fbpx

Personal coach

Ik verander levens vaak radicaal. Ik heb geen vast curriculum omdat jij mijn materiaal bent. Mijn programma ontstaat als ik je spreek.

Mijn radicale manier van no-nonsense personal coaching is ontworpen om precies dat te doen – je leven (of bepaalde gebieden ervan) radicaal transformeren. We steken de koppen bij elkaar en doen whatever it takes om precies te krijgen wat je nodig hebt en écht wilt hebben in je leven.

Ik coach mensen op integriteit. In een wereld waar de meeste mensen besluiteloos zijn, is het erg verfrissend als iemand echt meent wat hij zegt.

Jouw kijk op de wereld is net zo uniek als je stem, vingerafdruk en DNA-structuur. Ik heb de skills om je in te laten zien dat het leven niet is zoals jij het ziet, maar dat het is zoals jij bent. Ik pak daarbij jouw bullshit aan en trek je verhalen in twijfel. Je wordt daarbij gecoacht op het zijn van wie je moet zijn om je beoogde resultaten te realiseren, want ‘weten wat te doen’ en ‘doen wat je weet’ zijn twee compleet verschillende werelden. 

Ik wil dat je totale duidelijkheid met een doel en een betekenis en een onwankelbaar vertrouwen in jezelf krijgt en dat je meesterschap bereikt op alle gebieden van je leven. Niets of niemand zit jou dan meer in de weg om een opmerkelijk effectieve leider te worden die opereert op het hoogst mogelijke prestatie- en disciplineniveau en tegelijk gelukkig, gezond én rijk is.

Mijn manier van personal coaching ervaar je nergens anders. Mijn doel is niet alleen personal coaching van wereldklasse bieden, maar ook om al mijn cliënten de ervaring te bieden zoals je hebt bij een restaurant met een Michelinster. Ik zie niet meer dan één cliënt per dag en zo zorg ik ervoor dat ik elke keer weer mijn beste werk lever. Ik neem mezelf of het leven niet altijd even serieus, maar mijn werk voor anderen absoluut wel.

Het gaat bij mij om persoonlijke aandacht. Gedurende het hele proces ben ik 24/7 beschikbaar. Ook zal mijn grote netwerk voor altijd jouw netwerk worden.

Ik pak dus ieder personal coachingtraject anders aan, omdat iedereen met wie ik werk anders is. De meeste personal coaches volgen een template of programma en versterken, verfijnen of verbeteren je leven of je bedrijf – een beetje. Ik bén mijn personal coachingstijl en ik ontwerp een uniek, perfect passend traject voor de persoon die voor me staat: jij.

Je kunt het zien als een driedelig pak dat precies wordt afgestemd op de specificaties van de koper met oog voor de fijnste details en perfectie. Mijn personal coaching is zeer persoonlijk en altijd op maat gemaakt. Ik gebruik vaak de Engelse term: Bespoke & Tailored.

Mijn cliënten en ik werken samen en hun leven verandert vaak radicaal en onherkenbaar.

Houd er rekening mee dat mijn personal coaching 18+ is. Ik werk niet met kinderen of watjes.