Je leeft maar één keer, dus waarom zou je bijvoorbeeld kiezen voor een middelmatige job waarmee je net genoeg geld verdient om te overleven en genoegen nemen met één keer in de maand seks als je meer wilt? Mensen die denken dat ze niet beter verdienen, kiezen onbewust voor een middelmatig leven. Mijn cliënten en ik kiezen daarentegen bewust voor een buitengewoon leven met succes, invloed, vrijheid, geld of seks.

Mijn persoonlijkheid en manier van coachen zijn voor de meeste mensen niet geschikt en dat is goed want ik ben geen coach die iedereen kan helpen.

Ik werk namelijk alleen met winnaars, met mensen die al succes hebben of op zijn minst vastbesloten zijn om succesvol te worden. De enige manier waarop ik mijn zeer hoge slagingspercentage van ongeveer 95% kan behouden, is door alleen met ‘mijn mensen’ te werken. Dat zijn mensen (mannen en vrouwen) die adviezen aannemen, kunnen omgaan met opbouwende kritiek, direct beslissingen durven te nemen, die altijd hun afspraken nakomen én het lef hebben om zich daarbij oncomfortabel te voelen omdat ze weten dat daar de groei ligt.

Ik ben niet voor niets de eerste keuze voor ondernemers, managers en CEO’s wereldwijd. Ik ben hun evenknie voor persoonlijke coaching.  Mijn cliënten zijn net zo gedreven als ik en we denken en leven op een vergelijkbare manier. Ik ben goed thuis in het ervaren van succes en winnen en begrijp, net als zij, de geneugten en pijn ervan. Ik wil, net als zij, dat ze door het coachproces een substantieel rendement behalen op zowel hun geld- als tijdinvestering.

Iedereen heeft iemand nodig, maar jij bent niet iedereen. Dat betekent dat jouw ‘iemand’ ook niet zomaar iemand kan zijn.

Ik ben een buitenbeentje, een uitzondering, ik streef naar excellentie, zet constant vraagtekens bij de stand van zaken en heb de neiging om gelijkgestemden aan te trekken. Ik ben de coach die afwijkt van de gangbare coachingtrajecten, die zich niet aan ‘coachingregels’ houdt en alleen interesse heeft in wat cliënten echt nodig hebben.

Ik dien krachtig, zonder bang te zijn gevoelens of ego’s te kwetsen. Ik ben er om zo snel mogelijk de beste resultaten te behalen met mijn kenmerkende no-nonsense-aanpak. Ik ben vaak de enige in het leven van mijn cliënten die de ballen heeft om echt eerlijk tegen ze te zijn, de enige die ze kan laten zien wat ze zelf niet kunnen zien.

Het is oké als je niet volledig in jezelf en de invloed die je op de wereld kunt hebben gelooft als je bij mij komt. Ik geloof voor ons allebei, totdat jij dat ook doet. Het enige wat ik vraag is honderd procent commitment en integriteit. Wanneer je zegt dat je het gaat doen, dan doe je het vervolgens ook. De gesprekken zijn hierdoor vaak ook op verschillende niveaus: vriendelijk, uitdagend, soms keihard maar altijd goudeerlijk en waarderend. Als je iets verkeerd aanpakt, de kantjes ervan afloopt of gewoon een lul bent dan hoor je dat ook.

De meeste mensen leiden een gemiddeld leven. Op hun sterfbed kijken ze met spijt terug op de gemiste kansen. Dit geldt niet voor mijn cliënten.

Als jij het leuk vindt om het leven klein te spelen en gemiddeld te zijn, dan is dat jouw keuze en dat respecteer ik, maar dan passen we dus niet bij elkaar. Ik ben de coach voor mensen die simpelweg meer in hun leven willen bereiken.

Als je na het lezen van deze pagina weet dat jij bij ‘mijn mensen’ hoort, kijk dan naar mijn coachingsmogelijkheden.

Ben je er nog niet klaar voor? Bestel dan eerst mijn bestseller boek Zo word je een gamechanger, pas de adviezen die je daarin leest toe en met jouw volledige toewijding behoor je eventueel volgend jaar wel tot het type ‘mijn mensen’ en dan bij jij iemand die ik nog succesvoller kan maken.