fbpx
Ronald Majoor Life en Personal Coaching

Ronald Majoor
Eigenaar – Castanea Bedrijfsmakelaars
linkedin.com/ronaldmajoor

Geoffrey Knijnenburg personal coaching

Geoffrey Knijnenburg
Eigenaar Jan Knijnenburg BV

Personal-Coaching

Liesbeth Schneider
Zelfstandig Projectleider – Rijksoverheid
linkedin.com/liesbethschneider

Elmas Duduk Personal life coaching

Elmas Duduk
Hoofd Inkoop & Juridische Zaken Provincie

linkedin.com/elmasduduk

Edward De Jong Life Coaching

Edward de Jong  
Directeur bij Pelt & Hooykaas Groep

linkedin.com/edward-de-jong

Chris Riemens Life en Personal Coaching

Chris Riemens
Hoofdredacteur – Editor in Chief FHM

linkedin.com/chris-riemens

Wilco Voshol personal coach

Wilco Voshol
Directeur Voshol Warmte – Elektrotechniek B.V.

linkedin.com/wilcovoshol

Janieck
Singer-songwriter en muziekproducer
Goud, Platinum & 13.8 miljoen luisteraars

Kieron Webb
Owner & Creative Director The London Barber

linkedin.com/kieron-webb

Karim Tamimi-Mariño
Commercial Data Analyst

linkedin.com/karim-tamimi

Birke Geurts - Personal coaching

Birke Geurts
Head of Global Regulatory Affairs

linkedin.com/birke-geurts

Remco de Waard Personal coaching

Remco de Waard
Consultant aquacultuur

linkedin.com/remcodewaard

Sebastiaan Hildering
Werktuigkundige

Harsha van Ast
Senior Manufacturing Operator at The Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson

linkedin.com/harshavanast

Sertel Ortac
Eigenaar Matrassenmaker.nl

linkedin.com/sertelortac

Dave Corporaal
Operations Director  Midocean

linkedin.com/davecorporaal

Kees Bakker Personal Coaching

Kees Bakker
Director, Sales & Marketing / mede-eigenaar van DGF Group NV

linkedin.com/kees-bakker

Matt Carlin
Eigenaar Elite Sportschool

Chris Parkes
Winnaar van de Temple Spa Directors Award. Manager & Consultant.

Michelle
Compliance Analyst

Philip Wallage
Founder & User Research Expert BTNG.studio

linkedin.com/philipwallage

Michael Serwa
UK’s Highest Paid Coach

linkedin.com/mserwa

Rebekah

Rebekah Kiger
Financieel adviseur

Elina B
Managing Director

Claire Fildes
Creative Director

linkedin.com/claire-fildes

Niek Koelewijn
Eigenaar De Koffie Sensatie

linkedin.com/niek-koelewijn

Nathan Button
Business Development Manager

Gabriel Semper
Fotomodel

Pieter Bernards.
CEO

Lianne de Wit
HR-Manager

Karl Pearse
Ondernemer

Cassia P
Business owner

Mark Kleve
Eigenaar en oprichter bij Healthy Impact

linkedin.com/markkleve

Selina Commandeur
Strong lifestyle

linkedin.com/selina-commandeur

Diebrecht van Gog
Directeur Van Gog Traprenovatie

linkedin.com/diebrecht-van-gog

Servaas Kindt
Studiomanager van fit20 Kortrijk

linkedin.com/servaaskindt

“Samen met een compagnon heb ik een succesvolle bedrijfsmakelaardij voor de verkoop en verhuur van bedrijfsruimten, kantoren en winkels. We zijn marktleider, maar je wilt altijd next level. Ik had het gevoel dat ik aan mijn plafond zat en zocht een stimulans om naar een hoger niveau te komen. Ik had het boek van Wouter gelezen en dat sprak me erg aan daarom heb ik contact met hem opgenomen om me daarbij te helpen. Samen zijn we een duidelijk traject ingegaan waarin we mijn kwaliteiten inzichtelijk maakten, waardoor ik mijn doelen goed kon behalen. Wouter is als coach lekker duidelijk. Hij heeft veel levenservaring en deelt die ook waardoor hij laat zien wat hij heeft meegemaakt en hoe hij er mee om is gegaan. Hij heeft ook veel kennis en die legt hij op een makkelijke manier uit zodat het meteen praktisch uitvoerbaar is. Ik heb ik al mijn doelen bereikt: een omzetgroei binnen het bedrijf, ik durf een hoger tarief te vragen omdat ik nu weet wat mijn kwaliteiten zijn en ik kan thuis makkelijker mijn koers delen met het gezin en daar is dan ook begrip voor. De investering in de coaching is zeker de moeite waard geweest. Ik verdiende die in korte tijd terug en ik verhoogde mijn eigen plafond zodat ik daar weer naartoe kan groeien. Ik heb alweer sessies gepland om mijn volgende doelen te bespreken.

Als mens is hij een prettig persoon, maar wel zakelijk en dat maakt hem een vriendelijke, leerzame coach die er geen doekjes om windt. Het is hard werken met elkaar maar al mijn verwachtingen zijn waargemaakt. Als je iemand bent die écht stappen wil maken en je bent bereid om er vol voor te gaan dan is Wouter de juiste coach.”

Ronald Majoor
Eigenaar Castanea Bedrijfsmakelaars

“Coaching door Wouter heeft me echt geholpen om mezelf als coach weer aan te scherpen. Ik heb het als buitengewoon plezierig en effectief ervaren. Hij is eigenzinnig, durft de dingen te benoemen en doet daarmee recht aan zijn no-nonsense-claim.

Ik ben oprichter van de Mindkey Academy en als coach begeleid ik professionals en organisaties in verandertrajecten en groeiprocessen. Omdat ik als coach anderen begeleid en door de veranderingen die optraden in de coronatijd, vond ik het tijd om mezelf weer eens op te frissen en scherp te stellen. Via Brendon Burchard, een high performance coach uit Amerika, zag ik dat Wouter de eerste gecertificeerde high performance coach in Nederland was en dat wekte mijn interesse. Zijn website beloofde veel goeds en hij triggerde mij ook met de manier waarop hij zichzelf en zijn ideale cliënt beschreef, dat daagde me uit. Omdat ik zelf ook coach ben heb ik iemand nodig die stevig in zijn schoenen staat en een no-nonsense-aanpak hanteert.

Ik ging er vrij open in en vond het fijn om te merken dat het niet alleen maar op zaken gericht was. Er was ook aandacht voor andere levensgebieden, zoals gezondheid. Al vrij snel na de start zag ik resultaat. Ik kreeg heel veel energie van het nadenken over wat ik echt heel erg leuk vind qua werk en wat niet. Ik kon sneller keuzes maken en op een goede manier mijn energie verdelen. Na vijf sessies had ik meer helderheid over een aantal zaken en ik ben prioriteiten gaan stellen.

De manier waarop Wouter de coaching aanvliegt is heel geordend, zonder dat het rigide is of als een keurslijf voelt. Ik vond het ook heel prettig dat hij helder is in wat hij wel en niet voor je kan doen en dat ik op een nuchtere en eerlijke manier met hem kon werken. Werken met Wouter moet de investering waard zijn en dat kan alleen als je echt bereid bent om stappen te zetten én je moet tegen no-nonsense kunnen en dat is precies zijn kracht!”

Marinka Lipsius
Oprichter MINDKEY ACADEMY

“Ik had voor mezelf een beeld geschapen over waar ik op mijn 38ste wilde staan. Dat beeld strookte niet met de werkelijkheid. Ik bereikte een plafond en er speelden dingen in relatie en werk. Ik wilde daar doorheen en had het gevoel dat ik hulp kon gebruiken om die extra stap te zetten. Ik heb een achtergrond in het professionele voetbal en daar kwam ook steeds meer aandacht voor mentale begeleiding, waardoor ik er al ervaring mee had. Omdat ik ook mijn zwakke punten aan wilde pakken zocht ik iemand die me de waarheid durft te zeggen en als je dan gaat googelen op de termen lifestyle coach, coaching en no-nonsense dan komt Wouter al snel boven. De reviews maar vooral ook wat hij over zichzelf vertelt op de website triggerden me en na de intake wist ik dat ik het wilde proberen.

Ik stond op een kruispunt op verschillende vlakken in het leven en had hulp nodig. Ik ging er blanco in en door de juiste timing van hulp vragen én de doortastendheid van Wouter zag ik snel resultaat. We zagen elkaar elke twee weken en na twee meetings liet Wouter zien dat het antwoord dichterbij lag dan ik dacht.

Wouter is een coach die nakomt wat hij belooft. Als het nodig is kiest hij voor een hardere aanpak en het is fijn dat hij zijn eigen ervaringen deelt. Het is niet iemand die alleen maar coachingopleidingen heeft gevolgd en zelf niets heeft meegemaakt. Hij heeft zelf ook een traject bewandeld dat hem maakt tot wie hij nu is. Ondanks de no-nonsense-aanpak is Wouter een warme persoonlijkheid die zorgt voor een veilige omgeving waarin je ook persoonlijke dingen durft te delen die je normaal niet zomaar aan anderen vertelt.

Als je een coach zoekt is het altijd belangrijk om goed onderzoek te doen en iemand te kiezen die bij je past. Wouter zit in een bepaalde hoek en dat moet bij je passen en als dat is wat je wilt dan ben ik ervan overtuigd dat je er een hele prettige samenwerking aan gaat hebben. Een succes rate van 95% zegt iets over zijn aanpak. Er hangt een bepaalde prijs aan, maar ik benaderde het niet zo vanuit de prijs. Het ging erom dat het mij verder hielp en als je het in dat opzicht zakelijk bekijkt dan verdien je de investering snel weer terug.

Ik vind het mooi dat Wouter zichzelf ook blijft ontwikkelen, dat hij staat voor de persoon die hij is en dat hij nakomt wat hij belooft. Het is ook mooi hoe hij mensen begeleidt om verder te komen en daar zijn voldoening uit haalt.”

