fbpx

LinkedIn en de gouden tip voor directe interactie

Deel Twitter
Deel linkedin
Deel Facebook
Deel whatsapp

[info_box title=”TITLE”]Ben jij ook een actief netwerker op LinkedIn, maar merk je dat het moeilijk is om de interactie te krijgen met anderen? Wil jij de kans op interactie via LinkedIn aanzienlijk vergroten? Zo ja, lees dan dit korte artikel en ontdek hoe je door middel van één gouden tip de kans op interactie aanzienlijk kunt vergroten.[/info_box]

Waarom ik niet met jou wil linken op LinkedIn

De laatste weken is mijn LinkedIn mailbox overspoeld met mensen die met mij willen linken op LinkedIn. Als deze mensen zouden meespelen aan het spel “De zwakste schakel”, dan zou ik ze allen afwijzen.  Dit om het volgende: mensen voegen mij toe op LinkedIn en geven als reden op “Omdat u iemand bent die ik vertrouw, wil ik u uitnodigen lid te worden van mijn netwerk op LinkedIn”.

Chapeau! Kun je echt niet met een betere reden komen?

 Waarom ik niet met jou wil linken op LinkedIn

De gouden tip die de kans op interactie aanzienlijk vergroot

Misschien voel je hem al aankomen maar als je de kans op interactie wilt vergroten, is het belangrijk om een goede reden te geven waarom je met het persoon wilt linken. En niet alleen een goede reden, stel mensen tevens een open vraag zodat je de kans op interactie verhoogt.

Voorbeeld: Hi Marieke, hoe gaat het met jou? Wij hebben elkaar vorige week ontmoet tijdens een business meeting. Wat vond jij van de business meeting? Zelf vond ik het een geslaagde avond. Ik vroeg me af of je het leuk zou vinden om te linken via LinkedIn en daarbij de vraag of je het interessant vindt om nader kennis te maken. Met sociale groet, Wouter.

Hoe gaat dit in zijn werking

  1. Ga naar de pagina van de persoon met wie je wilt linken.
  2. Klik op Connectie maken
  3. Verwijder de standaardtekst en vervang het door je persoonlijke bericht

Linkedin profiel - Mischa coster

 Key Takeaways

  • Geef altijd een goede reden, waarom je met iemand wilt linken op LinkedIn;
  • Omschrijf duidelijk waar jullie elkaar van kennen;
  • Stel minstens één open vraag;
  • Be social and friendly!

[info_box title=”TITLE”] Ik ben erg benieuwd of jij deze manier van linken via LinkedIn al eens hebt toegepast. Laat je reactie hieronder achter. [/info_box]

 

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.

No-nonsense Gamechanger Update

Iedere week kan je via wouterkleinsman.nl een nieuw, kort maar krachtig artikel om jouw leven en bedrijf radicaal te transformeren lezen of in de podcast luisteren.

Wil je dat niet missen? Stel dan een ‘notificatie’ in voor je e-mailadres. Laat hieronder je e-mailadres achter en geef vervolgens aan of je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een notificatie wilt ontvangen.

boek.png

Download de preview van het boek

Download kosteloos de preview van het boek Zo word je een GAMECHANGER. Het no-nonsense praktijkboek dat je naar een buitengewoon leven leidt.

Beschikbaar om te downloaden als pdf of te koop als volledig boek in mijn webshop.