No-nonsense Life Coaching

No-nonsense life coaching voor de zeer succesvolle ondernemers, directeuren en CEO’s die weten dat er altijd een hoger niveau is.

Life Coach

Bekend van

high performance coaching

Mijn life coachingsprogramma’s zijn ontworpen om je leven (of bepaalde gebieden ervan) te transformeren en niet alleen om er waarde aan toe te voegen. Ik wil dat je inziet wie je echt bent en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven, zodat niets of niemand jou meer in de weg zit om een opmerkelijk leider te worden die opereert op het hoogst mogelijke prestatieniveau. Mijn manier van life coaching laat straight to the point zien welke stappen er nodig zijn op jouw weg naar een buitengewoon leven.

Mijn manier van life coaching ervaar je nergens anders. Als we gaan samenwerken ben ik 365 dagen per jaar 24/7 voor jou beschikbaar. Daarnaast krijg je toegang tot mijn uitgebreide netwerk waarin zich ook specialisten bevinden, zoals een gecertificeerde personal trainer, een voedingsdeskundige en een financieel deskundige.

Een vaste waarde in mijn programma’s is meetbaar resultaat. Alle activiteiten die je onderneemt zijn meetbaar, waardoor je eenvoudig kunt zien of ze bijdragen aan het bereiken van je doelen. Draagt het niet bij, dan kun je meteen bijsturen.

Let op: wanneer je eerst nog meer te weten wilt komen over life coaching dan staat hieronder alles wat je moet weten. Ben je reeds al een succesvolle ondernemer, directeur of CEO die weinig tijd heeft dan klik op onderstaande button en vraag een consult aan. Zo bespaar jij jouw waardevolle uren.

Ik pak ieder life coachingstraject anders aan, simpelweg omdat iedereen met wie ik werk anders is. Ik kijk naar wat jij nodig hebt en daarop baseer ik de manier van life coaching. Ik vraag jou om je geest open te stellen zodat je optimaal kunt ervaren dat je zoveel meer kunt doen met wat je al hebt. Als je vastberaden bent om die lekker veilige comfortzone te verlaten en verder te gaan dan jij of iemand anders dacht dat je zou kunnen, vertrouw dan op die innerlijke stem die je vertelt wat je eigenlijk al weet: ook jij kunt dat buitengewone leven voor jezelf creëren.

No-Nonsense Coaching

commitment, integriteit en meetbare resultaten

Game changers attitude

No-nonsense coaching & commitment 

24/7, 365 dagen beschikbaar

Meetbare resultaten met game changers technologie

De 4 Fases van coaching

no-nonsense coaching naar je hoogste potentieel en performance volgens mijn boek 'zo word je een game changer'.

Performer

High Performer

Elite Performer

Game Changer

Performer worden is de eerste stap naar een buitengewoon leven. Performers laten de belemmerende factoren en angsten die ze onbewust hebben ontwikkeld achter zich door hun mindset te veranderen. Zij maken hun eigen bewuste keuzes waardoor zij doelen veel sneller bereiken en positiever in het leven staan.

High performers weten precies wat hun missie in het leven is. Op basis van een levensstrategie die bestaat uit principes, gewoonten en routines werken ze aan het bereiken van hun maximale potentieel en beste performance op zes levensgebieden. Mensen herkennen de high performers aan hun brandend verlangen, een verlangen dat zo sterk is dat het ervoor zorgt dat zij er altijd voor blijven gaan, ook in moeilijke tijden. High performers hebben een ijzersterke focus en productiviteit, ze maken weloverwogen keuzes en delen liefde met zichzelf en de mensen die belangrijk voor hen zijn. High performers nemen een leiderschapsrol in hun leven om een positieve invloed te hebben op het leven van andere mensen. Kortom: de high performer is een echt rolmodel op ieder gebied van zijn leven.

Elite performers zijn vastberaden om iedere dag te werken aan het bereiken van hun maximale potentieel en zetten alles op alles om de beste versie van zichzelf te worden. Eén van de grootste verschillen tussen high performers en elite performers is de die-hardmentaliteit die elite performers hebben en hoe ze strikt volgens de strategie en routines leven die nodig zijn om excellent te presteren. Ze optimaliseren lichaam en brein door gebruik te maken van geavanceerde technieken, principes, levensstijl, supplementkeuzes, biohackingtechnieken, technologieën en methoden om zo niveaus te bereiken die niet mogelijk lijken te zijn. Je moet dus stevig in je schoenen staan, want je gaat meer dan je zelf voor mogelijk houdt je grenzen verleggen. Wees dus gewaarschuwd: in dit deel van de coaching worden flauwe excuses niet geaccepteerd. Je bent bereid om je voor een onbepaalde tijd ontzettend ongemakkelijk te voelen, te investeren in jezelf en om coacheable te zijn zodat er ruimte ontstaat voor extreme persoonlijke groei.

