voor coaches

Vanaf 2017 heb ik een van de meest succesvolle persoonlijke coachingpraktijken in Nederland opgezet. Sinds 2019 heb ik de keuze gemaakt om diverse coaches wereldwijd (Nederland, België, Engeland, Spanje, USA) te helpen bij het opzetten van hun eigen coachingspraktijk.

Ik laat tijdens de coaching mijn cliënten inzien waarom 95 procent van hun ‘geijkte’ marketingstrategieën, scripts en programma’s niet werken. En wat ze kunnen doen om hun (zakelijk) leven succesvol te transformeren.

De omzet van twee van mijn voormalige protegés nam in het eerste jaar met 400 procent toe. Hier hebben ze met 100 procent inzet keihard voor gewerkt en dat betaalde zich dus uit.

Ben je benieuwd wat jij moet doen om je coachingpraktijk te laten groeien? Houd er dan rekening mee dat je tussen de € 8.000 en € 16.000 moet investeren. Ben je daartoe bereid? Neem dan contact met mij op via:

wouter@wouterkleinsman.nl of +31 6 111 40 578 

Stuur me alsjeblieft geen berichten waarin je om tips en advies vraagt om je de juiste richting te wijzen of om ‘gebruik te maken van mijn kennis’. Ik ben een professionele coach, niet je vriend.