kosten & Contact

Ik help mijn cliënten om te krijgen wat ze écht willen. Zij betalen hierbij niet voor mijn tijd. Ze betalen voor het bereiken van hun grootste en uitdagende doelen die ze zonder mijn no-nonsense coaching niet bereiken.

Het vraagt een investering tussen de € 2.500 en € 28.000, afhankelijk van de duur van het programma, de intensiteit en de te bereiken doelen.

Ik ben een van de meest succesvolle no-nonsense coaches van Nederland en nadat je met mij hebt samengewerkt, zul je begrijpen waarom. Ik breng een enorme waarde in het leven van mijn cliënten en ik reken dienovereenkomstig.

Het eerste consult (of een reeks consulten indien nodig – er is geen haast) is gratis. Het doel van deze tot twee uur durende consult is: 1. om te bepalen of we de juiste chemie fit zijn en of we met elkaar kunnen opschieten. 2. voor mij om volledig te begrijpen wat je behoeften en wensen zijn / je situatie te beoordelen. Als we een juiste fit zijn en ik denk dat ik je kan helpen, dan zal ik uitleggen hoe ik werk en welke manier van coaching het beste bij je past.

Om het consult in te plannen, kan je:

E-mail mij op: wouter@wouterkleinsman.nl of

WhatsApp / sms / bel op: +31 6 111 40 578 

ik reageer altijd binnen 24 uur (op serieuze en passende aanvragen).

Ik werk van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 uur tot laat en in het ‘weekend’ halve dagen en dan doe ik alleen consulten.

Nog niet klaar voor coaching?