Geoffrey Knijnenburg
Eigenaar Jan Knijnenburg BV

“Ik had al een aantal keer een coachingtraject gedaan, maar dat leidde niet tot het gewenste resultaat. Ik had nog steeds het gevoel dat ik niet meer zoveel voldoening uit mijn werk haalde. Geen voldoening halen uit werk wat je veertig uur per week doet heeft impact op alle levensgebieden daarom koos ik voor Wouter als personal coach. Met Wouter kon ik over alle elementen in het leven praten en ik zag al vrij snel welke met elkaar verband hielden. Ik kon daardoor meteen stappen zetten. Er waren ook onverwachte resultaten. Waar ik dacht dat werk mijn probleem was, bleek een onverwerkte scheiding na twintig jaar huwelijk een rol te spelen. Toen ik dat goed had afgesloten vond ik ook de voldoening in mijn werk weer terug.

Ik had Zo word je een gamechanger gelezen en verwachtte dat Wouter wat in het boek staat op mij zou gaan toepassen. Natuurlijk zag ik daar elementen van terug, maar ik merkte ook heel sterk dat hij zijn coaching aanpaste aan mijn vraag en aan mij als persoon. Door het boek had ik verwachtingen en in de praktijk is zeker aan die verwachtingen voldaan en meer dan dat. Het heeft me meer geholpen dan ik in eerste instantie had kunnen denken.

Wouter is een betrokken mens, duidelijk in zijn afspraken en consistent in zijn handelen. Wat me ook heel erg opviel is dat zijn niveau van coachen hoog bleef. Ik heb in het verleden coachtrajecten gedaan en als er aan het begin was betaald dachten sommige coaches ‘de buit is binnen’ en dan merkte ik dat het niveau van service en dienstverlening omlaagging, dat heb ik bij Wouter geen enkele keer gemerkt en dat vind ik heel prettig.

Werken met Wouter is de investering helemaal waard. Hij biedt een gratis eerste consult aan dus maak daar gebruik van om te kijken of hij bij je past. Je wordt namelijk wel aan het werk gezet, maar de resultaten zijn er ook naar. Na mijn traject had ik inzicht in wat mij voldoening geeft in het leven.”

Liesbeth Schneider
Zelfstandig Projectleider – Rijksoverheid

“Ik ben Elmas Duduk en naast zelfstandig ondernemer ben ik hoofd van de afdeling juridische zaken en inkoop bij een provincie.

Ik wilde meer dan ik deed en liep daarbij tegen mijn grens aan. Ik ging iemand zoeken die me kon helpen om het gebied buiten die grens te verkennen. Ik vond Wouter en heb een jaar getwijfeld over een samenwerking met hem omdat ik niet wist of het mijn investering en tijd waard was. Uiteindelijk besloot ik toch met hem te gaan samenwerken omdat hij een high-performance-coach is en dat past bij mij. Ik heb hem ook meteen gezegd dat ik niet op zoek was naar een bomenknuffelaar. Ik wilde iemand die mij echt verder kon helpen en dat paste dus heel goed.

Ik begon eraan met de verwachting dat ik mijn maximale potentieel zou bereiken. Ik heb er eigenlijk veel meer uitgehaald en dat maakte het traject verrassend. Ik kan nu meer uit mijn dagen en leven halen dan ik bij aanvang dacht. Ik doe nu ongeveer het dubbele ten opzichte van wat ik voor de coaching deed, maar nu zonder stress.

Wouter is als coach heel toegankelijk, direct en no-nonsense en hij vertelt je eerlijk waar het op staat. Achteraf gezien was het zonde van de tijd om te twijfelen over een samenwerking. Nu zeg ik gewoon doen, want je haalt er meer uit dan je aanvankelijk wenst. Het was de investering ook absoluut waard, zeker omdat de return on investment er ook al snel is.”

Elmas Duduk
Zelfstandig ondernemer – Hoofd Inkoop & Juridische Zaken Provincie

“Ik ben directeur bij Pelt & Hooykaas Groep, een bedrijf dat secundaire circulaire bouwgrondstoffen maakt voor de wegenbouw, aannemers, de betonsector en asfalteerbedrijven.

Ik wilde de doelen van het bedrijf op een hoger niveau krijgen en dan niet met een halfzachte aanpak maar op een no-nonsense-manier. Via Google kwam ik bij Wouter uit. Na het lezen van de reviews en zijn website dacht ik ja, die man ga ik eens benaderen voor een kennismaking. Wouter legde zijn aanpak uit, dat beviel me zeer goed en er was een klik dus we zijn een traject van drie maanden ingegaan met elke twee weken een meeting van een uur via Teams. Het is heel fijn dat wat je tijdens de ene sessie afspreekt de volgende sessie terugkomt en dat je moet toelichten wat je hebt gedaan en hoe je dat deed. Of wat je niet hebt gedaan en waarom niet. Wouter is dan redelijk kort door de bocht en maakt heel duidelijk dat je er wel aan moet werken als je iets wilt bereiken.

Het traject heeft me zowel persoonlijk als zakelijk heel veel opgeleverd. Ik heb nu meer focus op wat ik wil bereiken en verzand daardoor niet meer in ‘brandjes blussen’ en veel tijd kwijt zijn aan alledaagse dingen zoals de mailbox checken. Het heeft me ook geleerd meer focus te hebben op sporten zodat ik beter in mijn vel zit en daardoor beter kan reflecteren. Er is geen ruimte voor smoesjes, echt no-nonsense, afspraak is afspraak en klaar. Daar moet je aan wennen, maar dan merk je dat je na één à anderhalve maand in een soort cadans zit van de tweewekelijkse sessies en dan zorg je op tijd voor resultaat. Op het moment dat je gestructureerder gaat werken verandert je mindset ook, waardoor je pro-actiever met bepaalde zaken omgaat.

Naast resultaten was voor mij met name het no-nonsense-part belangrijk. Je doet wat je zegt en afspraken kom je na. Dat lijkt een strak regime maar het is meer gecontroleerd waardoor ik meer focus had en dingen kon afronden. Het was goed dat Wouter ook over zichzelf vertelde. Hij heeft zelf ook een aantal coaches waar hij mee spart. Ik vind het een goede ontwikkeling dat hij daar zelf ook mee bezig is. Het zorgt voor een gelijk speelveld, niet dat hij de meester en ik de leerling was. Het is een samenspel en Wouter is een prettig persoon om een coachingtraject mee te hebben.

Iedereen die een no-nonsense-businesscoach zoekt raad ik Wouter aan. Het is een gedreven mens met de focus op doelen die jij wilt bereiken en dat maakt het een goede investering. Ik zou zeggen absoluut doen!”

Edward de Jong 
Directeur bij Pelt & Hooykaas Groep

“Wouter staat bekend als de no-nonsensecoach en dat was precies wat ik nodig had. Hij is professioneel, kalm en kan goed luisteren. Wat me vooral heel erg is bijgebleven, ook omdat het me inspireerde, is dat hij heel zelfverzekerd in zijn antwoorden en adviezen is. Dat vond ik heel fijn.

Ik heb een taalschool en geef Nederlandse les aan expats en internationale studenten van de universiteit. Ik koos voor personal coaching omdat ik meer uit mezelf wilde halen maar dat lukte niet. Ik wist heel goed wat ik wilde, maar dacht te klein waardoor ik geen visie had en dus ook niet wist hoe ik daar moest komen. Ik leerde niet alles tegelijk te doen, maar het stap voor stap aan te pakken en het allerbelangrijkste wat ik heb meegekregen is altijd handelen vanuit de beste versie van mezelf. Het is heel fijn dat Wouter zich op meer levensgebieden richt omdat dingen in elkaar overlopen. Door de coaching ben ik gericht aan mijn toekomst gaan werken, heb ik weer focus en ik ben dichter bij mezelf gaan staan. Ik ontdekte ook dingen die ik niet verwachtte maar die wel heel waardevol waren.

Ik had verwacht dat Wouter heel ‘echt’ maar niet lief zou zijn in gesprekken en dat hij me geen dingen zou vertellen die ik altijd heb gehoord. Dat is voor een deel uitgekomen. Hij was echt en eerlijk, maar in plaats van de verwachte harde antwoorden deed hij dat op een heel tactische manier zodat hij ook echt tot me doordrong.

Als je er echt voor wilt gaan om de beste versie van jezelf te worden dan is Wouter de juiste persoon om je te helpen. Mijn advies is dan om echt all-in te gaan in een langer traject omdat je er dan het meeste uit kunt halen.”

Chandra Jainandunsing
Oprichter Let’s go Dutch

“Ik ben Ted van Deijck, ik werk met heel veel plezier bij de elho-groep, waar ik sinds september 2019 verantwoordelijk ben voor operations. Ik woon in Eindhoven en heb een dochter van achttien en een zoon van 21.

Ik ben soms wat te aardig, dus het is voor mij belangrijk om mensen beter mee te nemen in mijn verhaal en de boodschap meer direct en duidelijk op tafel te leggen. Ook als het een vervelende boodschap is. Dat geldt zowel voor mijn professionele als privéleven. Dat te aardig zijn zorgt er soms voor dat ik niet het hele verhaal vertel of dat ik dingen mooier maak dan ze werkelijk zijn, het zogenaamde sugar coaten. Daardoor komt niet altijd de hele boodschap over en dat is niet effectief.

Ik vond Wouter via internet en ik benaderde ook nog een andere coach die een inhoudelijk interessant verhaal had. Het verhaal van Wouter sprak me heel erg aan, vooral het no-nonsense-stuk, en in wat hij zelf meemaakte zat een deel herkenning. Daarnaast sprak zijn stijl me heel erg aan, het authentieke en het gevoel dat de coaching bij hem beter wordt geborgd gaven de doorslag.

Wouter bracht een bepaalde energie mee en ik ging anders tegen dingen aankijken. Het werd overzichtelijker en het was ook vaak denken in mogelijkheden. Ik merkte dat eigenlijk al direct na de eerste coachingsessie. Ik kreeg inzichten waar ik mee aan de slag kon en dat gaf gelijk ook veel energie. Het was niet zo dat ik na drie maanden klaar was. Ik moet nog wel verder aan de slag met de verkregen inzichten. Daar kan ik de komende twee jaar nog wel mee vooruit.

