Ben jij een winnaar?

Mijn persoonlijkheid en manier van coachen zijn voor de meeste mensen niet geschikt en dat is goed want ik ben geen coach die iedereen kan helpen.

Ik werk namelijk alleen met winnaars, met mensen die al succes hebben of op zijn minst vastbesloten zijn om succesvol te worden. De enige manier waarop ik mijn zeer hoge slagingspercentage van ongeveer 95% kan behouden, is door alleen met ‘mijn mensen’ te werken. Dat zijn mensen die adviezen aannemen, kunnen omgaan met kritiek, direct beslissingen durven te nemen, die altijd hun afspraken nakomen én het lef hebben om zich daarbij oncomfortabel te voelen omdat ze weten dat daar de groei ligt.

Het maakt me daarbij niet uit of je een man of een vrouw bent, hoe oud je bent of waar je vandaan komt. Het gaat vooral om het onstuitbare verlangen om goede resultaten nog meer te verbeteren. Wanneer de inzet van mijn cliënt mijn expertise ontmoet, is alles mogelijk. Ik laat iemand bereiken wat echt belangrijk is en we komen tot de kern van wie iemand diep van binnen al is, stellen meetbare doelen vast en ondernemen direct actie om deze doelen te bereiken. 

Mijn cliënten zijn net zo gedreven als ik en we denken en leven op een vergelijkbare manier. Ik ben goed thuis in het ervaren van succes en winnen en begrijp, net als zij, de geneugten en pijn ervan. Ik wil, net als zij, dat ze door het coachproces een substantieel rendement behalen op zowel hun geld- als tijdinvestering.

Iedereen heeft iemand nodig, maar jij bent niet iedereen. Dat betekent dat jouw ‘iemand’ ook niet zomaar iemand kan zijn.

Ik ben een buitenbeentje, een uitzondering, streef naar excellentie, zet constant vraagtekens bij de stand van zaken en heb de neiging om soortgelijke mensen aan te trekken. Kortom: ik ben de coach die afwijkt van de gangbare coachtrajecten, die zich niet aan ‘coachingsregels’ houdt en alleen interesse heeft in wat mijn cliënten echt nodig hebben.

Ik dien krachtig, zonder bang te zijn gevoelens of ego’s te kwetsen. Ik ben er om zo snel mogelijk de beste resultaten te behalen met mijn kenmerkende no-nonsense-aanpak. Ik ben vaak de enige in het leven van mijn cliënten die de ballen heeft om echt eerlijk tegen ze te zijn, de enige die ze kan laten zien wat ze zelf niet kunnen zien.

Het is oké als je niet volledig in jezelf en de invloed die je op de wereld kunt hebben gelooft als je bij mij komt. Ik geloof voor ons allebei, totdat jij dat ook doet. Het enige wat ik vraag is honderd procent commitment en integriteit. Wanneer je zegt dat je het gaat doen, dan doe je het vervolgens ook. De gesprekken zijn hierdoor vaak ook op verschillende niveaus: vriendelijk, uitdagend, soms keihard maar altijd goudeerlijk en waarderend. Als je iets verkeerd aanpakt, de kantjes ervan afloopt of gewoon een lul bent dan hoor je dat ook.

De meeste mensen leiden een gemiddeld leven. Op hun sterfbed kijken ze met spijt terug op de gemiste kansen. Dit geldt niet voor mijn cliënten.