De game changer ziet het leven als een spel en weet dat slim te spelen. Los van het systeem leeft hij zijn eigen leven. Op basis van bewuste keuzes is hij diep doorgedrongen tot de eigen kern wat zorgt voor een positieve invloed op zichzelf, het leven van anderen en zelfs op de wereld. De game changer geniet van overvloed en financiële vrijheid met een netwerk van de juiste mensen om zich heen.

Er is één weg naar echt succesvol zijn

Spoiler-alert: dit verhaal bevat geen bijna-doodervaring die mijn leven compleet omgooide of andere nonsense-marketingtechnieken waarmee ik zieltjes wil  winnen.

Vele jaren geleden was mijn leven een rollercoaster van emoties. Ik ging van meer dan € 40.000 omzet in de maand maar doodongelukkig, weinig vrije tijd en tegen een burn-out aan naar een opperbeste gezondheid en een toprelatie maar een stagnerende maandelijkse omzet. Guess what? Beide situaties werkten niet en balans vinden lukte al helemaal niet.

Ik zocht hulp, maar geen enkele coach kon mij helpen.

De life coach kon mij helpen met mijn mindset en relaties, maar op vragen over mijn gezondheid en energie had hij geen antwoorden en verwees me daarom door naar een personal trainer. De personal trainer kon mij helpen met mijn gezondheid en energie, van business en carrière maken had hij geen benul en hij stuurde me door naar een business coach. De business coach kon mij enkel helpen op het gebied van ondernemen, maar bij vragen over mijn persoonlijke leven haalde hij zijn schouders op.

Kortom, ik ging van hot naar her, zonder snel en duurzaam resultaat.

Dat zette mij aan het denken. Ik vroeg me af waarom er geen coach was die mensen zowel op persoonlijk als zakelijk vlak en met hun gezondheid kon helpen en het liefst op een ontzettend hoog niveau. Iemand die helpt bij het bereiken van je maximale potentieel en beste performance op alle gebieden in je leven.  Iemand die leeft naar wat hij zegt en je laat zien hoe je sneller van A naar B gaat zonder dat je een ‘shit-load’ aan informatie over je heen gegooid krijgt waar je vervolgens niks mee kan.

En opeens wist ik het: die coach kon ik zelf worden! Ik combineer nu de ervaring van het acht jaar runnen van mijn eigen online-marketingbureau, mijn vaardigheden als life coach en business coach in combinatie met de kennis die ik jaarlijks op doe in de verenigde staten. Daar werd ik in 2019 gecertificeerd op het allerhoogste niveau van coaching.

Life Coaching

Met Life Coaching beheers je je psychologie, fysiologie, productiviteit en sociale vaardigheden, zodat je je doel vindt en je levendiger, zelfverzekerder en vervulder voelt op elk gebied van je leven. Het voelt alsof je volledig energiek en betrokken bent bij het moment. Je ervaart eindelijk de vooruitgang die je altijd al wilde.

De beste dagen van je leven worden plotseling de norm, zodat elke dag hartstochtelijk, vervullend en zinvol is. Het is een heel ander levensniveau en het kan van jou zijn als je besluit dat je het nu wilt.

Ik ben één van eerste officieel gecertificeerde high performance life coaches in Nederland met een bewezen en onderscheidend proces en principes en vaardigheden waar jij ook naar op zoek bent. En nee, dit betekent niet dat je gecoacht wordt op basis van een one-size-fits-all proces. Je wordt gecoacht op basis van wat je nodig hebt, wat bij je past en hoe je sneller en effectiever van A naar B kan gaan.

Werken volgens het Life Coaching proces

Tijdens de Life Coaching werk je volgens een gestructureerd proces. Geen vaag gedoe of overbodige informatie waar je niks aan hebt, maar iedere week concrete stappen die je direct gaat ondernemen, werkdocumenten, naslagwerken en meetbare processen zodat je effectief en productief werkt. Op die manier bereik je snel je doel(en) én kun je tussendoor optimaal van het proces genieten.

Is Life Coaching iets voor mij?

