BEN JIJ EEN WINNAAR?

Je bent vastbesloten om succesvol te worden en te blijven?

Je hebt het lef om jezelf oncomfortabel te voelen?

Mijn manier van coachen is voor de meest mensen niet geschikt en dat is goed want ik ben geen coach die iedereen kan helpen. Sterker nog, 95 procent wil ik niet helpen. Ik werk namelijk alleen met winnaars, met mensen die al succes hebben of op zijn minst vastbesloten zijn om succesvol te worden. Zij nemen adviezen aan, durven direct beslissingen te nemen, ze komen altijd hun afspraken na én ze hebben het lef om zich daarbij oncomfortabel te voelen want ze weten dat daar de groei ligt. Mijn cliënten zijn net zo gedreven als ik en we denken en leven op eenzelfde manier.

Ik ben de coach die afwijkt van de gangbare coachtrajecten. De focus ligt op het behalen van meetbare resultaten zodat je ook ziet dat je rendement uit je investeringen in tijd en geld haalt. Daarnaast heb ik veel liefde voor mijn cliënten, zoveel zelfs dat ik ervoor kies om jaarlijks maar een beperkt aantal mensen te coachen, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven.

Het is oké als je niet volledig in jezelf en de invloed die je op de wereld kunt hebben gelooft als je bij mij komt. Ik geloof voor ons allebei, totdat jij dat ook doet. Het enige wat ik vraag is honderd procent commitment en integriteit. Wanneer je zegt dat je het gaat doen, dan doe je het vervolgens ook. De gesprekken zijn hierdoor vaak ook op verschillende niveaus: vriendelijk, uitdagend, soms keihard maar altijd goudeerlijk en waarderend. Als je iets verkeerd aanpakt, de kantjes ervan afloopt of gewoon een lul bent dan hoor je dat ook.

De meeste mensen leiden een gemiddeld leven. Op hun sterfbed kijken ze met spijt terug op de gemiste kansen. Zorg ervoor dat het jou niet gebeurt.

Als je na het lezen van deze pagina weet dat mijn werkwijze past bij jouw ambities, kijk dan naar mijn coachingsmogelijkheden.

Zijn we geen ‘match made in heaven’? Bestel dan eerst het boek ‘Zo word je een game changer’, pas de adviezen die je daarin leest toe en dan matchen we over een jaar misschien wel.

boek cover

klaar voor een buitengewoon leven? voor € 1.50 krijg je inzage in mijn upcoming boek: zo word je een game changer.

Things that are given to us for nothing, we place little value on. Things that we pay money for, we value. Bedankt Earl Nightingale voor deze wijze woorden! Daarom ook geen gratis inzage in mijn levensveranderende  boek maar een kleine investering van slechts € 1.50 voor ± twintig pagina’s vol waarde. 

Klik op bovenstaande button, betaal € 1.50 voor de inzage in mijn nieuwe boek en krijg de PDF direct naar je mailbox toegezonden.

Brochure Coaching
Weet je het nog niet zeker?

Download mijn brochure die je op een rustig moment nog eens kunt lezen om zo weloverwogen tot een van de volgende besluiten te komen:

  1. Je houdt op met eindeloos zoeken, want je weet dat ik jou met mijn no- nonsense manier van game changer coaching kan helpen en je boekt direct een intakegesprek.

  2. Je blijft denken dat je nog meer informatie nodig hebt of je beseft dat we geen match zijn, je verwijdert deze brochure en gaat verder met je zoektocht naar …, ja, naar wat eigenlijk?

Let op: wanneer je geen e-mail ontvangt, controleer dan je spambox. Zit hij daar niet in? Stuur dan een e-mail naar: zakelijk@wouterkleinsman.nl

Brochure Coaching