Leadgeneratie met jouw
eigen online marketing funnel

een werkende leadgeneratie funnel die 24/7 bezig is met het genereren van contactgegevens die vervolgens met slimme marketing worden omgezet in betalende klanten.

Gratis toegang tot de High Performance doorbraak training

Wekelijkse nieuwe strategieën om productiever, energieker, zelfverzekerder, succesvoller en voldaner te worden.

Hoe zou je onderneming eruit zien wanneer je 24/7 online leads zou kunnen genereren door middel van een online marketing funnel op maat, die helemaal van jou is en waar je vrijwel niets voor hoeft te doen?

Laten we eerlijk zijn: we weten allebei dat leadgeneratie (het verzamelen van contactgegevens en die door middel van online marketing omzetten naar nieuwe klanten) niets nieuws is. Toch hebben negen van de tien bedrijven hun leadgeneratie funnel niet op orde. Hoe staat het ervoor met jouw online leadgeneratiestrategie?

De kans is groot dat je op dit moment geen goedlopende online leadgeneratie funnel hebt. Dat je niet 24/7 contactgegevens aan het genereren bent waarmee je uiteindelijk nieuwe klanten kunt aantrekken voor je bedrijf. Maar hoe komt dat?

Oorzaken voor het ontbreken van een leadgeneratie / online marketing funnel:

Herken je je in één van de bovenstaande redenen? Dan kan ik me goed voorstellen dat je op dit moment inderdaad geen effectieve online leadgeneratie funnel hebt.

Ik herken jouw situatie helemaal!

Hoe kom jij op dit moment aan nieuwe klanten? Misschien door mond-tot-mond-reclame? Ben je lid van een ondernemersclub of sponsor je misschien een vereniging? Al deze activiteiten zijn vormen van leadgeneratie. Je bent namelijk bezig met het werven van nieuwe klanten.

Zelf heb ik bovenstaande manieren van leadgeneratie ook toegepast. Het heeft me vele uren en euro’s gekost en wat leverde het me op? Vaak helemaal geen klanten of hooguit een paar klanten, wat totaal niet opwoog tegen de investering die ik gedaan had. Het moet dus anders, en het kán ook anders!

Contactgegevens verkrijgen en omzetten in nieuwe klanten

Daarom ben ik me vanaf 2012 gaan verdiepen in leadgeneratie door middel van een efficiënte en effectieve online marketing funnel. De techniek die we hiervoor gebruiken is een techniek die je waarschijnlijk niet onbekend voorkomt:

Inderdaad: niets nieuws, deze manier van leadgeneratie. Toch passen de meeste bedrijven het niet toe of hebben ze geen idee hoe ze dit op de juiste manier kunnen toepassen. Daardoor lukt het hen niet om daadwerkelijk leads (e-mailadressen en contactgegevens) te genereren en die ook om te zetten in nieuwe, tevreden klanten.

Het leadgeneratie proces is simpel

Leadgeneratiestrategie

In deze eerste fase formuleren we samen een leadgeneratiestrategie op maat die past bij het product of de dienst die jij aanbiedt. Hierbij brengen we ook jouw ideale doelgroep in beeld, zodat je alleen A-klanten zult aantrekken: de klanten waar je enthousiast en gelukkig van wordt.

Content Creatie

Jij schrijft de content – Nadat we de strategie bepaald hebben, krijg je van ons richtlijnen voor het aanleveren van de informatie die we van jou nodig hebben. Met onze beproefde modellen (die door al onze klanten gebruikt worden) hoef je alleen nog maar je passie en kennis op papier te zetten. Wij regelen de rest.

Techniek

Wij zorgen voor de techniek – Wanneer jij alle informatie bij ons hebt aangeleverd, gaan wij de hele leadgeneratiecampagne voor je opzetten. Door onze jarenlange ervaring en ons brede scala aan klanten (B2B, B2C) weten we precies welke kanalen moeten worden ingezet om de juiste klanten voor jou aan te trekken.

Get Ready

Get ready to launch – Wanneer alles klaarstaat, nemen we samen de hele leadgeneratie en online marketing funnel door. Jij bepaalt of je tevreden bent en of alles matcht met hoe jij het voor ogen had. Ons doel is immers een op maat gemaakte leadgeneratie funnel die je A-klanten oplevert.

24/7 Leads

Lancering en 24/7 leads generen – Na jouw akkoord worden de campagnes ingeschakeld. Wij onderhouden wekelijks de campagnes terwijl jij je bezighoudt met je passie. Twee keer per maand hebben wij een korte call, waarbij we samen de resultaten bekijken. Zo blijf je betrokken bij het online leadgeneratiesucces.

Lees waarom deze mensen kozen voor leadgeneratie

Onze klanten zijn tevreden

Wij gaan uiteraard vertrouwelijk om met de gegevens van onze klanten. Resultaten kunnen we hier dan ook niet breeduit laten zien (dat zou je zelf immers ook niet zo prettig vinden). Als je hier vragen over hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen de resultaten dan nader toelichten.

We hebbe grote successen geboekt op het gebied van leadgeneratie in combinatie met een succesvolle online marketing funnel. De kosten per conversie (contactgegevens) variëren van € 0,14 tot € 3,50 per contact.

Samen jouw leadgeneratie opzetten?

Ben je al overtuigd van onze leadgeneratie-aanpak? Of ben je je nog aan het oriënteren en wil je er nog meer over horen? Wat je situatie op dit moment ook is, het is belangrijk dat je je realiseert dat het vinden van de juiste marketingpartner de eerste stap is naar online succes.

Wij werken daarom dan ook niet samen met ieder willekeurig bedrijf dat contact met ons opneemt. Voordat we een samenwerkingsverband aangaan, kijken we eerst of we qua bedrijfscultuur een match hebben en beoordelen we of we het bedrijf op basis van de leadgeneratie-strategie naar een hoger level kunnen tillen. Zo gaan we een samenwerking aan waarbij online succes gegarandeerd is.

De randvoorwaarden voor een succesvolle leadgeneratie-samenwerking

De stappen om samen te gaan werken aan je leadgeneratie

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden en wil je weten of wij een match zijn? Dan gaan we als volgt te werk:

  1. Je vult het formulier hieronder in
  2. Wij nemen contact met je op voor een telefonische gesprek met als vervolg een kennismakingsgesprek.
  3. Is er een match zijn, en ga je akkoord gaan met het voorstel, dan gaan we samen aan de slag!

klaar voor maximale resultaten?