no-nonsense marketing coaching

marketing coach

Mijn marketing coachingsprogramma’s zijn ontworpen om je leven (of bepaalde gebieden ervan) te transformeren en niet alleen om er waarde aan toe te voegen. Ik wil dat je inziet wie je echt bent en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven, zodat niets of niemand jou meer in de weg zit om een opmerkelijk leider te worden die opereert op het hoogst mogelijke prestatieniveau. Mijn manier van marketing coaching laat straight to the point zien welke stappen er nodig zijn op jouw weg naar een buitengewoon leven.

Mijn manier van marketing coaching ervaar je nergens anders. Mijn doel is om al mijn klanten de marketing coachingservaring te bieden die parallel loopt aan de vliegervaring met Emirates en Etihad Airways business class, een restaurantervaring met een Michelinster, een luxe vijf sterren boetiek hotel en de winkelervaring in de P.C. Hooftstraat Amsterdam.

Ik behaal resultaten door aanwezig te zijn in je leven gedurende de hele tijd dat we samenwerken, waar je 365 dagen per jaar 24/7 toegang tot mij hebt. Ik hou je committed en grijp direct in wanneer jij je niet aan onze afspraken houdt. Een bijkomend voordeel van klant worden, is dat je toegang krijgt tot mijn uitgebreide netwerk van high achievers, specialisten en experts.

Een vaste waarde is meetbaar resultaat. Alle activiteiten die je onderneemt zijn meetbaar, waardoor je eenvoudig kunt zien of ze bijdragen aan het bereiken van je doelen. Draagt het niet bij, dan sturen we meteen bij.

Ik pak ieder marketing coachingstraject anders aan, simpelweg omdat iedereen met wie ik werk anders is. Ik kijk naar wat jij nodig hebt en daarop baseer ik de manier van coaching. Ik volg geen sjabloon of bepaalde manier van marketing coaching. Ik bén mijn coachingsstijl. Ik ontwerp een uniek, perfect passend marketing coachingstraject voor de persoon die voor me staat: jij.

Je kunt het zien als een driedelig pak dat precies wordt afgestemd op de specificaties van de koper met oog voor de fijnste details en perfectie. Mijn marketing coaching is zeer persoonlijk en altijd op maat gemaakt. Ik gebruik vaak de engelse termen: Bespoke & Tailored.

Ik vraag jou om je geest open te stellen zodat je optimaal kunt ervaren dat je zoveel meer kunt doen met wat je al hebt. Hierbij vraag ik je niet om iemand anders te worden, maar juist om je eigen kwaliteiten op alle gebieden van je leven te perfectioneren. Als je vastberaden bent om de veilige comfortzone te verlaten en verder te gaan dan jij of iemand anders dacht dat je zou kunnen, vertrouw dan op die innerlijke stem die je vertelt wat je eigenlijk al weet: ook jij kunt dat buitengewone leven voor jezelf creëren.

Mijn cliënten en ik werken samen, en hun leven verandert vaak onherkenbaar. Deze mogelijkheid kost je echter meer dan geld. Ik heb ook jouw energie en toewijding nodig. Laten we praten als je er klaar voor bent, en je leven zal veranderen.

no-nonsense Marketing Coaching

Met No-nonsense Marketing Coaching werken wij samen aan:

  • het opzetten van jouw succesvolle onderneming met de juiste strategie voor jouw bedrijf en systemen die zorgen voor meer vrijheid;
  • een succesvolle leven op basis van mijn eigen coachingsstijl en dus niet een one-size-fits-all manier van coaching ergens geplukt van het internet;

 

Deze combinatie zorgt ervoor dat jij succesvol wordt op alle gebieden van jouw leven. Het begint uiteraard allemaal bij jezelf. Eerst moet je je shit op orde brengen en dan jouw bedrijf en de marketing.

