Over Wouter Kleinsman

Ik help Topondernemers en CEO’s bij het doorbreken van hun barrières en het bereiken van hun hoogste potentieel en performance op alle terreinen van hun leven!

Gratis toegang tot de High Performance doorbraak training

Wekelijkse nieuwe strategieën om productiever, energieker, zelfverzekerder, succesvoller en voldaner te worden.

Wouter Kleinsman

Wouter Kleinsman is internationaal gecertificeerd High Performance Coach™, Business Coach, ondernemer en spreker. Wouter weet hoe het is om te leven met angsten en onzekerheden in een wereld waar mediocre (middelmatig zijn) de norm is. Direct na zijn opleiding is hij het ondernemersleven in gedoken om zijn eigen weg te gaan: weg van de negen-tot-vijfmentaliteit, en weg van een leven waarin je niet zelf de baas bent en waarin je vooral een leven leidt volgens de regels van een ander in plaats van hoe je het zelf graag wilt (2011).

2012


In 2012 heeft hij al zijn schepen achter zich verbrand en is hij fulltime ondernemer geworden om de druk voor zichzelf flink op te voeren. Vanaf dat moment leefde hij volledig van zijn eigen onderneming. In het eerste jaar werd Wouter door RTV Oost (een lokale tv-zender) gevraagd of ze hem voor een televisieserie mochten volgen als ondernemer. In die tv-uitzending werd Wouter toentertijd gepositioneerd als social media expert. Hij adviseerde verschillende bedrijven op het gebied van social media marketing en werd daarnaast gevraagd om te spreken op verschillende congressen en evenementen. Nadat hij een jaar lang diverse bedrijven op socialmediagebied geadviseerd had, kwam Wouter erachter dat hij zijn klanten eigenlijk breder moest gaan adviseren. Met social media alleen kom je er namelijk niet. Daarom ging hij zichzelf verder verdiepen in zaken als online marketing, mediapsychologie, sociologie en andere belangrijke marketingvakken, zodat hij zijn klanten beter van dienst kon zijn.

2012
2013


In 2013 startte Wouter met het adviseren van bedrijven op het gebied van online marketing en marketingstrategie, en runde hij een groot aantal campagnes voor bedrijven die zelf niet over de benodigde capaciteit en/of de deskundigheid beschikten en werd hij regelmatig gevraagd als keynote spreker tijdens congressen en evenementen. Jaar in, jaar uit groeide zijn onderneming, maar Wouter kwam desondanks ook in minder prettige situaties terecht. Door die slechtere periodes leerde hij dat het ondernemersleven een echte rollercoaster kan zijn. Zo zit je orderportefeuille maandenlang bomvol en kun je vrijwel geen nieuwe opdrachten meer aannemen, en zo is het opeens akelig rustig. Zo heb je klanten die het beste met je voor hebben, en zo zit je middenin een vervelend incassotraject om je € 16.000 alsnog te krijgen. Wouter realiseerde zich dat je als ondernemer steeds aan jezelf en je bedrijf moet blijven werken om te kunnen blijven groeien. Stilstaan is geen optie. Vanaf 2013 investeerde Wouter veel tijd in manieren om uit iedere dag alles te halen wat erin zit. Zo implementeerde hij vaste dagroutines, experimenteerde hij met het tweaken van zijn levensstijl en was hij dagelijks in de sportschool te vinden om aan zijn conditie en gezondheid te werken.
2013
NLP-Practitioner-Wouter-Kleinsman
2015
In 2015 behaalde Wouter zijn NLP Practitioner-certificaat en in 2016 nam hij in Londen deel aan een training van Tony Robbins. Vanaf die dag begon hij steeds meer aandacht aan zijn persoonlijke ontwikkeling te besteden: van paleo tot mediteren, affirmaties, journaling en ga zo maar door. In die tijd was Wouter nog steeds werkzaam als online marketing expert, werkte hij voor diverse bedrijven en sprak hij regelmatig op evenementen.
2015
2017