Wat Wouter heel knap deed is kijken naar waar bepaald gedrag vandaan komt. Toen ik die inzichten eenmaal had, was het makkelijker om er iets mee te doen en het ook blijvend te veranderen. Er waren ook onverwachte inzichten. Ik had me nooit zo gerealiseerd waar bepaald gedrag vandaan kwam. Soms heb je dat al in je jeugd aangeleerd. Het was mooi om dat te ontdekken. Het was ook fijn om gesprekken in een brede scope te hebben. Het hield niet op bij de rol op mijn werk of de rol thuis. We keken echt naar het geheel.

Wouter is een no-nonsensecoach die zorgt voor blijvende veranderingen. Hij is direct, analytisch heel scherp en sterk in meedenken. Hij probeert je echt te doorgronden en te begrijpen. Hij verdiepte zich helemaal in mijn persoon en van sessie naar sessie vergat hij niets van wat hij eerder had gehoord. Dat was erg prettig om te ervaren. Als mens is hij een heel prettig persoon die zich kwetsbaar opstelt en dingen over zichzelf vertelt. Soms had hij een bepaalde mening of ervaring die niet altijd overeenkwam met mijn beleving en soms was het een klein beetje dogmatisch wat hij zei, maar hij was en is zeker authentiek en oprecht.

Als je een totale scope van jezelf wilt krijgen met een blijvende verandering in je gedrag, dan is een coachingtraject zeker aan te bevelen. Doe een consult en ga zeker met Wouter in zee als je een klik voelt.”

Ted van Deijck
Chief Operating Officer bij elho

“Mijn naam is Erik Lohuis en ik werk voor een hr-bedrijf dat wereldwijd data-entry-specialisten inzet voor customersupport en chat-operators. Dat doe ik met een heel leuk team.

Ik wilde het iedereen naar de zin maken, Wouter noemt dat een pleaser. Het zorgde ervoor dat ik veel tijd kwijt was aan randzaken en het luisteren naar problemen van anderen. Dat laatste is in mijn functie wel belangrijk, maar het werd me wat te veel. Door beter te plannen kwam ik erachter dat ik veel meer rust kan krijgen en dat is een belangrijke winst. Ik leerde van mijn traject ook om eerst aan mezelf te werken en te zorgen dat voor mij alles goed staat, en dan pas kun je goed voor andere mensen zorgen.

Ik koos voor Wouter omdat hij ooit ook een pleaser was. Als ervaringsdeskundige kon hij me naar mijn idee het beste helpen. Toen ik met het traject begon verwachtte ik dat ik met name op zakelijk vlak bezig zou gaan. Wat me eigenlijk heeft verbaasd is dat ik er met name op persoonlijk vlak verbeteringen uit heb weten te halen. In de allereerste sessie gaf ik alle kernpunten in mijn leven een cijfer. Toen ik dat na 3,5 maand opnieuw deed was er op alle vlakken vooruitgang geboekt. Ik heb rust in mijn agenda en mijn hoofd. Ik zet mezelf in het middelpunt. Als belangrijk onverwacht resultaat kwam ik erachter dat ik wat ongezonde eetgewoonten had. Ik ben inmiddels dertien kilo afgevallen dankzij advies van Wouter en een coach die ik via hem ken. Het is een mooi bijproduct van de sessies. De verwachting dat ik na dit traject beter in mijn vel zou komen te zitten is dus zeker gelukt.

Als coach kon Wouter soms wel streng zijn, maar over het algemeen was hij een heel doortastende en oplossingsgerichte sparringpartner waarmee ik problemen en uitdagingen kon delen en uitgebreid bespreken. Als mens is hij een vriendelijke man en zeer no-nonsense en altijd goed bereikbaar, ook als je met een probleem zit is hij er voor je om te helpen.

Als je een samenwerking met Wouter overweegt, zorg dan dat je echt de investering kunt doen, ook qua tijd. Het is zeker een investering die zowel persoonlijk als zakelijk je leven flink kan veranderen.”

Erik Lohuis
Eigenaar Hanzefactor B.V.

Mijn naam is Chris Riemens en ik ben werkzaam als hoofdredacteur van FHM. Ik heb gekozen voor een personal coach om mezelf uit te dagen om me verder te ontwikkelen en te groeien naar een volgend niveau. Ik heb één keer per maand een sessie met Wouter en in de afgelopen zes maanden heb ik op alle vlakken enorme stappen gezet. Zowel fysiek als mentaal als op zakelijk gebied. Zo ben ik in drie maanden tijd twaalf kilo afgevallen, heb ik onze FHM500 campagne harder gerockt dan ooit en heb ik helder voor ogen hoe ik op zakelijk gebied kan doorgroeien. Het is heerlijk om met een onafhankelijk en intelligent persoon als Wouter te kunnen sparren over alle facetten van het leven. Hij houdt mij een spiegel voor waardoor bepaalde troebele blikken opeens kristalhelder worden. Op basis van zijn online-profiel komt hij hard en streng over, maar ik ervaar Wouter als een warme en hartelijke man, die er uiteraard niet voor terugdeinst om je de waarheid te zeggen, ook als die niet leuk is. Maar bovenal stimuleert en motiveert hij mij enorm om het beste uit mezelf te halen. Ik vind zijn coachingsessies enorm waardevol en kijk ernaar uit om met zijn hulp nog verder te groeien.

Chris Riemens
Hoofdredacteur / Editor in Chief FHM

“Ik ben Wilco Voshol, eigenaar van Voshol warmte – elektrotechniek. Wij werken voornamelijk in de tuinbouw en zorgen voor verwarming, elektra en isolatie.

Ik nam het bedrijf over van mijn vader. Hij deed het op zijn manier en ik op de mijne en dat zorgde ervoor dat ik zoekende was naar hoe ik het op een goede manier aan kon pakken. Ik kon niet de juiste balans vinden tussen privé en werk.

Zoals de meesten die een coach zoeken ben ik gaan googelen. Ik vond een coach, daar heb ik een rondje mee gelopen maar dat was niks dus ik zocht verder. Ik stuurde Wouter een mailtje en er volgde een telefonische intake. Ik heb twee uur met hem aan de telefoon gezeten en er was gelijk wel een klik. Hij heeft ook dingen gehad met zijn vader en ik dus ook en daardoor dacht ik ‘hier kan ik echt iets aan hebben’. Ik had verwachtingen en doelen en die heb ik gehaald. Ik zit nu in een derde traject en dat zou ik niet doen als het niet het gewenste resultaat had.

Ik werd echt wel serieus met de neus op de feiten gedrukt. Er kwamen zoveel dingen naar boven, veel meer dan ik vooraf had gedacht. Ook minder leuke dingen, maar dat hoort er ook bij. Ik denk dan altijd maar dat het een reden heeft dat het gebeurt en uiteindelijk komt er het gewenste resultaat uit. Na ongeveer een half tot driekwart jaar kreeg ik in de gaten dat ik dingen aan het veranderen was. Ik kreeg ruimte omdat ik veel zaken op een andere manier ging aanvliegen. Dat gaf naast rust in mijn werk ook een betere gezondheid, eigenlijk is het een totaalplaatje en op zakelijk gebied ben ik er heel erg op vooruitgegaan.

Je moet wel ergens tegen kunnen, vooral in het begin want dan is Wouter gewoon hard, maar iedere volgende sessie kwam ik erachter dat hij ook een heel gemoedelijk mens kan zijn. Hij is hard, maar hij heeft ook gewoon een zachtere kant.

Ik heb zeker hardheid nodig, maar ik vind het ook prettig om een normaal en goed gesprek met iemand te hebben. Wouter is daarom de ideale coach voor mij. Het hangt er natuurlijk vanaf wat je zoekt, maar ik beveel hem zeker aan. Het is een topgozer en een goede coach waar ik veel van heb geleerd.”

Wilco Voshol
Directeur Voshol Warmte – Elektrotechniek B.V.

“Ik ben voedingsgedragdeskundige en ik begeleid mensen met eetproblemen of verstoord eetgedrag. Het is voor mij belangrijk dat mensen zich bij mij thuis en relaxed voelen en ze moeten bij mij passen en andersom, zodat we een optimaal resultaat kunnen bereiken.

Bij het opstarten van mijn eigen bedrijf liep ik continu tegen dingen aan waar ik niet verder mee kwam. Ik begon iedere keer met opzetjes uitwerken, liep ergens tegenaan en stopte dan weer waardoor ik mijn business nooit echt goed heb opgezet. Ik had hulp nodig van iemand die er verstand van had en ik ben met Wouter aan de slag gegaan. Precies de punten waarop het nodig was zijn aangepakt.

Ik was op zoek naar iets anders dan de gewone, gemiddelde coach zoals je die overal kunt vinden. En wat is dan anders? Ik hou van recht voor zijn raap, eerlijk, het is zoals het is, iemand die er niet omheen draait en die echt wel van aanpakken weet. Zo zit ik in elkaar en ik hou ervan als ik dat ook terugkrijg. Daar ben ik naar op zoek gegaan en dan kom je al snel bij Wouter uit. Ons eerste gesprek bevestigde precies wat ik overal teruglees over zijn werkwijze. Ieder consult eindigde met het vaststellen van doelen voor de volgende afspraak. Die ben ik altijd nagekomen waardoor ik snel resultaat bereikte.

Binnen zes maanden had ik de business staan waar ik naar op zoek was. Ik had helderheid in hoe ik het neer wilde zetten en wie ik ben als coach. Wouter zorgde ervoor dat ik op de moeilijke momenten waar ik de vorige keren opgaf nu wel doorzette. Dat was zeker niet altijd leuk of makkelijk maar nu is het me wel gelukt. Het mooiste vond ik het opzetten van de website. Dat wilde ik snel regelen, maar ik vond het steeds niet goed genoeg, tot Wouter zei dat we de site gewoon de lucht in gingen gooien en dat is een supergoede stap geweest. Na de eerste sessie had ik al helder wat ik uit wilde dragen en dat was gaaf want dan weet je precies waar je voor aan het werken bent. Een derde verwachting was hulp krijgen bij de stukken waar ik te weinig verstand van heb en met de kennis van Wouter is dat ook absoluut gelukt. Door Wouter en zijn kennissenkring had ik mijn eerste cliënt al voor we klaar waren met het traject en die had ik niet zien aankomen. Dat was een totale verrassing.

