certified high performance
life coaching

No-nonsense coaching voor de zeer succesvolle ondernemers, directeuren en CEO’s die 100 procent committed zijn om naar het volgende niveau te gaan.

Bekend van

high performance coaching

Presteren op het hoogst mogelijke niveau​

Mijn coachingprogramma’s zijn ontworpen om je leven (of bepaalde gebieden ervan) te transformeren en niet alleen om er waarde aan toe te voegen. Ik wil dat je inziet wie je echt wilt zijn en ik wil dat je weet wat jou in de wegzit om daar te komen. Ik wil dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven en dat je een opmerkelijke leider wordt die opereert op het hoogst mogelijke prestatieniveau zodat niks of niemand jou meer in de weg zit om alles te bereiken wat je wilt. Ieder succesvol mens weet immers dat er altijd een hoger niveau is. Mijn manier van coaching laat al snel zien welke stappen je direct gaat ondernemen. Geen zweverig gelul dus, maar straight to the point aanpakken van de situatie. 

Let op: wanneer je eerst nog meer te weten wilt komen over high performance coaching dan staat hieronder alles wat je moet weten. Ben je reeds al een succesvolle ondernemer, directeur of CEO die weinig tijd heeft dan klik op onderstaande button en vraag een consult aan. Zo bespaar jij jouw waardevolle uren.

Jouw tijd is kostbaar net zoals die van mij

No-nonsense coaching betekent dat je slechts te horen krijgt waar je mee aan de slag kan gaan. Hetzelfde geld voor wat je hieronder gaat lezen. Hieronder staat geen tekst die als doel heeft om je te overtuigen of te verleiden. Nee, er staat slechts wat je kan verwachten van deze vorm van high performance life coaching en vervolgens kan jezelf kiezen wat je gaat doen.

Geen doorsneecoach

Je krijgt bij mij de coachingervaring die je nergens anders ervaart. Ik wijk af van de ‘normale wereld’ en de doorsneecoaching en breng je door middel van mijn no-nonsense manier van coaching op een productieve, effectieve en meetbare manier naar de doelen die je voor ogen hebt.

Ik behaal deze resultaten door de hele tijd dat we samenwerken in je leven aanwezig te zijn. Ik ben 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar en indien nodig krijg je toegang tot mijn netwerk van specialisten zoals een gecertificeerde personal trainer, voedingsdeskundige, financieel specialist en andere specialisten (vaak niet nodig maar wel goed om achter de hand te hebben). Een extra voordeel van klant worden is dat ik een netwerk heb van andere succesvolle mensen en dat je een coach hebt die zijn eigen shit op orde heeft, waardoor je tijdens de coaching meelift op mijn nieuwe inzichten op het gebied van een succesvol en buitengewoon leven.

Er is één weg naar echt succesvol zijn

Spoiler-alert: dit verhaal bevat geen bijna-doodervaring die mijn leven compleet omgooide of andere nonsense-marketingtechnieken waarmee ik zieltjes wil  winnen.

Vele jaren geleden was mijn leven een rollercoaster van emoties. Ik ging van meer dan € 40.000 omzet in de maand maar doodongelukkig, weinig vrije tijd en tegen een burn-out aan naar een opperbeste gezondheid en een toprelatie maar een stagnerende maandelijkse omzet. Guess what? Beide situaties werkten niet en balans vinden lukte al helemaal niet.

Ik zocht hulp, maar geen enkele coach kon mij helpen.

De lifestylecoach kon mij helpen met mijn mindset en relaties, maar op vragen over mijn gezondheid en energie had hij geen antwoorden en verwees me daarom door naar een personal trainer. De personal trainer kon mij helpen met mijn gezondheid en energie, van business en carrière maken had hij geen benul en hij stuurde me door naar een business coach. De business coach kon mij enkel helpen op het gebied van ondernemen, maar bij vragen over mijn persoonlijke leven haalde hij zijn schouders op.

Kortom, ik ging van hot naar her, zonder snel en duurzaam resultaat.

Dat zette mij aan het denken. Ik vroeg me af waarom er geen coach was die mensen zowel op persoonlijk als zakelijk vlak en met hun gezondheid kon helpen en het liefst op een ontzettend hoog niveau. Iemand die helpt bij het bereiken van je maximale potentieel en beste performance op alle gebieden in je leven.  Iemand die leeft naar wat hij zegt en je laat zien hoe je sneller van A naar B gaat zonder dat je een ‘shit-load’ aan informatie over je heen gegooid krijgt waar je vervolgens niks mee kan.

En opeens wist ik het: die coach kon ik zelf worden! Ik combineer nu de ervaring van het acht jaar runnen van mijn eigen online-marketingbureau, mijn vaardigheden als lifestylecoach en business coach in combinatie met de kennis die ik jaarlijks op doe in de verenigde staten. Daar werd ik in 2019 gecertificeerd op het allerhoogste niveau van coaching.

High Performance Life Coaching Model

Certified High Performance Life Coaching.

Met Certified High Performance Life Coaching beheers je je psychologie, fysiologie, productiviteit en sociale vaardigheden, zodat je je doel vindt en je levendiger, zelfverzekerder en vervulder voelt op elk gebied van je leven. Het voelt alsof je volledig energiek en betrokken bent bij het moment. Je ervaart eindelijk de vooruitgang die je altijd al wilde.

De beste dagen van je leven worden plotseling de norm, zodat elke dag hartstochtelijk, vervullend en zinvol is. Het is een heel ander levensniveau en het kan van jou zijn als je besluit dat je het nu wilt.

