fbpx

Mijn persoonlijkheid en coachingstijl zijn niet voor iedereen geschikt. Sterker nog: voor de meeste mensen niet en dat is goed want ik ben geen coach die iedereen wil helpen.

Ik ben de coach die afwijkt van de gangbare coachingtrajecten, die zich niet aan ‘coachingregels’ houdt en alleen interesse heeft in wat cliënten echt nodig hebben.

Ik werk met winnaars, high en super-high achievers, met mensen die al succes hebben of op zijn minst vastbesloten zijn om succesvol te worden. Ik werk met individuen die zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen en doorpakken. In de praktijk zijn dit de uiterst gedreven ondernemers, C-level en MT’s die willen groeien en open staan voor de mogelijkheid dat er, ongeacht het succes dat ze reeds bereikt hebben, altijd nog een next level is.

Ik werk met mensen die met de besten willen werken en begrijpen dat werken met de besten een prijs heeft.

Ik ben voor mijn cliënten wat sportcoaches zijn voor atleten, en mijn cliënten zijn het equivalent van Olympische atleten.

Ik werk met sterke individuen met grote persoonlijkheden en/of de slimste mensen. Zij vinden het moeilijk om een coach te vinden die hen aankan en/of die ze op hun niveau kan ontmoeten. Op een bepaald punt in hun leven is dan iedereen bang om ze de waarheid te vertellen. Ik ben nooit bang. Op dat moment ben ik de enige die de ballen heeft om echt eerlijk tegen ze te zijn, de enige die ze laat zien wat ze zelf niet kunnen zien en de enige op wie ze écht kunnen rekenen.

Ik ben niet voor niets de eerste keuze voor vermogende mensen, ondernemers, managers en CEO’s. We leven en denken op dezelfde manier en ik ben goed thuis in de taal van succes en winnen en begrijp, net als zij, het genot en de pijn ervan. Iedereen heeft iemand nodig, maar jij bent niet iedereen. Dat betekent dat jouw ‘iemand’ ook niet zomaar iemand kan zijn.

Ik ben een non-conformist, streef naar perfectie, zet constant vraagtekens bij de stand van zaken en daarmee trek ik gelijkgestemden aan. Ik geef, net als jij, heel weinig om status-quo. Andere dingen die ons kunnen verbinden zijn vriendelijkheid / vrijgevigheid, ambitie / gedrevenheid, liberale opvattingen, oprechtheid, directheid, waardering voor de fijne dingen in het leven en soms ook ons perfectionisme en onze obsessiviteit.

Ik handhaaf mijn ‘success rate’ van 95 procent door enkel met ‘mijn mensen’ te werken. Dat zijn mensen die highly commited zijn, adviezen aannemen, kunnen omgaan met opbouwende kritiek, direct beslissingen durven te nemen en hun afspraken nakomen. And last but not least: mensen die het lef hebben om zich oncomfortabel te voelen omdat ze weten dat daar de groei ligt.

Ik dien krachtig, zonder bang te zijn gevoelens of ego’s te kwetsen en toch voelen mijn cliënten meer liefde en oprechte zorg dan ze ooit van een vreemde hebben gevoeld. Soms zijn de beste ideeën toch verkeerd en dan laat ik dat ook direct weten. Ik ben er om zo snel mogelijk de beste resultaten te behalen met mijn kenmerkende no-nonsense-aanpak.

Tot mijn cliënten behoorden onder andere de MD van een 800 miljoen+ capital market company, diverse top-500 ondernemers, een multimiljonair freelancer, een manager bij Provincie Flevoland, de hoofdredacteur van de FHM, een bekende Nederlandse singer-songwriter en muziekproducer, een olympisch judocoach, de CEO van een verzekeringsmaatschappij, de DGA van een leading recruitmentbureau, een Nederlandse ex-tophockeyer, een top-fysiotherapeut van de populairste profclub ‘Club Brugge’ en de CEO van een marktleidend makelaarskantoor.

Vind je het moeilijk om te geloven dat je kunt worden wie je wilt worden of kunt bereiken wat je wilt bereiken als je voor het eerst bij mij komt? Don’t worry, ik geloof voor ons allebei, net zolang tot jij dat ook doet. Het enige wat ik vraag is honderd procent commitment. Wanneer je zegt dat je het gaat doen, dan doe je het ook. De gesprekken zijn hierdoor vaak ook op verschillende niveaus: vriendelijk, uitdagend, soms keihard maar altijd goudeerlijk en waarderend. Als je iets verkeerd aanpakt, de kantjes ervan afloopt of gewoon een lul bent dan hoor je dat ook.

De meeste mensen leiden een gemiddeld leven. Op hun sterfbed kijken ze met spijt terug op de gemiste kansen. Dit geldt niet voor mijn cliënten.

Ben je er nog niet klaar voor? Bestel dan Zo word je een gamechanger, pas de adviezen die je daarin leest toe en met jouw volledige toewijding behoor je eventueel volgend jaar wel tot het type ‘mijn mensen’ en dan ben jij iemand die ik nog succesvoller kan maken.