Het is een grote investering, maar ik was er direct van overtuigd dat ik terug zou krijgen wat ik wilde en ik heb het uiteindelijk ook terugverdiend dus dan is het de investering zeker waard. Ik heb mijn doel behaald; ik ben als mens gegroeid en mijn bedrijf staat op de kaart.

Wouter is als coach heel consequent, zelfverzekerd, duidelijk en ad rem. Hij weet waar hij over praat en in welke richting hij je moet sturen. Hij staat bekend als no-nonsense en vrij hard. Ik had het niet nodig maar ik denk dat hij dat zeker kan zijn als iemand afhaakt. Misschien is het ook zijn kracht dat dat niet eens gebeurt. Als mens is hij oprecht en heeft het beste met mensen voor. Hij blijft altijd dicht bij zichzelf en laat anderen hun eigen keuzes maken.

Het is heel persoonlijk wat voor soort coach bij je past, maar Wouter is zeker een prettige coach om mee te werken en je gaat doelen bereiken als je daar zelf honderd procent voor staat en gaat. Je moet wel houden van directheid en helderheid en openstaan voor de spiegel die je krijgt voorgehouden. Ik heb mooie stappen gezet en ik zou het zo weer doen.”

Puck Reckers
Straight to the point voedingsgedragcoach

Mijn naam is Janieck, ik ben een singer-songwriter en muziekproducer. Ik zat een tijdje in een negatieve denksfeer, als eigen baas is het soms knap lastig jezelf te motiveren en al helemaal in coronatijd. Even de pen neerleggen en de schuld geven aan externe factoren word je dan wel makkelijk gemaakt. In eerste instantie kwam ik niet bij Wouter voor mijn carrière, ik kwam voor een betere mentale – fysieke gezondheid. Hij kwam al gauw met het concept van Janieck 2.0. Wie is dat? Wat doet hij allemaal op een dag? Hoe staat hij in het leven? En daar kon ik al snel wat mee. Elke keer als ik voor een keuze kwam te staan stelde ik mezelf de vraag ‘wat deed ik vroeger, en wat doe ik nu?’ Al snel merkte ik dat het tweede mij velen malen gelukkiger maakte. Naarmate mijn mentale en fysieke gezondheid verbeterde, ging het met mijn carrière ook beter, en zo stegen alle onderdelen van mijn leven mee. Want dat is de bedoeling, een betere versie van jezelf worden. Wouter focust niet op één onderdeel, hij ziet het hele pakket. Ik heb met heel wat mensen gesproken over leven verbeteren maar met de hulp van Wouter is het ook gelukt. En inderdaad, echt no-nonsense. Hij geeft je inzicht, focust op het heden en toekomst in plaats van het verleden, hij inspireert/motiveert je en is een stok achter de deur.

Janieck
Singer-songwriter (goud, platinum & 13.8 miljoen luisteraars) en muziekproducer

“Wouter heeft mij heel goed geholpen bij het bepalen van mijn nieuwe doelen en de manier om daar te komen én met een stuk persoonlijke ontwikkeling. Dat laatste was geen onderdeel van de opdracht maar ik zette wel enorme stappen op dat gebied.

Ik wilde private banker zijn en toen ik dat doel had bereikt wilde ik iets anders. Ik nam een sabbatical om na te denken over wat ik met mijn toekomst, mijn leven en mijn tijdsbesteding wilde. Ik geloof er heel sterk in dat begeleiding van iemand met verstand van dat soort vragen helpt, dus ik ging op zoek naar een lifecoach om eens even echt goed te graven. Ik had contact met verschillende coaches om te kijken bij wie ik me goed voelde en van wie ik het idee had dat ze me echt konden pushen en me verder konden helpen. Uiteindelijk had ik een gesprek met Wouter en een andere coach. Wouter gaf me zeer sterk het gevoel dat hij mij kon helpen met mijn situatie. Geen standaardtraject, maar echt mijn vraag stond centraal. Ook zijn oprechtheid en eerlijkheid spraken me aan.

Ik stond voor de uitdaging om erachter te komen wat ik wilde en wat voor mij de belangrijkste dingen waren. Daar moest ik eerst antwoord op hebben om vervolgens een plan te maken en daar heeft Wouter mij geweldig goed mee geholpen. Aan het begin van mijn sabbatical wist ik oprecht nog niet waar ik naartoe zou gaan. Mijn pad was een lege A4 die gevuld moest worden. Met dank aan Wouter staan er nu een concreet plan en doel. Ik weet waar ik naartoe ga en hoe ik dat ga doen. Ik ben nu druk bezig om mijn leven volledig om te gooien en mijn droom achterna te gaan: van mijn passie mijn werk maken en leven als muzikant.

Tijdens het eerste gesprek keken we naar mijn tevredenheid op een aantal gebieden van mijn leven, zoals carrière, relaties met vrienden en familie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Daardoor kregen we al redelijk in beeld waar mijn ontwikkelpunten lagen. Daar konden we snel mee aan de slag waardoor ik ook al snel resultaten boekte.

Wouter gaf vanaf moment één aan dat hij niet mijn vriend was en dat hij er ook niet was om me te pleasen en aardig voor me te zijn. Hij kon zo nu en dan confronterend en keihard zijn, maar dat is ook juist datgene wat ik zocht in een coach. Dat was ook het grote verschil met de andere coach die ik sprak. Die was toch wat liever en meebuigend. Wouter durfde 1-op-1 te zeggen wat hij vond en wat hij wilde.

Het was het geld absoluut waard. Het is een investering in je persoonlijke ontwikkeling. Dat is wat anders dan coachtrajecten die gericht zijn op het professioneel beter presteren. Het kost geld, maar het levert je zo ontzettend veel op. Het zou voor heel veel mensen goed zijn om een dergelijk traject in te gaan, je leert er bijzonder veel van over jezelf. Bedenk als je een traject met Wouter overweegt van tevoren goed wat je wilt. Hij is hard als coach en daar moet je tegen kunnen. Weet dat er wat van je gevraagd wordt, dat je er hard voor moet werken en dat het niet altijd leuke en gezellige gesprekken zijn, maar daardoor zet je wel de stappen waardoor je aan het einde van het traject denkt ‘wow, wat ben ik ver gekomen en ik had niet gedacht dat ik hier nu zou staan’.”

Johan Wienen

“I can highly recommend Wouter as a personal coach and can fully understand after working with him why he is the best coach in the Netherlands. Wouter has given me a whole new perspective on my life and business which will continue to add value and serve me for the rest of my life.”

Kieron Webb
Owner & Creative Director The London Barber

“Ik had tien jaar lang een goedlopend eigen bedrijf, maar ik wilde in vaste dienst ervaring opdoen als leidinggevende. Ik werk nu als afdelingshoofd voor een medisch-chemisch bedrijf en daar stuur ik een team van vijf mensen aan. Ik liep tegen situaties aan waarvan ik niet wist hoe ik daar mee om moest gaan. Ik kreeg twijfels over mijn eigen leiderschapsstijl en daar lag ik regelmatig wakker van. Ik bleef in rondjes draaien en kon het zelf niet oplossen. Een coach kan je dan een andere visie geven en daarom riep ik de hulp van Wouter in.

Ik ging googelen en zocht eigenlijk naar iets heel anders, een voedingscoach geloof ik omdat ik ook iets aan mijn gewicht wilde doen, maar toen vond ik Wouter. De term no-nonsense sprak me gelijk aan en ik dacht daar moet ik gewoon mee samenwerken, ik denk dat dat helpt.

Door het zien van zijn website en de testimonials van anderen had ik het gevoel dat Wouter bij me zou passen. Ik ben zelf ook van no-nonsense en zo wilde ik ook aangepakt worden. Ik had bij andere coaches het idee dat we heel veel zouden praten over gevoel en situatie maar ik wilde een pragmatische oplossing en dat gevoel dat komt wel. Het ging meer om inzicht en ik had de indruk dat ik dat bij Wouter kon vinden.

Met hem samenwerken was sowieso fantastisch want hij was 24/7 beschikbaar. Hij was er altijd en ik kreeg direct respons als ik me geen raad wist met een situatie. Hij bracht me dan weer heel snel terug tot mijn eigen kern, waardoor ik toch zelf verder kon.

Ik kon Wouter echt vertrouwen, ook met de meest persoonlijke gedachten en daar had hij dan een adequate visie op waar ik iets mee kon. Ik heb echt het gevoel dat ik als persoon ben gegroeid en steviger in mijn schoenen sta in mijn huidige rol. Ik kreeg vanuit het bedrijf de respons dat ze verschil zien en dat ik Wouter misschien maar als coach moet houden.

Er vielen veel puzzelstukjes op hun plek. Je zou zeggen wat kan je meer bereiken in vier maanden dan het leggen van een basis, maar er is zoveel meer uit voortgekomen dan ik ooit had gehoopt. Voor mij heeft hij alle verwachtingen vervuld en veel meer dan dat.”

Birke Geurts
Head of Global Regulatory Affairs

Ik ben Remco de Waard, consultant voor duurzame aquacultuur voor organisaties die de ambitie hebben om een footprint te ontwikkelen in de Europese markt. Ik leerde Wouter begin 2021 kennen, toen ik voor mijzelf had besloten dat ik dingen anders wilde gaan doen. Ik liep tegen problemen aan in het structureren van mijn werk, het halen van mijn ambities, het bepalen van realistische doelstellingen, mijn relatie liep niet goed en ik had nog wat praktische zaken zoals roken waar ik graag vanaf wilde. In de basis kwam het erop neer dat ik wat handvatten nodig had, zodat ik weer vanuit mijn eigen kracht kon handelen om zo verder te komen en te landen bij een gevoel van voldaanheid, tevredenheid en geluk.

In het selectieproces sprak / interviewde ik verschillende coaches. Dan merk je al snel dat iedere coach een eigen stijl heeft. Ik heb voor Wouter gekozen vanwege zijn praktische instelling om problemen te bespreken en op te lossen. Dat was waar ik behoefte aan had omdat mijn problemen van redelijk praktische aard waren. Ik ben tevreden over de tastbare resultaten, waarover zo meer. Het bestbehaalde resultaat is de veranderde mindset dat ik op eigen kracht doelen kan bereiken. Ondanks dat ik onbewust nooit anders gehandeld heb, is het bewust handelen vanuit mijn kracht een sterk gevoel dat ik niet meer los zal laten.

