Ik vond mijn roeping toen ik mid-twintig was: de meest succesvolle coach aller tijden worden. Nu heb ik een van de meest succesvolle persoonlijke coachingpraktijken in de wereld (en nummer 1 in Nederland), werk ik met vele bijzondere mensen en ben ik een bestsellerauteur. 

Ik coach(te) al vele cliënten, waaronder diverse Nederlandse topcoaches. Ik begeleidde een Olympisch judocoach, een Nederlandse tophockeyer, een top-fysiotherapeut van de populairste profclub ‘Club Brugge’ en coaches in België, Engeland, Spanje en de USA.

Vraag een gesprek aan als je de mogelijkheid tot samenwerking wilt bespreken. Alleen als jij honderd procent gemotiveerd bent neem ik je onder mijn hoede. Ik leer je gedurende vele uren alles wat nodig is om een gamechanging praktijk op te zetten; op het niveau van zowel zijn als doen.

Je investering: vanaf € 25.000.

Neem contact op via: wouter@wouterkleinsman.nl 

Stuur me alsjeblieft geen berichten waarin je om tips en advies vraagt om je de juiste richting te wijzen of om ‘gebruik te maken van mijn kennis’. Ik ben een professionele coach, niet je vriend.