High Performance Fundament Training

Tijdens deze training krijg je HELDERHEID voor jezelf op alle terreinen van je leven en leer je de high-performance-principes die leiden naar een buitengewoon leven.

Bekend van

high performance coaching

Klaar om kennis te maken met een buitengewoon leven?

Iedereen wil meer in het leven. Meer succes op het werk of in de onderneming, meer geluk, meer passie in relaties, meer geld, energie, productiviteit en betekenis in het leven. Lijkt de stap van waar jij nu bent naar waar je uiteindelijk naar toe wilt te groot? Welnee, ook jij kunt die stap zetten.

Daarom is de High Performance Fundament Training opgezet. Deze training is de eerste stap naar een buitengewoon leven. Tijdens deze training krijg je HELDERHEID voor jezelf op alle terreinen van je leven en leer je de high-performance-principes die leiden naar een buitengewoon leven.

High Performance Proces

Relaties

Met jezelf en anderen

Energie

Fysieke levendigheid &
Mentaal uithoudingsvermogen

Moed

Bold Authentieke Actie in de richting van je dromen

Productiviteit

Effectieve en
efficiënte vooruitgang

Leiderschap

Een rolmodel, leider en
verschilmaker

Missie

Het vervullen van datgene dat jouw sterke punten benadrukt en resulteert in succes

Jouw eerste stap naar een buitengewoon leven

Ik vermoed dat jij niet voor niks op deze pagina bent. Je wilt MEER van het goede in jouw leven (de dingen die je veel positieve energie geven) en juist MINDER (veel minder) van de dingen die energie kosten.

De vraag is enkel: welke eerste en juiste stap maak je naar dat buitengewone leven?

Wat ik je kan vertellen is dat alles begint bij HELDERHEID en BEWUSTZIJN. Door helderheid te krijgen, zul je inzien wat jou écht voldoening geeft in je leven. Door het creëren van bewustzijn ga je inzien welke dingen je wel moet doen en met welke dingen je juist moet stoppen.

Om daarmee aan de slag te gaan, komt hier jouw eerste stap.

High Performance Fundament Training

De High Performance Fundament Training is opgezet volgens het hoogst gewaardeerde high performance coachingsproces dat een 9.6 scoort op basis van 30.000 referenties. Het is een wetenschappelijk onderbouwd proces dat je leert hoe jij jouw maximale potentieel en beste performance bereikt op alle gebieden van jouw leven.

Het gaat over hoe je meer succes en betere prestaties in jouw leven kunt bereiken. Over hoe je:

 • helderheid en focus creëert in jouw leven;
 • meer voldoening uit jouw leven kunt halen;
 • meer energie ervaart;
 • gezonder kunt gaan leven;
 • verhoogde levels van productiviteit kunt toepassen;
 • jouw relatie met je partner naar de next-level brengt;
 • meer invloed kunt hebben in jouw communicatie en hoe je een rolmodel kunt zijn.


Tijdens de High Performance Fundament Training leer je de fundamenten en je krijgt de inzichten waarmee je jouw vervolgstap richting high performance kunt zetten.

Iets wat mijn studenten zeer op prijs stellen is dat ze voor weinig geld kennis kunnen maken met de weg naar een buitengewoon leven. De WAARDE is hoog en dankzij de online leeromgeving kunnen ze de videotraining in hun eigen tempo volgen. 

Kortom: de High Performance Fundament Training is jouw eerste stap naar een buitengewoon leven.

Opbouw High Performance Fundament Training

De inhoud van de training:

 • De 4-delige High Performance Fundament Training die je leert denken, focussen, helderheid creëren en next-level plannen als een echte high performer.
 • Direct toegang tot de online leeromgeving;
 • LIFETIME toegang;
 • Eenvoudig vragen stellen via de leeromgeving of e-mail;
 • Als extra krijg je de 5-daagse videotraining die je tactische strategieën en werkwijzen aanlevert om je leven op elk gebied drastisch te verbeteren (inclusief: oefeningen, gewoontes en triggers)

Zet de stap naar een buitengewoon leven

Maak nu de keuze om deel te nemen aan de High Performance Fundament Training en ervaar dat ieder gebied van je leven alleen maar beter kan worden. Mijn studenten melden elke maand significante positieve verschuivingen in hun energie, emoties, motivatie, focus en vertrouwen. Het is een belangrijk onderdeel om hen op de weg naar succes te houden.

