referenties

No-nonsense coaching voor de zeer succesvolle ondernemers, directeuren en CEO’s die weten dat er altijd een hoger niveau is.

Bekend van

high performance coaching

Selina Commandeur
Eigenaresse/Personal trainer: Strong Lifestyle

Philip Wallage
Directeur Digital Agency Bureau Buitenaardig

Servaas Kindt
Studiomanager van fit20 Kortrijk

Diebrecht van Gog
Eigenaar Van Gog Traprenovatie

Sophia van Woensel
Directeur van 500PH

Jenneke Brons
Customer Care Representative bij Objectif Lune

Erik van Lagen
Succesvol zelfstandig ondernemer

Sander Zwart
Leiderschap coach

Overzicht met logo's en referenties van succesvolle klanten

Online marketing consultant voor Futurumshop

Wouter heeft ons de afgelopen periode met veel passie bijgestaan op online marketing vlak. Hij heeft ons kennis laten maken met nieuwe tools en ons nieuwe inzichten gegeven in hoe klanten zich online oriënteren, zowel op onze website als op onze sociale media kanalen. In korte tijd heeft Wouter veel kennis overgebracht, wij bedanken hem dan ook voor de prettige samenwerking.
HR
Ingrid Stokkel

Online marketing campagnes en trainer voor Geldersch Landschap & Kasteelen

Geldersch Landschap & Kasteelen zocht ondersteuning voor een pilot om te ervaren of en wat Facebook zou kunnen bijdragen aan het werven van leads en nieuwe donateurs. Wouter Kleinsman heeft ons goed meegenomen in zijn visie op Facebook marketing. Het maken van een krachtige post met video en goede landingspagina speciaal toegespitst op de campagne kregen daarbij veel aandacht. Ik heb Wouter uitgenodigd een presentatie geven voor collega-landschappen over onze pilot. Zijn enthousiasme en overtuigingskracht om je doelgroep op Facebook iets goeds te bieden vielen mij positief op!
Claudine Bonzet
Communicatie bij Geldersch Landschap & Kasteelen

Thema: Facebook adverteren | Doelgroep: directeuren, ondernemers en marketeers

Onlangs mocht ik de presentatie bijwonen van Wouter tijdens het Facebook Marketing Congres. Wouter heeft naast een inhoudelijk goed verhaal ook de gave om het goed te kunnen vertellen. Hij geeft concrete tips die meteen toepasbaar zijn en illustreert dat met praktijk voorbeelden. Daarnaast weet Wouter je met zijn energie en passie te boeien en krijg je zijn humor cadeau. Aanrader als spreker!
Roberto Decock
Consultant @ Freelancefirm

Thema: Online marketing & social-mediamarketing | Doelgroep: Ondernemers

Wouter heeft tijdens de KvK-Startersdag in Arnhem met een inspirerende presentatie invulling gegeven aan het onderdeel sociale media. Twee keer een volle zaal met bezoekers die heel enthousiast waren na afloop van de presentaties. Ik kan Wouter van harte aanbevelen om, met zijn know how, invulling te geven aan presentaties of bijeenkomsten op dat gebied.
Henk Herkink
Adviseur bij Kamer van Koophandel

Thema: Internet marketingstrategie | Doelgroep: Ondernemers

Wij hebben Wouter geboekt voor de Dibevo-vakdagen, een mix van beurspresentaties en lezingen voor wat wij ‘ondernemende huisdierenspecialisten’ noemen. Zeker in de huisdierenbranche is het belangrijk dat sprekers geen standaardverhaal afdraaien, maar hun presentatie toespitsen op het publiek dat voor hen zit. Wouter heeft die opdracht in alle opzichten fantastisch uitgevoerd. We konden het onderwerp (Je website: klantenmagneet of klantenwegjager?) vrij specifiek sturen en de inhoud in overleg in bepalen. Alleen al aan zijn fraai vormgegeven PowerPoint-presentatie was al te zien dat Wouter veel werk in de voorbereiding had gestoken en dat betaalde zich uit bij de zeer aansprekende presentatie waar het publiek veel handvatten kreeg om meteen thuis aan de slag te gaan met hun website. Ik kan Wouter Kleinsman van harte aanbevelen!
Gerard Voshaar
Communicatiespecialist Dibevo

Thema: Online marketing & social-mediamarketing | Doelgroep: Ondernemers

Veel startende en pas gestarte ondernemers die de KvK Startersdag bezoeken, zijn op zoek naar praktische tips over de toepassing van sociale media voor hun bedrijf. Voor de Startersdag in Arnhem hebben we Wouter Kleinsman gevraagd om hen in enkele korte sessies op weg te helpen. Uit de bezoekersevaluatie blijkt dat hij aan die wens volledig heeft voldaan. “Inspirerend verhaal”, “no-nonsens” en “daar kan ik wat mee” gaven de deelnemers aan zijn workshops terug. Zowel voor oriënterende als verdiepende workshops over de zakelijke toepassing van sociale media is Wouter een spreker waar we graag weer een beroep op zouden doen.
Joop Dahlmans
Ondernemersadviseur Kamer van Koophandel

