Voor coaches

In de afgelopen elf jaar bouwde ik met succes een online-marketingbureau en een coachingspraktijk op. Ik heb dat ethisch gedaan, zonder de noodzaak om hard te verkopen en met veel plezier in het proces.

Met het marketingbureau stopte ik na acht zeer succesvolle jaren om me te gaan concentreren op coaching. Ik geloof echt dat coaching het beste beroep ter wereld is – levens veranderen en ervoor betaald krijgen.

Ik begeleidde ook diverse succesvolle coaches in hun carrière en liet ze inzien waarom 95% van de ‘geijkte’ marketingstrategieën in deze tijd niet werken.

Vraag een consult aan als jij wilt weten wat de mogelijkheden zijn om te leren hoe je je coachingspraktijk kunt opbouwen of laten groeien.

Dat vraagt een investering tussen de € 7.000 en € 25.000, dus zorg ervoor dat je zowel bereid als in staat bent om op dit niveau in jouw professionele ontwikkeling te investeren voordat je contact met mij opneemt.

De omzet van twee van mijn voormalige protegés nam in het eerste jaar met 400% toe. Hier hebben ze met honderd procent inzet keihard voor gewerkt en betaalde zich dus uit.

Stuur me alsjeblieft geen berichten waarin je om tips en advies vraagt om je de juiste richting te wijzen of om ‘gebruik te maken van mijn kennis’. Ik ben een professionele coach, geen sociale.

Life Coaching Wouter Kleinsman
Life Coaching met Wouter Kleinsman Life Coaching in Nederland