fbpx

Zo Verdien Je Meer Geld (en nee.., het is niet wat je denkt)

Deel Twitter
Deel linkedin
Deel Facebook
Deel whatsapp
YouTube video
Vraag jij je wel eens af hoe het kan dat de één veel meer verdient dan de ander? Wil je ook meer te besteden hebben? Dat kan, door middel van een aantal concrete stappen kun jij ook aan de slag gaan met meer geld verdienen. Lees dus snel verder voor de belangrijkste adviezen hoe je meer kunt verdienen. En ik kan je vertellen…, aan deze adviezen heb je hoogstwaarschijnlijk nog nooit gedacht!

#1 Je verdient meer geld met je mindset

Meer geld verdienen begint niet bij het hebben van een goede strategie of met nog meer uren in iets te steken. Nee, meer geld verdien je door je eerst te focussen op jouw mindset. Heb jij ooit bedacht dat je meer geld kunt verdienen met je mindset? Vast niet en met jou heeft een groot deel van de wereldbevolking hier nooit aan gedacht, die focussen zich op de fata morgana: snel geld verdienen. Snel geld verdienen bestaat dus echt niet, begin daarom eerst met je mindset. Veel mensen hebben een negatief gevoel bij geld en zien het als iets smerigs. Mensen met veel geld:
 • zijn hebberig;
 • spelen de spelletjes niet eerlijk;
 • zijn diep ongelukkig;
 • enzovoort….
Zonder dat we het doorhebben zijn we met onze huidige ‘geldmindset’ succes aan het kleineren. We beseffen niet dat er ook een ‘gezonde’ geldmindset bestaat.

Jouw geldverhaal

De vraag is dan ook: Hoe zorg je ervoor dat je een gezonde geldmindset krijgt die je niet in de weg zit? Dit kun je heel eenvoudig doen. Teken twee kolommen op een vel papier, een kolom voor ‘positiviteit van geld’ en de andere voor ‘negativiteit van geld’. Door de positieve en negatieve kanten van geld voor jezelf inzichtelijk te maken, creëer je direct bewustzijn op het gebied van je geldmindset. Vanuit dit bewustzijn zorg je ervoor dat je de volledige positiviteit van het hebben van veel geld inziet, we noemen dit ook wel jouw ‘geldverhaal’. Ik geef een paar voorbeelden:
 • negatief: mensen met veel geld zijn hebberig
 • positief: mensen met veel geld maken de wereld beter omdat ze meer geld hebben om te doneren aan goede doelen
of
 • negatief: mensen met veel geld spelen de spelletjes niet eerlijk
 • positief: mensen met veel geld weten op de juiste manier om te gaan met geld
Alles, maar dan ook echt alles begint met sturing geven aan jouw mindset. In ons onderbewustzijn speelt zich van alles af. Omdat je onderbewustzijn het verschil niet weet tussen goed en fout, neemt het al jouw negatieve gedachten over geld over. Hierdoor belemmer je dus voor jezelf jouw kans op succes omdat je onderbewustzijn continu kansen om meer geld te verdienen vernietigt. Begin dus met aandacht besteden aan een gezonde geldmindset. En zoals je nu weet, begint dat bij het creëren van bewustzijn en het negatieve omzetten in positiviteit zodat jij dagelijks jouw onderbewustzijn voedt met vele positieve ‘geldverhalen’.

#2 Jouw passie = Goud waard!

Ik haalde lang veel voldoening uit mijn werk, waar ik veel geld mee verdiende. Tot ik op een gegeven moment besefte dat ik er al meer dan een jaar totaal niks meer aan vond. Ik ging er wel mee door omdat ik dacht dat meer geld verdienen ontzettend belangrijk voor mij was. Het duurde even voor ik erachter kwam dat ik juist met mijn ECHTE PASSIE veel rijker kon gaan worden. Klinkt je dit bekend in de oren? Kost jouw werk je op dit moment ook veel meer energie dan het oplevert, maar ben je bang om te veranderen? Dan is het tijd  om actie te ondernemen! Wat jouw passie ook is, je kunt tegenwoordig echt met alles geld verdienen, of het nou gamen, breien, vloggen, zingen of dansen is. Kortom: jouw passie is goud waard!
Je raakt mensen zoveel meer als je iets doet waar je echt gepassioneerd over bent. En wanneer je mensen raakt, betekent dat ook dat de kans groter is dat je nieuwe klanten krijgt en dus meer geld gaat verdienen.

