Een succesvolle samenwerking staat of valt met jouw inzet, ofwel je haalt uit mijn coachingsproces wat je er zelf instopt. Als jij waar voor je geld wilt, moet je er honderd procent voor gaan en dan durf ik te zeggen dat je een hoog rendement uit je investering haalt

Ik help mijn cliënten om te krijgen wat ze echt willen. Je betaalt niet voor mijn tijd, je betaalt om je grootste en meest uitdagende doelen te bereiken die je niet kunt bereiken zonder mijn no-nonsense coaching.

De investering in mijn kenmerkende, radicale transformatieprogramma van drie maanden is € 3.500. Dit bedrag is niet onderhandelbaar; je bereidheid om aan deze verplichting te voldoen, geeft aan dat je de waarde ervan begrijpt.

Ben je gemotiveerd én bereid om de investering te doen, stuur me dan een e-mail op wouter@wouterkleinsman.nl of WhatsApp / sms / bel me op +31 6 111 40 578. Vertel me wie je bent, door wie je eventueel bent doorverwezen en wat je uit coaching wilt halen. Als ik denk dat dit een juiste match kan zijn en ik er absoluut zeker van ben dat ik je kan helpen, zal ik je uitnodigen voor een eerste gesprek.

Op serieuze en passende aanvragen reageer ik binnen 24 uur.

Telefonische oproepen van vaste en anonieme nummers beantwoord ik niet.

International applications are also possible. I coach various clients from all over the world.