Life coach

De meeste life coaches volgen een script of een programma. Deze life coaches versterken, verfijnen en verbeteren je leven of je bedrijf – een beetje. Ik transformeer levens. Vaak radicaal. Ik heb geen vast curriculum. De mensen met wie ik werk zijn mijn materiaal. Mijn unieke aanpak heet no-nonsense life coaching

Een van de meest succesvolle no-nonsense life coaches van Nederland

In de vier jaar dat ik dit doe, heb ik het leven van honderden ondernemers, managers en CEO’s radicaal getransformeerd. Mijn slagingspercentage van ongeveer 95 procent is extreem hoog en mijn wachtlijst mega lang. Een lijst vol mensen die op zoek zijn naar een life coach en die niet schrikken van het bedrag dat ze moeten investeren in hun transformatie. En dat alleen maar door mond-tot-mondreclame en door de artikelen die over mijn unieke manier van life coaching in de media zijn verschenen. In een aantal van deze artikelen delen de hoofdredacteurs de ervaring die ze met mij als life coach hebben met hun lezers. 

Dit is wat mij onderscheidt van andere life coaches

In een van de interviews die naar aanleiding van mijn boek Zo word je een gamechanger zijn verschenen, werd mij gevraagd wat mij kwalificeert om life coach te zijn. Mijn antwoord was kort maar krachtig: “Door hard werken heb ik een leven voor mezelf opgebouwd waar ik trots op ben. Ik leid een leven die velen willen hebben. Ik weet precies wat iemand moet doen om dit te bereiken.”

Als life coach haal ik het beste uit het leven van mijn cliënten

Zelf ben ik een buitenbeentje, een uitzondering. Ik streef naar excellentie, zet constant vraagtekens bij de stand van zaken en heb de neiging om gelijkgestemden aan te trekken. Ik ben de life coach die afwijkt van de gangbare coachingtrajecten, die zich niet aan ‘coachingregels’ houdt en alleen interesse heeft in wat de cliënten echt nodig hebben. Het doel dat ik nastreef is overigens hetzelfde als bij andere life coaches: ik help iemand concrete stappen te zetten om zo het beste uit haar of zijn leven te halen.

Ik accepteer als life coach geen gelul, gedram of excuses

Het enige wat ik vraag is honderd procent commitment en integriteit van de mensen met wie ik werk. Wanneer je zegt dat je iets gaat doen, dan doe je het ook. Geen gelul, gedram of excuses. Daarmee beledig je mij als  life coach. De gesprekken zijn hierdoor vaak ook op verschillende niveaus: vriendelijk, uitdagend, soms keihard, maar altijd goudeerlijk en waarderend.

Een buitengewoon leven met succes, invloed, geld en seks

Ik werk niet met iedereen. Mijn persoonlijkheid en manier van life coaching zijn voor de meeste mensen niet geschikt. Ik werk alleen met winnaars, met mensen die al succes hebben of op zijn minst vastbesloten zijn om succesvol te worden. Je leeft maar één keer, dus waarom zou je kiezen voor een matige job waarmee je net genoeg geld verdient om te overleven en genoegen nemen met één keer in de maand seks? Mensen die denken dat ze niet beter verdienen, kiezen (onbewust) voor een middelmatig leven. Mijn cliënten en ik kiezen daarentegen (bewust) voor een buitengewoon leven met succes, invloed, geld of seks.

Ben jij klaar om je leven radicaal te transformeren? Klik dan hier voor de mogelijkheden omtrent no-nonsense life coaching.