Online coaching

No-nonsense coaching voor de zeer succesvolle ondernemers, directeuren en CEO’s die 100 procent committed zijn om naar het volgende niveau te gaan.

boek.png

download gratis hoofdstukken van mijn bestseller boek: zo word je een gamechanger

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je iedere dag bewust zou kunnen werken aan het optimaliseren van jouw leven en jouw onderneming… En hoe het zou zijn als je een vorm van online coaching zou vinden die je kan helpen om het maximale uit je leven en je ondernemerschap te halen? Met als resultaat dat je nog succesvoller wordt op de gebieden waar je nu al bovengemiddeld presteert, en tegelijkertijd andere gebieden – waar nog ruimte is voor verbetering – naar de next level tilt?

Ik heb goed nieuws voor je: dat is mogelijk! Als je jezelf op dit moment aan het onderzoeken bent welke vorm van online coaching het best bij jou past, dan gaat deze pagina jou hier zeker bij helpen.

 

Waarom online coaching?

Online coaching is met name interessant voor drukke ondernemers die geen tijd hebben om continu op en neer te reizen om gecoacht te worden. Zelf heb ik om die reden ook altijd gekozen voor coaches die mij zowel face-to-face als online konden coachen.

Je hebt immers niet altijd een heel uur (of zelfs langer) nodig van je coach. Soms is het al voldoende om even snel een half uurtje te sparren. Wanneer je dan eerst 45 minuten heen zou moeten rijden en vervolgens ook nog eens 45 minuten terug, dan ben je natuurlijk niet echt efficiënt bezig.

Juist daarom is de mogelijkheid van online coaching zo interessant! Als high performance coach combineer ik face-to-face coaching graag met online coaching. De eerste sessie vindt altijd plaats op één van de mooiste en rustigste locaties in Nederland. Hier gaan we samen een dag knallen rondom jouw business. Daarna kunnen de meeste coachingssessies op elke willekeurige locatie plaatsvinden door middel van online coaching.

 

Online coaching is dat wel efficiënt?

Het is mijn ervaring dat online coaching ontzettend efficiënt en effectief is. Zoals ik hierboven al aangaf wil je tijdens jouw coachingstraject niet urenlang in de auto zitten. Bovendien is het niet altijd nodig om elkaar face-to-face te zien. Door middel van Zoom (een videochatprogramma) kun je snel inloggen om je vragen te stellen. Hierdoor ga je ontzettend efficiënt om met je tijd. Je kunt mij altijd via de camera zien, zodat we op een optimaal niveau online contact hebben.

 

Welke vorm van online coaching past bij mij?

Waar sta jij op dit moment in jouw leven en ondernemerschap? Wanneer je een beginnend ondernemer bent heb je een andere vorm van (online) coaching nodig dan wanneer je een ervaren CEO of DGA bent die al op een hoog niveau onderneemt en zijn resultaten wil maximaliseren, of wanneer je een CEO of DGA bent met een succesvol bedrijf, maar je realiseert dat je meer uit je leven en onderneming kunt halen door te leren hoe je een high performance ondernemer kunt worden.

Hieronder staan de drie vormen van online coaching die ik (overigens ook face-to-face) aanbied.

 

High performance coaching

Wanneer je het maximale uit je leven en ondernemerschap wilt halen, is high performance coaching het online coachingstraject dat het best bij jou past. High performance coaching draait om het optimaliseren van je zes levensgebieden:

  • gezondheid
  • relatie met je partner
  • familie en vrienden
  • missie
  • hobby’s
  • spiritualiteit

De meeste succesvolle ondernemers scoren op bepaalde levensgebieden erg hoog, maar op  andere gebieden (veel) lager. Vaak praten coaches over het vinden van ‘balans’ in je leven. Bij high performance coaching zoeken we ook een balans, maar wij gaan voor een 10 op alle terreinen van je leven! Dat wil zeggen dat je een optimale lichamelijke en geestelijke gezondheid hebt, waardoor je maximale energie hebt en je de hele dag door optimaal kunt presteren als ondernemer en waarbij je ook nog eens een top-relatie hebt die je energie geeft. Dit alles zorgt voor maximale voldoening in je leven. Iets wat de meeste ondernemers nog niet ervaren en waar jij vanaf vandaag aan kunt gaan werken.

High performance coaching is dus uitermate geschikt voor topondernemers, CEO’s en DGA’s die nooit tevreden zijn en iedere dag streven naar meer, en die zowel meer uit hun leven willen halen als uit hun ondernemerschap.

Meer over high performance coaching >>

 

Businesscoaching

Vind je het in de eerste plaats belangrijk dat je bedrijf goed gaat lopen? Of loopt je bedrijf al goed, maar ben je van mening dat je nog meer kunt bereiken door je bedrijf te systematiseren en te automatiseren? Dan is businesscoaching iets voor jou.

Bij businesscoaching gaan we aan de slag met je hele bedrijf. Zo gaan we werken aan je marktpropositie, waardepropositie en online-marketingmachine, en aan het systematiseren en automatiseren van jouw bedrijf. Businesscoaching is dus voor iedere ondernemer interessant die een stabiel bedrijf wil opzetten dat dagelijks warme leads genereert en om weet te zetten in nieuwe A-klanten. Wanneer je op dit moment nog geen stabiele business hebt en je steeds tegen een onzichtbaar plafond aanbotst, of als je nog steeds in de uren-business zit waardoor je niet verder kunt groeien, dan is businesscoaching helemaal jouw ding!

Meer over businesscoaching >>

 

Life coaching

Life coaching heb ik expres onderaan gezet. Life coaching is een term die in de volksmond nog veel wordt gebruikt. Zelf heb ik het liever over high performance coaching. Bij high performance coaching werk je immers ook aan je leven, en het is dus ook life coaching…

Want laten we eerlijk zijn: als je een succesvol bedrijf wilt opzetten, dan begint alles bij jezelf. Wanneer er iets mankeert aan jouw mindset, dan heeft dit een enorme impact op het succes van jouw bedrijf. Dan zie je vaak ondernemers die ontzettend succesvol zijn, maar geen voldoening hebben in het leven. Of ondernemers die keihard op weg zijn naar een burn-out.

Life coaching is dus in de eerste plaats gericht op jou als persoon, en niet zozeer op je bedrijf. Allemaal leuk en aardig, maar met alleen een positieve mindset ben je er natuurlijk nog niet. Dat is dan ook de reden waarom ik eigenlijk liever over high performance coaching praat, hoewel ik het nu dan wel even life coaching wil noemen, omdat dit nu eenmaal een veel bekendere term is.

Ondernemers die op zoek zijn naar life coaching kan en wil ik dan ook zeker helpen! Samen zetten we een sterke fundering neer (jij als persoon). En op die sterke fundering kunnen we vervolgens het huis gaan bouwen (jouw bedrijf).

Meer over life coaching >>

 

Hoe nu verder met online coaching?

Ik hoop dat het voor jou inmiddels een stuk duidelijker geworden is wat de mogelijkheden zijn op het gebied van online coaching! Dan is het nu tijd om te kiezen welke vorm van online coaching het beste bij jou past.

Ik nodig je daarom graag uit voor een één-op-één coachingsgesprek of om kennis te maken met de Business Mastery Cursus. Mocht deze stap nog net iets te groot voor jou zijn, dan vind je hieronder een aantal artikelen die zeker interessant voor jou zijn.

NO-NONSENSE COACHING

boek.png
download gratis hoofdstukken van mijn bestseller boek: zo word je een gamechanger