Vanuit een tastbaar perspectief heb ik bereikt wat ik wilde. Ik ben gestopt met roken, sport nu drie tot zes keer per week en voel mij heel fit, ik veranderde mijn eetgewoonten en houd die goed onder controle en dat zie ik ook terug in mijn gewicht. Mijn relatie is na een periode van evalueren en proberen samen een nieuwe basis te vinden toch beëindigd. Wouter heeft mij geholpen in het structureren van gedachten en de juiste vragen te stellen in het proces om de juiste beslissing te kunnen nemen. Ik had gedacht dat ik ongelukkig, eenzaam en alleen zou zijn in de periode daarna, maar ik voel me beter in balans als ooit tevoren, sterk en ontspannen.

Ik heb de samenwerking met Wouter als prettig ervaren. Ik ben content met het resultaat. Wouter vraagt een stevig tarief voor het programma dat hij aanbiedt. Mocht je overwegen om bij Wouter een traject te starten, dan is mijn advies om je problemen goed te formuleren en met Wouter te bespreken of je verwachtingen haalbaar zijn. Denk er daarbij ook over na of de coachstijl van Wouter past bij de challenges waar je tegen aan loopt. Ik wens je in ieder geval heel veel succes in het maken van de juiste keuze.

Remco de Waard
Consultant aquacultuur

“Ik ben Sebastiaan, 35 jaar en ik ben werktuigkundige.

Ik had er last van dat ik heel aardig was of juist helemaal niet en ik kon daar geen middenweg in vinden. Ik kon niet echt contact maken met mensen en ik was een beetje geïsoleerd naar mijn gevoel. Ik volgde al eens eerder een coachingtraject en dat heeft wel geholpen maar niet zoals ik wilde. Ik was in paniek, ik moest iets doen en ik dacht ‘een personal coach gaat mij hier mee helpen’.

Ik googelde op een coach en kwam als eerste Wouter tegen. Ik las in zijn verhaal dat hij ook ooit een pleaser was en dat was ik ook, dus ik heb hem een berichtje met mijn verhaal gestuurd. Dat leidde tot een intake en een traject. Direct nadat ik met Wouter had afgesproken dat hij me ging coachen voelde ik me al een stuk beter. Het voelde zelfverzekerder dat ik iemand had om mee te praten en ik durfde ook meteen al meer mezelf te zijn. De derde sessie was echt een doorbraak voor mij. Ik vertelde over mijn ex en de omgang met mijn kinderen. Toen gaf Wouter aan wat niet handig was en we bespraken wat ik zou kunnen doen. Dat heb ik gedaan en toen ben ik stappen gaan zetten. De relatie met mijn ex is nu heel erg veranderd. Ik regelde nog dingen die ik helemaal niet meer hoefde te regelen en ik was niet lief voor mezelf. Dat ben ik nu wel en ik verzorg mezelf een stuk beter. Ik sta zelfverzekerder in het leven en ben een stuk rustiger geworden. Ik ben eigenlijk nooit meer boos, nog wel eens te aardig. Er is nog werk aan de winkel maar ik ben trots op mezelf.

Wil je echt stappen gaan zetten dan kan je Wouter als coach nemen. Je moet wel durven om het ongemak aan te gaan. Wouter gaat je daarbij helpen, maar je moet er zelf ook aan werken. Ik probeer meer mensen te overtuigen om een coach te nemen die bij ze past, maar mijn ervaring is dat de meesten het niet durven. Ik kan alleen maar zeggen doe het als je eraan toe bent.”

Sebastiaan Hildering
Werktuigkundige

Ik wist dat ik meer uit het leven kon halen, maar ik zat in een vicieuze cirkel waardoor dat niet lukte en dat is het meest frustrerende ever. Na een aantal jaren zonder succes zelf proberen om uit die cirkel te komen, besloot ik om een personal coach in te schakelen. Ik zag de website van Wouter en die sprak me meteen aan. Ik koos voor hem omdat hij mij een zeer gedisciplineerde coach leek en inmiddels weet ik dat hij dat ook is! Al binnen enkele coachingsessies had ik voor zowel werk als privé meer helderheid en kon ik vrijwel meteen aan de slag met mijn nieuwe pad. Ik weet nu beter wat ik wil en daarnaast gaf hij mij zoveel inzichten in bepaalde gebieden in mijn leven dat ik die naar een high performer level kon tillen. Wouter wil ook altijd het beste uit zichzelf halen en daardoor heeft hij veel praktijkervaring die dus ook voor anderen leerzaam is. Hij is een no-bullshit-coach die zegt wat jij nodig hebt en niet wat jij wilt horen, maar hij is ook een fijn mens met het hart op de juiste plaats. Leuk om te vertellen is ook dat hij mij geheel onverwacht op het coachingspad bracht. Naast mijn baan in loondienst, werk ik nu ook als parttime lifecoach en dat vind ik ontzettend tof. Een samenwerking met Wouter is niet goedkoop, maar het was de investering honderd procent waard. Denk je erover om met Wouter te gaan werken? Dan kan ik alleen maar zeggen: Niet twijfelen gewoon doen!

Harsha van Ast
Senior Manufacturing Operator at The Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson

Op bepaalde momenten in ons leven raken we weleens verstrikt in beperkte referentiekaders. De keuzes die we maken worden onbewust gemaakt en vaak ingegeven door omstandigheden. Dat gebeurde bij mij ook. Ik leidde een leven waarvan ik dácht dat het op mijn manier was, maar dat bleek niet waar te zijn dus het was tijd voor actie. Na de coaching door Wouter is mijn leven weer zoals het vroeger was, maar dan met een nog betere versie van mijzelf. Discipline, commitment en dankbaarheid speelden altijd al een grote rol in mijn leven. Het grote verschil is dat ik nu mijn keuzes bewust maak en me daadwerkelijk niet meer laat afleiden van mijn doelen. Ik leid mijn leven op een manier die ik altijd heb gewild. Hoe fijn is dat! Het traject met Wouter zorgde, zowel privé als zakelijk, ook voor een sterke positieve aantrekkingskracht en het was prettige samenwerking.

Sertel Ortac
Matrassenmaker.nl – Eigenaar

Ik was op zoek naar een coach die begrijpt waar een succesvol persoon zoals ik mee rondloopt. Iemand die de geneugten en de pijnen begrijpt. En iemand die zichzelf al heeft bewezen op het gebied van coaching. Heel eerlijk gezegd kende ik Wouter al van vroeger, maar door weinig contact te hebben gehad en mijn drukke leven wist ik niet of Wouter in staat was om mij te helpen.

Het was erg interessant om op zijn website over hem en de mensen die hij eerder heeft geholpen te lezen. Ik schreef hem en hij reageerde binnen dertig minuten.

Tijdens het consult vroeg hij me waar ik precies aan wilde werken. Hij maakte vanaf het begin duidelijk dat hij alleen werkt met mensen met wie hij een connectie heeft en die bereid zijn te veranderen. Voordat je iemand als Wouter benadert, moet je klaar zijn om aan jezelf te willen werken. Enkel dan kan Wouter je helpen de resultaten te bereiken die je zoekt.

Ik besloot met Wouter samen te werken omdat we vanaf het begin een goede chemie hadden, zijn aanpak rechttoe rechtaan was en we op dezelfde lijn zaten. Wouter en ik definieerden de gebieden waar ik aan wilde werken, mijn carrière, relaties, sociale leven, en stelden een strategie op om aan de slag te gaan. De grootste uitdaging was om mijn gewoonten te veranderen, dus we hebben ze gedefinieerd en getransformeerd. Ik merkte dat er om te beginnen een gevoel was van ‘fake it, till you make it, maar na een week of twee begon ik diverse veranderingen in mijn leven te zien. Het was een uitdaging om dit zelf te overwinnen, maar Wouter was er altijd voor mij. Wouter geeft enkel om resultaten omdat hij weet dat ik zoveel beter kan. Hij heeft een bijzondere manier van denken waar ik zelf nog nooit eerder over heb gelezen.

Na coaching met Wouter realiseer ik me dat ik een rustiger mens ben geworden. Ik ben nog meer gefocust, doe enkel de dingen die in lijn zijn met mijn doelen en ik neem alles niet meer zo serieus en dit was iets wat ik helemaal niet verwachtte. Ik ben mijn hele leven serieus geweest, dus deze verandering was echt significant en heeft nu veel invloed op mijn leven, op een goede manier.

De coaching van Wouter is duur, maar het heeft mijn leven en manier van handelen veranderd. Zou ik het zonder hem hebben bereikt? Jazeker, maar het zou me jaren hebben gekost om daar te komen, met Wouter heb ik het binnen drie maanden bereikt. Het was een investering in mezelf en het was een geweldige investering. Uiteindelijk was de ‘dure’ investering een zeer goedkope investering. Sterker nog: het heeft mij op financieel gebied minstens tien keer zoveel opgeleverd.

Wouter is erg veeleisend, hij verwacht dat je hard werkt. Hij geeft je de strategie, maar je moet het zelf doen. In het begin komt hij misschien een beetje arrogant over, maar hij is gewoon een echt zelfverzekerd mens, hij is wie hij is – een brutaal eerlijke, rechttoe rechtaan persoon en ik hou ervan. Maar hij heeft ook een zachte kant, die zal je al snel genoeg bij hem naar voren zien komen.

Als je op zoek bent naar een boost in je leven, neem dan contact met hem op en ga gewoon met hem zitten om alle veranderingen te bespreken die je in je leven zou willen beleven.

Dave Corporaal
Production Director Midocean

Als Director Sales & Marketing en mede-eigenaar van DGF Group NV ben ik altijd druk en voel ik me vaak een jongleur die alle ballen in de lucht probeert te houden.

Naast het aansturen van het sales-team en de marketingmedewerkster, ben ik ook verantwoordelijk voor de sales van één van onze productenpakketten, wat eigenlijk al een dagtaak op zich is. Hectiek alom, want sales laat zich moeilijk plannen. Het gevolg is dat ik veel te weinig tijd kan besteden aan bijvoorbeeld de toekomst en strategie van het bedrijf.