Als no-nonsense marketing coach bied ik een bewezen en onderscheidend proces, principes en vaardigheden waar jij ook naar op zoek bent. Geen one-size-fits-all proces, maar de juiste strategie die bij jou past om je op een productieve en effectieve manier van van A naar B te brengen.

Werken met mij als no-nonsense Marketing Coaching

Ik focus mij compleet op de individu ‘dus jij’. De eerste Marketing Coaching sessie vindt plaats op een topnotch locatie in Nederland waar wij een complete dag gaan werken aan zowel jouw ondernemersvaardigheden, mindset, bedrijfspositionering en bedrijfsstrategie. Ik geloof niet in one-size-fits-all troep maar juist in een op maat gemaakt plan waarbij we een strategie opzetten die passend is bij jouw onderneming en identiteit.

Is No-nonsense Marketing Coaching iets voor mij?

Het maakt me niet uit of je een man of een vrouw bent, hoe oud je bent of waar je vandaan komt. Het gaat vooral om jouw onstuitbare verlangen om je goede resultaten nog meer te verbeteren. Wanneer jouw inzet mijn expertise ontmoet, is alles mogelijk.

Ik help je met het bereiken van wat echt belangrijk voor je is. We komen tot de kern van wie je diep van binnen al bent, stellen meetbare doelen vast en komen direct in actie om deze doelen te bereiken. No-nonsense coaching naar een buitengewoon leven met een gezamenlijk doel:

In een zo’n kort mogelijke tijd uitzonderlijk productieve en effectieve persoonlijke en zakelijke resultaten boeken.

Ben jij een klant die bij mij past?

Mijn cliënten behoren / gaan deel uitmaken van de 5 procent van de wereld en weten diep van binnen dat ze zoveel meer in zichzelf hebben en dat ze onder andere energieker, productiever, invloedrijker en succesvoller willen worden. Ze willen focus, vooruitkomen en/of hun team of klanten beter beïnvloeden. Ze willen de tijd hebben om te doen wat ze willen, wanneer ze het willen. Ze hebben een plafond bereikt in hun vooruitgang en willen doorbreken naar het volgende niveau van vreugde, macht, rijkdom en prestatie. Ze vinden dat het tijd is voor een duidelijke bedrijfsstrategie, commitment en discipline. Ze verlangen naar een hoger inkomen en meer invloed zoals nooit tevoren.  Ze willen succes creëren, niet alleen in hun bedrijf, maar ook in hun leven, gezondheid en relaties. Ze willen een coach in hun leven die zij kunnen zien als hun rolmodel en die letterlijk zelf ook doet wat hij hun vertelt / belooft (practice what you preach)?

Mijn cliënten staan 100% open voor coaching en zoeken naar een Marketing Coaching waarop ze kunnen vertrouwen zodat zijzelf hun eigen succes kunnen creëren.

Ben jij net zoals mijn cliënten grenzeloos in het creëren van succes in je leven en wil je niks minder dan op het hoogste niveau gecoacht worden? Vraag dan een consult aan.

Ik werk niet met de 95 procent

Ik werk enkel met de zeer succesvolle ondernemers, directeuren en CEO’s die weten dat er altijd een hoger niveau is. Of mensen die in ieder geval een winnaarsmindset hebben. Dat zijn serieuze en gedreven mensen die het uiterste uit zichzelf en hun onderneming willen halen. Het is voor de ondernemer die wil leren van een Marketing Coaching die zijn eigen shit op orde heeft en je processen en principes leert die hij zelf ook gebruikt.

Want weet goed: tijdens de Marketing Coaching accepteer ik geen excuses en ga ik all-in om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen en dromen. Ik hou je recht voor zijn raap aan je eigen afspraken en push je verder dan waar je zelf toe in staat denkt te zijn. Dus als je het aankunt om gepusht, gemotiveerd en verantwoordelijk gehouden te worden en maximale inspanning wilt leveren, vraag dan een consult aan voor mijn Marketing coachingstraject.