde aan toe te voegen. We steken de koppen bij elkaar en doen whatever it takes om precies te krijgen wat je nodig hebt en écht wilt hebben in je leven.

Ik coach mensen op integriteit. In een wereld waar de meeste mensen besluiteloos zijn, is het erg verfrissend als iemand echt meent wat hij zegt.

Net zoals je een stemafdruk, een vingerafdruk en een specifieke DNA-structuur hebt, heb je een unieke manier waarop je de wereld bekijkt. Ik heb daar toegang toe waarbij ik je laat inzien dat het leven niet is zoals jij het ziet, maar het is zoals jij bent. Ik pak daarbij jouw bullshit aan en trek je verhalen in twijfel. Je wordt daarbij gecoacht op het zijn van wie je moet zijn om jouw beoogde resultaten te realiseren. Want zoals je weet: ‘weten wat te doen’ en ‘doen wat je weet’ zijn twee compleet verschillende werelden. 

Ik wil dat je inziet wie je echt bent, dat je totale duidelijkheid krijgt met een doel en een betekenis, een onwankelbaar vertrouwen in jezelf krijgt en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven. Niets of niemand zit jou dan meer in de weg om een opmerkelijk effectieve leider te worden die opereert op het hoogst mogelijke prestatie en disciplineniveau. Uiteindelijk krijg je meesterschap over je eigen leven zodat je op hetzelfde moment gelukkig, gezond én rijk kunt zijn.

Het belangrijkste tijdens de high performance coaching is de beleving. Het gaat over het creëren van een verschuiving in zijn die verandert hoe mijn cliënten de wereld zien en vervolgens handelen. Mijn cliënten kunnen iedereen zijn die ze moeten zijn. Ze zijn geen vaste identiteit.

Mijn manier van high performance coaching ervaar je dan ook nergens anders. Mijn doel is om niet alleen high performance coaching van wereldklasse te bieden, maar ook om al mijn cliënten de high performance coachingservaring te bieden die parallel loopt aan de Michelinster restaurant eetervaring.

Ik zie niet meer dan één cliënt per dag en door op deze manier te werken, kan ik ervoor zorgen dat ik elke keer weer mijn beste werk lever. Ik neem mezelf of het leven niet altijd even serieus, maar wat ik doe voor anderen neem ik ontzettend serieus.

Het gaat bij mij om persoonlijke aandacht. Je krijgt 24/7, 365 toegang tot mij gedurende het hele proces. Ook zal mijn grote netwerk voor altijd jouw netwerk worden.

Ik pak ieder high performance coachingstraject anders aan, omdat iedereen met wie ik werk anders is. Ik kijk naar wat jij nodig hebt en daarop baseer ik de high performance coaching. Ik volg geen sjabloon of bepaalde manier van high performance coaching. Ik bén mijn high performance coachingsstijl. Ik ontwerp een uniek, perfect passend high performance coachingstraject voor de persoon die voor me staat: jij.

Je kunt het zien als een driedelig pak dat precies wordt afgestemd op de specificaties van de koper met oog voor de fijnste details en perfectie. Mijn high performance coaching is zeer persoonlijk en altijd op maat gemaakt. Ik gebruik vaak de engelse termen: Bespoke & Tailored.

Mijn cliënten en ik werken samen en hun leven verandert vaak radicaal en onherkenbaar.

Houd er rekening mee dat mijn high performance coaching 18+ is. Ik werk niet met kinderen of sneeuwvlokken.