Inspirerende keynote spreker inhuren?

Een enthousiaste keynote spreker met inhoud, die met veel interactie zijn publiek inspireert!

Gratis toegang tot de High Performance doorbraak training

Wekelijkse nieuwe strategieën om productiever, energieker, zelfverzekerder, succesvoller en voldaner te worden.

“Je bezoekt een evenement. De keynote spreker is aangekondigd en vol verwachting wacht jij op wat hij gaat vertellen. Helaas, na vijf minuten heb je meer aandacht voor iets wat buiten gebeurt of voor het pluisje in het haar van degene die voor je zit, terwijl de keynote spreker doorgaat met het opsommen van lange lijsten bulletpoints en het voordragen van de langdradige teksten die ook in zijn PowerPointpresentatie staan.”

Herken je het bovenstaande? Aan het einde van de presentatie heb je heel veel gehoord, maar niets geleerd en je gaat licht teleurgesteld naar huis.

Dat moet bij jouw evenement anders, vind je ook niet?

Ik weet het zeker.

Een keynote spreker moet natuurlijk kennis van zaken hebben, maar ook bij jouw evenement en publiek passen, want als je een evenement organiseert wil je dat iedereen enthousiast wordt van de sprekers. In de afgelopen jaren ben ik al vaak ingehuurd als keynote spreker die vol enthousiasme het publiek inspireert én activeert.

Inspirerend keynote spreker voor online én persoonlijk succes

Over welke onderwerpen kan ik jouw publiek inspireren?

Een presentatie gericht op de customer journey in combinatie met media psychologie. Het brengt in kaart hoe bedrijven media psychologie kunnen toepassen in iedere fase van de customer journey. Een praktische en direct toepasbare presentatie.

Hoe zorg je er nou voor dat je een strategie opzet gericht op jouw doelgroep? Een strategie waarbij je exact weet via welke kanalen jouw doelgroep zich beweegt, hoe je deze kanalen maandelijks gaat inzetten en hoe je jouw doelstellingen gaat behalen. Deze presentatie brengt zowel het uitwerken van de strategie t/m het integreren en uitvoeren in beeld.

Hoe zet je als HR / recruitment online marketing in om je doelen te bereiken? Tijdens deze kennissessie wordt op basis van de customer journey het gehele stappenplan in kaart gebracht. Van aandacht t/m actie en ervaring.

Vele ondernemers “doen maar iets” online. Keuzes zijn gemaakt o.b.v. advies partners of afgekeken van de concurrent. Tijdens deze sessie wordt exact duidelijk gemaakt hoe bedrijven hun online strategie opzetten o.b.v. brandidentiteit, content persona, kanalen bepaling en uitvoering. Praktisch en met een actieplan zodat het direct geïntegreerd kan worden.

Wie zegt dat je een groot marketingbudget nodig hebt om resultaat te boeken met Facebook adverteren? Tijdens deze sessie laat Wouter Kleinsman o.b.v. eigen praktijkcasussen zien hoe zijn klanten met minder dan € 150 per maand, grote successen behalen. Geen zweverige eigendunkige presentatie maar een strategischplan die direct uit te voeren is.

Ontwikkelingen in de verkoop van online reisproducten. Het geven van inzichten in trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing en innovaties voor de vermarkting van producten via internet.

Topics: high performance, mindset, biohacking, elite performance, timemanagement, productiviteit, persoonlijke ontwikkeling, mindset, social media marketing, online marketing, media psychologie / online beïnvloeding, customer experience, customer journey, online adverteren, conversie optimalisatie, marketingstrategie, persoonlijke ontwikkeling

Zij gingen jou voor

hoe herken je deze echte inspirator?

energiek & authentiek

Met veel enthousiasme en helemaal op mijn manier inspireer én activeer ik jouw gasten.

humor & interactie

Met humor en kennis uit de praktijk daag ik de deelnemers uit om in actie te komen.

100% inzet

Mijn inzet: gedegen voorbereiding,  een presentatie op maat én aanwezigheid na mijn verhaal.

Waarom mij inhuren als inspirerend spreker?

Op een entertainende manier boei ik het publiek met direct toepasbare kennis, waardoor inspireren automatisch overgaat in activeren van het persoonlijke én zakelijke leven van de deelnemers.

  • Van inspireren naar activeren: De kennis die mijn publiek opdoet is pragmatisch en uitdagend en wordt op een heldere, leuke manier overgebracht, zodat bezoekers na deelname direct aan de slag kunnen gaan met de implementatie.
  • Presentatie op maat: De presentaties die ik geef zijn in overleg met jou afgestemd op jouw publiek (doelgroep, interesses en resultaten die ze willen behalen). Zo zorgen we er samen voor dat we het maximale uit jouw evenement halen.
  • Entertainment en luchtig: Nee, ik kom niet strak in het pak een droog verhaal vertellen. Doorgaans draag ik sneakers en een shirt en dat doe ik ook tijdens mijn presentaties. Op die manier ben ik helemaal op mijn gemak om het publiek mee te nemen in een verhaal dat de nodige humor bevat. Ook dat is een reden waarom je me wilt inhuren als inspirerend spreker.
  • Deelname aan je evenement: Ik neem als spreker deel aan je evenement, dus ik vertrek niet als mijn presentatie klaar is. Niet iedereen durft tijdens de presentatie iets te zeggen of er is niet genoeg tijd om alle vragen te beantwoorden, daarom blijf ik graag om achteraf met deelnemers te praten.
  • Kennis uit de praktijk: De kennis die ik deel komt niet alleen maar uit een boekje, maar is door mij toegepast in de praktijk, bijvoorbeeld voor mijn eigen klanten. Aan de hand van casussen die passen bij jouw publiek, laat ik zien wat wel en niet werkt.

klaar voor maximale resultaten?