Thema: LinkedIn Marketing | Doelgroep: Medewerkers ROZ Groep

Wouter heeft een korte LinkedIn sessie voor onze collega’s verzorgd. Ons doel was om de collega’s bij te praten over het belang van een goed LinkedIn profiel en tips daarvoor te ontvangen. Dat is gelukt! We zijn nu druk bezig om de tips van Wouter toe te passen.
Sharon Leuveld
Communicatie bij ROZ Groep

Thema: Social media voor franchises | Doelgroep: Franchises & Ondernemers

Wouter heeft aan onze franchisers een social media workshop gegeven die gericht was op onze eigen franchise formule DSR food. Veel voorbeelden uit de praktijk waardoor het zeer beeldend bij de mensen binnenkwam. Ook het handboek dat Wouter heeft geschreven moet een goede uitgangspositie zijn voor het zelf actief zijn in de social media. De samenwerking was top; Wouter hield ons goed op de hoogte en we hadden zelf de nodige inbreng om het geheel DSR food waardig te krijgen. Zeker dus een aanbeveling van onze kant; van het beginnen bij de basis tot het antwoord geven op de meer moeilijkere en technische vragen….Wouter wist het allemaal! BEDANKT!!
Sylvia Rensink
Eigenaar DSR Food

Thema: Social media strategie | Doelgroep: Ondernemers & Directeuren

Wouter heeft op de Elma Inspiration Day een inspirerende sessie gegeven over social media. Het was een waardevolle en boeiende presentatie.
Ellen Marijnissen-Dekker
Mediastrateeg Elma Media

Thema: Social media en positioneren | Doelgroep: Studenten Saxion Startup Center

Wouter Kleinsman heeft een workshop over Social Media verzorgt in het kader van het Saxion Startup Center. In deze workshop stond centraal op welke manier de studentondernemers het beste social media kunnen inzetten om in contact te komen met potentiële klanten, stakeholders etc. voor hun onderzoek tijdens de afstudeerfase. Wouter heeft met de presentatie echt maatwerk geleverd en onze studenten van veel tips en trucs voorzien waarmee zij direct aan de slag konden. Er was een prettige samenwerking en we zullen Wouter in de toekomst blijven benaderen voor opdrachten vanuit het Saxion Centrum voor Ondernemerschap.
Yvonne Kholmy - de Jong
Coördinator Studentondernemerschap Deventer - Saxion Centrum voor Ondernemerschap

Thema: Facebook adverteren | Doelgroep: ZZP

Met veel plezier heb ik de social media video training van Wouter gevolgd. In deze training legt hij in 5 duidelijke stappen uit hoe je een Facebook campagne opstart. Er werden dingen in de video’s verteld die ik anders echt nooit had geweten. De training was voor mij enorm waardevol! Hiermee kunnen wij zelf onze Facebook campagnes opzetten en onderhouden. Iedereen die interesse heeft in Facebook adverteren zou even de tijd vrij moeten maken om de video’s van Wouter te bekijken. Aanrader!
Amanda Timmer-Griffioen
Eigenaar bij Madoo

Thema: Online marketing & social-mediamarketing | Doelgroep: Studentondernemers

Onze studenten waren enorm enthousiast over je presentatie! Niet alleen inhoudelijk zeer goed en aansluitend voor onze studenten maar ook het enthousiasme en plezier waarmee het gebracht werd was geweldig ! Heel professioneel en vol positieve energie. Alle lof voor jou en nogmaals dank je wel!
Sophie Andriol

Thema: Online marketing & social-mediamarketing | Doelgroep: Ondernemers

Vorige week heeft Wouter een zeer inspirerende avond verzorgd over Social Media-marketing bij de Oldenzaalse Ondernemers Groep (OOG). Wouter is in staat zich in zeer korte tijd goed te verdiepen in de vraag van de doelgroep en daarop aan te sluiten. Met zijn enthousiasme en praktische vertaling van zijn deskundigheid heeft hij meerdere leden van OOG gemotiveerd vervolgstappen te zetten en bijvoorbeeld een dag-training bij Wouter te volgen. Dank ook voor de prettige samenwerking en graag tot een volgende keer.
Jose Kuipers
Interim manager

Thema: Online marketing & social-mediamarketing | Doelgroep: Studentondernemers

Onze studenten waren enorm enthousiast over je presentatie! Niet alleen inhoudelijk zeer goed en aansluitend voor onze studenten maar ook het enthousiasme en plezier waarmee het gebracht werd was geweldig ! Heel professioneel en vol positieve energie. Alle lof voor jou en nogmaals dank je wel!
Marlies Tijhuis
TIO Hogeschool

Thema: LinkedIn marketing | Doelgroep: Medewerkers bibliotheek Hengelo

Wouter Kleinsman heeft naar volle tevredenheid voor medewerkers van Bibliotheek Hengelo een workshop LinkedIn gegeven.
Peter Bonekamp
Consulent Educatie bij Bibliotheek Hengelo