Ik ben op zoek gegaan naar een personal coach om me handvatten te geven en mijn vaardigheden en gedrag in mijn rol als verkoopdirecteur te verbeteren. Al zoekend op het internet kwamen een aantal coaches naar boven die me aanspraken, waarbij Wouter me het meest “triggerde”. Na de website en de artikelen in de media uitgebreid gelezen te hebben, besloot ik met Wouter een coachingtraject van drie maanden te starten.

Waar Wouter gedurende het hele traject op hamerde is: PLANNEN. Alles wat je kunt plannen in je agenda zetten en dat ook daadwerkelijk uitvoeren. Voor mij was dat een hele omslag, ik heb snel de neiging om “afspraken met mezelf” te verzetten of weg te klikken. Ik ben er inmiddels wel van overtuigd dat het veel beter is om zoveel mogelijk te plannen, zowel korte- als langetermijnzaken, en dat ben ik gedurende het traject steeds meer en beter gaan doen. Het geeft me meer structuur en rust in mijn werkzaamheden en helpt me focussen op belangrijke dingen.

Ik heb de samenwerking met Wouter als heel prettig ervaren. Eerlijk gezegd heb ik niet de harde aanpak ervaren waar ik over gelezen had. Misschien was dat niet nodig of is het ook meer een stukje “imagebuilding” van Wouter.

De coaching en Wouter als persoon waren absoluut no-nonsense, “down to earth”, zoals ik zelf ook ben, dus dat was voor mij erg fijn.

Ik kan Wouter van harte aanbevelen als personal coach, klankbord en luisterend oor!


Kees Bakker
Director Sales & Marketing / mede-eigenaar van DGF Group NV

This guy is a beast!

Wouter is niet zomaar een coach. Wouter is een coach die mij geholpen heeft om op ieder gebied van mijn leven mijn grenzen te verleggen. Als eigenaar van een toonaangevende Elite Sportschool weet ik als geen ander dat je slechts écht resultaat kan bereiken in je leven als je door de weerstand heengaat.

Wouter liet mij tijdens het consult al direct weten dat als ik niet bereid was om door weerstand heen te gaan dat ik naar een andere coach op zoek moest. Toen hij dat zei wist ik direct dat het menens was. Met Wouter ‘valt niet te fucken’. Adviezen aannemen van coaches kan lastig zijn. Vooral omdat er veel bullshit-coaches zijn zoals Wouter ook aangeeft. Omdat Wouter zichzelf continu kwetsbaar opstelt en zijn persoonlijke tegenslagen met mij deelt, wist ik direct tijdens het consult al dat hij een ‘ander type coach is’.

Wouter is ‘een beast van een coach’ zoals we het in onze sportschool noemen! Hij is een echte no-nonsensecoach die geen rekening houdt met mijn ego en daarbij is hij ook nog eens een voorbeeld op het gebied van zowel lichamelijke als geestelijke fysiekheid. Wouter weet waar hij het over heeft, of het nou op het gebied van gezondheid, carrière, liefde, management of financiën is.

Dit maakt coaching door Wouter zo ontzettend plezierig en energiek. In slechts één sessie heb ik complete helderheid gekregen en vanuit daar zijn we rechtstreeks op mijn doelen afgegaan. Als ik ergens mee zat of iets wilde delen dan kon ik dit direct doen via zijn WhatsApp. Wouter brengt coaching naar een geheel nieuw level. ‘No wonder’ dat hij een boek heeft geschreven over het worden van een gamechanger.

Als je bereid bent om door de weerstand heen te gaan en resultaten wilt bereiken waarvan je denkt dat ze niet mogelijk zijn, dan is Wouter de coach voor jou. Ben je dat niet dan moet je op zoek naar een andere coach.

Matt Carlin
Eigenaar Elite Sportschool

Ik nam contact op met Wouter voor ondersteuning bij het ontwikkelen van bepaalde soft skills, omdat deze me belemmerden in mijn professionele en privéleven. Ik had geen eerdere coachingervaring, dus ik was er niet van overtuigd dat het in mijn geval zou werken. Ik besloot echter om het toch een kans te geven met de intentie om voor mezelf de beste coach te vinden.

Tijdens het consult legde Wouter uit hoe hij werkt en wat ik kon verwachten. Hij was zeer professioneel, eerlijk maar ook makkelijk in de omgang en geestig en ik had het gevoel dat hij me kon helpen.

De sessies waren intensief en eye-openend. Wouter leeft en ademt persoonlijke ontwikkeling, leest mensen snel en kan gedachten en overtuigingen in de gewenste richting sturen, verwijzend naar universele principes van menselijk gedrag, zijn eigen of andermans ervaringen, boeken of films. Ik voelde me bijna gehypnotiseerd en merkte onmiddellijk veranderingen in zowel mijn denken als mijn gedrag op. Ik kon ook tussen de sessies door op hem rekenen en hij steunde me bij een zeer belangrijke beslissing waar ik voor stond. Aan het einde van de coaching liet Wouter de progressie zien in concrete scores en was ik verbaasd over hoeveel er was veranderd. Ik kon nauwelijks geloven waar ik was toen ik hem voor het eerst sprak.

Ik kan Wouter van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een no-nonsensecoach die zowel brutaal eerlijk is en ook waar je een zeer plezierige coaching mee kan hebben. Hij kent elk aspect van zijn vakgebied en weet wat er nodig is om je te brengen waar je heen wilt. Hij geeft je het meest gerichte advies en houdt je verantwoordelijk voor de afgesproken acties zodat je niet uit koers raakt. Je zult verrast zijn hoe hij je leven radicaal kan veranderen.

Chris Parkes
Winnaar van de Temple Spa Directors Award. Manager & Consultant

Wouter is marmite. Je zult hem leuk vinden of niet en ik weet zeker dat hij het ook met die samenvatting eens zou zijn.

De coaching van Wouter is geweldig. En dat zeg ik niet zomaar. Straight to the point, hij zegt dingen zoals hij ze ziet en terwijl hij dat doet snijdt hij door de bullshit heen. Iets wat ontzettend belangrijk voor mij is en wat ik respecteer aan Wouter. Hij vertelt je wat hij denkt en laat je je eigen overtuigingen heroverwegen of uitdagen. Dit is absoluut noodzakelijk wanneer je grote doelen hebt zoals ik. Een ‘ja’-persoon als coach hebben werkt gewoon niet. We hebben genoeg van zulke mensen in ons leven.

Hij is ook een geweldige verbinder en kent in elke branche iemand die je nodig hebt. Hij zal je naar het volgend level brengen en ervoor zorgen dat je plezier hebt terwijl je het doet.

Oproep aan alle Type A-persoonlijkheden – je zult hoogstwaarschijnlijk heel goed met hem samenwerken. Als je niet serieus bereid bent om in jezelf te investeren dan is Wouter ‘not your guy’.

Michelle
Compliance Analyst

Soms merk je gewoon dat het niet altijd zo gaat als je wilt. Je bent moe, eet slecht, sport te weinig… Dit soort patronen zijn moeilijk te doorbreken. Daarnaast blijft de balans tussen werk en privé altijd een uitdaging. Wouter heeft mij en vele anderen hierbij enorm geholpen. Zonder bullshit weet hij precies de vinger op de zere plek te leggen. Door de wekelijkse sessies houdt hij vinger aan de pols en ben je uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor de resultaten. En die zijn er! Ik zou Wouter absoluut aanbevelen aan iedereen die meer uit het leven wil halen!

Philip Wallage
Founder & User Research Expert at BTNG.studio

“I had the privilege of personally mentoring Wouter. When I first met him, it was clear to me that he is very special.

He is brutally honest, extremely hardworking, and completely committed to the success of his clients, making him an obvious choice for any high-achiever looking to take their life or business to the next level.”

Michael Serwa
UK’s Highest Paid Coach

Krachtig. Brutaal eerlijk. Confronterend. Levensveranderend. Zo zou ik de coaching van Wouter omschrijven.

Ik kwam zijn werk in 2020 tegen, toen ik zelfontwikkeling ontdekte. Ik was onder de indruk van zijn boek en zijn persoonlijkheid, maar ik had nooit gedacht dat ik ooit de kans zou krijgen om door hem te worden begeleid.

Een half jaar snel vooruit, en ik word gecoacht door een van de grootsten. Toen ik besloot om mijn bedrijf op te bouwen, werd het duidelijk dat ik wilde dat Wouter me zou helpen om succesvol te zijn. “Ja” zeggen na ons eerste consult was een van de beste beslissingen van mijn leven.

De energie, de motivatie en de visie die ik kreeg van onze sessies zijn niet met woorden te beschrijven. Er zijn uitdagingen geweest, er zijn tranen geweest (na het bereiken van mijn eerste doelen die voorheen onmogelijk leken), er is (veel) gelachen en er is liefde geweest. Liefde voor het werk dat ik doe dankzij zijn aanmoediging. Liefde voor de relatie die we hebben opgebouwd die verder gaat dan een coach en zijn cliënt.

Wouter zal je leven veranderen. Voor altijd. Je komt op plekken die je je nooit had kunnen voorstellen. Je zult je geloofssysteem radicaal zien veranderen. Je zult trots zijn op jezelf en op wat je met hem hebt opgebouwd.

Na elke sessie had ik een duidelijk plan en een oproep tot actie om direct met mijn zakelijke en privédoelen aan de slag te gaan. Wouter hielp me in alle aspecten om een sterke basis te hebben en mijn activiteit te ontwikkelen van niet-bestaand tot succesvol.

Met Wouter kreeg ik niet zomaar een coach, ik investeerde in mijn visie en mijn toekomst.

Bedankt Wouter, mijn leven is radicaal getransformeerd.