Mijn manier van coachen is niet geschikt voor de ‘meest normale mensen’ en dat is goed want ik ben niet een coach die iedereen kan helpen.

Ik werk namelijk alleen met winnaars. Ik werk met mensen die al succesvol zijn, of op zijn minst beslist hebben om succesvol te worden. Mensen die zoeken naar een coach die hun helpt om meetbare resultaten te boeken in plaats van een coach die de client zal pleasen en niet verder zal brengen. Wanneer je niet beslist hebt om succesvol te worden, zal de coaching niet voor je werken want je hebt niet de juiste mindset om all-in te gaan. Hierdoor verdoe je niet enkel mijn tijd maar ook jouw eigen tijd.

Life Coach model van Life Coaching Wouter Kleinsman

Behoor jij tot de 5 procent?

Mijn cliënten behoren / gaan deel uitmaken van de 5 procent van de wereld en weten diep van binnen dat ze zoveel meer in zichzelf hebben en dat ze onder andere energieker, productiever, invloedrijker en succesvoller willen worden. Ze willen focus, vooruitkomen en/of hun team of klanten beter beïnvloeden. Ze willen de tijd hebben om te doen wat ze willen, wanneer ze het willen. Ze hebben een plafond bereikt in hun vooruitgang en willen doorbreken naar het volgende niveau van vreugde, macht, rijkdom en prestatie. Ze vinden dat het tijd is voor een duidelijk plan, commitment en discipline. Ze verlangen naar een hoger inkomen en meer invloed zoals nooit tevoren.  Ze willen succes creëren, niet alleen in hun bedrijf, maar ook in hun leven, gezondheid en relaties. Ze willen een coach in hun leven die zij kunnen zien als hun rolmodel en die letterlijk zelf ook doet wat hij hun vertelt / belooft (practice what you preach)?

Mijn cliënten staan 100% open voor coaching en zoeken naar een coach waarop ze kunnen vertrouwen zodat zijzelf hun eigen succes kunnen creëren.

Ben jij net zoals mijn cliënten grenzeloos in het creëren van succes in je leven en wil je niks minder dan op het hoogste niveau gecoacht worden? Vraag dan een consult aan.

Ik werk niet met de 95 procent

Ik werk enkel met de zeer succesvolle ondernemers, directeuren en CEO’s die 100 procent committed zijn om naar het volgende niveau te gaan. Mensen met een winnaarsmindset. Het zijn de meest serieuze en gedreven mensen die het uiterste uit zichzelf en alle gebieden van hun leven willen halen. Het is voor de mensen die willen leren van een life coach die zijn eigen shit op orde heeft en je processen en principes leert die hij zelf ook gebruikt.

Want weet goed: tijdens de coaching accepteer ik geen excuses en ga ik all-in om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en dromen. Ik hou je recht voor zijn raap aan je eigen afspraken en push je verder dan waar je zelf toe in staat denkt te zijn. Dus als je het aankunt om gepusht, gemotiveerd en verantwoordelijk gehouden te worden en maximale inspanning wilt leveren, doe dan een intake voor mijn Life Coaching.

Zet die eerste stap door een gratis consult aan te vragen voor het sneller bereiken van je persoonlijke en zakelijke doelen. Ik weet dat je het kunt, dat je het in je hebt. Nu is het tijd om de knoop door te hakken en het gesprek aan te gaan.

Toch nog twijfel?

Ik kan begrijpen dat het spannend is om een keuze te maken waar je dan ook nog volledig achter moet staan. Wanneer je dan ook niet volledig achter je keuze staat wil ik je vragen om niet met mij in contact te komen. Ik ben slechts een coach voor de 5 procent van de mensen die weten dat ze mij als hun coach willen hebben en niet overtuigd dienen te worden.

Dit is waarom zij onder andere voor mij kiezen:

  • Officieel internationaal gecertificeerd op het hoogste niveau.
  • Een wetenschappelijk onderbouwde aanpak met een indrukwekkende 9,6 op basis van 300.000 coachingsessies.
  • Bewezen concepten. Getest en succesvol geïntegreerd door velen.
  • Ik hou me aan wat ik zeg en ik zeg waar ik me aan hou.
  • Ik heb mijn shit op orde en je kunt me daarom zien als een rolmodel.
  • Optimaal resultaat door aandacht voor ondernemen, gezondheid én leven.
  • Ik laat je grenzen verleggen en houd je dagelijks toegewijd en gedisciplineerd
  • Ik ben enkel geïnteresseerd in resultaat en geen ‘chit-chat’ die je niet verder brengt.