NO-NONSENSE Life COACHING

Life coach Rotterdam

life coach rotterdamlife coach eindhovenlife coach AmsterdamPersonal coachingPerformance coachingCoaching NederlandExecutive CoachingLife CoachCoach AmsterdamCoach RotterdamCoach ZwolleCoach GroningenCoach AlmeloCoach DeventerBusinesscoach

De meeste life coaches in de omgeving van Rotterdam volgen een script of een programma. Deze life coaches versterken, verfijnen en verbeteren je leven of jouw bedrijf – een beetje. Ik verander levens vaak radicaal. Ik heb geen vast curriculum omdat jij mijn materiaal bent. Mijn programma ontstaat als ik je spreek.

Mijn radicale transformatie life coachingsprogramma in de omgeving van Rotterdam is ontworpen om je leven (of bepaalde gebieden ervan) te transformeren en niet alleen om er waarde aan toe te voegen. Ik wil dat je inziet wie je echt bent, dat je totale duidelijkheid krijgt over wat je wilt in het leven, een onwankelbaar vertrouwen in jezelf krijgt en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven, zodat niets of niemand jou meer in de weg zit om een opmerkelijk leider te worden die opereert op het hoogst mogelijke prestatieniveau. Ik wil dat je krijgt wat je nodig hebt en écht wilt hebben in je leven.

Mijn manier van life coaching in de omgeving van Rotterdam ervaar je nergens anders. Mijn doel is om al mijn cliënten de life coachingservaring te bieden die parallel loopt aan de vliegervaring met Emirates en Etihad Airways business class, een restaurantervaring met een Michelinster, een luxe vijf sterren boetiekhotel en de winkelervaring in de P.C. Hooftstraat Rotterdam.

Ik behaal resultaten door gedurende de hele tijd dat we samenwerken aanwezig te zijn in je leven. Ik sta 365 dagen per jaar 24/7 voor je klaar. Ik hou je committed en grijp direct in wanneer jij je niet aan onze afspraken houdt. Een bijkomend voordeel van een life coachtraject bij mij is dat je toegang krijgt tot mijn uitgebreide netwerk van high achievers, specialisten en experts.

Een vaste waarde is meetbaar resultaat. Alle activiteiten die je onderneemt zijn meetbaar, waardoor je eenvoudig kunt zien of ze bijdragen aan het bereiken van je doelen. Draagt het niet bij, dan sturen we meteen bij.

Ik pak ieder life coachingstraject in de omgeving van Rotterdam anders aan, simpelweg omdat iedereen met wie ik werk anders is. Ik kijk naar wat jij nodig hebt en daarop baseer ik de manier van life coaching. Ik volg geen sjabloon of bepaalde manier van life coaching. Ik bén mijn coachingsstijl. Ik ontwerp een uniek, perfect passend life coachingstraject voor de persoon die voor me staat: jij.

Je kunt het zien als een driedelig pak dat precies wordt afgestemd op de specificaties van de koper met oog voor de fijnste details en perfectie. Mijn life coaching is zeer persoonlijk en altijd op maat gemaakt. Ik gebruik vaak de engelse termen: Bespoke & Tailored.

Ik vraag jou om je geest open te stellen zodat je optimaal kunt ervaren dat je zoveel meer kunt doen met wat je al hebt. Hierbij vraag ik je niet om iemand anders te worden, maar juist om je eigen kwaliteiten op alle gebieden van je leven te perfectioneren. Als je vastberaden bent om de veilige comfortzone te verlaten en verder te gaan dan jij of iemand anders dacht dat je zou kunnen, vertrouw dan op die innerlijke stem die je vertelt wat je eigenlijk al weet: ook jij kunt dat buitengewone leven voor jezelf creëren.

Mijn cliënten en ik werken samen en hun leven verandert vaak onherkenbaar. Deze mogelijkheid kost je echter meer dan geld. Ik heb ook jouw energie en toewijding nodig. Laten we praten als je er klaar voor bent, en je leven zal radicaal veranderen.

*Houd er rekening mee dat mijn life coaching in de omgeving van Rotterdam PG-18 is. Ik werk niet met kinderen of overdreven gevoelige mensen.