Meer energie

Als je geld verdient met iets waar je gepassioneerd over bent, geeft dat ook veel meer energie waardoor je het geweldig vindt om jouw werk te verrichten. De belangrijke vraag is dan ook: Haal jij op dit moment de hoogst haalbare positieve energie uit het werk dat jij verricht? Wees heel eerlijk! Wanneer je niet eerlijk antwoordt op deze vraag, ben je een dief van je eigen portemonnee en doe je afbreuk aan de kwaliteit van jouw eigen leven. Het duurde bij mij zo’n 1,5 jaar voordat ik de keuze durfde te maken om daadwerkelijk mijn hoogste positieve emoties / energie te volgen. Laat het bij jou niet zo lang duren en zorg dat je eerder de positieve effecten ervaart. Maak de keuze dan ook! En lees alsjeblieft dit artikel, zodat je vanaf vandaag de stappen in de juiste richting kunt zetten ->  Zo Overwin je de Pijn die bij Veranderen Hoort

#3 Heb een groter doel met geld

Geld maakt niet gelukkig? Ja en nee, mensen met veel geld die ongelukkig zijn hebben simpelweg geen doel in hun leven. Of je moet het krijgen van nog meer geld als doel zien. Er is één belangrijke les: Geld is een middel, een energie. Met geld kun je iets positiefs naar de next-level van positiviteit brengen maar andersom ook, iets slechts naar iets heel slechts. Daarom is het ontzettend belangrijk om voor jezelf een groter doel te hebben met geld. Wat zou je met al die miljoenen op je bankrekening willen doen? Vaak stellen we onszelf die vraag niet. We willen simpelweg meer geld omdat we ‘financiële vrijheid’ willen hebben. Maar laten we heel eerlijk zijn, financiële vrijheid betekent een inkomen creëren van zo’n € 1.500 per maand (je vaste lasten) en voilà je hebt een financieel vrij leven. Uiteraard is dit kort door de bocht en zou je liever enkele miljoenen op je rekening willen hebben, maar WAAROM? Waarom wil je meer geld hebben? Wat is jouw groter doel? Waar doe je het allemaal voor? Wanneer je voor jezelf geen groter doel hebt met geld, blijf je dagen hebben dat je niet vooruit te branden bent. Dan geeft jouw doel van ‘meer geld verdienen’ jou niet de benodigde energie. NEE.., je hebt een groter doel nodig om meer geld te bemachtigen.

Wat is jouw grotere doel?

 • Meer geld om een goed doel te ondersteunen?
 • Wil je een groot huis op een prachtige locatie kopen en daar retreats gaan organiseren?
 • Zorgt meer geld volgens jou voor een grotere impact in deze wereld?
Maak dit doel duidelijk voor jezelf en doe daarna dagelijks het volgende:
 • Schrijf dagelijks jouw grote doelen op.
 • Visualiseer over jouw doel alsof het al bereikt is.
 • Maak een visionboard over jouw doelen.
 • Wees dankbaar dat je jouw doelen al hebt bereikt (ook al is dit niet zo, maar dat weet jouw onderbewustzijn niet).
Dagelijks emotioneel verbonden zijn met jouw doelen zorgt ervoor dat je ze sneller bereikt, ook jouw financiële doelen. Iedere keer weer wanneer ik één van mijn klanten spreek tijdens de 1-op-1-coaching is het hebben van grotere doelen en deze verbinden met de financiële doelen een ontzettend belangrijk onderwerp.

