Social media expert

Maximale resultaten voor bedrijven die volgens een systematische aanpak écht willen groeien

Gratis toegang tot de High Performance doorbraak training

Wekelijkse nieuwe strategieën om productiever, energieker, zelfverzekerder, succesvoller en voldaner te worden.

Meer rendement uit jouw social-mediabudget

Wouter kleinsman is marketing mentor / social-media expert met een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar verbetering en succes. Hij brengt snel bij jou inzichtelijk waar jij als bedrijf nu staat, waar het op dit moment spaak loopt / wat de strategische mogelijkheden zijn en hoe je groei kunt realiseren. Dit op een none-bullshit manier zonder gekke beloftes die niet haalbaar zijn.

Concrete social media strategie die eindelijk zorgt voor rendement

Eindelijk meetbaar rendement met een concrete social media strategie! Dat wil jij toch ook? Wanneer je als mkb’er vooruit wilt, moet de focus liggen op jouw eigen bedrijf. De marketing laat je uitvoeren door een social media expert die goed is in zijn vak en open en eerlijk communiceert.

Zo werken wij samen aan de groei van jouw bedrijf op korte en lange termijn.

 • Marketinguren en -euro’s zijn niet rendabel te krijgen.
 • Je raakt zelf gedemotiveerd (en je medewerkers ook), omdat je geen resultaat ziet.
 • Dagelijks neem je beslissingen die je niet helpen om je doelstellingen te behalen.
 • Je komt in de verleiding om te zoeken naar kortetermijnstrategieën en marketingtrucjes.
 • Na enkele maanden waarin marketing actief ingezet wordt, verlies je de focus en worden de marketingactiviteiten weer aan de kant geschoven.

De social media expert die zorgt voor resultaat!

Je bent niets voor niks op deze pagina.Je weet dat je op een punt staat waarop je niet meer zelf aan de marketingknoppen wilt draaien. Je hebt onvoldoende kennis van alle marketingmogelijkheden, geen tijd, geen marketingmedewerker of onvoldoende capaciteit / specialistische kennis en zoekt naar een social media expert waarop je kunt vertrouwen en die jou uitdaagt in plaats van dat jij hem moet uitdagen.

Ik herken dit gevoel volkomen. Toen mijn onderneming aan het groeien was, wist ik dat het tijd was voor het aantrekken van specialisten in mijn team. Focus op dat waar je echt goed in bent en besteedt randzaken uit. Deze keuze maakte ik ook, maar wel onder de voorwaarde dat ik een team heb waarop ik kan vertrouwen, dat mij uitdaagt en dat blijft streven naar verbetering en succes.

De social media aanpak die werkt!

Tijdens deze sessie werken we samen met jou je doelgroeppersona’s uit, bepalen we de klantreis (customer journey), je marketingpropositie en je waardepropositie. Het resultaat hiervan is dat we precies weten wat jouw doelgroep belangrijk vindt, via welke kanalen zij zich oriënteren en hoe ze hun informatie binnenhalen. Bovendien stel je vast hoe je je online gaat positioneren en hoe je je kunt onderscheiden in de markt.

We werken een strategiedocument uit, zodat voor iedereen duidelijk wordt welke marketingkanalen er ingezet gaan worden, welke activiteiten er worden opgezet en hoeveel uren en euro’s er geïnvesteerd zullen gaan worden om je doelstellingen te bereiken.

In deze fase worden je marketingkanalen en -campagnes ingericht en samen met jou (en indien van toepassing met je team) werken we de campagnekalender uit. Daarin beschrijven we wat er iedere dag, week en maand van het komende jaar precies gedaan gaat worden.

Nu alles klaarstaat, is de keuze aan jou: wil je dat jouw medewerkers het marketingplan gaan uitvoeren? Dan kunnen wij je medewerkers trainen en functioneren als projectmanager en -analist die de uitvoering in de gaten houdt. Heb je geen medewerkerscapeaciteit of ontbreekt het aan kennis en kunde? Dan pakt mijn team van marketingspecialisten de uitvoering op en stemmen wij maandelijks de resultaten met je af.

Het Proces

Strategiesessie

strategiedocument

de inrichting

de uitvoering

Zij gingen jou voor

De social media-aanpak die gegarandeerd werkt

Op basis van onze meer dan acht jaar ervaring als online-marketingbureau van een groot aantal verschillende soorten bedrijven in de B2C- en B2B-markt, hebben wij een social media-aanpak ontwikkeld die werkt. En met de feedback die we ontvangen werken we dus ook al meer dan acht jaar aan het finetunen en verder ontwikkelen van deze marketingmodellen.

Less = more! Ons doel is om een social media plan neer te zetten voor jouw bedrijf die probleemloos uitgevoerd kan worden door jouw eigen medewerkers (waar nodig in samenwerking met ons team van specialisten). Vanuit de praktijk weten we dat het noodzakelijk is dat de aanpak eenvoudig is, zodat het resultaat binnen handbereik is en de inzet niet na twee maanden eindigt (het gemiddelde resultaat van bedrijven die werken zonder een eenvoudig social media plan).

Waarmee kan Wouter je helpen als social media expert?

Als social media expert helpt Wouter je met:

 • marketingpropositie en marketingstrategie
 • strategisch overzicht: waar staan we? waar willen we naartoe? hoe gaan we daar komen?
 • uitwerken van de marketingstrategie, samen met jou (en medewerkers) volgens de WK marketingmodellen
 • meer rendement op jouw marketingbudget
 • meetbare groei door 24/7 inzichten in resultaten
 • realiseren van de jaarplanning: campagnekalender en contentkalender
 • uitvoeren van de marketingactiviteiten met mijn team van specialisten om jouw bedrijf te laten groeien en strategische doelstellingen te behalen

Randvoorwaarden social media expert

 • Je bent niet op zoek naar een quick-fix oplossing.
 • Je bent bereid om tijd, geld en energie in onze samenwerking te investeren.
 • je beseft dat marketing een lange termijninvestering is.
 • Je staat open voor confrontatie.
 • je bent bereid om de strategische plannen te integreren binnen jouw bedrijf ook wanneer je jou hierbij oncomfortabel voelt
 • Je wilt door onze samenwerking een doorbraak realiseren.
 • Je realiseert je dat wij niet de goedkoopste zijn, maar vindt dat niet erg, want je wilt serieus investeren in de groei van je bedrijf.

De stappen om samen te gaan werken aan jouw social media activiteiten

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden en wil je weten of wij een match zijn? Dan gaan we als volgt te werk:

 1. Je vult het formulier hieronder in
 2. Wij nemen contact met je op voor een telefonische gesprek met als vervolg een kennismakingsgesprek.
 3. Is er een match zijn, en ga je akkoord gaan met het voorstel, dan gaan we samen aan de slag!

klaar voor maximale resultaten?