Instagram adverteren

Meer rendement uit jouw Instagram campagnes

Gratis toegang tot de High Performance doorbraak training

Wekelijkse nieuwe strategieën om productiever, energieker, zelfverzekerder, succesvoller en voldaner te worden.

Meer rendement uit jouw Instagram advertenties

Met meer dan 4.5+ miljoen Nederlandse gebruikers is Instagram één van de populairste social-mediakanalen waar jouw doelgroep gebruik van maakt. Wanneer je in contact wilt komen met deze doelgroep is het van belang dat je hun aandacht trekt voordat één van jouw concurrenten dat doet. Maar hoe pak je dat aan?

Wouter Kleinsman is marketing expert met een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar verbetering en succes. Met zijn team van specialisten brengt hij snel bij jou inzichtelijk waar jij als bedrijf nu staat / wat de strategische mogelijkheden zijn en hoe je groei kunt realiseren met Instagram adverteren. Dit op een none-bullshit manier zonder gekke beloftes die niet haalbaar zijn.

Instagram advertenties die eindelijk zorgen voor rendement

Eindelijk meetbaar rendement met Instagram adverteren! Dat wil jij toch ook? Wanneer je als MKB’er vooruit wil moet jij jezelf focussen op jouw eigen bedrijf en de marketing laten uitvoeren door marketingspecialisten die goed zijn in hun vak en open en eerlijk communiceren. Zo werken wij samen aan de groei van jouw bedrijf op korte en lange termijn.

24/7 inzage in de groei van jouw marketing rendement !

Bij Wouter Kleinsman heeft de klant (dus jij) altijd 24/7 inzage in de marketingresultaten. Zo hoef je niet te wachten op je wekelijkse rapportage en kun jezelf grip uitvoeren op je marketing. Even inloggen via een persoonlijke URL en daar heb je enkel de meest belangrijke statistieken en KPI’s. Zo blijf jij altijd up-to-date van jouw online succes! Hoeft niet, kan wel!

Het Proces

Strategiesessie

strategiedocument

de inrichting

de uitvoering

Zij gingen jou voor

De Instagram adverteren-aanpak die gegarandeerd werkt

Op basis van onze meer dan acht jaar ervaring als online-marketingbureau van een groot aantal verschillende soorten bedrijven in de B2C- en B2B-markt, hebben wij een-Instagram adverteren-aanpak ontwikkeld die werkt. En met de feedback die we ontvangen werken we dus ook al meer dan acht jaar aan het finetunen en verder ontwikkelen van deze marketingmodellen.

Less = more! Ons doel is om een Instagram campagne  neer te zetten voor jouw bedrijf die probleemloos uitgevoerd kan worden door jouw eigen medewerkers (waar nodig in samenwerking met ons team van specialisten). Vanuit de praktijk weten we dat het noodzakelijk is dat de aanpak eenvoudig is, zodat het resultaat binnen handbereik is en de inzet niet na twee maanden eindigt (het gemiddelde resultaat van bedrijven die werken zonder een eenvoudige marketingstrategie).

Klaar voor meetbaar meer rendement?

Je bent niets voor niks op deze pagina. Je weet dat je op een punt staat waarop je niet meer zelf aan de marketingknoppen wilt draaien. Je hebt onvoldoende kennis van alle marketingmogelijkheden, geen tijd, geen marketingmedewerker of onvoldoende capaciteit / specialistische kennis en zoekt naar een specialist waarop je kunt vertrouwen en die jou uitdaagt in plaats van dat jij hem moet uitdagen.

Ik herken dit gevoel volkomen. Toen mijn onderneming aan het groeien was, wist ik dat het tijd was voor het aantrekken van specialisten in mijn team. Focus op dat waar je echt goed in bent en besteedt randzaken uit. Deze keuze maakte ik ook, maar wel onder de voorwaarde dat ik een team heb waarop ik kan vertrouwen, dat mij uitdaagt en dat blijft streven naar verbetering en succes.

Jazeker, wij hebben een trackrecord!

Vraag jij jezelf af wat voor resultaten wij hebben behaalt? Hieronder hebben wij een aantal successen toegelicht:

 • Geldersch Landschap & Kasteelen: ambassadeurs wervingscampagne waarbij we 140+ nieuwe donateurs hebben geworven voor slechts € 1,68 kost per donateur d.m.v. Instagram adverteren.
 • Hamam het Oosten: al 5 jaar lang succesvolle online advertentiecampagnes waarbij we met een minimale marketingbudget investering van € 250 euro een omzet hebben behaalt van € 15.000.
 • fit20: het werven van nieuwe  leden d.m.v. Instagram adverteren. Kosten per lead (contactgegevens) a € 2.50. Op dit moment al meer dan 4.000+ leads gegenereerd.

Waarmee kan Wouter je helpen met z’n team van marketingspecialisten?

Wij kunnen jou helpen met:

 • uitwerken van de Instagram advertentiecampgnes: waar staan we? waar willen we naartoe? hoe gaan we daar komen?
 • het uithanden nemen van jouw Instagram advertentiecampagnes
 • meer rendement op jouw marketingbudget
 • meetbare groei door 24/7 inzichten in resultaten
 • uitvoeren van de marketingactiviteiten met mijn team van specialisten om jouw bedrijf te laten groeien en strategische doelstellingen te behalen

Waarmee kan Wouter je helpen met z’n team van marketingspecialisten?

Wouter werkt alleen met ambitieuze MKB ondernemers die willen werken aan de groei van hun bedrijf. Voldoe je aan deze voorwaarden?

 • je beseft dat marketing een lange termijninvestering is.
 • je zoekt niet naar een “quick-fix” je wilt continue groei
 • je bent bereid om de strategische online adverteren plannen te integreren binnen jouw bedrijf ook wanneer je jou hierbij oncomfortabel voelt
 • je staat op het punt om: specialistische kennis in te winnen (o.b.v. een online advertentiecampagne) en/of je marketing uit te laten voeren door een team van specialisten

klaar voor maximale resultaten?