Rebekah Kiger
Financieel adviseur

I only want to be getting coached by the best. After several weeks of searching online and asking several business partners, I found Wouter. I wasn’t sure if Wouter had any availability, so I send him an e-mail and he respond in about 8 hours on my message. He then invited me for an online consult because at that moment I was in the USA doing business. Even though the time difference, the consultation with Wouter was something different. Wouter is a true leader, he’s breathing his well-known no-nonsense style. As a managing director, it’s hard to get honest feedback about my performance and way of communicating. Wouter gave me what I needed: honest input, no-bullshit advice, straight-to-the-point business and lifestyle advice. He also kept me to my promises (if I didn’t do it, he called me out). What I extremely like about Wouter is that he walks the talk. His knowledge is from life experience and not just from reading a business book. Also, his 24/7 support was amazing because of business situations that needed on-the-spot feedback. Thanks to Wouter I became an even more successful managing director and also my private life became better. Thank you Wouter, you will be my one and only coach for the coming year(s).

Elina B
Managing Director

Wouter is een fantastische coach. Hij is een zeer gedreven en integer mens met maar één doel in het leven: persoonlijke groei en buitengewone resultaten. Of het nu zijn eigen leven of dat van zijn cliënten is, hij rust niet voordat je gevonden hebt wat je tegenhoudt en hij helpt je dit te overwinnen. Wouter is zeer empathisch, geeft altijd concrete inzichten en zet deze om naar duidelijke stappen. Hij is medelevend maar trapt niet in excuses en ongein en stelt je in staat om een ander perspectief te krijgen op uitdagende gebieden in je leven om zo snel mogelijk een weg vooruit te vinden. Dankzij Wouter heb ik zowel persoonlijke als zakelijke doelen bereikt waarvan ik voorheen dacht dat ik deze niet zou kunnen bereiken. Wouter creëerde overzicht, helderheid en hielp mij met het identificeren van mijn belangrijkste gebieden waar ik mezelf volledig op zou moeten focussen en waar ik mijn tijd en energie aan zou moeten besteden om de gewenste resultaten te bereiken. Brutaal eerlijk dat is hij zeker, maar naar zo’n coach was ik al een lange tijd op zoek.

Als je op zoek bent naar een zeer toegewijde coach die integer is, je gedisciplineerd maakt en ‘practice what he preaches’, dan is er maar één mogelijkheid… thanks Wouter!

Claire Fildes
Creative Director   

Wouter is verreweg een van de meest competente en effectieve coaches in Nederland. Zijn manier van coaching heeft een grote impact op mijn leven. Hij heeft me geïnspireerd, gemotiveerd, gepusht, geconfronteerd met mijn eigen bullshit en stond 24/7 aan mijn zijde om uiteindelijk de stap te zetten om mijn droombedrijf en focus te ontwikkelen – kwaliteiten in mij naar voren te brengen waarvan ik nooit wist dat die er zaten. Zozeer zelfs, dat ik in slechts in drie maanden tijd meer heb bereikt dan in twee jaar! Aarzel niet om te investeren in de coaching van Wouter. Hij is verbazingwekkend in wat hij doet en elk woord dat hij zegt is logisch en geeft je de inzichten die je nodig hebt. Hij is brutaal eerlijk, hij ademt integriteit en discipline, zéér direct maar laat ook zijn kwetsbaarheid zien waardoor je weet en voelt dat wat hij zegt ook echt waar is. Geen doorgedraaide coach maar een no-nonsense coach die eer doet aan wat de media over hem zeggen. Bedankt Wouter, ik ben erg dankbaar voor de begeleiding die je me hebt gegeven, de vele schoppen onder de kont die ik nodig had om door de weerstand heen te gaan en de radicale transformatie die ik in zijn korte tijd in mijn leven heb doorgemaakt. Ondanks het feit dat ik als nuchtere Nederlander zéér sceptisch was voor het consult, wist ik na vijf minuten tijd al dat jij écht speciaal bent.

Niek Koelewijn
Eigenaar De Koffie Sensatie

 

Wouter is alles waar je op kunt hopen en nog veel meer. Hij is buitengewoon oprecht, pragmatisch, grappig en ook serieus wanneer nodig. Zijn vermogen om een positieve invloed op je leven te hebben en zijn toewijding aan zijn vakgebied zijn onmetelijk.

Wouter gaat als coach all-in wanneer je zelf ook all-in gaat. Omdat ik zelf een high achiever ben, ging Wouter automatisch mee in deze flow. Iedere keer weer wanneer ik Wouter sprak kreeg ik vele nieuwe inzichten. Geloof mij, je zult van elke minuut genieten tijdens de coaching met Wouter. Hij nam me mee op een reis van zelfherontdekking en gaf me een nieuw perspectief, zodat ik de beste versie van mezelf kon zijn. Ook was hij mij continu aan het uitdagen en in combinatie met de 24/7 WhatsApp-support leek het alsof Wouter dag en nacht naast mij stond.

Wanneer je met Wouter werkt, wees dan eerlijk tegen jezelf (en hem) en je zult je groei versnellen tot voorbij je stoutste dromen. Stel hierbij grote doelen voor jezelf en je haalt de investering er dubbel en dwars uit.

Ik vloog uit een ander land voor het eerste consult en ik zou het zo weer doen.

Nathan Button
Business Development Manager

Ik werd getriggerd door wat ik in eerste instantie dacht ‘arrogante uiterlijk’ van Wouter. Achteraf kwam ik erachter dat het niet arrogantie is wat hij laat zien maar juist de zelfverzekerdheid waar ik naar zocht. Als fotomodel heb ik veel te maken met mezelf laten zien, branding, het maken van de juiste keuzes en op een productieve en effectieve manier omgaan met mijn tijd. In de coaching met Wouter kwam ik erachter dat ik mijn successen in mijn leven niet serieus genoeg nam. Ik kom van een plek waar we niet praten over onze successen omdat dit wordt gezien als arrogantie. In de coaching met Wouter kwam ik erachter dat niet praten over mijn succes een grote belemmering is om nog succesvoller te worden. Wouter noemt het ‘bullshit-talking’. Dankzij Wouter heb ik in een korte tijd zowel zakelijk als privé zoveel meer bereikt dan wat ik zelf voor ogen had. Het is overduidelijk dat Wouter vele succesvolle mensen coacht. Hij doorgrondt mij binnen no-time, houdt geen rekening met mijn ego en is mij continu aan het uitdagen om groter te denken. Ik wist van mezelf dat ik al succesvol was maar met Wouter naast mij als coach kwam ik erachter dat ik de status van ‘succesvol’ ook gebruikte om in mijn comfortzone te blijven. Zoals Wouter het zei tijdens onze coaching: waarom genoegen nemen met succesvol zijn als je ook zéér succesvol kan worden?

Ik beveel Wouter van harte aan wanneer je écht buitengewone resultaten wilt neerzetten voor jezelf. Al helemaal voor de al succesvolle mensen onder ons, maar besef wel, Wouter geeft geen f*ck om je status. Kom dus ook niet met die blaasverhalen naar hem toe, want hij zal je laten zien dat je nog maar net bent begonnen. ‘Highly recommended!’

Gabriel Semper
Fotomodel

Een referentie achterlaten is niet iets wat ik normaliter doe. Enkel heb ik dit wel over voor Wouter want zijn coaching is fenomenaal. Als succesvol ondernemer had ik mijn grootste uitdagende doelen bereikt. Maar toch knaagde er iets aan mij. Ik wist dat ik meer kon bereiken in mijn leven. Ik heb diverse coaches gehad, maar zij begrepen mij niet. Ze bleven continu maar herhalen dat ik dankbaar moet zijn voor wat ik had en dat ik het rustiger aan moest gaan doen.

Ik was in eerste instantie tijdens het consult met Wouter dan ook sceptisch. Leuk dat de media zeggen hoe geweldig hij is maar wat zou ik denken? Ik kan je eerlijk vertellen: binnen twintig minuten in het consult wist ik dat Wouter een complete afwijkt van alle andere coaches. Wouter vertelde mij dingen die niemand anders mij durfde te vertellen. Zelfs mijn compagnons kwamen niet met deze inzichten.

Na drie maanden van samenwerking (en ik ga nog verder) ben ik van een succesvol naar een zeer succesvol leven gegaan. Dit was niet mogelijk zonder de no-nonsensecoaching van Wouter. Wouter legt de vinger op de zere plek, hij is brutaal eerlijk, volgt de gemaakte afspraken op, daagt mij continu uit en heeft een hart van goud. Hij heeft ontzettend veel levenservaring en dat maakt dat hij met concrete voorbeelden kan komen hoe ik dingen nog beter en effectiever kan aanpakken.

Hartelijk bedankt Wouter. Niet alleen van mezelf maar ook van mijn vrouw en kinderen.

Pieter B

Vanaf het moment dat ik Wouter ontmoette, wist ik dat hij veel potentieel had … en zijn streven om anderen te helpen was opmerkelijk … Wouter heeft van nature de vaardigheden als het gaat om coaching, maar wat me het meest aan hem verbaasde was de tijd en commitment die hij brengt in de coaching. Onze eerste sessie (normaliter ongeveer twee uur) duurde maar liefst drie uur! Nu begrijp ik waarom ik voor mijn doelen betaal en niet voor de tijd met Wouter. Hij geeft namelijk niet om de tijd die we samen zijn maar juist om de doelen die ik wil bereiken. Wouter heeft me geholpen bij het overwinnen van mijn angsten, het bereiken van mijn meest uitdagende doelen als HR-manager, heeft zowel mijn presentatievaardigheden als gezondheid en carrière naar een hoger level gebracht. Dankzij Wouter heb ik ook een loonsverhoging gekregen en een bonus. ‘Tel uit je winst’ is wat hij met een lach tegen mij zei.

De no-nonsense-aanpak was wat ik nodig had. Hoewel Wouter brutaal eerlijk is, heeft hij ook een hart van goud. Hij prikt door mijn bullshit heen maar spreekt ook zijn waardering uit wanneer dingen goed gaan. Ik laat me de aankomende maanden nog verder coachen door Wouter, hij is immers de enige coach in Nederland voor mij waarmee ik écht resultaat heb bereikt.

Lianne de Wit
HR-Manager

Wouter is een zeer toegewijde coach, die oprecht om zijn cliënten geeft. Ik weet dat hij mijn vooruitgang en ontwikkeling centraal stelt in alles wat hij doet en hij wil alleen maar het beste voor mij.

