Lifestyle coaching

werk 12 weken 1-op-1 met mij om jouw barrières te doorbreken en jouw maximale potentie en beste performance te bereiken in alles wat je doet.

Gratis toegang tot de High Performance doorbraak training

Wekelijkse nieuwe strategieën om productiever, energieker, zelfverzekerder, succesvoller en voldaner te worden.

Lifestyle coaching voor mensen die meer willen

Laten we er niet omheen draaien. Jij bent op zoek naar een lifestyle coach, omdat je weet dat het leven niet alleen om ondernemen / jouw carrière draait (ook al is dat op zich geen verkeerde gedachte) en omdat je beseft dat je onderneming / carrière nog succesvoller zal worden wanneer je ook aandacht geeft aan je andere levensgebieden (gezondheid, liefde, relaties, familie en vrienden, hobby’s, mindset, etc.)

Lifestyle coaching is belangrijk voor topondernemers en mensen die een carrière willen maken, omdat veel mensen last hebben van tunnelvisie, waarbij alle pijlen op hun onderneming / carrière gericht zijn. Hierdoor heb je echter grote kans dat je op een gegeven moment gaat merken dat de andere terreinen van je leven eronder lijden. Je gezondheid gaat achteruit, het wordt lastiger om ’s ochtends uit bed te komen, je relatie is niet optimaal (want je besteedt veel tijd aan je onderneming / carrière), je hebt geen tijd meer voor je hobby’s, en het duurt niet lang of je begint te merken dat je geen voldaan gevoel meer hebt aan het einde van de dag.

Komt dit je bekend voor? Je bent zéker niet de enige die in dit schuitje zit!

Bereid je voor op het hoogst gewaardeerde coachingproces ter wereld.

High Performance / Lifestyle 1-op-1-Coaching is het hoogst gewaardeerde coachingtraject in de high performance en lifestyle-coachingwereld. Ik (Wouter Kleinsman), gecertificeerd high performance coach, leid je in12 intensieve sessies van één uur door het high performance proces. Dit is dé manier om een high performance leven en carrière te bereiken. Dus als je klaar bent voor meer focus, advanced strategieën om meer controle te krijgen over jouw lichaam en geest en vaardigheden om iedere dag productiever en invloedrijker te zijn, dan is dit iets voor jou!

Ambitieuze ondernemers en mensen die een carrière willen maken zien al direct tijdens de intake wat het high-performance-proces zo uniek maakt. Hoe supergaaf is het om tijdens je intake al je eerste doorbraken te realiseren?

Jij Krijgt Wat Jij Verdient!

VOLLEDIG DE AANDACHT

Op vaste dagen wordt je 1-op-1 gecoacht door Wouter Kleinsman. Hierbij is de aandacht volledig op jou gericht. Een dubbele agenda daar doen we niet aan. Jij krijgt 1-op-1 coaching op het allerhoogste niveau volledig gericht op jouw behoeftes en doelen.

BEWEZEN RESULTATEN

Wouter Kleinsman heeft vele jaren ervaring zowel in de coachingswereld als in het bedrijfsleven. Zo coacht hij de particulieren, tot aan de ZZP’er, CEO en multinationals.

INTERNATIONAAL GECERTIFICEERD ELITE COACH

Je zult alleen maar de grootste doorbraak in je leven maken wanneer je eerst de juiste mindset hebt. Wouter is één van de eerste officiële internationaal gecertificeerde elite coaches in Nederland die jou helpt naar zowel een succesvol leven als bedrijf.

0% BULLSHIT 100% practice what I preach

Niemand zit te wachten op een coach die zijn eigen zaken niet op orde heeft. Het proces wat jou wordt aangeleerd is hetzelfde proces wat Wouter dagelijks toepast in de praktijk. 

Het Bereiken Van Jouw Maximale Potentieel.

Lifestyle coaching / high performance coaching is opgezet voor mensen die klaar zijn met het leven op een gemiddeld niveau. Wanneer jij klaar bent voor het serieuze werk en van jezelf weet dat er zoveel meer potentie in jezelf zit dan dat je nu laat zien. Dan is dit high performance coaching proces voor jou weggelegd en krijg jij de coach die bij jou past.

In dit bewezen proces werk ik 3 maanden 1-op-1 met jou aan:

∙ Meer succes op je werk / in je onderneming;
∙ Meer geluk;
∙ Meer passie in jouw relaties;
∙ Meer geld, energie, productiviteit en betekenis in je leven.

High Performance Proces​

Relaties

Met jezelf en anderen

Energie

Fysieke levendigheid &
Mentaal uithoudingsvermogen

Moed

Bold Authentieke Actie in de richting van je dromen

Productiviteit

Effectieve en
effiënte vooruitgang

Leiderschap

Een rolmodel, leider en
verschilmaker

Missie

Het vervullen van datgene dat jouw sterke punten benadrukt en resulteert in succes

Waarom kiezen voor 1-op-1 lifestyle coaching?

Iedere week staat in het teken van een thema en bij ieder thema krijg je actiedocumenten mee. Je krijgt meteen nieuwe inzichten en als coach zorg ik dat je committed blijft, zodat je iedere week meters maakt om high performance te bereiken.

De sessies duren exact 60 minuten en je wordt ook stipt op de  afgesproken tijd gebeld (afspraak = afspraak). Dit maakt high performance coaching dan ook daadwerkelijk high performance, want samen functioneren we op het hoogste niveau.

