Ik ben een buitenbeentje, een uitzondering, ik streef naar excellentie, zet constant vraagtekens bij de stand van zaken en heb de neiging om gelijkgestemden aan te trekken. Ik ben de coach die afwijkt van de gangbare coachingtrajecten, die zich niet aan ‘coachingregels’ houdt en alleen interesse heeft in wat cliënten echt nodig hebben.

Ik coach op mijn eigen, unieke manier en daardoor ben ik nu een van de meest succesvolle no-nonsense personal coaches van Nederland. Tijdschrift Panorama zegt letterlijk in dit interview dat ik de beste coach van Nederland ben. Honderden ondernemers, managers, CEO’s en journalisten roemen mijn unieke coachingstijl. Ik verbeter niet het leven van mijn cliënten, ik transformeer het, vaak radicaal. 

Onder mijn cliënten bevinden zich ook coaches. Hen laat ik inzien waarom 95 procent van hun ‘geijkte’ marketingstrategieën, scripts en programma’s niet werken. En wat ze kunnen doen om hun (zakelijk) leven succesvol te transformeren. De omzet van twee van mijn voormalige protegés nam in het eerste jaar met 400 procent toe. Hier hebben ze met 100 procent inzet keihard voor gewerkt en dat betaalde zich dus uit.

Ben je benieuwd wat jij moet doen om je coachingpraktijk te laten groeien? Houd er dan rekening mee dat je tussen de € 8.000 en € 25.000 moet investeren. Ben je daartoe bereid? Neem dan contact met mij op via:

wouter@wouterkleinsman.nl of +31 6 111 40 578 

Stuur me alsjeblieft geen berichten waarin je om tips en advies vraagt om je de juiste richting te wijzen of om ‘gebruik te maken van mijn kennis’. Ik ben een professionele coach, niet je vriend.

Life Coaching Wouter Kleinsman
Life Coaching met Wouter Kleinsman Life Coaching in Nederland