Mijn persoonlijkheid en manier van coachen zijn voor de meeste mensen niet geschikt en dat is goed want ik ben geen coach die iedereen kan helpen.

Ik werk uitsluitend met winnaars, high en super-high achievers, met mensen die al succes hebben of op zijn minst vastbesloten zijn om succesvol te worden. Ik ben voor mijn cliënten wat sportcoaches zijn voor atleten, en mijn cliënten zijn het equivalent van Olympische atleten.

Ik ben niet voor niets de eerste keuze voor vermogende personen, ondernemers, managers en CEO’s. We leven en denken op dezelfde manier en ik ben goed thuis in het ervaren van succes en winnen en begrijp, net als zij, de geneugten en pijn ervan. Iedereen heeft iemand nodig, maar jij bent niet iedereen. Dat betekent dat jouw ‘iemand’ ook niet zomaar iemand kan zijn.

Ik ben een maverick, een uitzondering, een sterke persoonlijkheid en ik streef naar perfectie, zet constant vraagtekens bij de stand van zaken en daarmee trek ik gelijkgestemden aan. Andere dingen die ons kunnen verbinden zijn vriendelijkheid/ vrijgevigheid, ambitie/ gedrevenheid, liberale opvattingen, oprechtheid, directheid, eerlijkheid,  waardering voor de fijne dingen in het leven en soms ook ons perfectionisme en onze obsessiviteit.

Ik ben de coach die afwijkt van de gangbare coachingtrajecten, die zich niet aan ‘coachingregels’ houdt en alleen interesse heeft in wat cliënten echt nodig hebben.

De enige manier om mijn succes te waarborgen is door enkel met ‘mijn mensen’ te werken. Dat zijn mensen die adviezen aannemen, kunnen omgaan met opbouwende kritiek, direct beslissingen durven te nemen, die hun afspraken nakomen én het lef hebben om zich daarbij oncomfortabel te voelen omdat ze weten dat daar de groei ligt.

Ik dien krachtig, zonder bang te zijn gevoelens of ego’s te kwetsen. Ik ben er om zo snel mogelijk de beste resultaten te behalen met mijn kenmerkende no-nonsense-aanpak.

Ik werk vaak met sterke individuen met grote persoonlijkheden en/of de slimste mensen in de zaal. Ik ben vaak de enige in het leven van mijn cliënten die de ballen heeft om echt radicaal eerlijk tegen ze te zijn, de enige die ze kan laten zien wat ze zelf niet kunnen zien en de enige op wie ze écht kunnen rekenen.

Als je op een bepaald punt in je leven komt, is iedereen bang om je de waarheid te vertellen. Ik ben nooit bang.

Soms is de beste manier van denken verkeerd en dan laat ik dat ook direct weten. En toch voelen mijn cliënten meer liefde en oprechte zorg dan ze ooit van een vreemde hebben gevoeld.

En luister, het is oké als je niet volledig in jezelf en de invloed die je op de wereld kunt hebben gelooft als je bij mij komt. Ik geloof voor ons allebei, totdat jij dat ook doet. Het enige wat ik vraag is honderd procent commitment. Wanneer je zegt dat je het gaat doen, dan doe je het vervolgens ook. De gesprekken zijn hierdoor vaak ook op verschillende niveaus: vriendelijk, uitdagend, soms keihard maar altijd goudeerlijk en waarderend. Als je iets verkeerd aanpakt, de kantjes ervan afloopt of gewoon een lul bent dan hoor je dat ook.

Tot mijn cliënten behoorden onder andere de MD van een 800m+ capital market company, een miljonair freelancer, de hoofdredacteur van de FHM, een bekende Nederlandse Singer-songwriter en muziekproducer, olympisch judocoach, de CEO van een verzekeringsmaatschappij, DGA van een leading recruitmentbureau, Nederlandse ex-tophockeyer, een top-fysiotherapeut van de populairste profclub ‘Club Brugge en de CEO van een (marktleider) makelaarskantoor.

De meeste mensen leiden een gemiddeld leven. Op hun sterfbed kijken ze met spijt terug op de gemiste kansen. Dit geldt niet voor mijn cliënten.