Voor dit High Performance Coaching / Lifestyle Coaching Programma geldt een intake. Niet iedereen komt voor deelname in aanmerking. Lees er meer over onder het kopje ‘Strategiesessie vragenlijst’

Lees waarom deze mensen kozen voor 1-op-1- lifestyle coaching:

Lees waarom deze mensen kozen voor 1-op-1- lifestyle coaching:

WIE HELP IK ALS CERTIFIED HIGH PERFORMANCE COACH​

Ik help mensen die het verschil willen maken in hun eigen leven én in dat van anderen. De ambitieuze ondernemers, DGA’S en CEO’s die meer van het goede willen en altijd op zoek zijn naar een hoger doel en meer voldoening in hun leven.

Het Proces

High Performance Coaching / Lifestyle coaching is een proces dat is ontwikkeld om alle manieren te verkennen waarop je aanhoudend verhoogde niveaus van performance en potentie in jouw leven kunt bereiken. Het proces richt zich op vijf kernbegrippen:

 • Helderheid
 • Energie
 • Moed
 • Productiviteit
 • Invloed

die we nader uitwerken in:

 • Psychologie
 • Fysiologie
 • Productiviteit
 • Overtuiging
 • Doel
 • Commitment

Door deze gebieden te beheersen, voel je je meer doelgericht en vervuld en ontdek je nieuwe overtuigingen, gewoonten en hulpmiddelen die je helpen om je aan te sluiten bij de meest succesvolle mensen ter wereld.

Eén-op-ééngesprek:

 • Elke week een persoonlijk gesprek van 60 minuten met mij, jouw high performance coach.

Inhoud + Curriculum:

 • Sessies rond de kernbegrippen van High Performance
 • Wekelijkse actieplanbladen

Wat ga je leren?

In 12 weken ga je aan de slag met 12 onderwerpen die je helpen om aanhoudend verhoogde niveaus van performance en potentie in je leven te bereiken.

We kijken naar waar jij je op dit moment bevindt. Waar ben je momenteel op gefocust? Welk controleniveau voel je in je leven? Heb je al gewoonten die je ondersteunen op je pad naar je hoogste niveau? Heb je gewoonten die je storen op dat pad?

We stellen de sterke en zwakke punten in je leven vast. Wie ben jij? Waar werk je naartoe en hoe ga je daar komen? Welke principes en werkwijzen kunnen je daarbij ondersteunen.

Hoeveel energie heb je elke dag en hoeveel heb je nodig om je doelen te bereiken en een energiek leven te leiden.

Wanneer ben je zelfverzekerd en heb je lef en wanneer en waar krabbel je terug of houdt je iets achter?

In deze sessie zien we hoe productief en effectief je bent in je leven en werk. Ik geef je een aantal hulpmiddelen en concepten om je te helpen die gebieden snel en gemakkelijk te verbeteren.

We peilen hoe invloedrijk je bent in je relaties en carrière. Je krijgt tools en concepten die je niveau van actie en invloed zullen verhogen.

Op de helft van het programma gaan we nu dieper in op de zes pijlers van excellente prestaties. We beginnen met het begrijpen van de succesvolle mindset in jou.

In deze sessie komen de bevindingen uit sessie 3 terug. Je krijgt wat meer hulpmiddelen om je fysiologie zodanig te activeren dat je je sterker en levendiger gaat voelen.

We gaan kijken hoe productief je in de afgelopen weken bent geweest, zodat we kunnen zoeken naar manieren waarop je nog effectiever in de richting van jouw doelen kunt werken.

In deze sessie gaan we na hoe overtuigend en invloedrijk je bent in je relaties en carrière. Ik geef je een aantal hulpmiddelen die de effectiviteitniveaus op deze gebieden verhogen.

Op dit punt in het programma had je naar je doelen toe moeten bewegen. We zullen bekijken hoe effectief je bent geweest om je doelen te bereiken en doelgericht en effectief te leven en te leiden.

In deze laatste sessie zullen we je prestaties controleren en je beste gebieden voor toewijding en discipline bepalen. Dit proces is elke dag van je leven een commitment dat leidt tot aanhoudend verhoogde niveaus van performance en potentie.

Strategiesessie vragenlijst

Deze vragenlijst fungeert als een intake voor het High Performance Coaching / Lifestyle Coaching Programma. Als je aanvraag in aanmerking komt voor de 1-op-1-coaching, neem ik contact met je op om een strategiesessie af te spreken voordat we 12 weken gaan samenwerken.

De strategiesessie is een inleiding tot High Performance Coaching / Lifestyle coaching waarin we jouw antwoorden op de vragenlijst zullen beoordelen. Ik onderzoek:

 • hoe duidelijk je denkt over je algemene levensdoelen;
 • of je al dan niet de fysieke energie en het mentale uithoudingsvermogen hebt om je best te doen;
 • hoe zelfverzekerd en moedig je in de wereld komt opdagen;
 • welke afleiding of slechte gewoonten ervoor zorgen dat je uit koers raakt (en welke routines je wel op het goede spoor houden);
 • wat je kunt doen om jouw familie, collega’s en degenen die je van dienst bent beter te beïnvloeden, te leiden en te inspireren.

Ik kijk uit naar jouw vragenlijst!

Heb je een vraag?