Mijn doel is om de beste personal coach aller tijden te zijn, en ik begrijp dat de enige manier waarop ik dit doel kan bereiken, is door geweldige mensen te helpen bij het bereiken van geweldige dingen. Mijn slagingspercentage is met zo’n 95 procent dan ook extreem hoog.

Tot mijn 25ste leefde ik een middelmatig leven, waarin ik met vallen en opstaan mijn weg vond. Sommige opleidingen bleven onafgerond, andere lukten wel. In 2009 startte ik mijn onlinemarketingbureau en ik werkte mezelf naar een plafondinkomen van € 30.000 per maand. Toen kwam ik erachter dat het werk me geen voldoening meer bracht, dat mijn relaties mij ongelukkig maakten, dat recreatief drugsgebruik me ook niet hielp en dat ik altijd probeerde de mensen om mij heen te pleasen.

Ik besloot het roer drastisch om te gooien. Ik ging aan mezelf werken, verbrandde mijn schepen achter me, en liet me officieel certificeren als internationaal highperformancecoach. Ik maakte in korte tijd mijn coachingbusiness succesvol en bereikte grote doorbraken en transformaties in het leven van mijn cliënten. Toch stopte ik met coaching via een ‘template’. Ik coach op mijn eigen unieke manier, waardoor ik nóg grotere doorbraken in de levens van mijn cliënten en de mensen om mij heen mogelijk maak.

Nu, zo’n vier jaar later, ben ik een van de meest succesvolle no-nonsense personal coaches van Nederland. Honderden ondernemers, managers, CEO’s en journalisten roemen mijn unieke coachingstijl en tijdschrift Panorama zegt letterlijk in dit artikel dat ik de beste coach van Nederland ben. Ik doe waar ik van houd, met de mensen van wie ik houd. Ik heb de beste relatie, ben zowel op lichamelijk als geestelijk vlak op topniveau en word alleen maar beter, neem vaak minivakanties, verblijf op de meest speciale locaties en breng mijn waardevolle tijd door met gelijkgestemden.

Tussen al mijn coachingsessies door heb ik ook het bestseller boek Zo word je een gamechanger en ruim 300 artikelen geschreven over hoe door mijn aanpak levens radicaal kunnen veranderen. Verder ben ik geïnterviewd voor de tv-kanalen 1TwenteRTL 5 en RTL Z, sprak ik als keynotespreker op diverse podia, waaronder TEDx, en stond ik in verschillende magazines en kranten zoals: Panorama, De Ondernemer, Baaz Magazine, FHMJAN Magazine, Fonk, Managementboek, Indebuurt, Kamer van Koophandel (startersmagazinekvk geldboek).