Ik ben één van eerste officieel gecertificeerde high performance life coaches in Nederland met een bewezen en onderscheidend proces en principes en vaardigheden waar jij ook naar op zoek bent. En nee, dit betekent niet dat je gecoacht wordt op basis van een one-size-fits-all proces. Je wordt gecoacht op basis van wat je nodig hebt, wat bij je past en hoe je sneller en effectiever van A naar B kan gaan.

High Performance Life Coaching Strategy

Werken volgens het High Performance Life Coaching proces

Tijdens de High Performance Life Coaching werk je volgens een gestructureerd proces. Geen vaag gedoe of overbodige informatie waar je niks aan hebt, maar iedere week concrete stappen die je direct gaat ondernemen, werkdocumenten, naslagwerken en meetbare processen zodat je effectief en productief werkt. Op die manier bereik je snel je doel(en) én kun je tussendoor optimaal van het proces genieten.

Is Certified High Performance Life Coaching iets voor mij?

Mijn manier van coachen is niet geschikt voor de ‘meest normale mensen’ en dat is goed want ik ben niet een coach die iedereen kan helpen.

Ik werk namelijk alleen met winnaars. Ik werk met mensen die al succesvol zijn, of op zijn minst beslist hebben om succesvol te worden. Mensen die zoeken naar een coach die hun helpt om meetbare resultaten te boeken in plaats van een coach die de client zal pleasen en niet verder zal brengen. Wanneer je niet beslist hebt om succesvol te worden, zal de coaching niet voor je werken want je hebt niet de juiste mindset om all-in te gaan. Hierdoor verdoe je niet enkel mijn tijd maar ook jouw eigen tijd.

High Performance Life Coaching The Results

Behoor jij tot de 5 procent?

Mijn cliënten behoren / gaan deel uitmaken van de 5 procent van de wereld en weten diep van binnen dat ze zoveel meer in zichzelf hebben en dat ze onder andere energieker, productiever, invloedrijker en succesvoller willen worden. Ze willen focus, vooruitkomen en/of hun team of klanten beter beïnvloeden. Ze willen de tijd hebben om te doen wat ze willen, wanneer ze het willen. Ze hebben een plafond bereikt in hun vooruitgang en willen doorbreken naar het volgende niveau van vreugde, macht, rijkdom en prestatie. Ze vinden dat het tijd is voor een duidelijk plan, commitment en discipline. Ze verlangen naar een hoger inkomen en meer invloed zoals nooit tevoren.  Ze willen succes creëren, niet alleen in hun bedrijf, maar ook in hun leven, gezondheid en relaties. Ze willen een coach in hun leven die zij kunnen zien als hun rolmodel en die letterlijk zelf ook doet wat hij hun vertelt / belooft (practice what you preach)?

Mijn cliënten staan 100% open voor coaching en zoeken naar een coach waarop ze kunnen vertrouwen zodat zijzelf hun eigen succes kunnen creëren.

Ben jij net zoals mijn cliënten grenzeloos in het creëren van succes in je leven en wil je niks minder dan op het hoogste niveau gecoacht worden? Vraag dan een consult aan.

Ik werk niet met de 95 procent

Ik werk enkel met de zeer succesvolle ondernemers, directeuren en CEO’s die 100 procent committed zijn om naar het volgende niveau te gaan. Mensen met een winnaarsmindset. Het zijn de meest serieuze en gedreven mensen die het uiterste uit zichzelf en alle gebieden van hun leven willen halen. Het is voor de mensen die willen leren van een high performance life coach die zijn eigen shit op orde heeft en je processen en principes leert die hij zelf ook gebruikt.

Want weet goed: tijdens de coaching accepteer ik geen excuses en ga ik all-in om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en dromen. Ik hou je recht voor zijn raap aan je eigen afspraken en push je verder dan waar je zelf toe in staat denkt te zijn. Dus als je het aankunt om gepusht, gemotiveerd en verantwoordelijk gehouden te worden en maximale inspanning wilt leveren, doe dan een intake voor mijn High Performance Life Coaching.

Zet die eerste stap door een gratis consult aan te vragen voor het sneller bereiken van je persoonlijke en zakelijke doelen. Ik weet dat je het kunt, dat je het in je hebt. Nu is het tijd om de knoop door te hakken en het gesprek aan te gaan.

High Performance Life Coaching The Upgrade

Toch nog twijfel?

Ik kan begrijpen dat het spannend is om een keuze te maken waar je dan ook nog volledig achter moet staan. Wanneer je dan ook niet volledig achter je keuze staat wil ik je vragen om niet met mij in contact te komen. Ik ben slechts een coach voor de 5 procent van de mensen die weten dat ze mij als hun coach willen hebben en niet overtuigd dienen te worden.

Dit is waarom zij onder andere voor mij kiezen:

  • Officieel internationaal gecertificeerd op het hoogste niveau.
  • Een wetenschappelijk onderbouwde aanpak met een indrukwekkende 9,6 op basis van 300.000 coachingsessies.
  • Bewezen concepten. Getest en succesvol geïntegreerd door velen.
  • Ik hou me aan wat ik zeg en ik zeg waar ik me aan hou.
  • Ik heb mijn shit op orde en je kunt me daarom zien als een rolmodel.
  • Optimaal resultaat door aandacht voor ondernemen, gezondheid én leven.
  • Ik laat je grenzen verleggen en houd je dagelijks toegewijd en gedisciplineerd
  • Ik ben enkel geïnteresseerd in resultaat en geen ‘chit-chat’ die je niet verder brengt.