#4 Heb een duidelijke strategie

In 2011 startte ik met mijn eigen online-marketingbureau, in de jaren daarna viel het mij op dat veel bedrijven geen strategie hadden. En nee, ik praat hier niet enkel over kleine bedrijven. Ik adviseerde als online-marketing expert ook vele grote bedrijven en telkens weer was het antwoord “nee”op de vraag of ze een strategie hadden. Om meer geld te verdienen heb je een strategie nodig en moet je de cijfers in kaart brengen. En met cijfers bedoel ik niet enkel de euro’s, maar ook:
 • uren die je ECHT productief bent;
 • het aantal leads (e-mailadressen) dat je nodig hebt voor 1 nieuwe klant;
 • de kosten van een e-mailadres;
 • de inschatting wat 1 nieuwe klant je kost?
 • hoe je voor zo min mogelijk geld zoveel mogelijk kwalitatief hoge leads genereert.
Hoeveel uren verspil jij aan activiteiten die jou niks opleveren? Veel mensen kunnen geen antwoord op deze vraag geven omdat ze voor zichzelf geen duidelijke strategie hebben en ook de cijfers niet kennen. Zet dus een duidelijke strategie uit en maak de cijfers inzichtelijk zodat je wekelijks kunt kijken hoe je ze kunt optimaliseren.
Zonder strategie en cijferkennis ga je nooit meer geld verdienen.

#5 Geef nooit op dat doet de andere 98% voor jou!

Het hele internet staat vol met zogenaamde ‘snel-geld-verdienen-goeroes’. Je weet wel die jongetjes en meisjes die vertellen hoe jij in 1 maand enkele miljoenen kunt verdienen. We begrijpen allemaal wel dat dit onzin is, toch? Als je het mij vraagt geloven te veel mensen deze onzin. En het is ook niet zo gek. We zijn dagelijks vele uren actief op social media en we worden continu gevoed met deze b*llsh*t. Hoe vaker wij deze b*llsh*t tot ons nemen, hoe meer we het gaan geloven. Wat je eigenlijk simpelweg doet, is het voeden van je onderbewustzijn met rotzooi! Het continu switchen tussen al die verschillende tactieken en adviezen gaat je echt niet gelukkig maken. Laat dat over aan die andere 98% van de wereldbevolking die nooit iets lang volhoudt. Het is veel belangrijker om nooit op te geven. Succesvoller worden in het leven vraagt tijd en discipline. Daarom wil ik je laten inzien dat je niet in de trucjes moet trappen van mensen die zeggen dat je snel geld kunt verdienen. Dat is dikke b*llsh*t. Wanneer je ze ziet, ren dan hard weg of rapporteer ze op social media (dat doe ik altijd). Ik wil niet dat mijn gezonde mindset wordt gevoed met onzin.
Stuur zelf jouw mindset! Geef nooit op en weet dat succes in het leven komt op het moment dat het gevoel om op te willen geven het allersterkst is.

Hoe ga jij meer geld verdienen?

Hoe ga jij vanaf vandaag meer geld verdienen nu je weet dat alles begint bij je mindset? Laat je beperkte mindset je niet weerhouden van de belangrijke stappen in je leven. Daarom wil ik je uitdagen om nu direct aan de slag te gaan met bovenstaande adviezen. Weet goed dat enkel weten hoe je iets moet doen, niet betekent dat je het ook daadwerkelijk gaat doen. Ga daarom nu aan de slag. Heb je een trap onder je kont in de juiste richting nodig? Klik dan hier. geldmindset-quote-1 geldmindset-quote-2 geldmindset-quote-3 geldmindset-quote-4 geldmindset-quote-5
boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.

No-nonsense Gamechanger Update

Iedere week kan je via wouterkleinsman.nl een nieuw, kort maar krachtig artikel om jouw leven en bedrijf radicaal te transformeren lezen of in de podcast luisteren.

Wil je dat niet missen? Stel dan een ‘notificatie’ in voor je e-mailadres. Laat hieronder je e-mailadres achter en geef vervolgens aan of je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een notificatie wilt ontvangen.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.