Wouter heeft het grootste hart van iedereen die ik ken. Ik had dit eerst niet gedacht vanwege zijn kenmerkende manier van no-nonsensecoaching. Enkel kwam ik er al snel achter dat deze manier van coaching niet betekent dat wanneer je progressie maakt dat de coach dan geen waardering voor je uitspreekt.

Ik zou Wouter mijn leven toevertrouwen en hij heeft me geholpen het ware geluk te vinden door mijn complete leven radicaal te transformeren. Wouter heeft het vermogen om je BS te doorzien en je te helpen je potentieel te realiseren. Wees voorbereid op brute eerlijkheid en een no-nonsensebenadering van een zorgzame, liefdevolle en allround fantastische coach.

Ik begrijp en ervaar nu waarom de media zeggen dat Wouter de beste coach is van Nederland.               

Karl Pearlse                                                                                                                

Wouter is als Ferrero Rocher; hard aan de buitenkant en zacht vanbinnen.

Ik werkte met Wouter in een tijd dat ik een echte carrièrepauze had meegemaakt. Ik had een succesvolle managementcarrière met meerdere promoties, kansen en onderscheidingen, maar voelde me na zestien jaar ongelukkig, energieloos en ik miste het gevoel van doelgerichtheid in mijn leven dat normaliter altijd mijn centrale motivator was. Mijn enthousiasme voor wat ik deed was ernstig afgenomen.

Wouter hielp me om op een nieuwe manier naar dingen te kijken; om afstand te nemen van negatieve associaties en moediger te zijn, om te werken aan opwindende nieuwe doelen die me buiten mijn comfortzone zouden brengen, maar die mij leidden naar oneindig veel meer lonende paden. Binnen drie maanden had ik de beslissing genomen om vanuit een vast dienstverband verder te gaan en mijn eigen bedrijf op te zetten, dat vandaag zeer succesvol is.

Werken met Wouter vereiste een aanzienlijke financiële investering – een die naar mijn mening elke cent waard was. Ik heb namelijk een tienvoudig rendement van die investering gezien.

Wouter is buitengewoon eerlijk, genereus, no-nonsense maar je kan ook met hem lachen! Ik had altijd het gevoel dat hij volledig aanwezig was en 100% toegewijd om me te helpen mijn doelen te bereiken. Wanneer ik Wouter tussen onze sessies nodig had, was hij daar. Hoewel hij aangaf dat we nooit vrienden zouden worden, bracht Wouter me wel het gevoel dat hij mij zeer goed kende, een gevoel dat ik bij andere mensen niet zo snel heb.

Ik zou Wouter zonder aarzeling aanbevelen, maar met een waarschuwing: wees erop voorbereid dat je leven nooit meer hetzelfde zal zijn!

Cassia P
Business owner

“Ik zocht een coach die me écht kon helpen met mijn doelen bereiken. Per toeval kwam ik terecht bij Wouter en ik werd direct getriggerd door zijn no-nonsensecoaching.
Tijdens het consult stelde Wouter vragen die me lieten inzien dat mijn doel veel duidelijker was dan ik zelf dacht! Ook formuleerde hij duidelijk met mij wat mijn hulpvraag was. Het vervolg waren de sessies waarin we verder zijn gegaan met de uitwerking van mijn doel. Wouter daagt me uit om verder te kijken dan mijn onzekerheden en beperkende gedachten en om grote doelen te durven stellen. Ik raad Wouter absoluut aan voor iedereen die écht in beweging wil komen.”

Cindy Heuts
Eigenaresse

Ik zocht een coach om duidelijkheid in mijn leven te vinden. Hoewel mijn leven al geweldig was, wilde ik het fantastisch maken. Enkel wist ik niet hoe ik daar moest komen en ik was op een doodlopende weg beland.

Ik vond Wouter online en na wat research hoefde ik niet verder te zoeken, ik wist dat hij de juiste persoon was om mij te coachen. Toen ik hem ontmoette, was er meteen een klik en ik wist dat hij me zou helpen mijn doelen te bereiken.

De reden dat ik ervoor koos om met hem samen te werken, was dat ik mezelf in hem zag. Hij heeft dezelfde no-nonsense-aanpak en zal je vertellen wat je moet horen, of je dat nu wilt of niet. Wat Wouter me geeft is duidelijkheid en het vermogen om mijn eigen fouten te zien, iets waar ik in het verleden moeite mee heb gehad. Ik krijg een mening van buiten de kaders die me helpt om objectief te zien of ik te hard ben of dat ik mezelf te veel naar beneden haal. Of als ik te coulant ben met een zakenpartner of een zakelijke deal tegenhoudt.

Door met Wouter samen te werken, zag ik onmiddellijke resultaten wat betreft het identificeren van de gebieden in mijn leven waarop ik me moest concentreren. Ik begon na twee tot drie maanden grote resultaten te zien.

Ik heb ook enkele onverwachte resultaten ervaren. Wouter liet mij aan het begin van het coachingtraject al weten dat als het fundament staat er buitengewone resultaten kunnen ontstaan.

Werken met Wouter is misschien niet goedkoop, maar je krijgt 100% rendement op je geld. Als je op zoek bent naar het type coach dat brutaal en direct is en resultaten behaalt met een no-nonsense-aanpak, zoek dan niet verder. Wees voorbereid op een achtbaanrit. Je zult niet teleurgesteld worden.

Mark Kleve
Eigenaar en oprichter bij Healthy Impact 

Vanaf augustus 2016 sta ik ingeschreven bij de kvk en ik had mijn eigen sport(bedrijf) met als doel om de mensen uit mijn eigen omgeving sportlessen te geven. De eerste drie jaar ging dat redelijk goed, ik trok nieuwe klanten aan en breidde mijn diensten uit met personal-trainingtrajecten, maar toch had ik niet echt het gevoel dat ik wist waar ik mee bezig was op het gebied van ondernemen. Ik deed voor mij gevoel maar wat. In januari 2020 was ik het zat. Ik wist dat er meer in mij zat en ik wilde mijn bedrijf laten groeien om later zelfs mijn baan bij mijn werkgever op te zeggen. Ik ging op zoek naar een no-nonsensecoach die mij van A tot Z kon helpen. Ik wilde een heel nieuw bedrijf opzetten met een nieuwe website, naam, logo en een uitgekiende marketingstrategie. Ik had al eens eerder een coach in de arm genomen maar die had mij volledig aan mijn lot had overgelaten, waardoor ik nog steeds niet wist wat ik moest doen om mijn bedrijf te laten groeien. Ik was dus bang dat dit weer zou gebeuren. Nadat ik een consult met Wouter had gehad voor no-nonsensecoaching in combinatie met businesscoaching, wist ik dat hij mij verder kon helpen. Ik ging met Wouter aan de slag en daarbij heb ik gelijk tien extra online 1-op-1-sessies erbij geboekt omdat ik dit keer echt all-in wilde gaan. Ik raad iedereen die zijn/haar bedrijf naar een volgend niveau wil tillen aan om een coach te nemen.

In juli 2020 lanceerde ik opnieuw mijn bedrijf met nieuwe (verbeterde) diensten, nieuwe bedrijfsnaam, website, logo en een doordachte marketingstrategie. Eindelijk kan ik anderen met trots over mijn bedrijf vertellen, kan ik alles wat in mij zit verwerken in mijn bedrijf, zit ik zelf nog lekkerder in mijn vel, ben ik zelfverzekerder geworden en geeft het ondernemen mijn weer ontzettend veel voldoening. Naast deze mooie resultaten verhoogde ik mijn inkomen met meer dan 400%, ben ik hard op weg naar de vervijfdubbeling en kan ik hopelijk volgend jaar volledig voor mezelf gaan werken. Als ik terugkijk naar de coaching zie ik in dat ik degene was die me tegenhield om verder te groeien, mijn beperkte mindset zorgde ervoor dat ik niet verder kwam. Ik ben naast het rebranden van mijn bedrijf elke dag gaan werken aan mijn mindset. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu zelfverzekerd in mijn schoenen sta en weer met trots en plezier kan ondernemen. Daarnaast ontbrak het bij mij aan structuur en planning. Dankzij Wouter ben ik mijn dagen meer gaan plannen zodat ik veel taken af krijg en veel meer voldoening uit mijn dag haal. Wouter heeft mij van A tot Z geholpen om mijn bedrijf weer opnieuw op te zetten en mijn privéleven op een rit te krijgen. Hij denkt met je mee en geeft het aan als je het beter anders kan aanpakken. Daarnaast was ik elke keer na een 1-op-1-gesprek weer ontzettend gemotiveerd om door te pakken en had ik weer zin in het ondernemen. Ontzettend bedankt Wouter voor alles!

Selina Commandeur
Strong lifestyle

Wouter is een doorzetter en geeft antwoorden vanuit eigen ervaring die hij met je deelt om de coaching tot een succes te maken. Stipt op tijd zit Wouter klaar voor onze videocall en brengt hij een enthousiaste en gedreven ‘vibe’ met zich mee. Ik heb mijn coachingsessies als positief ervaren en veel geleerd. Ik kan wat ik heb geleerd toepassen in de situaties van nu en op alle vlakken in mijn leven. Na mijn coaching met Wouter heb ik ook één van de meest moedige stappen in mijn leven gezet die ik zonder zijn coaching waarschijnlijk niet had durven zetten. Hierdoor is mijn leven er in een positieve zin compleet anders uit gaan zien.

Diebrecht van Gog
Directeur Van Gog Traprenovatie

Sinds een vijftal maanden heb ik mijn eigen fit20-studio geopend in Kortrijk, een studio voor personal coaching. Ik had een doel voor ogen om er per maand tien leden bij te krijgen. Dankzij de coaching van Wouter zit ik momenteel al op 67 leden. Ik haalde mijn target dus met overschot. Zonder zijn coaching zou dit zeker niet gelukt zijn. De coaching zorgt ervoor dat er steeds nieuwe leads bijkomen en zo blijven er steeds nieuwe potentiële klanten komen naar mijn studio. Daarenboven wordt zeer gericht gezocht op mijn doelgroep. Ik blijf zeker een beroep doen op de coaching van Wouter, want de return die ik krijg is enorm.

Servaas Kindt
Studiomanager van fit20 Kortrijk