Zelfstandig

497
 • De 4-delige High Performance Fundament Training die je leert denken, focussen, helderheid creëren en next-level plannen als een echte high performer.
 • Direct toegang tot de online leeromgeving;
 • LIFETIME toegang;
 • Eenvoudig vragen stellen via de leeromgeving of e-mail;
 • Extra: de 5-daagse videotraining die je tactische strategieën en werkwijzen aanlevert om je leven op elk gebied drastisch te verbeteren. Inclusief: oefeningen, gewoontes en triggers

+ Coaching

597
 • De 4-delige High Performance Fundament Training die je leert denken, focussen, helderheid creëren en next-level plannen als een echte high performer.
 • 1.5 uur 1-op-1 coaching via de telefoon met Wouter Kleinsman
 • Direct toegang tot de online leeromgeving;
 • LIFETIME toegang;
 • Eenvoudig vragen stellen via de leeromgeving of e-mail;
 • Extra: de 5-daagse videotraining die je tactische strategieën en werkwijzen aanlevert om je leven op elk gebied drastisch te verbeteren. Inclusief: oefeningen, gewoontes en triggers
Populair

Echte klanten
Echte resultaten

Bekend van

high performance coaching

“High performance coaching door Wouter sloeg spijkers met koppen. De gerichte, systematische aanpak gaf binnen 2 sessies echt de duidelijkheid over wat ik wilde in mijn leven, maar ook de besluitvaardigheid en commitment voor de uitvoer! Binnen 6 sessies kwam veel teruggehouden energie vrij en voelde ik me op een natuurlijke manier open, enthousiast en vrij om mezelf te zijn en me op een gezonde en energiegevende manier weer voor 100% in te zetten voor mezelf en anderen!”

Erik Van Lagen

medewerker / zelfstandig ondernemer

High-Performance-Lifestyle-Coaching-met-Philip

“Ik had nooit nagedacht aan high performance coaching. Eerlijk gezegd was ik zoekende naar een business coach en uiteindelijk kwam ik Wouter online tegen. Zijn manier van aanpak is geweldig! Iedere week hadden we een call via de telefoon waarbij Wouter mij door het high performance proces nam. Wouter stelde goede vragen en hierdoor merkte ik hoe ik iedere week voor mezelf doorbraken creëerde. Ik heb in coaching nog nooit zulke grote stappen gemaakt in 12 weken tijd! De aankomende maanden laat ik mij verder coachen door Wouter”

Philip Wallage

Directeur buitenaardig

High-Performance-Lifestyle-Coaching-met-Philip
High-Performance-Lifestyle-Coaching-Sophia

“Een lange tijd had ik het gevoel vast te zitten in mijn werk, dat ik in een soort kringetje bleef draaien waar ik niet goed uitkwam zonder hulp. De gesprekken met Wouter hebben mij enorm geholpen. Hij stelde precies de juiste vragen waardoor ik voor mezelf helemaal helder kreeg hoe ik mijn bedrijf en (nog belangrijker) mezelf, naar een nextlevel kon krijgen. De grootste veranderingen die ik heb doorgemaakt in de 12 sessies zijn in mijn zelfvertrouwen en energie. Ik weet nu precies wat ik moet doen om mijn zelfvertrouwen te laten groeien en hoe ik in de goede energie kan blijven. Door bewuste keuzes te maken die mij echt vooruit helpen en die ervoor zorgen dat ik ben wie ik wil zijn, ben ik uit die vicieuze cirkel en groeit mijn bedrijf zichtbaar. Wouter heeft me geholpen met die bewustwording en oplossingsgericht denken. Iets wat ik de rest van mijn leven meeneem.”

Sophia van Woensel

Eigenaresse 500PH

“Wouter maakte inzichtelijk op welke vlakken mijn kracht ligt en pakte de ruimte om een aantal aandachtpunten onder de loep te nemen. Voor mij was dit vooral op het gebied van productiviteit. Ook al ben ik energiek en schakel ik snel, op het gebied van plannen en organiseren kon het nog iets slimmer. Wouter heeft me een aantal tools gegeven die ik direct kon inzetten. Ik besteed mijn dag nu effectiever en houd meer tijd over voor ontspanning. Wat me vooral aansprak is het enthousiasme en de passie waarmee Wouter spreekt. Dit maakt hem een heel prettige persoon om mee samen te werken. Een aanrader voor iedereen die het beste uit zichzelf én uit het leven wil halen.”

Sander De Zwart

directeur training & Coaching

Jenneke-Brons-High-Performance-Lifestyle-Coaching

“De video’s in de High Performance Training hebben mij een goede boost gegeven om doelen te stellen en in beweging te komen. Daarbij hebben de gesprekken met Wouter geholpen om de technieken nog meer toe te spitsen op mijn persoonlijke doelen. We zijn samen ingegaan op mijn waarden, we hebben richting bepaald en vervolgens concreet acties ingepland. Ik merk dat ik meer voor elkaar krijg, zowel op het werk als privé en ook nog eens meer energie heb.”

Jenneke Brons

Customer Care Representative EMEA

Heb je een vraag?