Eind 2017 ontmoette Wouter de liefde van zijn leven (Victoria McDonald) toen hij besloot om alleen op vakantie te gaan in Egypte. Hij had bewust voor een reis in zijn eentje gekozen, omdat hij als ondernemer steeds erg druk was. Daardoor kon hij niet voldoende tijd aan zichzelf besteden en werd hij van dag tot dag geleefd. Vanaf die dag in Egypte veranderde zijn leven compleet. Elke week reisde hij naar Engeland om zijn vriendin te zien, en tussendoor werkte hij voor zijn klanten. Hierdoor leerde hij al meteen hoe belangrijk het is om een heldere levensstrategie te hebben. Anders zou je geneigd zijn om je alleen te focussen op je partnerrelatie, waardoor je bedrijf, overige relaties en gezondheid eronder te lijden zouden hebben.
2017
wouter kleinsman
2017 - 2019
Naast zijn werk als online marketing expert ging Wouter nog meer tijd investeren in persoonlijke ontwikkeling. Hij voelde namelijk dat er veel meer uit zijn onderneming en zijn leven te halen viel,als hij maar wist hoe hij zijn levensstijl kon tweaken. Zodoende kwam hij in 2017 in contact met Brendon Burchard, en in de loop van 2018 heeft hij besloten om zich eind april 2019 te laten certificeren als de allereerste officiële high performance coach van Nederland.
2017 - 2019
2017 - 2019
Vandaag de dag coacht Wouter vele topondernemers, DGA’s en CEO’s om hen het maximale uit hun leven en bedrijf te laten halen. Wouters persoonlijke doel is om zo veel mogelijk topondernemers te begeleiden naar een high performance leven en ondernemerschap (bijvoorbeeld door coaching, spreken en retreats), omdat hij weet hoe veel een high performance leven voor hemzelf betekent en hij die ervaring graag met andere topondernemers wil delen. In 2018 heeft Wouter gesproken tijdens TedX, in het voorjaar van 2019 gecertificieerd door Brendon Burchard als high performance coach en midden 2019 door RTL Z en RTL 7 geinterviewd op het gebied van high performance en business coaching.

Hieronder een overzicht van Wouter’s zijn persoonlijke verhalen
2017 - 2019

‘Persoonlijke woorden van Wouter’

Wanneer ik kijk naar mijn leven als ondernemer, dan heb ik ervaren hoeveel winst er te behalen valt wanneer je gaat leven als een echte high performer. Te veel ondernemers nemen genoegen met een ‘gemiddeld’ leven en vergelijken zichzelf met andere gemiddelde ondernemers, waardoor zij nooit succesvoller zullen worden in hun eigen leven en ondernemerschap. Op die manier leven we nooit ons eigen leven, maar treden we steeds in de voetsporen van iemand anders. Toen ik in 2018 het boek ‘De gesprekken met God’ van Neale Donald Walsch las, kwam ik erachter wat ten diepste mijn doel hier op aarde is, namelijk ‘ontdekken wie ik echt ben en hoe ik een leven kan leiden op het allerhoogste niveau.’

Ik herken het bij mezelf. Ik had altijd het gevoel dat ik meer wilde bereiken in het leven en ik had nooit een volledig gevoel van voldoening. Ik liet me verleiden door vele coaches, maar telkens kwam ik erachter dat je met enkel een succesvol bedrijf geen voldaan gevoel krijgt. Natuurlijk zijn er genoeg voorbeelden van succesvolle ondernemers die continu groei realiseren in hun bedrijf, maar al te vaak hebben deze succesvolle ondernemers een slechte relatie, gaat hun gezondheid (hard) achteruit of halen ze geen optimale voldoening uit hun leven.

Wanneer je echt succesvol wilt worden, het maximale uit je bedrijf wilt halen en je naast je onderneming ook nog eens een leven wilt leiden vol voldoening, dan moet je er net als ik voor kiezen om een high performer te worden. Zo leer je een bewust leven te leiden, waarbij je iedere dag een stap dichterbij jezelf komt (de beste versie van jezelf). Je zult genieten van een liefdesleven, relaties, onderneming, gezondheid en hobby’s op het allerhoogste niveau. Een optimaal leven dus!

klaar om samen te werken
met wouter kleinsman?